Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Laura20

Silver Member
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

1 Volger

Over Laura20

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Antwerpen
 • Interests
  Tennis, fitness

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wat een verhaal! Leuk om te lezen hoe je alles hebt ervaren, ikzelf word waarschijnlijk 18 januari geopereerd dus komt ook al dichtbij. Had eigenlijk nog niet gedacht aan de gevolgen van die narcose, nu krijg ik er toch ook wel schrik voor heb je ondertussen nog goed kunnen slapen en voel je je al wat beter?
 2. Hoi allemaal, Vandaag ben ik voor het eerst op consultatie geweest bij Dr. Verdonck van de Belgian Breast Clinic in Diest. Ik heb verschillende pasvormen mogen passen en de tweede vond ik er het beste uit zien. De derde leek meteen een groot verschil. Nu blijkt dat de tweede prothese 250cc was en de derde 275cc. Ikzelf had op voorhand (na veel foto's op te zoeken enz) in mijn hoofd dat ik tussen de 275cc en de 320cc zou willen. Ook heb ik besloten met Verdonck om de motiva ergonomix full te nemen, omdat ik redelijk smal ben. Na wat opzoekwerk ivm de afmetingen zie ik dat tussen 255cc en 275cc maar 1 mm verschil zit. Ik ben nu heel hard aan het twijfelen, omdat 275 wel wat te groot leek met het passen maar ik lees heel vaak dat het verschil amper zichtbaar is... Ik ben 1.65m groot en weeg 59 kg. Momenteel zit ik op een grote A/kleine B zei Dr. Verdonck. Heeft er iemand raad voor mij of met dezelfde twijfels gezeten? Als jullie foto's ofzo hebben, mogen jullie die ook altijd delen met mij. Alvast bedankt!
 3. @Charlotte94 hey Charlotte, zou ik ook eens een kijkje mogen nemen in je album? Heb op 6 december mijn eerste consultatie gepland bij Verdonck en ben ook wel benieuwd naar die progressive plus! X
 4. @Simplyflat zou ik ook eens een kijkje mogen nemen in je album aub? Xx
 5. @Mrt @femme b zou ik ook eens mogen kijken in jullie album aub? Heb op 6 december ook consult bij dr Verdonck gepland staan
 6. Laura20

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Zou je mij misschien ook willen toevoegen aan je album aub?
 7. Oh oke, dat begrijp ik zeker! Moest je toch nog beslissen om er wel foto’s van te delen, laat het me dan maar weten
 8. Consultatie bij Dr Verdonck staat ondertussen gepland op 6 december. Blijkbaar is hij met verlof eind november.
 9. @Jd_94 dankje voor je reactie! Heb inderdaad al wel meer gelezen dat in zo’n situaties die progressive plus beter is. Ben al benieuwd wat dr Verdonck mij gaat aanraden. Die progressive plus, is dat eigenlijk een ronde prothese of anatomisch? Ik veronderstel rond dan? Ben nog niet zo goed mee met al die soorten vormen enz, omdat ik op dit forum zoveel verschillende soorten zie haha. En hoeveel cc heb je genomen? Je mag mij ook altijd toevoegen aan je album of foto’s doorsturen vanaf dit mogelijk is (als je wilt)!
 10. Oke bedankt! En wow, jouw voorsituatie is precies net dezelfde als de mijne haha, leuk dat je laat zien hoe de situatie vordert. Ze zien er echt netjes uit!! Succes nog met je herstel!
 11. @rtx bedankt voor je reactie! Om een of andere reden (mss omdat ik net nieuw ben) kan ik nergens foto’s bekijken... ook niet van mensen wiens album openbaar is. Er komt altijd ‘er is hier nog niets’. Misschien omdat ik zelf nog niets gepost heb? Wat heb jij laten plaatsen en zou je mij mss willen toevoegen aan je album?
 12. Hoi allemaal! Ik ben Laura, 20 jaar en kom van Antwerpen. Al sinds mijn 16 jaar zit ik te denken aan een borstvergroting. Dit is natuurlijk nog heel jong, ik weet het, en het bleef altijd maar bij een droom omdat ik dacht dat die onzekerheid wel weg ging gaan of dat mijn borsten nog zouden komen. Nu dat ik 20 ben heb ik nog steeds bijna niets. Ik weet dat er veel vrouwen zijn die daar geen probleem mee zouden hebben, maar bij mij beïnvloedt het echt mijn leven. Ik heb nu ook 1 jaar een vriend en die zit er totaal niets mee in dat ik kleine borsten heb, maar ikzelf schaam me altijd zohard als ik naakt rondloop bij hem. Ook als ik mezelf in de spiegel bekijk voel ik me echt niet vrouwelijk. We hebben echt een super goede relatie maar mijn onzekerheid heeft er vaak een negatief effect op. Ik zou het dus niet doen omdat hij dat niet mooi vindt, maar omdat ik me zo slecht voel en vrouwelijker wil voelen. Ik wist dat een bv een optie was, maar dacht dat mijn ouders enz mij daar nooit in zouden begrijpen. Ik praatte er dus nooit over, en tegelijkertijd zat ik soms dagen te wenen in mijn kamer. Uiteindelijk heb ik beslist om dit te vertellen aan mijn ouders. Ze begrepen mij echt en stelden zelf voor dat als ik er iets aan wou laten doen, dat ze mij daarin zou steunen. Ik was zo gelukkig, gewoon om te weten dat de optie om een bv te laten doen dus echt wel bestaat. Ik ben nu op dit forum uitgekomen bij heel veel goede recensies over Dr. Verdonck van de Belgian Breast Clinic in Diest. Ik heb mezelf lid gemaakt op dit forum omdat ik benieuwd ben naar voor/na foto’s van zijn werk. Dit omdat ik nergens foto’s kan vinden op het internet... Ik ben van plan om op consultatie te gaan over een week, kijk er echt zo hard naar uit! Momenteel heb ik interesse in de motiva ergonomix, omdat dit blijkbaar het meest natuurlijke resultaat geeft. Maar natuurlijk kan ik dat pas beslissen op de consultatie, net zoals het aantal cc’s. Dus dames, als jullie mij wat ervaringen zouden willen delen, of mij zouden willen toevoegen aan jullie album of foto’s in prive zouden willen sturen met eventueel info van maat, merk protheses... zou mij enorm helpen!!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×