Spring naar bijdragen
Borsten Forum

NatasBrabant

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi allemaal! Begin november heb ik 2 consulten gepland staan voor een borstvergroting. Ik ben, zoals de meeste hier, internet aan het afstruinen voor info en tips. Wat me opvalt is dat er toch vaak gezegd word dat wanneer je op korte termijn een kinderwens hebt, een borstvergroting word afgeraden. Maar ja, wat word verstaan onder op korte termijn? Ik ben 32 als ik mijn borstvergroting wil laten doen, heb zeker een kinderwens, maar wel pas over 1 of 2 jaar aangezien ik nog niet zo lang samen ben met mijn vriend. En dan is het natuurlijk nog maar de vraag of het snel “raak” is haha. Zijn er dames die in hetzelfde schuitje zitten? Liefs, natas!
 2. NatasBrabant

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Thanks! Stuur maar door dan ga ik m ff terug lezen, leuk!
 3. NatasBrabant

  Nina hier, tips gevraagd!

  Een uniboob? whahaha nog nooit van gehoord, heb ff gegoogeld. Maar nee, dat wil je inderdaad niet
 4. NatasBrabant

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Oh fijn dat je de vragenlijst nu wel hebt ontvangen. Hopelijk straks een goed gesprek tijdens je consult, dat is inderdaad belangrijker! Ik heb 8 november mijn consult gepland staan bij Dr. Schots inderdaad. Dus nog even afwachten. Ik houd je op de hoogte hoe het is gegaan! Heb jij alleen bij Velthuis een gesprek gepland? En weet je trouwens al wat je wilt qua soort prothese, aantal cc etc?
 5. NatasBrabant

  Nina hier, tips gevraagd!

  Hoi Kelly! Bedankt voor deze nuttige info! ik ga over 3 weken op consult, ben ik weet wat wijzer geworden haha. Dus als ik het goed begrijp, wanneer je buiten je eigen borstbreedte gaat, dan krijg je snel van die sideboobs?
 6. NatasBrabant

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Goed om te horen! Ben benieuwd naar jouw ervaring! Wanneer werd jij geopereerd? Wat voor prothese en hoeveel CC heb jij gekozen?
 7. NatasBrabant

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Ja zo zou ik dan ook denken. Die lijst heb je binnen 2 minuten ingevuld. Dus kleine moeite tijdens het consult lijkt me. Maar wel raar zeg, ik had juist een heel fijne contact gehad via Velthuis...
 8. NatasBrabant

  Vertellen aan mijn omgeving

  Sorry ik dacht dat iemand anders had gereageerd haha. Moet nog ff wennen aan dit formulen... Jij bent nog niet geopereerd begrijp ik haha. Wel al een consult gepland inmiddels?
 9. NatasBrabant

  Vertellen aan mijn omgeving

  Ja dat is zeker fijn! Daar is het gewoon bespreekbaar. Misschien bij mijn familie ook, maar die zijn meer van je ziet er goed uit waarom zou je zo iets laten doen? Ik heb nog geen operatie gepland staan. Begin november heb ik een consult bij kliniek Veldhoven en Velthuis Kliniek in Eindhoven. jij je operatie wel al gepland of ben je al geopereerd?
 10. NatasBrabant

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Goed om te horen, heb namelijk net een nieuwe job en nog niet zoveel vakantiedagen opgebouwd. Anders word het lastig haha. Oke fijn! Dacht dat je misschien zelf al een sportbh aan moest schaffen. Ik moet naar beide consulten wel een effen shirtje meenemen. En nu aftellen.... duurt nog zo lang tot het begin november is
 11. NatasBrabant

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Oh ik ben heel benieuwd! Ik wil precies wat jij zegt, een C of D. Ik ga ook eens kijken bij Bergman voor een 3D beeld! Oh die DG, zulke slechte verhalen over gehoord en gelezen. Daar zou ik nooit naartoe gaan. Dan maar een jaar extra sparen en laten opereren door een goede kliniek! Het is wel je lijf hè. Leuk dat je laat weten hoe het je consult straks gaat! Good luck!!
 12. NatasBrabant

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Thanks voor de tip! Ga ik eens opzoeken. Succes volgende week bij de kliniek. Ben benieuwd naar jou ervaring daar weet je al wat je wilt?
 13. NatasBrabant

  BC: consult Kliniek Veldhoven + Velthuis kliniek EHV

  Bedankt voor je reactie! Wel fijn om te horen hoe iedereen de operatie heeft ervaren. Ik dacht dat ik na 1,5 week echt wel weer kan werken.. misschien voor de zekerheid maar 2 weken vrij pakken tegen die tijd. Moest je trouwens naar je consult een sportbeha meenemen? Mij is alleen verteld een strak effen shirtje?
 14. NatasBrabant

  Vertellen aan mijn omgeving

  Goed dat je die vraag stelt, zat er zelf ook mee. Goede vriendinnen weten het al lang dat ik dit graag wil. Verder is de familie van mijn vriend heel open, dus hij heeft hun ook al ingelicht. Maar tegen mijn collega’s en mijn eigen familie zeg ik niks tot na de operatie. Zit absoluut niet te wachten op negatieve reacties en dat is wel wat ik van hun verwacht... wel lastig hoor!
 15. Wat fijn dat je volgende week al geopereerd word! Heel veel succes alvast. Mijn lengte, gewicht en cupmaat komt redelijk in de buurt met jou! Is jou al gezegd wat voor cupmaat je waarschijnlijk zal krijgen? En heb gekozen voor ronde of anatomische prothese, voor of achter de spier? Groetjes, Natas
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×