Cielo

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cielo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Ann1997 wel goed, maar ben een uurtje extra moeten blijven wegens flauwtes ?! Dus met de beentjes in de lucht en goed wat cola gedroomen. Zal vanavond of morgen een verslagje maken, maar nu eerst lekker oogjes toedoen en rusten. Heb je tips voor de medicatie of een soort schematje zodat ik de pijn zeker voor ben? En hoe gaat het met jou ondertussen? Ps tips om te slapen? Heb een verzorgingskussen van Doomoo maar weet niet hoe ik dat best gebruik :-) ! Groetjes, Cielo
 2. Fijn dat je na 5 dagen al terug wat zelfstandig bent ! En ben blij voor je dat alles zo goed verlopen is! Nu uitkijken inderdaad naar het 'unwrappen' ?
 3. inderdaad ! ? dan heb ik nog tijd om cosy kleren te kopen. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat gaan want het herstel is toch bij iedereen wat anders he ☺️ Zo leuk! binnen een week ben je al aan de beurt geweest ! ?
 4. @Ann1997 Ik heb echt alles moeten omgooien. En vond het gewoon zo jammer omdat je die dag echt zo in je hoofd in plant he ! Spannend !!! Heb al spijt nu dat ik ook gewoon toen 4 maart niet genomen he, want dat was toen een optie, maar voor het werk kwam 7ste beter uit ? Achja , op dat weekje zal het niet komen, maar toch .. ? En kijk je er wat naar uit? Waaaaaauw 7h45, dan zal je de eerst zijn, is heeeel vroeg, maar dat is wakker worden en meteen vertrekken, dan moet je niet zitten wachten ? Hoe heb jij je al wat voorbereid qua kledij enzo? Ik zou eens wat makkelijke kledij moeten gaan halen denk ik ?
 5. Wauw wat een drukke periode is het geweest! Sorry voor de late reactieee! Was ook wat triestig omdat ik een telefoontje heb gekregen dat 7 maart niet door kan gaan omdat de anesthesist er niet is ? Zijn er nog mensen die op 7 maart gingen en afgebeld zijn? Nu is het nog een weekje langer wachten ? , net nu ik er zo mega klaar voor was ?!
 6. @Ann1997 Ja het gaat plots super rap ! Ik ben blij voor jou dat de reactie dan zo goed was, dat heeft onbewust toch een extra happy ondertoon aan je keuze dan, ik had dat ook. Gho mijn vriend uiteraard, die vind het niet nodig, maar begrijpt me wel volledig en staat er achter. Hij wil gewoon dat ik me goed voel en gelukkig ben. Voor de rest enkele van mijn zussen, die dat zelf ook willen doen. Hoe dichter het komt, hoe meer ik begin na te denken over eventuele negatieve dingen die kunnen gebeuren. Echt super raar want ik was zo happy en ik keek er mega hard naar uit en kon al niet meer wachten. Tot ik onlangs een iets minder goede ervaring gelezen had. En stom zoals ik ben, ben ik daarop beginnen verder zoeken.. Zo begin ik plots te twijfelen of het wel een goed idee is. Dat ik misschien binnen 10 jaar moet laten vervangen, of lekken heb en ziek word ...Arghhhh.. Hebben jullie ook zo een fase al gehad ? Want mijn hoofd is echt ineens all over the place en ik weet het even niet meer ? @M&M&m Is natuurlijk een andere voorsituatie. Heb je lang getwijfeld om het te laten doen? Ben altijd benieuwd wat bij mensen zo de doorslag heeft gegeven om er voor te gaan. Ik geloof dat ik ook wel vitamine C en magnesium ga bijnemen dan. Wat vind de rest van je omgeving er wat van?
 7. @M&M&m : Ik ben zelf 1m52 en weeg 45kg. Tja hoe ik het gepast heb zag het er zeker goed uit, maar je leest zo vaak dat er nog een deel "verloren" gaat, als je dual plane plaatst. En soms is al wat je leest zo verwarrend en ga je twijfelen ? Dan ben ik plots blij met mijn keuze en denk ik dat het goed gaat zijn en dan lees ik weer dat de meeste meisjes toch liever een maatje groter wouden. Wat is jouw voorsituatie? Kleine cup of zoals ik wat cupmaten verloren door vermageren? @Ann1997 : Ik ga het misschien wel nog doen, maar ik heb nu gevraagd of ze verschillende maten kunnen klaarleggen, zo kan ik vlak ervoor toch nog even met Verdonck bespreken wat we gaan doen ? Super spannend! Voor jou zit het er ook snel aan te komen ? Neem jij al op voorhand iets van vitaminen voor herstel nadien?
 8. Hi @Ann1997 Ja he! Maar ik heb mijn 2 de consult dus al gehad ? Anders had ik ook nog gewoon eens eentje ingepland. Maar weet niet echt dat het nog een derde keer zou lukken of dat ze dat doen of niet ? Waar zat jij momenteel met keuze? aantal cc en welke prothese? Grtjs, Cielo
 9. Hi iedereen, Na lang wikken en wegen en afspraken maken en toch weer afzeggen door mega grote twijfel en ook wel een beetje schrik, ben ik uiteindelijk in december op consult geweest bij Dr Verdonck. Ondertussen was ik al 26 geworden en ik dacht, jeetje, als ik me op mijn 26 al zo onzeker voel over hoe ik er nu uitzie en ik moet dat nog heel mijn leven meedragen.. Dat zou een te grote weerslag hebben op mijn geluk, maar ook die van mijn vriend. Vandaar toch maar eens op consult geweest. Toen ik op weg was, was ik super zenuwachtig, maar het ontvangst aan de receptie maakte me al wat rustiger. Dr. Verdonck is zelf ook heel aangenaam en stelde me meteen op mijn gemak. Zeker als hij ziet dat je wat nerveus bent, pakt hij dat super goed aan! Ik heb heel mijn verhaal aan Dr Verdonck gedaan over hoe mijn borsten eigenlijk wat "leeggelopen" zijn. Hij vroeg me dan wat ik wou of verwachtte en zei me dat ik best voor de Motiva Progressive Plus kon kiezen. Hij raadde me sowieso af om een lift te doen aangezien dat toch wat zware littekens zijn en hij er in gelooft dat met de Progressive Plus, dat eigenlijk het bovenste gedeelte opgevuld zal worden en ik terug mooie ronde en volle borsten zal hebben. Om eerlijk te zijn, na me zo in te lezen dacht ik dat ik weinig vragen ging hebben.. en alles ging in zo een waas dat ik buiten kwam en nog amper wist wat we besproken hadden en welke maat we überhaupt besproken hadden of welke ik gepast had en het leukste vond. Dus heb ik een tweede consult gedaan omdat ik ook begon te twijfel dat ze te klein zouden zijn. Mijn 2de consult was amper 2 weken nadien. Mijn vriend is ook mee geweest omdat ik toch wat feedback wou van iemand uit mijn omgeving. Ik had het idee dat ik het zelf misschien wat anders zag dan hij het bijvoorbeeld zou zien. Ennnn ik was ook veel rustiger! ? Ik heb opnieuw wat maten gepast, de maat die ik ervoor had "gekozen" leek plots zo klein. Dus eentje groter gepast en dat was al meer hoe het ervoor was! Dan nog eentje groter, maar met mijn 152 cm leek dat wel echt zwaar! Uiteindelijk zijn we dan voor 335cc gegaan en 1x 315cc aangezien ik een licht verschil heb. In ieder geval, ik weet niet hoe jullie het ervaren of ervaren hebben, maar hoe dichter het komt, hoe meer ik begin te twijfelen over de maten! ? Heb wel al veen hulp gehad aan de raad van Best_Boobie, maar soms slaat de twijfel weer toe. Hoe hebben jullie uiteindelijk beslist waarvoor je ging? ? En hebben jullie speciale dingen gedaan ter voorbereiding, vitamientjes, sport, ... ? Hihi ik begin er wel even hard naar uit te kijken, als ik er stress voor begin te krijgen. Groetjes, Cielo
 10. Zo leuk ! Is er al een club voor mensen die in Maart hun operatie hebben? ? Ik ben daar namelijk al eentje van ?
 11. Hi MissAnissa, Leuk dat je daar ook gaat. Ik heb er toch al veel goede dingen over gelezen! Hoe lang ongeveer duurt het tussen consult en operatie? Dan kan ik dat ook al wat incalculeren :-) Ik ben in ieder geval benieuwd naar de consultatie en wat ik uiteindelijk ga beslissen :-) Toch spannend hoor! Veel succes alvast met je operatie! :-)
 12. Hallo Iedereen, Ik ben 25 jaar en heb eigenlijk nooit problemen gehad met mijn borsten. Tot over enkele maanden.. Mijn borsten waren eigenlijk altijd mooi, vol, gaven me een vrouwelijk gevoel. Maar ik heb een beetje te veel geschommeld in gewicht. 10kg dikker - terug 10kg vermagerd, dan weer 5kg verdikt en uiteindelijk weer verloren. De eerste keren met het vermageren was er niet zo veel verschil. Maar de laatste keer was duidelijk te veel. Als resultaat van een D naar een B cup en een heel ongelukkig gevoel. Ik voel me echt ongelukkig en enorm onzeker en dat uit zich in alle aspecten van mijn leven. Daarom ben ik nu op zoek naar zoveel mogelijk info en ervaringen omdat ik beslist heb toch een borstvergroting te doen. Er is wel wat angst, want ik ben wat bang van complicaties en zoals iedereen zou ik graag hebben dat het van de eerste keer in orde is. Alle hulp en raad is dus welkom. Mijn oog is al gevallen op de Belgian Breast Clinic - Dr. Verdonck Of eventueel Beaucare in Machelen - Dr Ullens of Dr. Danau Deze week ga ik bellen voor de eerste consults en terwijl wat info inwinnen op het forum hier :-) ! Groetjes !