fitgirl90

Spijt van borstvergroting

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

Na lang twijfelen heb ik 13 juni mijn borsten laten vergroten. Ik vond ze te klein en wilde ook graag mooie volle borsten. Kwam van 75B, ben 172cm, slank postuur.

 

er is 375 dual plane geplaatst, hoopte op volle C, kleine D uit te komen. Inmiddels 4 maanden verder en kom uit op een 75E. Ik vind ze veel te groot, veel soorten kleding wat voorheen wel mooi stond ziet er niet uit, 2 grote uitstekende ballen. Daarnaast staan ze naar mijn menig te ver uit elkaar en heb ik nog steeds een trekkend gevoel en regelmatig steken. Op mijn zij slapen nog niet echt prettig.

 

zit er aan te denken om ze weer te laten verkleinen en dan bijv 280 cc erin. Ik vraag me af of iemand hier ervaringen mee heeft: 

gaan ze dan hangen? Wordt het er dan niet nog lelijker op?

wat zijn mogelijke complicaties?

hoe gaan artsen om met ontevreden klanten ?

 

hoop dat iemand me wat raad kan geven..

 

liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

O jee, @fitgirl90 wat vervelend dat je niet tevreden bent.. 

Je zegt dat je nu cupmaat 75E hebt. Maar nepborsten zien er altijd 1 of 2 maten kleiner uit dan echte borsten, zeggen ze, toch. Dus als het goed is zien jouw gevulde borsten eruit als echte borsten met maat 75C of 75D dan; lijkt me best een hele mooie maat, maar het gaat erom wat jij ervan vindt en jij vindt ze veel te groot.. Wat voor implantaten heb je laten plaatsen (merk, rond/anatomisch, welke projectie) en heb je misschien foto's? 

Ja, ik zit ook te denken aan een bv, maar ben bang dat er inderdaad een hoop gedoe en stress bij kan komen kijken (complicaties, ontevredenheid, vast zitten aan wissels) dat ik denk, is het t wel allemaal waard...? Maar dan zie ik weer mooie borsten voorbij komen, en dan begin ik weer te twijfelen.. 

Misschien dat ze de komende maanden toch nog gaan veranderen; je borsten krijgen pas echt hun definitieve vorm na een maand of 6 a 9, geloof ik; zou daarom toch nog even een paar maandjes afwachten en het dan weer even opnieuw bekijken... Niet te overhaast een beslissing nemen; mentaal moet je misschien ook wennen van klein naar groot; heeft misschien wat meer tijd nodig bij jou..

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fitgirl90 hoi meid! Ooo meid toch, ik geloof inderdaad dat je er misschien nog moet aan wennen? Maar hopelijk gebeurt dat dan ook snel. Heb je toevallig foto’s geplaatst? Ik ben daar ook zo bang voor.. 23/10 krijg ik ze

Share this post


Link to post
Share on other sites

precies waar ik ook bang voor ben! Ik ga de 24e onder het mes

ik heb nu een 70c denk ik..krijg er 200/225 of 250/275 in..twijfel nog..neig toch naar de 200/225 als ik dit lees

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Robijntje02,

nou bij mij lijken ze ook gewoon 75E hoor haha. Ik heb mentor high profile. Zal jullie toevoegen aan Mn album. Zou er iig goed over nadenken voordat je het gaat doen. Ik had prima borsten wat bij Mn lijf paste, maar wilde meer. Wat heb jij nu dan?

 

en @Blabla1980 je hebt al een c, waarom wil jij laten vergroten? Veel mensen zeggen idd spijt te krijgen dat ze te klein hebben genomen maar laat je daardoor niet beïnvloeden.

 

7 nov heb ik mijn laatste controle. Dan ga ik het voorleggen bij de arts, dr Peters (Diana Gabriels). Ben benieuwd wat hij er over kan adviseren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeetje, wat naar voor je meis

meestal lees ik idd verhalen van dames die ze te klein vinden juist. 

Ik heb 400cc en in kleding (wel nog met sport bh) zie je het niet eens zo duidelijk. En optisch ben ik dan maar 1 maat vooruit gegaan omdat ik altijd push up aan had... 

maar als ik geen kleren aan heb is het gelukkig wel een groot verschil. Maar zou ik jouw foto’s eens mogen zien? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fitgirl90 meid toch, heb net in je album gekeken maar echt waar ik vind ze er PRACHTIG uitzien....  Ik had hele grote ballen verwacht, maar ik vind ze gewoon perfect bij jouw slanke lichaam..; niet te klein, niet te groot maar precies goed! Zelfs een van de mooiere borsten die ik op dit forum heb gezien..

Ik wou dat ik zulke borsten had!!

Laat er nu nog niets aan doen, wacht aub nog een paar maanden voordat je een te overhaaste beslissing gaat nemen...

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb dan wel een c..maar door zwangerschap en veel afvallen door sporten zijn ze leeg. Dus het ziet er gewoon niet zo mooi meer uit.

 

Ik heb even in je album gekeken en ze zijn wel echt mooi hoor!

Maar als jij ze te groot vind is dat een gevoel wat niemand kan wegnemen. Vind het echt superrot voor je!

 

En nee dat de meeste ze achteraf eerder te klein vinden zegt niks. Mijn moeder en vroegere vriendin vonden ze achteraf ook beiden te groot. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fitgirl90 hey meid, mag ik ook even meekijken? Krijg woensdag 300cc. Toch nog twijfels over de maat... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fitgirl90 wat ontzettend naar dat je niet blij bent met je borsten. Is toch iets waar je naar uit kijkt en verwachtingen bij hebt maar niet dat je er niet blij mee bent.

 

Zou ik eens mogen kijken in je album. Ikzelf heb 340cc en zit nu ook op 75E en ben iets kleiner dan jij. 

 

Liefs 

Vonnepon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kelly_E, @lwb, @Atiz @Vonnepon ik heb jullie toegevoegd en zojuist ook nieuwe foto erbij gedaan waarbij je beter de verhouding borsten en lichaam ziet.

 

@Robijntje02 bedankt voor je lieve reactie :)

 

@Vonnepon vind ze bij jou wel erg mooi, vorm, verhouding lichaam. Alle borsten vallen weer anders uit he. Maat zelf zegt niet veel.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fitgirl90 Ik herken wel een beetje wat je schrijft. Vond mijn borsten na mijn bv ook erg groot (345cc high profile). Ook stonden ze erg ver uit elkaar. Ik heb eergisteren een wissel gehad naar 340cc low profile. Zelfde volume maar ze ogen aanzienlijk kleiner en ze staan een stuk dichterbij elkaar. Enige nadeel is dat de pocket verkleind moest worden bij mij (dichtgehecht aan de zijkanten) en dat voel ik wel auww. Maar het past beter bij mijn lichaam nu. Je bent nog geen jaar po dus zou het nog even aankijken, maar wat jouw wens is als ik het goed begrijp (kleiner en dichterbij elkaar) lijkt bij mij goed gelukt te zijn :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites