Ga naar inhoud
Borsten Forum

Blabla1980

Premium Member
 • Aantal items

  95
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Blabla1980

  Carefix ava medium DEF

  Ik heb een zwarte te koop. Voor 30 euro mag hij weg. Pb me maar bij intetesse!
 2. He Shit meid, dat is we leven schrikken dan zeg. Duim voor je dat het snel sluit en dat het dan gedaan is en het verder normaal heelt.
 3. Volgens mij krijg je die band standaard en is het ook om de protheses op zn plaats te houden? Maar zeker weet ik t eerlijk gezegd ook niet. Vind het in elk geval een onding
 4. ah ja dat ken ik wel..als je een kussen op je heup legt kunt je daar je arm opleggen zodat hij niet op je borst ligt en met terugdraaien duwde ik in t begin een klein kussen tegen de pijnlijke borst en draaide zo terug (geleerd van mijn keizersnede tijdperk :D) Dat dieper ademhalen kan echt wel gewoon een spiertje zijn hoor, ik zou me niet te druk maken mischien een lekkere rugmassage vragen Maargoed, dat hele bv verhaal werkt wel op je hoofd he, denk zovaak..'oe zal dit wel goed zijn' of, 'dit voelt raar'
 5. Wat rot dat je je zo voelt Atiz Ik weet niet hoe je borsten eruit zien, maar dat ongelijk is niks geks in het begin hoor. Ik had gister ook ineens na een drukkere dag grootte verschil. Maar ik snap het wel hoor..je blijft er toch ontzettend mee bezig in je hoofd. Dat zal ook nog wel duren tot n week of 6. Doe lekker rustig aan dit weekend en probeer afleiding te zoeken. Ik weet zeker dat je over een paar weken denkt 'waar heb ik me druk om gemaakt, ze zijn prachtig!'
 6. Fijn dat je weinig pijn hebt! Dat slapen is wel een dingetje he. Ik slaap sinfs een week weer op mijn zij (ben 3,5 PO) en ben echt super blij daarmee Dat mentale deel is wel een beetje herkenbaar, was ook een beetje een wrak de eerste dagen, denk mede door de narcose, hulpbehoevendheid en gebrek aan slaap. Plus dat ze er bij mij echt nog niet mooi uitzagen de eerste dagen. Maar de 4e dag was het wel beter. Succes verder, lekker rustig aan doen!!
 7. Slaap je nog steeds alleen op je rug? dan is t misschien daarvan. Ik slaap ook alweer op mn zei dus van mn rug geen last weer. Wel elke morgen heel zwaar gevoel in 1 van mn borsten, die is vanaf het begin af aan al degene waar ik t meest last van heb.
 8. Wat vervelend! Ik had dat vorige week, na de controle. Ze zeiden dat ik weer mocht autorijden dus dat wou ik uitproberen..maar ik was al te moe dus had ik beter niet kunnen doen Geen idee hoelang het duurt, zal bij iedereen anders zijn. Vooral zorgen dat je jezelf niet overbelast vooral. Ben trouwens gisteravond begonnen met littekencreme smeren, kortstjes waren zo goed als weg.
 9. Hier ook nog korstjes. Soms gaan ze ook nog een beetje open als ik veel heb bewogen. Zal wel normaal zijn..ziet er indd nog een beetje rommelig uit. Zou morgen mogen beginnen met litteken creme, maar had ergens gelezen dat dat pas mag als de korstjes weg zijn. Jij daar wel al mee begonnen?
 10. geduld na 3 dgn ziet het er meestal niet mooi uit, komt nog wel hier sinds gister ook een borstband, samen met de sportbh 6 wkn dag en nacht. Onding
 11. Ja las gister ergens anders ook dat plat slapen na de eerste paar dagen gewoon weer mocht. Dat afzetten heb ik ook..zeker nu het minder pijn doet allemaal gebeurd me dat wel uit automatisme als ik niet uitkijk!
 12. Ben je zo bang dat je draait dan? Ik slaap met 2 kussens onder mijn hoofd die een beetje rechtop staan. Ging vanacht best aardig, nachten daarvoor waren niet zo lekker ja inderdaad ga ik ook doen. Sommige dingen heb ik hier bijv gelezen, maar hebben ze mij zelf niks over gezegd in de kliniek. Bijv dat niet plat slapen.
 13. Ja ben ik ook benieuwd naar..hopelijk is het al wat beter als ik moet gaan werken Volgende week! Hoe gaat het slapen bij jou?
 14. Hey wat fijn dat het goed is gegaan! Dat van de narcose is erg herkenbaar geen idee hoe het met de maat zit, ben zelf ook pas vorige week geholpen. qua pijn heb ik geen last van de wonden gehad maar vooral van de borstspieren en mijn rug. ze zullen echt niet zomaar opengaan, maar herken het gevoel wel Hopelijk zakt de pijn snel weg!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×