Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Atiz

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Over Atiz

 • Verjaardag 13-05-1992

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgium
 • Interests
  running, hiking, swimming, cooking, relaxing, crazy cat lady

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wat gek... Bij mij zeiden ze net: tussen 24 en 48u na de operatie moet je douchen...
 2. @Kelly_E Ik ben wel benieuwd naar die fimpjes over hoe de borstkas gevormd is en het resultaat ervan... Moest je ze nogmaals tegenkomen, mag je ze zeker posten!
 3. Super goed nieuws! Nog 6 weken wachten hier Wat duurt het afgellen laaaaang...
 4. Mag ik ook meekijken @Denca? nog 7 weken wachten hier...
 5. @Bloemmetje Hahaha wat een leuk verslag! Ben alvast razend benieuwd naar je volgende verhaaltje... Hopelijk heb je een goede nacht!
 6. @prix Hey Prix, net je hele topic gelezen... Ik krijg 300cc achter de spier. Mag ik misschien ook meekijken in je album? Hoop dat ik even tevreden ben als jij
 7. Lieve lotgenootjes, Eindelijk is het dit jaar zover. De passessies en het opmeten zijn achter de rug. Woensdag 24 oktober is de grote dag! Mijn situatie nu: ik ben ongeveer 1m65, weeg ongeveer 52kg en draag een 75A die een stuk te groot is. De chirurg zal waarschijnlijk een Motiva prothese 300cc plaatsen achter de spier. Over de maat zijn nog wat twijfels, maar dat gaan we de dag zelf nog eens bekijken. Normaal zou ik hiermee een C-cup uitkomen. Ben blij dat ik op dit forum terecht gekomen ben. Zo kan ik me toch wat beter voorbereiden op de dagen die volgen op de operatie. Opvallend vind ik dat er bij iedere pc toch verschillende adviezen gegeven worden ikv de nazorg, het dragen van de post-op bh, al dan niet bewegen enzo... Zelf moet ik tegen de dag van de operatie dafalgan, ibuprofen, cicaplast, antibiotica en een ontsmettende spray in huis halen. Eén BH krijg ik in de kliniek. Raden jullie nog iets aan? Een 2e BH kopen bijvoorbeeld? Wat mijn job betreft, kan ik volgens de verpleegster na 1 week terug aan het werk. Ik heb wel gekozen om 2 weken verlof in te plannen voor de zekerheid. Na 6 weken zou ik volgens hen alles terug rustig kunnen starten qua sporten. Mijn vriend heeft 5 dagen verlof genomen om me te helpen. Hoe hebben jullie dat allemaal ervaren? Kan je terug beginnen hardlopen na 6 weken? Hoe zit het met zwemmen? Hoe ging het werken na 2 weken? Vanaf wanneer kan je terug goed autorijden? Alvast bedankt om te antwoorden liefs!
 8. Nee klopt hoor... mn vriend en ik kwamen na de 2e passessie buiten en zeiden tegen elkaar ‘gingen we nu vandaag de chirurg niet zien?’ Nou niet dus... Ik ga volgende week nog eens contact opnemen...
 9. Ja vind ik ook raar... maar blijkbaar wordt er daar pas gemeten op de dag van de ingreep ofzo? Ik weet alleen dat ze werken met Motiva prothesen, maar ik lees hier dat daar dan nog verschillende soorten in zijn, ook daar is mij niets over verteld... ik vermoed dat de pc de dag zelf wel advies zal geven? Misschien moet ik toch nog eens contact opnemen met de kliniek... Maar ik wil ook niet als die ene irritante patiënt overkomen... Ze zei wel dat ik zodanig weinig borstweefsel heb, dat het sowieso achter de spier komt te zitten.
 10. Ik heb eigelijk alleen een passessie gehad bij de verpleegster (assisteert tijdens de ingrepen) en dus niet bij de pc zelf. Zij is een kennis van me en ik kon dus al mijn ‘wensen’ heel goed aan haar vertellen. Er werd aan mij niets opgemeten, dus er is ook niets gezegd geweest over wat de maximum is ofzo... Zelf vond ik 300cc mooi en mijn vriend zei ook onmiddellijk ‘ja hoor, groter mag zeker niet’ dus de beslissing was snel gemaakt. Na wat topics te lezen hier op het forum, begon ik echter weer te twijfelen of ik toch niet iets groter zou nemen (je leest toch vaak dat de passessie groter leek dan het uiteindelijke resultaat...). Dus onmiddellijk de verpleegster gecontacteerd en ze zei me dat we de dag zelf nog snel eens kunnen passen, maar dat er dan weinig tijd is. Ik denk dat het uiteindelijk toch 300cc zal worden en hoop daar een mooie volle C-cup mee uit te komen.
 11. Oh ja sorry Ik vind het soms wat verwarrend, meestal ontstaan er nieuwe gesprekken in iemand z’n topic... Wordt de eindbeslissing genomen op de dag zelf? Of het 300 of 340 zal zijn?
 12. @smizebra 24 oktober, dr Wilikens (Atlaskliniek, Meise, België) jij?
 13. Mag ik ook even meekijken in je album? Ik draag nu 75A maar die gaapt ook, zoals je hierboven uitlegt. Ik krijg 300cc en ben benieuwd naar jou resultaat.
 14. Atiz

  Wachten op datum

  Ik kijk er enorm naar uit! Soms voel ik me wat geobsedeerd Als een gek hier alle berichten doorlezen en foto’s vergelijken om me toch een beeld te kunnen vormen van het resultaat... En dat ga ik volgens mij ook de komende 2 maanden blijven doen tot het zover is Gelukkig heb ik net ervoor nog een vakantie gepland waar ik ook nog naar uit kan kijken! ik had onmiddellijk bij mn eerste consult (begin juni) de datum vastgelegd.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×