Engeltje73

Engeltje73 : 7 november 2018 : Dr. Vermeulen : St. Jan : Genk

Recommended Posts

Hallo ik ben een vrouw van 44 jr oud en met een super leuke man getrouwd, 2 lieve kinderen van 25 en 24 jr oud.

Ik heb in 1997 borstvergroting gehad onder dwang van mijn ex man (ik zag er niet uit en daarvoor moest hij wel vreemd gaan met andere vrouwen:24:)

 

Ik heb al sinds 2012 klachten maar in Nl deden ze steeds mamagrafie maken, ik heb altijd gevraagd op dit wel kon met borstprotheses, maar volgens de Nl artsen kan dat geen kwaad....maar was nooit iets aan de hand zeiden ze....gezien ik diverse klachten heb, en daarvoor onder behandeling ben bij een Neuroloog in Genk /België raadde hij me aan een afspraak te maken bij Plastische chirurg in Genk, en bij de onderzoeken bleek al dat er echt wel iets mis moest zijn, MRI scan gehad (want dat is standaard bij borstprotheses) en gisteren de uitslag gekregen dat ik kapselcontractuur graad 4, bilateraal met pijn en vormdeviatie van beide borsten heb.

 

Arts heeft nu een aanvraag bij CZ ingediend voor het verwijderen van borstprotheses, dus nu 2 weken wachten of CZ dit gaat goedkeuren, ik hoop het van wel anders zijn ook die kosten voor mijn rekening :74:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeetje wat heftig dat je dat onder dwang van je ex moest laten doen! Je protheses hebben er wel lang ingezeten dan, zijn lang meegegaan! Laat je weer nieuwe protheses zetten of wordt er niks meer terug geplaatst? 

 

Liefs, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja was ook een K.. leven het was meer overleven...maar gelukkig ben ik er alweer ettelijke jaren vanaf

 

Denk wel dat er nieuwe protheses terug komen,daar ben ik nog niet overuit. ...maar die moet ik sowieso zelf betalen.€3000 tot €3500 

Dat zei mijn behandelde arts ook....max 15 tot 20 jr alles wat langer is heb je als cadeau maar zei ook dat ik 1 van de beste protheses heb McGhane.

 

Maar gezien dat ik voor vele medicatie allergische ben ziet hij wel problemen ivm allergische reacties op beide soorten antibiotica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou blijkbaar hoeft dit niet het geval te zijn, aangezien het littekenweefsel de borst blijkbaar op lift,

Maar ik heb de goedkeuring van CZ al ontvangen, ze gaan eruit....9-10 heb ik de nieuwe afspraak bij PC en gaan we het erover hebben welke nieuwe protheses eventueel erin ga krijgen, dit jaar zal dan nog de operatie uitgevoerd worden in België.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij mij is een kapselcontractuur graad IV bilateraal met pijn en vormdeviatie van beide borsten geconstateerd.

Ik heb 9-10 opnieuw een afspraak met PC Dr Vermeulen in St.Jan te Genk, en dan zal er een operatiedatum gepland worden.(zal dit jaar nog moeten plaats vinden)

Het verwijderen van de borstprotheses wordt door CZ vergoed, wil ik nieuwe protheses die moet ik zelf betalen.

(de mogelijkheden worden 9-10 met me besproken zullen wel de Motiva worden werd met verteld ivm minste kans op reacties, ik heb nu de McGhan style 310 - 300cc)

 

Zijn er hier mensen die geen nieuwe borstprothese hebben laten zetten, en hoe zie dit uit??

De PC zegt dat hij al vaker geen nieuwe protheses heeft gezet, en dat dit niet lelijk eruit zag, omdat waar de prothese heeft gezeten een litteken is, waardoor dit ervoor zorgt dat je eigen borst gelift word.

Zou toch graag meer hierover weten van mensen die geen nieuwe borstprotheses hebben laten zetten, en of ik hiervan eventueel foto's van kan inzien.

 

Liefs,

Michella

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi hoi; ik ben even komen lezen vanwege je opmerking om je account te verwijderen. Je zei dat je nog geen reactie had gehad.

Ik kan je niet veder helpen omdat ik een BVK had maar er zit iemand op het forum die My natural way heet. Misschien moet je op haar naam eens zoeken of op explantatie (denk ik).

Succes nog en jammer dat je weg wil gaan. Ik heb altijd reactie gehad en goed advies.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt Jaydee,

Precies volgende week om deze tijd zal ik geopereerd zijn.

Ik krijg ook Motivatie protheses, ben wel bang....dat had ik de 1e keer niet maar nu ook weer 21 jr ouder.... Ik weet niet of ik de juiste keuze maak, maar ben bang dat ik er anders psychisch ga onder lijden.

Heb wel besloten dat wanneer ze er weer uit moeten geen nieuwe meer geplaatst wil hebben.

 

De zenuwen beginnen toe te nemen en moet echt afleiding zoeken.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik citeer hier even het bericht van Jaydee, uit dat andere topic. Dan heb je alles bij elkaar staan :)

 


En zal jouw antwoord ook naar hier verplaatsen. Kun je in dit topic verder, blijft het lekker overzichtelijk :)

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nog even terugkomend op je vraag.. 
Er zijn idd verhalen over explantaties. Daar is een extra subcategorie van hier op het forum. 
Zijn niet veel verhalen over te vinden, maar er zijn er wel :)

Afhankelijk van hoe je eigen borst van te voren was, wordt ook het resultaat.. En soms kiest een pc er ook voor om een lift uit te voeren, maar dat is afhankelijk van de situatie.

Motiva zijn goede implantaten zover ik dat kan beoordelen. ZIe daar tot nu toe geen problemen mee.

Ik zie dat je ondertussen een datum hebt voor je operatie, dan zal ik je titel even aanpassen :) en je verhuizen naar de operatieverslagen.
Je wordt dus volgende week woensdag geopereerd?

Alvast heel veel succes!!
xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee joh, niet bang zijn. Komt allemaal goed. Ik heb bij het plaatsen van mijn 270cc-tjes MP 21 jaar geleden echt superveel pijn gehad na de operatie. Toen er in 2016 protheses van 560cc hp in gingen heb ik geen centje pijn gehad en bij de plaatsing van mijn 825cc corsé van Motiva heb ik ook totaal geen pijn gehad. En het is handig om @best_boobieom een medicatie schema te vragen. Dat kun je het beste in een pb-tje doen. Dan bouw je met de paracetamol een spiegel op en dan is het echt heel goed te doen. En voor de operatie hoef je helemaal niet bang te zijn; je gaat gewoon heerlijk slapen en als je wakker wordt is het al gebeurd. Komt helemaal goed, let maar op. 

Wanneer word je precies geopereerd en door wie en waar? Hou ons maar op de hoogte .

 

XXX Jaydee 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites