Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Isabeau-12

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  58
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi meiden, Vandaag was het zover, boobieday Moest me om half 8 al melden bij kliniek Veldhoven. Kreeg 285 cc mentor protheses extra high profile voor de spier. Ben geopereerd door dr. Schiettecatte. Wel fijn dat ik gelijk als eerste aan de beurt was want dan hoefde ik niet zolang zenuwachtig en nuchter te zijn. Iets over half 8 werd ik opgehaald om me om te kleden. Kreeg een OK jasje, muts, slippers en badjas aan. Was behoorlijk koud op de OK. Toen mocht ik in een stoel komen zitten zodat ze het infuus konden prikken. Stagiaire was het helaas niet in 1x gelukt en na de 2e keer prikken was het gelukt, maar even later kreeg ik een flinke bobbel op mijn arm. Infuus zat toch niet goed en liep ernaast. Anesthesist heeft toen het infuus eruit gehaald en nieuwe geprikt, ging gelijk goed en verliep dit keer wel vlotjes. Daarna mocht ik meelopen naar de OK en op de operatietafel gaan liggen. Kreeg narcose toegediend via het infuus en was zo weg. Wakker worden ging vlotjes. Niet misselijk of duizelig. Had het wel super koud en kreeg extra dekens. Wel pijnlijke wond die flink aan het steken was. Zelfde litteken was gebruikt als bij mijn borstlift. Vroeg om extra pijnstilling en kreeg dit toegediend via het infuus. Pijn zakte vrijwel daarna meteen. Tot nu toe is de pijn onder controle. Heb 2 drains gekregen om het wondvocht af te voeren. Morgen mogen de drains er waarschijnlijk uit als ze minder dan 40 cc geproduceerd hebben. Rit naar huis verliep goed. Toen ik thuis op de bank zat hoorde ik ineens de drain borrelen en sissen. Toen ik keek was de slang los. Deze terug vastgemaakt en kliniek gebeld omdat de vacuum nu eraf was. Moest helaas weer terug naar de kliniek komen voor een nieuwe drain pot te laten aansluiten. Bij de huisarts hadden ze deze helaas niet en mocht niet naar het ziekenhuis bij mij in de buurt omdat ik bij een privékliniek ben geopereerd. Dus weer heen en weer gereden. Het was me wel een dagje zeg. Nu lekker uitrusten. Al het personeel was zeer vriendelijk!
 2. Ah bedankt voor de tip! Had jij je van tevoren laten opmeten voordat je die bikini's bestelde? Of was het gewoon puur een gok?
 3. Hoe was je vakantie? Als ik 6 weken po ben dan ga ik ook op vakantie. Hoe heb jij dat eigenlijk gedaan met bikini's kopen? Heb je dat op het laatste moment gegaan toen je 5 weken po was? Liefs,
 4. Ah oké, dan verschilt het idd per kliniek. Hoe zien jouw littekens eruit? Zijn die al helemaal dicht?
 5. Wat goed om te horen dat alles zo goed gaat! Mocht jij 2 weken niet douchen?
 6. Isabeau-12

  Hoe snel hersteld voor vakantie? +voor/na fotos

  Ik krijg ook voor de spier geplaatst. Ik word 24ste geopereerd. Wel leuk dat we elkaar dan allemaal kunnen volgen!
 7. Hey meid, Wat goed om te lezen dat je herstel goed verloopt! Vanaf wanneer mag je die silliconen pleisters gebruiken? Liefs
 8. Isabeau-12

  Veel pech....

  Wauw wat goed om te horen dat je wondje dicht is! Eindelijk! Moet je nou ook nog een keer terug op controle komen?
 9. Wauw ze zien er nu al super mooi uit! Snap dat je helemaal verliefd bent op je nieuwe boobies!
 10. Zou ik ook in je album mogen kijken, ben wel benieuwd naar het resultaat! Xx
 11. Wat fijn om te horen dat je goed geslapen hebt! Ja het aftellen is begonnen, nog 2,5 week
 12. Wat fijn om te lezen dat alles goed gegaan is. Ik wens je een voorspoedig herstel en lekker genieten van je nieuwe boobies!
 13. Goed om te horen dat alles goed verlopen is! Nu lekker herstellen en genieten van je nieuwe boobies!
 14. Isabeau-12

  Veel pech....

  Pc had uitgelegd dat ik dan meer kans zou hebben op complicaties. Want met een borstlift verklein je de borsten ook een beetje en als je er dan protheses in gaat stoppen, dus vergroten dan is dat eigenlijk tegenstrijdig. Zou dan meer kans hebben dat het litteken open zou gaan enzo en dat risico durfde ik toch niet te nemen, dus vandaar in 2 fases.
 15. Isabeau-12

  Veel pech....

  Haha geeft niet hoor, soms weet ik ook niet meer wie wie is, zoveel verschillende verhalen. Ik heb in feb een borstlift ondergaan en 24 sept krijg ik een bv. Nog 3 weekjes wachten dus!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×