Mtvo

Mtvo : 28 februari 2019 : Dr. Stenekes : UMCG

Recommended Posts

Hoi,

 

Ik ben Martina, ben 34 jaar en ben erg oriënterende omtrent een b.v. Ik ben hier al een aantal jaren in mijn hoofd mee bezig, maar door omstandigheden de knoop niet eerder kunnen doorhakken. Nu ik besloten heb om voor een b.v. te gaan, dus ben ik gericht op zoek naar info/tips van andere vrouwen, vandaar dat ik op dit topic ben beland.

Nu kom je online veel tegen en daardoor zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Ik woon in Groningen en zou het liefst in deze omgeving geholpen willen worden. Zijn hier ook vrouwen die in deze omgeving ervaringen hebben? Zo ja, waar en bij wie? Wat zijn de globale kosten? (ik weet dat dit per kliniek/zkh etc. verschillend is). Ik heb een kleine A cup en wil graag een volle B of en kleine C cup. Tot voor zo ver eerst mijn vragen.

 

Groetjes,

Martina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

Ik hoop dat ik dit bericht bij het juiste topic plaats, in de keuzelijst kwam ik ziekenhuis tegen.

 

Ik wil al bijna 10 jaar een bv, maar door 1001 dingen kwam het er maar niet van, vorige zomer kwam ik deze website tegen, hierdoor werd mijn gevoel steeds sterker om voor een bv te gaan en ben ik mij serieus gaan oriënteren. In maart heb ik de knoop doorgehakt en besloten om voor een bv te gaan.

Ik heb vandaag het eerste gesprek gehad waarvoor ik mij goed had voorbereid en "kipfiletjes gepast". Na diverse "gepast" te hebben ga ik waarschijnlijk voor het merk natrelle en dan 200 cc, dat gaf een mooi resultaat. Dokter Stenekes heeft veel uitgelegd en vele vragen van mij kunnen beantwoorden, erg prettig. Over 2 weken heb ik het 2e consult, met nog meer te stellen vragen en vandaar uit ga ik een keuze maken. Ik hoor en lees dat je meerdere artsen "moet" bezoeken, maar mijn gevoel bij deze arts is goed, daarnaast vind ik het prettig dat het in het umcg (Universitair Medisch Ziekenhuis Groningen) plaats zal vinden (ook qua afstand).  Ik ben een persoon tegengekomen via deze site die door Dokter Stenekes  geholpen is en dit positief ervaren heeft. Zijn er ook nog andere mensen hier die door Dokter Stenekes geholpen zijn en zo ja, wat waren jullie ervaringen? Ook ben ik erg benieuwd naar jullie persoonlijke ervaringen met het merk natrelle? Ik hoop dat iemand mij wat antwoorden kan geven :)

 

Groetjes,

Mtvo.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

Vandaag mijn 2e gesprek gehad voor een bv en die was wederom prettig. Nu is het wachten op de datum (wachttijd tussen de 3 en 4 maand) dus ben benieuwd.

Ik krijg het merk Natrelle, ronde prothese, 220cc en het wordt dual plane geplaatst. Dan kom ik uit op een C-cup, qua lengte en gewicht past dat bij mijn lichaam. (1.68 cm 55 kg) wil het zo natuurlijk mogelijk "effect". Nu de kogel door de kerk is, zogezegd, voel ik mij net een blij kind (klinkt misschien stom), maar kan niet wachten tot ik een datum heb! Nu heb mij al aardig ingelezen op wat ik kan verwachten etc. Maar wat ik mij afvraag, wat hebben jullie als (on)prettig ervaren na de operatie? En welke bh kan ik het beste dragen als de andere gewassen wordt? Want het lijkt mij niet fijn om 6 week een bh te dragen die niet fris meer is. Zelf zit ik er iig aan te denken om een paar makkelijke broeken en vestjes aan te schaffen. Afijn, ik hoop dat er mensen zijn die mij wat tips e.d. willen geven.

 

Groetjes,

Martina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Martina, 

Mag ik vragen wat jou voorsituatie was? (omtrek en cupmaat) 

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Atiz,

 

Mijn huidige situatie is dat ik weinig tot geen borsten heb, ik hang tussen een aa en een a cup in, omtrek 75.

Ik heb mij hier nooit prettig bij gevoeld, maar er waren altijd "andere dingen" die prioriteit hadden.

Dit jaar heb ik de knoop doorgehakt en wil ik een graag gewilde wens in vervulling laten gaan.

 

Weet jij al wat jij wil? Heb jij al een datum?

 

Groetjes,

Martina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Ik krijg 300cc achter de spier op 24 oktober. Zou ook een goeie C cup uitkomen. Heb ook AA/A (ik draag 75A en die ‘gapen’ bovenaan, als je begrijpt wat ik bedoel, te groot dus qua cup). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Spannend, 24 oktober is al gauw! Zie je er tegenop? 

 

Ja ik weet wat je bedoelt, in veel gevallen herkenbaar, vul dat regelmatig op met een bh "kussentje" die je aan de bovenzijde kunt vastplakken, want vind het anders zo schuren over mijn huid.

 

Ik hoop dat ik z.s.m. een datum krijg, wachten is piep, haha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kijk er enorm naar uit! Soms voel ik me wat geobsedeerd :D 

Als een gek hier alle berichten doorlezen en foto’s vergelijken om me toch een beeld te kunnen vormen van het resultaat... En dat ga ik volgens mij ook de komende 2 maanden blijven doen tot het zover is :lol:

Gelukkig heb ik net ervoor nog een vakantie gepland waar ik ook nog naar uit kan kijken!

 

ik had onmiddellijk bij mn eerste consult (begin juni) de datum vastgelegd.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik snap wat je bedoeld, haha. Ik ben ook aardig aan het rondkijken (ik heb zelfs van die operatiefilmpjes gekeken) om zoveel mogelijk een indruk te krijgen. Lekker dat je er nog even tussenuit gaat voor je operatie, ontspannen en je zinnen verzetten. Ik zou zeggen, geniet ervan :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Mtvo.....ik ben stiekem aan het meelezen bij jou... hihi.

Ik kwam je namelijk tegen, omdat je ook Natrelle prothesen krijgt. Ik ook namelijk.

Ik krijg ook de ronde. De Soft Touch, moderate profile. 275 of 310 cc. De chirurg bepaald de grootte tijdens de operatie. Ik wil namelijk ook zo natuurlijk mogelijk.

Ik heb nu 75a. En ga voor een C. Maar in principe is alles wat bij mijn lichaam past, ok. Ik ga ervan uit dat de arts dat het beste kan inschatten. 

Heb jij inmiddels al een datum? Ik word 28 november geopereerd. In eerste instantie zou het 17 december zijn. Ik vind het helemaal prima, hoe eerder, hoe beter...:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Alice,

 

Geen probleem, dat doe ik zelf ook :) 

Ik krijg idd ook de Natrelle soft Touch, zo'n 220cc en het wordt dual plane geplaatst, midden profiel en daarnaast heb ik vertrouwen in de arts die mij gaat helpen, dus ben heel benieuwd.

Dat natuurlijke snap ik, dat wil ik zelf ook, "te groot' zou sowieso niet bij mijn postuur passen.

Wat fijn dat jouw operatie al zo gauw gaat gebeuren! Ik ben nog steeds op een brief aan het wachten en ben ongeduldig, haha. (stomme wachtlijsten). Maar afijn, hoop spoedig bericht te ontvangen, ook i.v.m. werkplanning. 

Vind jij het ook zo'n vreemd idee dat jij straks bh's kunt kopen en het ook daadwerkelijk "gevuld" wordt? Vraag mij alleen af hoe ik een sport bh moet gaan kiezen qua maat (i.v.m. het rouleren van de bh wanneer de ondersteunende bh gewassen wordt) want niet alle cups zijn natuurlijk gelijk. Maar dat vraag ik nog wel ff op de dag zelf

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kan me voorstellen dat je van het wachten ongeduldig wordt.

Ik had dat ook. Maar ik hoefde maar een paar weekjes te wachten...hihi

 

Ik kijk er ook ontzettend naar uit. Het klinkt misschien stom, maar ik heb er echt zin in. Tuurlijk vind ik het ook spannend, maar ik wil dit nu al zooooooo lang dat ik hiervoor alles over heb. Het zal goed pijn doen, dat realiseer ik wel, maar laat het gewoon over me heen komen. Ik heb genoeg dagen vrij dat ik goed kan herstellen en mijn man ook gelukkig. 

 

Laat het feest maar beginnen....haha

 

Wat leuk dat jij dezelfde prothesen krijgt. Kunnen we goed gaan vergelijken. Ik ben ook echt benieuwd, welke maat de chirurg uiteindelijk kiest. Mij maakt het echt niet uit, als het maar bij me past.

 

En wat jij zegt, ik kan me er nu nog geen voorstelling van maken dat ik 'echte' borsten krijg. Dat een bh inderdaad gevuld is en dat ik me niet meer hoef te schamen als ik een keer thuis zonder bh rondloop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Een paar weken wachten had mij idd ook wel fijn geleken, haha, maar wel fijn voor jou! Kijk bijna elke dag in de brievenbus :P 

Jij kunt nu gaan aftellen, over 8 week wordt jouw droom gerealiseerd :) 

Ik heb zelf ook zoiets van kom maar op, al weet ik dat er de nodige obstakels zullen zijn, zoals pijn en bepaalde dingen niet mogen doen. 

 

Prettig dat jij voldoende dagen hebt voor herstel en dat jou man jou kan ondersteunen, mijn enige nadeel is dat ik echt 6 week niet zal kunnen werken, maar mijn leidinggevende heeft mij groen licht gegeven, erg prettig.

 

Lijkt mij zo vreemd dat ik mijzelf in de spiegel zal gaan zien met "borsten" en idd zonder bh kunnen lopen zonder mij ongemakkelijk te voelen.

 

Wanneer het zo ver is elkaar maar ff goed op de hoogte houden en vergelijken.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik houd je graag op de hoogte.

Gisteravond bij iemand op bezoek geweest die tien maanden geleden een borstvergroting heeft laten doen bij de Wellness kliniek. Zag er heel mooi uit.

Even bijgekletst......en besproken hoe lang het bij haar duurde, voordat ze zich weer een beetje mens voelde. Bij haar duurde het zes dagen, daarna werd de pijn minder.

Ik ben dan ook echt benieuwd hoe lang ik nodig zal hebben.....daar ben ik ook echt nieuwsgierig naar en hoe me dat bevalt in één keer borsten....haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Mtvo ,

 

Misschien dat ik er overheen gelezen heb hoor, dat kan! 

Waarom moet jij zo lang wachten op een datum? Ga je via een speciaal iets, ziekenhuis ofzo?

Lijkt me echt super vervelend :(.

 

 

 

Hahaha, hier wilde ik ook nog even op reageren! Het is de eerste keer super vreemd ( bij mij ook emotioneel... ) om borsten te hebben, ik heb ze nu 5 weken en vind het FAN-TAS-TISCH. Het is echt geweldig, niets vreemds meer aan. Ze horen bij mij, ik vind ze mooi, of eigenlijk prachtig.... Het zonder bh lopen en er nog vrouwelijk uit zien, zo interpreteer ik jouw zin, is ook heel erg fijn. Je hebt gewoon borsten, je shirtjes/jurkjes/alles staan leuk, zelfs als je geen bh aan hebt...

 

Succes met het wachten & naar het moment toe leven!

Houd ons op de hoogte!

 

Liefs!

Share this post


Link to post
Share on other sites