Ga naar inhoud

Detje_P

Leden
  • Aantal items

    361
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Detje_P

  1. Hey dames,

     

    Ik zag dat hier gesproken was over de docu moordtieten.

    Ik heb m toevallig ook gezien.

    En idd er wordt maar 1 kant van t verhaal verteld, maar wat er in de docu verteld wordt, was mij nog niet eerder verteld.🤷‍♀️

    Bij mij zitten de implantaten er nu bijna een jaar in. Ben er super blij mee. Maar als ik dit had geweten wat ze in de docu vertelde had ik misschien wel een andere keuze gemaakt mbt borstvergroting...

    Voor mij nu niet terug te draaien. Maar mocht ik in de toekomst een nieuwe keuze moeten maken, zal ik er zeker over nadenken of een andere vorm implantaat geen betere optie is zoals zoutwateroplossing of lipofilling.

     

    Ik vindt de docu toch wel een bewustwording van borstimplantaten. Mooi docu ook...

    Zeker als je twijfelt over t nemen van borstvergroting of welke.

    Iedereen moet natuurlijk zelf bepalen wat ze in hun lichaam laten stoppen, naar n goeie vóór research is zeker belangrijk. 😏

     

    Hoe denken jullie hierover? 😊

     

  2. Hier weer n korte update...

    Ik ben nu inmiddels 16 wkn po, en t gaat nog steeds heel goed. Af en toe nog kleine steekjes, maar niet zo erg dat ik aan de bel moet trekken. 

    Ik heb weer nieuwe foto's gemaakt, staan inmiddels in mn album, en daar zie je wel dat ze toch wel wat veranderen. Ik had weinig idee dat t veel veranderde. Maar als je dan zo de foto's van 10 weken geleden en nu langs elkaar legt, dan zie je toch wel wat verschil. Maar nog steeds heel mooi.

    Ook sinds de 10de week po zijn ze heel stuk zachter geworden. Bijna natuurlijk zacht en soepel. Het blijven toch borsten met implantaten, maar zo fijn dat ze ook zo natuurlijk er uit zien en kunnen voelen 😊.

    Ook dacht ik dat mn litteken niet veel verbeterde, maar als je die ook ziet op foto's dan zie je zeker wel dat ze mooier worden en lichter worden.

    Dus als jullie willen kunnen jullie weer spieken 😊.

  3. @Petra84 en @ProjectX,

    Ik ben pas met 9 weken po gaan rijden. Kwam ook wel dat er een zomerstop tussen zat. Ik mocht al wel vanaf 6 weken gaan rijden volgens de kliniek. Maar dat voelde voor mij toch wel iets te vroeg. De eerste keer rijden was wel ff wennen en raar, maar ging goed. Je moet er ook een beetje vertrouwen in hebben. Maar n goeie stevige sportbh die lekker strak zit is wel n aanrader.

    Buiten rij ik ook met bodyprotector, dan zijn ze nóg meer ingepakt 😅.

    Een lange buitenrit heb ik pas met 13 weken po gedaan. Ook dat ging heel goed.

    Je moet er natuurlijk niet van af vallen, dat zal niet goed zijn voor alle aanhechtingen binnenin zijn. Maar als je een paard hebt wat je kan vertrouwen, komt t wel goed. 😉

  4. Inmiddels 2 sportbh's gevonden!

    Mijn eerste sportbh heb ik bij annadiva.nl gevonden. Het is de Panache Sport bh geworden (https://www.annadiva.nl/panache-sportbh-zwart.html). Hele fijne bh, wel met beugel, maar dat is toch niet storend waar ik wel n beetje bang voor was. Deze is voorgevormd, wat ik wel fijn vindt want mn tepels zijn aardig aanwezig sinds de operatie 😅.

     

    Toch had ik nog een 2de nodig, omdat n sportbh nou eenmaal ook regelmatig gewassen moet worden 😏.

    Mijn 2de is een ShockAbsorber Ultimate Run  geworden (https://www.intersport.nl/dames/kleding/sportbehas/ultimate-run-padded-sportbeha/inl.shockabsorber.336066.1001.html?dwvar_inl.shockabsorber.336066.1001_color=1001&cgid=). Ook een hele fijne sportbh. Deze is wel zonder beugels maar ook voorgevormd.

    Ik wilde nml wel testen welke prettiger is als ik ga sporten.

    Ik rijdt zelf paard, dus dan wil je wel graag dat alles goed ingepakt zit. Dus dacht n ultimatum run kan wel wat schokken tegenhouden 😉.

    Nou moet ik eerlijk zeggen dat de ShockAbsorber wel wat meer strakker zit én voor mijn gevoel wel wat meer steun geeft tijdens t rijden dan de Panache Sport bh die ik heb.

    De Panache Sport bh zit ook heel fijn, en zit ook heel mooi onder de kleding. Maar als t om t gevoel van stevigheid wint de ShockAbsorber toch wel.

    Het fijne aan allebei de sportbh's is dat je ze op de rug een 'racerback' hebben (bij de Panache Sport is t optioneel, kan t ook met gewone bandjes dragen), zit lekker aangesloten.

  5. @MMelody wel goed dat je deze vraag hier stelde. Want idd de ene arts verteld andere dingen dan de ander.

    En ik had ook niet van mijn arts te horen gekregen wanneer je welke spieren weer vollop mag gaan trainen. Niet dat ik zo'n mega sporter ben, maar je wil idd geen dingen veroorzaken die je had kunnen voorkomen als je t rustig aan pakt.

    Wat is t toch fijn dat dit forum bestaat!

    Allemaal goeie tips hier 😉👍🏻.

    • Like 1
  6. Hey Allemaal,

     

    Ik vroeg me dus af, maar wrs zijn er meerdere hier op t forum, welke sportbh is nou écht 

    ideaal en een aanrader als je weer fanatiek gaat sporten?

    Dus echt 1 waarbij je borsten op zn plek blijven zitten.

    Heeft iemand op t forum al ervaring met een erg fijne sportbh (voor grotere borsten)? Of evt bepaald merk?

     

    Ik heb zelf 24 juni een borstvergroting gehad, dus dat is nu ruim voorbij de 6 weken.

    Zit nu op n cupmaat E.

    En nou wil ik weer aan de gang! Want tijdens die 6 weken rust, is er bij mij wel n paar pondjes bij gekomen 😅. En die mogen er zsm weer af!

     

    Alle tips zijn welkom!

  7. 20 minuten geleden, Daphne123456!! zei:

    @Detje_P Hey! Hoe is het bij jou nu? Ook 6 weken PO nu toch? 

    Hey @Daphne123456!!, ja klopt! We mogen langzaam weer wat meer gaan doen. Maar ik durf nog niet alles volluit te doen hoor 😅.

    Maar met mij gaat t heel goed, mag nog steeds niet klagen. Ik slaap nog niet plat of op mn zij. Vindt t ietsje rechtop nog wel fijn in mn voedingskussen.

    Mijn hechtingen zijn ook goed aan t genezen. Heb nog 2 mini korstjes en dan kan ik ook gaan smeren. 

    Gaat t bij jou ook alles goed?

  8. 6 uur geleden, Whisper zei:

    1e controle was goed. Ze hebben de knoopjes eraf geknipt. Alles ziet er netjes uit en het schuiven is normaal blijkbaar. Ook dat het maar aan 1 kant is. Lucht wel op, ook al hadden jullie t ook gezegd natuurlijk. Ik moest blijkbaar toch even de reactie van de chirurg weten. 

    Ik was bij dr. Feijen; wat een lieve, toegankelijke vrouw! Heel anders dan dr Meesters, al heeft zij er absoluut iets moois van gemaakt. Over 3 maanden terug voor de eindcontrole bij dr. Meesters. 

    Over 1 week mag ik beginnen met littekencreme smeren. En na 4 weken mag ik proberen om op de zij te slapen. Na 6 weken mag ik slapen zonder bh als ik zou willen en overdag evt een beugel-bh aan. Maar het kan dat dat in t begin niet zo prettig voelt. 

    Fijn dat toch alles goed is 😊.

    Ik vond t wel n raar idee de eerste dagen dat de knoopjes weg waren en de hechtpleisters. Alsof t zo los kon springen...maar dat gebeurt natuurlijk niet 😅.

     

  9. 4 uur geleden, Romyvan zei:

    @Detje_P 

    Ik krijg van de kliniek eentje weet alleen niet welk merk... even uitzoeken. Ik ga zeker even afwachten voordat ik de verkeerde maat haal! 

    de eerste weken kan je nog niks over je hoofd aan doen, dus n voorsluiting is wel erg prettig.

    Die topjes van Calvin Klein kan je altijd nog aanschaffen. Maar ben bang dat die ook niet genoeg steun geven, maar kan er niet over oordelen heb die niet geprobeerd.

    Mijn bh's kwamen ook van www.emdawear.nl af.

  10. 11 uur geleden, Romyvan zei:

    Heyyy ladies, 

     

    Over minder dan een maand ben ik aan de beurt! Super blij en stiekem een beetje zenuwachtig haha. 

     

    Maar ik vroeg me af waar kan ik mooie post operatie beha’s vinden... ik bedoel beha’s die niet helemaal tot me nek komen dus netjes onder shirtjes kunnen etc.

     

    Groetjes! 

    Hoi @Romyvan, ik zou eerst afwachten welke maat je gaat krijgen. Ik dacht zelf dat ik n S nodig had maar ze deden me toch n M aan, omdat er ook nog vulling bij komt 😅.

    Ik kreeg bij de kliniek 2 bh's, en toevallig zijn dat ook bh's waar ik al naar zat te kijken.

    Krijg jij er ook geen via de kliniek?

    Ik heb t merk Carefix en dan de Anna. Ik vindt ze heel fijn en de achterkant is mooi laag. Ik heb er nu in totaal 3, dan kan je makkelijk afwisselen 😉.

    • Upvote 1
  11. Zojuist, Detje_P zei:

    Ja heel herkenbaar... De nachten zullen beter gaan. En anders overdags ff lekker n dutje doen.

    Ik kon mezelf ook niet makkelijk omhoog helpen, ik gebruikte mn buikspieren om rechtop te komen (heb de 2de dag ook mega buikspierpijn gehad 😅, maar dat was bij dag 3 weer minder) dan gebruik je niet je borstspieren en niet je armspieren. En als ik omlaag was geschoven kwam ik elke keer rechtop en stapte ik uit bed en dan mezelf weer terug plaatsen met mn zit en dan liet me weer vallen op mn kussen. Het is n heel gehannes, maar je moet ff doorbijten. Ik kan nou, 2wkn po, nog steeds niet helemaal plat. Maar inmiddels gaan de nachten wel goed. Probeer ook je paracetamollen (2× 500mg) vlak voor je slapen te plannen, dat scheelt misschien bij jou ook.

    En als je last hebt van je rug, leg n plat kussentje of n opgevouwen handdoek op de plek waar je rug ligt. Dan blijf je nog tussen je 'bunker'/voedingskussen, maar dan hangt je rug niet door. Ik, met rugklachten, heb daardoor amper last gehad van mn rug.

    De eerste dagen zijn t zwaarst. Maar dat gaat je lukken 💪💪!

    Heel veel sterkte meis!

    Ow ja ik heb wel mn bed half omhoog staan. En mn benen had ik de eerste dagen ook iets omhoog staan. En anders idd wat @Nog even wachten zegt, een kussen onder je benen.

  12. 47 minuten geleden, Whisper zei:

    Ik ben gisteren heel misselijk geweest en moest steeds overgeven. Heb er 4x iets voor gekregen maar het hielp niet. Als ik nu weer te lang typ / praat merk ik dat t weer terug komt. Het verslag komt dus later. 

    Door de peck blok heb ik nog niet super veel pijn, maar die zal zo wel uitgewerkt zijn. 

    Vannacht elk kwartier wakker geweest. Ben geen rugslaper en zakte steeds omlaag. En dan duwde ik me weer omhoog, terwijl dat volgens mij niet mag met de armen (wel met hulp van benen). Mochten jullie nog tips hebben...

    Later meer.

    Ja heel herkenbaar... De nachten zullen beter gaan. En anders overdags ff lekker n dutje doen.

    Ik kon mezelf ook niet makkelijk omhoog helpen, ik gebruikte mn buikspieren om rechtop te komen (heb de 2de dag ook mega buikspierpijn gehad 😅, maar dat was bij dag 3 weer minder) dan gebruik je niet je borstspieren en niet je armspieren. En als ik omlaag was geschoven kwam ik elke keer rechtop en stapte ik uit bed en dan mezelf weer terug plaatsen met mn zit en dan liet me weer vallen op mn kussen. Het is n heel gehannes, maar je moet ff doorbijten. Ik kan nou, 2wkn po, nog steeds niet helemaal plat. Maar inmiddels gaan de nachten wel goed. Probeer ook je paracetamollen (2× 500mg) vlak voor je slapen te plannen, dat scheelt misschien bij jou ook.

    En als je last hebt van je rug, leg n plat kussentje of n opgevouwen handdoek op de plek waar je rug ligt. Dan blijf je nog tussen je 'bunker'/voedingskussen, maar dan hangt je rug niet door. Ik, met rugklachten, heb daardoor amper last gehad van mn rug.

    De eerste dagen zijn t zwaarst. Maar dat gaat je lukken 💪💪!

    Heel veel sterkte meis!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.