Jump to content

Detje_P

Gold Member
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

3 Followers

About Detje_P

 • Birthday February 9

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,008 profile views
 1. Hoi @Connor, Als t goed is ben je inmiddels geopereerd. Hoe is de operatie gegaan? En ben je tevreden? Heb je al foto's in jouw album staan? Zo ja, zou ik mogen kijken?
 2. Hier weer n korte update... Ik ben nu inmiddels 16 wkn po, en t gaat nog steeds heel goed. Af en toe nog kleine steekjes, maar niet zo erg dat ik aan de bel moet trekken. Ik heb weer nieuwe foto's gemaakt, staan inmiddels in mn album, en daar zie je wel dat ze toch wel wat veranderen. Ik had weinig idee dat t veel veranderde. Maar als je dan zo de foto's van 10 weken geleden en nu langs elkaar legt, dan zie je toch wel wat verschil. Maar nog steeds heel mooi. Ook sinds de 10de week po zijn ze heel stuk zachter geworden. Bijna natuurlijk zacht en soepel. Het blijven toch borsten
 3. Misschien dat @best_boobie je kan helpen? 😊
 4. @Petra84 en @ProjectX, Ik ben pas met 9 weken po gaan rijden. Kwam ook wel dat er een zomerstop tussen zat. Ik mocht al wel vanaf 6 weken gaan rijden volgens de kliniek. Maar dat voelde voor mij toch wel iets te vroeg. De eerste keer rijden was wel ff wennen en raar, maar ging goed. Je moet er ook een beetje vertrouwen in hebben. Maar n goeie stevige sportbh die lekker strak zit is wel n aanrader. Buiten rij ik ook met bodyprotector, dan zijn ze nΓ³g meer ingepakt πŸ˜…. Een lange buitenrit heb ik pas met 13 weken po gedaan. Ook dat ging heel goed. Je moet er natuurlijk niet van
 5. Inmiddels 2 sportbh's gevonden! Mijn eerste sportbh heb ik bij annadiva.nl gevonden. Het is de Panache Sport bh geworden (https://www.annadiva.nl/panache-sportbh-zwart.html). Hele fijne bh, wel met beugel, maar dat is toch niet storend waar ik wel n beetje bang voor was. Deze is voorgevormd, wat ik wel fijn vindt want mn tepels zijn aardig aanwezig sinds de operatie πŸ˜…. Toch had ik nog een 2de nodig, omdat n sportbh nou eenmaal ook regelmatig gewassen moet worden 😏. Mijn 2de is een ShockAbsorber Ultimate Run geworden (https://www.intersport.nl/dames/kleding/sportbehas/ult
 6. @MMelody wel goed dat je deze vraag hier stelde. Want idd de ene arts verteld andere dingen dan de ander. En ik had ook niet van mijn arts te horen gekregen wanneer je welke spieren weer vollop mag gaan trainen. Niet dat ik zo'n mega sporter ben, maar je wil idd geen dingen veroorzaken die je had kunnen voorkomen als je t rustig aan pakt. Wat is t toch fijn dat dit forum bestaat! Allemaal goeie tips hier πŸ˜‰πŸ‘πŸ».
 7. Hey Allemaal, Ik vroeg me dus af, maar wrs zijn er meerdere hier op t forum, welke sportbh is nou Γ©cht ideaal en een aanrader als je weer fanatiek gaat sporten? Dus echt 1 waarbij je borsten op zn plek blijven zitten. Heeft iemand op t forum al ervaring met een erg fijne sportbh (voor grotere borsten)? Of evt bepaald merk? Ik heb zelf 24 juni een borstvergroting gehad, dus dat is nu ruim voorbij de 6 weken. Zit nu op n cupmaat E. En nou wil ik weer aan de gang! Want tijdens die 6 weken rust, is er bij mij wel n paar pondjes bij gekomen πŸ˜…. En di
 8. Natuurlijk!! Ik ga je toevoegen 😊. Mocht je zelf n album hebben, zou ik bij jou ook mogen spieken? 😁
 9. Hey lady's, Ik heb weer nieuwe foto's gepost! Ben nu 6 wkn po en t gaat super! Weinig klachten, af en toe kleine steekjes maar verder gaat t goed. Bijna alle korstjes zijn weg, en t litteken ziet er mooi uit, vindt ik zelf. 😊 Dus jullie kunnen weer kijken in mn album!
 10. Hey @Daphne123456!!, ja klopt! We mogen langzaam weer wat meer gaan doen. Maar ik durf nog niet alles volluit te doen hoor πŸ˜…. Maar met mij gaat t heel goed, mag nog steeds niet klagen. Ik slaap nog niet plat of op mn zij. Vindt t ietsje rechtop nog wel fijn in mn voedingskussen. Mijn hechtingen zijn ook goed aan t genezen. Heb nog 2 mini korstjes en dan kan ik ook gaan smeren. Gaat t bij jou ook alles goed?
 11. Fijn dat toch alles goed is 😊. Ik vond t wel n raar idee de eerste dagen dat de knoopjes weg waren en de hechtpleisters. Alsof t zo los kon springen...maar dat gebeurt natuurlijk niet πŸ˜….
 12. Mooi hoor @Es1234567! Past mooi bij je lichaam. πŸ‘ŒπŸΌπŸ˜‰ En idd fijn dat t allemaal zo goed gaat bij je! 😊
 13. Bij mij mag op de zij slapen pas vanaf 4 weken. Nog niet op de buik, dat volgens mij pas na 6 weken..
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.