Detje_P

Gold Member
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

2 Followers

About Detje_P

 • Birthday February 9

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

606 profile views
 1. Hey Allemaal, Ik vroeg me dus af, maar wrs zijn er meerdere hier op t forum, welke sportbh is nou Γ©cht ideaal en een aanrader als je weer fanatiek gaat sporten? Dus echt 1 waarbij je borsten op zn plek blijven zitten. Heeft iemand op t forum al ervaring met een erg fijne sportbh (voor grotere borsten)? Of evt bepaald merk? Ik heb zelf 24 juni een borstvergroting gehad, dus dat is nu ruim voorbij de 6 weken. Zit nu op n cupmaat E. En nou wil ik weer aan de gang! Want tijdens die 6 weken rust, is er bij mij wel n paar pondjes bij gekomen πŸ˜…. En die mogen er zsm weer af! Alle tips zijn welkom!
 2. Natuurlijk!! Ik ga je toevoegen 😊. Mocht je zelf n album hebben, zou ik bij jou ook mogen spieken? 😁
 3. Hey lady's, Ik heb weer nieuwe foto's gepost! Ben nu 6 wkn po en t gaat super! Weinig klachten, af en toe kleine steekjes maar verder gaat t goed. Bijna alle korstjes zijn weg, en t litteken ziet er mooi uit, vindt ik zelf. 😊 Dus jullie kunnen weer kijken in mn album!
 4. Hey @Daphne123456!!, ja klopt! We mogen langzaam weer wat meer gaan doen. Maar ik durf nog niet alles volluit te doen hoor πŸ˜…. Maar met mij gaat t heel goed, mag nog steeds niet klagen. Ik slaap nog niet plat of op mn zij. Vindt t ietsje rechtop nog wel fijn in mn voedingskussen. Mijn hechtingen zijn ook goed aan t genezen. Heb nog 2 mini korstjes en dan kan ik ook gaan smeren. Gaat t bij jou ook alles goed?
 5. Fijn dat toch alles goed is 😊. Ik vond t wel n raar idee de eerste dagen dat de knoopjes weg waren en de hechtpleisters. Alsof t zo los kon springen...maar dat gebeurt natuurlijk niet πŸ˜….
 6. Mooi hoor @Es1234567! Past mooi bij je lichaam. πŸ‘ŒπŸΌπŸ˜‰ En idd fijn dat t allemaal zo goed gaat bij je! 😊
 7. Bij mij mag op de zij slapen pas vanaf 4 weken. Nog niet op de buik, dat volgens mij pas na 6 weken..
 8. de eerste weken kan je nog niks over je hoofd aan doen, dus n voorsluiting is wel erg prettig. Die topjes van Calvin Klein kan je altijd nog aanschaffen. Maar ben bang dat die ook niet genoeg steun geven, maar kan er niet over oordelen heb die niet geprobeerd. Mijn bh's kwamen ook van www.emdawear.nl af.
 9. Hoi @Romyvan, ik zou eerst afwachten welke maat je gaat krijgen. Ik dacht zelf dat ik n S nodig had maar ze deden me toch n M aan, omdat er ook nog vulling bij komt πŸ˜…. Ik kreeg bij de kliniek 2 bh's, en toevallig zijn dat ook bh's waar ik al naar zat te kijken. Krijg jij er ook geen via de kliniek? Ik heb t merk Carefix en dan de Anna. Ik vindt ze heel fijn en de achterkant is mooi laag. Ik heb er nu in totaal 3, dan kan je makkelijk afwisselen πŸ˜‰.
 10. Oh wat lijkt me ff spannend te zijn geweest vanmorgen..😐 Maar fijn dat t niet behandeld hoefde te worden. Hopen dat de AB goed zn werk gaat doen. En die beugel bh, lijkt me ook heel raar. Zeker ook nu de littekens nog zo vers zijn. Ik probeerde laatst ook al n bh te passen met beugel, maar durfde t niet goed, omdat ik bang was dat mn littekens open zouden gaan. Maar Nio zal t weten welke methode bij jou t beste werkt. Sterkte meid! πŸ€πŸ€πŸ€
 11. Ik had alleen 2Γ— p. dag Naproxen en 4x 2pcm. Ik had ook Oxycodon (morfine), maar die heb ik niet hoeven pakken. Nou alleen savonds paracetamol dat ik goed kan slapen.
 12. Ow ja ik heb wel mn bed half omhoog staan. En mn benen had ik de eerste dagen ook iets omhoog staan. En anders idd wat @Nog even wachten zegt, een kussen onder je benen.
 13. Ja heel herkenbaar... De nachten zullen beter gaan. En anders overdags ff lekker n dutje doen. Ik kon mezelf ook niet makkelijk omhoog helpen, ik gebruikte mn buikspieren om rechtop te komen (heb de 2de dag ook mega buikspierpijn gehad πŸ˜…, maar dat was bij dag 3 weer minder) dan gebruik je niet je borstspieren en niet je armspieren. En als ik omlaag was geschoven kwam ik elke keer rechtop en stapte ik uit bed en dan mezelf weer terug plaatsen met mn zit en dan liet me weer vallen op mn kussen. Het is n heel gehannes, maar je moet ff doorbijten. Ik kan nou, 2wkn po, nog steeds niet helemaal plat. Maar inmiddels gaan de nachten wel goed. Probeer ook je paracetamollen (2Γ— 500mg) vlak voor je slapen te plannen, dat scheelt misschien bij jou ook. En als je last hebt van je rug, leg n plat kussentje of n opgevouwen handdoek op de plek waar je rug ligt. Dan blijf je nog tussen je 'bunker'/voedingskussen, maar dan hangt je rug niet door. Ik, met rugklachten, heb daardoor amper last gehad van mn rug. De eerste dagen zijn t zwaarst. Maar dat gaat je lukken πŸ’ͺπŸ’ͺ! Heel veel sterkte meis!