Daphne123456!!

Silver Member
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About Daphne123456!!

Recent Profile Visitors

130 profile views
 1. Jaaa precies ben ik ook heel benieuwd naar, plek is nog wel wat gevoelig namelijk! Bij mij gelukkig de zwelling in m’n borsten ook weg was zo gek inderdaad als je erlangs kwam met je armen.
 2. Hoi! Jaa het gaat veel beter met me nu, de eerste 2/3 dagen waren gewoon het vervelendst nu gaat het met de dag beter! Merk al wel dat nu ik minder pijn heb ik sneller “te” veel ga doen. Begin nu alleen soort spierpijn te krijgen net bij begin armen! Ben ook al bijna helemaal van de medicatie af, bij jou fijn dat alles zo goed gaat lees ik! Ik mag ook woensdag terug om knoopje van hechting af te laten knippen ben ook erg benieuwd hoe het eruit ziet!
 3. Hahahah! Toen ik net wakker werd dacht ik even oh nog klein maar nu verandert het allemaal al! Ik zie bij jou ook echt een mooi verschil met kort PO en nu langer PO. Lijken groter geworden doordat ze dan goed hun vorm krijgen?
 4. Nee nu niet veel last meer van obstipatie, duurde 2/3 dagen en toen gelukkig op gang! Maar hopelijk inderdaad na het stoppen van de medicatie eind van de week wordt het ook minder!
 5. Vandaag dag 5 PO, inmiddels heb ik ook wat foto’s toegevoegd aan m’n album dus als je wilt kijken voeg ik je toe! Vanaf vandaag ineens zwelling in mijn buik, hopelijk neemt dat in de loop van de week weer af.
 6. Hahahah inderdaad, jaa onbedoeld maak ik me dan toch zorgen van gaat het niet ontsteken, is het normaal die zwelling, branderig gevoel hier, daar. Maar dat is denk ik herkenbaar voor de meeste.
 7. Na even stil te zijn geweest op het forum, Inmiddels bijna 4 dagen PO, de eerste 2 dagen waren echt plat gezegd klote, overgeven en veel pijn. Pijn is nu onder controle met pijnstillers. Wel begint de zwelling steeds meer toe te nemen vooral aan de zijkanten en tussen de borst, maar dit is normaal geloof ik. Iemand enig idee wanneer dit weer gaat afnemen? Voelt echt alsof ze knappen nu hahah.