Jump to content

Jenster

Silver Member
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Jenster last won the day on November 8

Jenster had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

4 Followers

About Jenster

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. Haaaaaaai @Lottje72 Ik ben helemaal hersteld! Het gaat echt supergoed. Merk wel dat ik mijn boobs aan de kleine kant vind, maar ik geloof dat veel meiden dat hebben 😇. Vooral van de zijkant vind ik het weinig projectie hebben, dat had van mij wel meer gemogen. Maar verder ben ik erg blij, vanaf de voorkant gezien vind ik het erg mooi ook al ben ik niet symmetrisch. Ik kijk met veel plezier in de spiegel. Ik zal binnenkort nieuwe foto's plaatsen. Ze moeten naar mijn idee nog wel meer zakken. Maar dat hoor ik woensdag. Dan heb ik mijn 3 maanden controle. 10 september ben ik geopereerd. Slaap teg
 2. Je hoeft je echt geen zorgen te maken! Het zijn 2 afzonderlijke operaties die afzonderlijk van elkaar genezen! Komt allemaal goed. Had ik ook, en ze zitten nu al gelijk! ennuh, dat wat jij heeeeeeeeel anders noemt valt heel erg mee hoor 😗. Heb je mijn boobs gezien? Die zijn pas verschillend 😉.
 3. Goed om te horen! Het gaat elke dag een beetje beter weet ik uit ervaring!
 4. Ja hoor, dat hoort er echt bij. Kan ook heel lang duren voor je weer gevoel krijgt. Ik had na een week ineens enorm pijnlijke tepels. Ik heb bij Hunkemöller van die siliconen tepelpads gehaald. Wat was dat een verademing! maaruh! Wat zie ze er nu al prachtig uit! Wat kun je dan blij zijn hè?? En dat gevoel heb ik nu ook nog elke dag haha! lekker veel brandnetelthee drinken, en je lekker laten verwennen. gefeliciteerd met je nieuwe vriendinnen!
 5. Haha heeeeeel herkenbaar! Was best nerveus. Vooral de dag ervoor. De dag zelf had ik er alleen maar heel veel zin in. Ik had amper pijn. Ben na 2 dagen al gestopt met paracetamol. Iets anders heb ik niet eens geslikt. En ik kan hetvwel van de dagen schreeuwen! Zo blij ben ik. Maar dat doe ik niet haha. Is lekker voor mezelf. Maar mensen zeggen wel dat ik straal, en vragen vaak hoe dat komt grijnssss. Ik zeg niks. En de grootte past dus goed bij mij want het valt niemand op! komt dus allemaal goed! Gewoon lekker van genieten. En vooral de foto’s vooraf niet vergeten!! Kun je nog eens verge
 6. Fijn weer even van je te horen! En goed om te lezen dat je happy bent! (Dat gevoel herken ik, ben nu 5 weken po en ook heel happy!) Ben heel benieuwd hoe je boobs er nu uitzien!
 7. @Von5385 lijkt me ook heel gek in ene zonder te zijn. Het langste dat ik zonder m’n po bh was, was onder de douche….dus Max 10 min. Ik ben heel benieuwd hoe ik het ga ervaren. @Lottje72 bizar hè hoe snel? En nu geduld haha. Gelukkig heb ik jullie als voorbeeld, en klets ik met @Noor45. Daardoor maak ik me geen zorgen, ook al gaat het langzaam en kan ik ze wel op hun plek kijken haha.
 8. Je hebt het al gehad! Fijn! Wel apart om te zien dat het overal zo verschillend is. Je zit helemaal in verband ingesnoerd. Ik had na de operatie een compressie bh. Die moet ik 6 weken dag en nacht aan. Hoe gaat het nu? Beetje te doen?
 9. Ik snap je hoor, het blijft toch wel een beetje 2-ledig….gelukkig ben je al snel aan de beurt! ik ben nu 5 weken po! Time flies. Ik heb een nieuwe foto toegevoegd. Als ik zo kijk dan denk ik niet dat ik volgende week al bh’s kan gaan shoppen. Ze zakken wel, maar erg langzaam. Rechts blijft ook achter. Dus ik ga mijn geld er nog niet aan uitgeven denk ik. vraagje algemeen; hebben jullie na 6 weken je po bh ritueel verbrand of ben je deze toch nog wel blijven dragen? Lijkt me heel gek in ene niet meer ingesnoerd te zitten!
 10. Haaaai! Ja! Ik moet heel bewust nadenken, ongemerkt doe ik anders toch van alles. Maar het is zoooo gaaf!! Ben er zo blij mee!! En voor jou spannend!! Ben je nerveus? Voor je het weet ben je weer thuis mét boobs!!
 11. Haaaaai Wendy! Dat ging supergoed, ben begonnen met 1 dagje werken, en toen had ik al weer 3 dagen weekend 🤪. Maar buiten dat, het ging supergoed. Ik heb vooral een PC baan, dus het was allemaal heel goed te doen. WErken ging daarna prima. Na 2 weken ben ik ook alweer saxofoon gaan spelen, ging ook prima. Heerlijk om weer te doen! Ben nu al bijna 5 weken po. En ik voel eigenlijk niets meer van ongemak ofzo. Nog een heel klein stukje onder mijn tepel is nog doof, maar de rest voelt weer net als vanouds. Nu al! Ik zal nog een foto van 4 weken plaatsen. Op die kan ik heel goed zien dat ze toch al
 12. Ik denk dat je de drop&fluff nog even af moet wachten. Dat duurt altijd langer bij dual plane. Als het gespannen is, kan hydrateren helpen. Als mijn borsten op spanning staan, en ik smeer ze in met bv bio oil dan voel ik zo de spanning eruit trekken. Ben je rechts? Dat kan verklaren waarom je rechterborst minder ver gezakt is. Aan die kant is je borstspier beter ontwikkeld, dus dan duurt de drop&fluff vaak wat langer. Maar.........als je je zorgen maakt, mag je dan niet je PC bellen? Ik zou dat gewoon doen!
 13. Maar dat is supergoed nieuws! idd even bekomen van de schrik! Maar hoe leuk is het!! Ik ben nu bijna 4 weken po, en ben nog steeds elke dag zo ontzettend blij!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.