Jump to content

Jenster

Silver Member
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jenster last won the day on June 3

Jenster had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

1 Follower

About Jenster

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik was vandaag ff in de Hunkemöller.....en toen dacht ik aan jou @Noor45 en alle 6 wk po girls! Hoe leuk om te shoppen!! Nog 4,5 maanden en dan mag ik ook! Whoop whoop! @Noor45, je foto’s in bh zijn geweldig!
 2. @Hoixxxx wat naar dit! En dan moet je ook nog wachten! Ik hoop zo dat het simpel te verhelpen is! Dikke knuffel!
 3. Ooooooh @lisa1701 wat een domper! Ik had zo gehoopt dat het na de 2e operatie opknappend heen zou zijn! Die bubbels heb ik vaker gelezen idd! Vocht, maar ook lucht wat tijdens de operatie in de holte komt. Trekt weg lees ik! Maar na 6,5 week ben je idd ook een keer klaar met klachten, snap ik. Maar probeer niet boos te zijn op jezelf hoor! Probeer je rust te pakken nu, en alleen even aan jezelf te denken (hoe moeilijk ook!). dikke knuffel!
 4. @Emma C bellen kan altijd. Laten we contacten via pb.
 5. Ik ben bij Dr vd Weij geweest, Boerhaave kliniek. Hij gaat voor natuurlijk, en dat wil ik graag. Ik ga je toegang geven. Dan klik je op mijn naam, en dan op album idd..
 6. @Noor45wat fijn dat een objectief iemand je een compliment heeft gegeven! En mooie maat kom je op uit! Ben erg benieuwd hoe het in bh er uit ziet! @Lottje72prachtige mooi gevulde bikini! Supermooi! (En mooi slank lijntje 😉).
 7. @Von5385 geen gedoe meer! En je vrouwelijk voelen! Magische woorden! Ben heel benieuwd hoe de maat in het echie is. Ik heb ergens gelezen (weet niet meer waar) dat de meeste dames die zelf meten het toch niet helemaal correct doen, schijnt met borstvergroting anders te zijn. Dus wrs heb je meer dan je denkt.
 8. @Desert-Rose ik vraag het ook even aan jou. Het heeft geen haast hoor, 10 sept is nog ver weg 😉
 9. Oeh.....dat weet ik niet. Ik heb namelijk ervoor gekozen mijn vergroting (vooralsnog) in de anonimiteit te houden. Dan is dit wel een groot contrast 😊.
 10. @Wendy2020een Victoria secret winkel? Oooeeehhhhh gaaf! Hebben ze daar grote maten grijnzzzzz? hoe gaat ie? Lukt het slapen nu een beetje?
 11. @Frukje de datum geeft juist rust. De spanning is er af, het is nu echt allemaal voorpret. Ben met hubbie aan het geinen over hoe het straks zal zijn, dat ik hem dan eindelijk zonder handen een blauw oog kan slaan 😂. En meer van dat haha
 12. Wat fijn @Cassie dat het zo voorspoedig gaat! Wisten ze het op je werk? Of keken ze met grote ogen maar durfden niets te zeggen😂?
 13. @best_boobie ik heb een datum: 10 sept dr vd Weij Boerhaave. Mijn topic mag verplaatst! Joepie!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.