Ga naar inhoud

Page

Leden
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Page

  1. Op 14-4-2019 om 12:04, Rosanna123 zei:

    Hi Ilonca, je mag bij mij wel kijken! Ik weeg 52/53 en ben 1.70, vergelijkbaar dus met jou. Ik heb 340cc achter de spier (voor mijn wissel had ik 345cc).

     

    Zelf heb ik spijt dat ik niet kleiner ben gegaan. Als je zo slank bent, oogt het naar mijn idee toch snel wat nep en uit verhouding. Wel goed dat je foto's opzoekt van anderen met jouw postuur! Al valt het bij iedereen weer anders, je kan wel enigszins een beeld vormen van hoeveel cc je mooi vindt. Succes met je keuze en als je vragen hebt, laat het me weten :) 

    Mag ik met je meekijken? Ik ben zelf rond de 1,70m en weeg 65kg. Twijfel heel erg tussen 300 en 345cc, ik krijg ze voor de spier.

  2. 7 minuten geleden, Janou zei:

    Ik voeg je toe kijken mag😉 

    Maar pas op! Dit forum is een boobie overkill, voordat je het weet spoken alleen nog maar tieten door je hoofd! (Zou dit dan een kijkje in het gemiddelde mannelijk brein zijn???😜🤣)

    Helaas geen foto's van hoe het er na 7 jaar (en een zwangerschap en jojo kilo's) uitzag.

    Of ik het fijn vond???? naahhhhh... Fijn is anders maar in vergelijking met die halve meter hechtingen die nu over m'n  borsten lopen was het wel veel minder ingrijpend, Lees anders maar m'n topic uit 2013 door.

    En ik kan nu ook duidelijk voelen dat de prothese tussen de spier zit.. Voelt ook echt als spierpijn van binnen (al 10 dagen lang......)

    Verschil is er zeker! Ik heb in ieder geval veel meer ongemakken als bij de BV destijds.

    Het feit dat ik nu ook een 'oude doos' ben is ook wel een beetje te merken als ik eerlijk ben. 🙈

    Hahha Janou, wat omschrijf je dat toch heerlijk😂😂 En helaas het is al te laat, ik doe niets anders meer dan boobies kijken😅 mijn vriend wordt er knetter gek van. 
    En ik had het eigenlijk anders moeten omschrijven. Met de vraag of je het ‘fijn’ vond bedoel ik eigenlijk of je het prettig vond dat ze voor de spier waren geplaatst ivm beweeglijkheid etc. Was niet helemaal duidelijk, ik typte dit berichtje vluchtig 🙈. Ja jeetje, die spierpijn lijkt me echt naar! En heftig ook al die littekens. Ik hoop voor jou op een goed en spoedig herstel😘

  3. Op 16-2-2020 om 12:36, Janou zei:

    Goedemorgen dames, 

     

    Ik stel me kort even voor. 

    Ik ben Janou, bijna 37 en moeder van 2 meiden van 8 en 5.

    7 jaar geleden het eerst een bv gekregen. Zie topics in m'n profiel. 

    Helaas is er door kapselvorming, zwangerschappen en fluctuerende kilo's nogal bende ontstaan op m'n borstkast. 

    Door aanhoudende klachten (baker IV kapselvorming) nu weer bij een chirurg aangeklopt. 

    Zoals het er nu uitziet moet en het kapsel verwijderd worden, de protheses gewisseld en de borsten gelift. 

    Ik zie er dus wel een beetje tegenop. Ervaar dit ook als veel spannender dan de bv destijds. 

    Ik ben heel benieuwd naar de verhalen van dames in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten. 

    Hoor ze graag van jullie! 

     

    Veel liefs, 

     

    Janou

     

    Dag Janou, zou ik eens mogen meekijken in je album? 6 aug krijg ik ook een bv voor de spier, ben benieuwd hoe dit er na een aantal jaar uitziet. Vond jij het toen fijn dat het voor de spier is geplaatst?

  4. Op 29-4-2020 om 23:02, Veerveertje zei:

    Hi meis!

     

    Ik weet niet hoe lang jij bent, maar ik kom ook van een (kleine) 70B af. Ik ben 173 cm en mijn omtrek onder de borst is nu 73,5 cm. (Ik ben afgelopen 5kg aangekomen thank God) 

    Ik heb 300cc ronde protheses gekregen van Dr Luijendijk bij Bergman Clinics en ben er echt afschuwelijk blij mee, en had ZEKER niet kleiner gewild 🤣

    Nou paste er bij mij letterlijk niet meer in dan die 300cc, maar ik vind dat ik echt nog steeds een bescheiden boezem heb met 300cc. Het is lastig om voor jou te bepalen omdat je een eigen smaak hebt qua wat je mooi vindt natuurlijk, maar je mag als je wil in mijn album kijken zodat je kan zien wat met mijn lichaamsmaten 300 cc heeft gedaan. Ook in m’n profielfoto zie je hoe het eruit ziet in een (niet voorgevormde) bh. Succes! 

    Zou ik ook in jouw album mee mogen kijken? Ik twijfel ontzettend tussen 300 en 350.

  5. 12 uur geleden, Ld1234 zei:

    Ik heb geen voorkeur eigenlijk. Achter de spier was mooi, maar voor de spier is ook mooi.

    Ik heb vooral een voorkeur voor ronde protheses die vind ik persoonlijk mooier.

    Reden van de wissel was dat ik van mijn anatomische protheses af wilde, omdat deze bij mij geen vulling bovenin gaven (maar ieder lichaam is anders).🤷🏼‍♀️

    Voor de spier is het herstel wel sneller.😃

     

     

    Nee precies, begrijpelijk! Fijn dat je weinig verschil merkt. En inderdaad een voordeel dat het herstel sneller gaat.

     

    @best_boobie dankjewel daarvoor. En heel fijn dat ik even in je album mag kijken!

  6. 1 uur terug, Ld1234 zei:

    Welkom!! Anatomische prothese voor de spier..dan kun je het beste bij de van der weij dames even in hun album spieken.

    Zoals bv @TinyAA en @polemommy.

    Zelf heb ik ronde protheses voor de spier nu en heb ik anatomische protheses achter de spier gehad.😊

    Veel lees plezier op het forum😃😃

     

    Liefs,

    LD

    Dankjewel!😘😘

     

    Super, bedankt voor de tip! Ga ik doen.

     

    Je hebt dus beide methodes gehad, welke heeft je voorkeur en waarom?

  7. Hallo allen,

     

    Ik ben sinds gister nieuw op dit forum en ik moet mezelf dan ook nog even wegwijs maken..

     

    Ik ben Page en ik kom uit Oldenzaal. Ik heb altijd al kleine borsten gehad (75A) en was altijd al veel bezig met een borstvergroting. Ik heb wel iets borst en verafschuw mijn huidige borsten zeker niet, maar 100% tevreden ben ik ook niet. Daarom heb ik de knoop doorgehakt en heb ik 3 weken geleden mijn intake gehad bij dr. Smulders in de Velthuis Kliniek. Haar advies was een anatomische prothese voor de spier (voor de spier is haar voorkeur als dit mogelijk is). Anatomisch heeft ook mijn persoonlijk voorkeur omdat ik zo natuurlijk mogelijk wil en niet perse die bolling aan de bovenkant van mijn borst wil. Echter was ik wel verbaasd dat mij voor de spier werd geadviseerd, met name omdat 90% van alle BV die ik op instagram, Google, youtube etc tegenkom, Dual Plane zijn. Ik was dus ergens heel blij, maar later bekroop mij ook een gevoel van angst. Ik ben namelijk de laatste tijd iets aangekomen en mijn borsten zijn ook ietsje groter geworden (weeg nu 65kg en ben 1.70cm) en wil komende tijd toch weer het sporten oppakken om wat fitter te worden. Echter ben ik bang dat mijn borsten dan ook kleiner worden waardoor je de prothese rand zou kunnen zien aan de bovenkant. Ik heb tenslotte maar 75A? Ik heb daarom volgende week een vervolgafspraak om deze onzekerheden uit te spreken. Ook wil ik dan nogmaals even passen omdat ik twijfel tussen 300 en 350cc. Ik wil geen opvallende grote borst. Ik wil iets dat bij mijn lichaam past. Dr. Smulders zegt dat ik 350 makkelijk kan hebben.

     

    Mijn vraag: zijn er meer mensen die ervaring hebben met protheses voor de spier? Wat vind je hier de voor- en nadelen van? Zie je de rand weleens (als je bijvoorbeeld ligt)? Hebben jullie advies?

    En verder qua maat..?

     

    6 augustus staan mijn operatie gepland. 

     

    Groetjes!

  8. Op 18-12-2019 om 19:05, renaate01 zei:

    Even een update

    Vanmiddag consult gehad bij Velthuiskliniek Enschede met Smulders, fijn gesprek gehad en ze dacht dat ik wel in aanmerking zou komen voor een vergoeding. Na het gesprek mocht ik de bh met implantaten passen en dat was toch wel erg leuk! Smulders vond de anatomische mentor 350cc het mooiste staan. Het zou dan uitkomen op een 70d, toen ze dat zei dacht ik jeetje wat groot maar het leek wel erg natuurlijk. 
    In het nieuwe jaar maar de echo regelen en hopen dat ik in aanmerking kan komen voor de vergoeding. 
     

    Liefs 

    Dag Renate, welke methode heb je? En zou ik in je album mogen? 6 augustus mag ik bij dr Smulders.

  9. Zojuist, TinyAA zei:

    Heel spannend maar ook leuk!! Ik droeg 70A en had volgens Vd Weij een dikke huid. Ik was ook niet super plat, dus dat helpt om de randen te verbergen. Zie nu ook geen randen, maar ze zijn nog een beetje opgezwollen aan de bovenkant. 

    Jazeker, erg leuk!! Ken jij nog meer mensen op dit forum die voor de spier hebben? Of bepaalde topics, anders zoek ik even verder.

    En wat heb jij een ontzettend mooi resultaat, nu al! Ben benieuwd hoe het over een tijdje is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.