Page

Silver Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Page

Recent Profile Visitors

125 profile views
 1. Mag ik met je meekijken? Ik ben zelf rond de 1,70m en weeg 65kg. Twijfel heel erg tussen 300 en 345cc, ik krijg ze voor de spier.
 2. Hahha Janou, wat omschrijf je dat toch heerlijk๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ En helaas het is al te laat, ik doe niets anders meer dan boobies kijken๐Ÿ˜… mijn vriend wordt er knetter gek van. En ik had het eigenlijk anders moeten omschrijven. Met de vraag of je het โ€˜fijnโ€™ vond bedoel ik eigenlijk of je het prettig vond dat ze voor de spier waren geplaatst ivm beweeglijkheid etc. Was niet helemaal duidelijk, ik typte dit berichtje vluchtig ๐Ÿ™ˆ. Ja jeetje, die spierpijn lijkt me echt naar! En heftig ook al die littekens. Ik hoop voor jou op een goed en spoedig herstel๐Ÿ˜˜
 3. Dag Janou, zou ik eens mogen meekijken in je album? 6 aug krijg ik ook een bv voor de spier, ben benieuwd hoe dit er na een aantal jaar uitziet. Vond jij het toen fijn dat het voor de spier is geplaatst?
 4. @Es1234567 dag Es, zou ik eens mee mogen kijken in je album? Ik twijfel zelf tussen 300 en 350:)
 5. @LettyBoob bedankt voor het meekijken. Ik vind je borsten inderdaad super mooi!! Maar snap met jouw lengte en gewicht dat jij het groter zou willen. Ik ben zelf 1,69cm en 65 kg dus denk dat 350cc prima is
 6. @LettyBoob zou ik eens mogen meekijken? Ik twijfel juist tussen 300 en 350.. wat was je voorsituatie en waar zijn de protheses geplaatst?
 7. Dankjewel, ze zien er echt prachtig uit!!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜
 8. Zou ik ook in jouw album mee mogen kijken? Ik twijfel ontzettend tussen 300 en 350.
 9. Nee precies, begrijpelijk! Fijn dat je weinig verschil merkt. En inderdaad een voordeel dat het herstel sneller gaat. @best_boobie dankjewel daarvoor. En heel fijn dat ik even in je album mag kijken!
 10. Dankjewel!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Super, bedankt voor de tip! Ga ik doen. Je hebt dus beide methodes gehad, welke heeft je voorkeur en waarom?
 11. @Bridt Oh wat lief van je, dankjewel!! Hoe is je operatie gegaan? En hoeveel cc heb je?
 12. Zou ik ook in je album mogen? Ik teijfel tussen 300 en 350cc.