Ga naar inhoud

Charlie1

Leden
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Charlie1

  1. Hai @Nog even wachten 

    die band aan een kant dragen kan ik ind wel aan mijn pc vragen, in principe hoef ik hem nog maar ander halve week aan. 

    Hoe gaat het nu met jou? Ik zat ff tussen de berichten te neuzen en las dat jij een infectie hebt gehad, wat vreselijk k*t voor je.  Ik ben daar ook bang voor, mijn pc zei dat rond de 4/5 weken po het risico het grootst is omdat dan de binnenwaartse hechtingen oplossen. En mijn wondjes zijn nog steeds niet dicht pfff

  2. Ja hoor @Nog even wachten en @Ld1234ik voeg jullie toe. 

     

    @best_boobie ik draag al een drie weken een borstband. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik twijfelde om foto’s te plaatsen. Omdat het resultaat van een borstlift toch anders is dan een standaard borstvergroting, bij mij is er flink aan gesleuteld, toen ik nog een stuk voller was had ik cup 75 g, uiteindelijk werd het een totaal leeggelopen c.  Ook stond de ene tepel hoger en de borstplooi ook. Dus ga daar maar eens mee aan de slag! ?? oh ik moet wel zeggen dat de littekens op mijn rechterborst heel netjes zijn vooral de verticale zie je bijna niet. 

  3. Hoi, vandaag ben ik 4 wkn po, ik heb nieuwe foto’s aan mijn album toegevoegd, mijn rechter borst geneest goed en is al goed ingedaald, links blijft een beetje achter, littekens zijn wat meer aanwezig, en volgens mij ook nog niet ingedaald. In vorm zijn ze nu ook erg verschillend, het is nog ‘maar’ 4 weken het zal allemaal nog wel veranderen. @best_boobie Denk je dat de littekens en vorm nog veel gaan veranderen? Wondje links op het drie landenpunt is nog steeds niet helemaal dicht. 

  4. Hai, vandaag heb ik mijn eerste controle gehad, het was best een vreemde situatie,bij binnenkomst kreeg ik een mondkapje en uiteraard handen disinfecteren. Ik was de laatste die nog in de kliniek controle kreeg, vanaf nu moet je zelf pleisters verwijderen, en ik dacht een foto mailen. Maar goed mijn controle.... volgens de verpleegkundige zag alles er goed uit, ik ben blij dat zij de pleisters heeft verwijderd en even naar de wonden heeft gekeken. Want zelf zou ik denken dat het er niet goed uit zag, omdat er op twee plekjes geel pus uitkomt, schijnt wondvocht te zijn, ze drukte me op het hart dat het er na 1week po super goed uitziet. Ook heb ik nog wat zwelling boven op de borst en richting de oksel. Ze heeft de borstband omgedaan en die zou ook de zwelling verminderen, dus dat nemen we allemaal maar aan dan. Ik heb een ankervomig liteken, ik heb daar dan ook vele voorbeelden van gegoogeld en hier op het forum bekeken. Maar ik moet toch eerlijk bekennen dat ik best een beetje schrok, ik heb de afgelopen week geen tepel of liteken gezien omdat mijn doorzichtige pleisters vol met bloed en wondvocht zaten. ? maar goed ik ben nog maar 1 week po. Wel mooi om te zien dat ik nu mooie volle borsten heb met rechtuitstaande (kleinere) tepels. Ik heb voor de zekerheid betadine oplossing gekocht om met een steriel gaasje de littekens te deppen. Voor alle meiden waar hun operatie van is uitgesteld wil ik zeggen, Het is jammer als je ergens zo naar toe hebt geleefd en het wordt uitgesteld, maar in deze tijd misschien beter, want je kunt  nu niet onbezorgd herstellen, en het is fijn als alle aandacht en prioriteit naar jou gaat, en niet naar het Corona virus. 

  5. Hai @Julie88 ik had een lege C cup. En ik heb de mentor memorygel extra moderate plus 350 cc. 

    Ik heb wel een borstlift gehad, ik heb aangegeven dat ik niet te veel projectie bovenop wou. Maar wel volle borsten, niet te groot maar zeker ook niet te klein. (Lekker dubbel allemaal?) ik twijfelde ook erg aan de maat, dr Fransen heeft ook de memorygel xtra high profile 365cc besteld. Maar heeft tijdens de operatie besloten om toch voor de 350cc moderate te gaan. Omdat ik echt geen ronde ballen wou. Dit was trouwens het max aantal cc wat in mijn situatie kon ivm borstlift, ik ben nu 3 dgn po en ik heb wel zwellingen en ze zitten nog wat aan de hoge kant, maar als ik daar doorheen kijk, denk ik dat ik krijg wat ik voor ogen had. Ik heb ook echt vertrouwen in dr Straten dus heb ook zijn advies direct aangenomen. Oh ja de bh die ik nu draag is 75D,en ik had op aanraden een sport bh van de Hema ook 75 D maar die is iets te krap dat had een E cup moeten zijn. Ik wens je veel succes? je bent in ieder geval in goede handen daar. En als ik een album aan ga maken dan tag ik je ☺️

  6. Bedankt voor jullie reacties☺️ Eerste nacht viel mee, half rechtop slapen valt niet mee, man man me rug pfff, maar ik wist wat me te wachten stond ivm me gastric bypass operatie. 

    Ik kan helaas nog geen album maken want de camera van me tel heeft het begeven. Maar zodra ik een nieuwe tel heb ga ik foto’s plaatsen. @ProjectX ik vind ze best groot, maar ik ben ook klein 160 en 57 kg. @Beyonce heel veel succes vandaag ???? en ik ben benieuwd hoe het jou zal vergaan. 

    Operatie verslag volgt nog. 

  7. Kleine update, @Beyonce @Anca23 @ProjectX

    operatie is achter de rug, het valt tot nu toe erg mee, van 1 tot 10 geef ik het een 8 wat betreft pijn. Ook het resultaat mag er zijn. Ik ben (tot nu toe) blij met me nieuwe vriendinnen ? ik heb de mentor memorygel xtra moderate full profile 350cc gekregen, zo dat is een hele mond vol. Bh Triumph 75 D, allen sluiting aan de achterkant. Vind ik niet handig. 

  8. Hai @Anca23,

    ik had bij dr van Straten gelijk een goed gevoel. Dus ik ben ook niet veder gaan zoeken. 

    En...... ik ben vandaag geopereerd, het is de mentor memorygel xtra moderate plus profile 350cc geworden. Ik ben nu al super tevreden, ik blijf er maar naar kijken haha. Ik ben ook echt super tevreden over heyendealkliniek wat een fijne arts, en een heel fijn team. Vele operaties gehad en ziekenhuizen bezocht maar nooit zo op me gemak gesteld en vertroeteld als hier, (maar mag ook wel voor dat bedrag) ? jij nog veel succes met je proces 

  9. Ja zo denk ik er ook wel over, maar nu het zover is.... om 12:45 ben ik aan de beurt, en ind ik ben goed voorbereid,ik heb geloof ik voor een jaar boodschappen in in huis, en ga proberen om contact met mensen zoveel mogelijk te beperken zowiezo eerste week. Ik hoop dat je snel een datum krijgt, want ik vind het hele proces zenuw slopend, heb ik wel een goede arts? worden ze niet te groot of te klein? Niet te rond? Hoe zal het herstel verlopen? Maar ik ben dan wel een weegschaal van sterrenbeeld ??

  10. DHai Beyonce,

    ik bedoel ook 11 mrt ? snap niet hoe ik bij 20 kom, zullen de zenuwen wel zijn haha.Mijn man is ook not amused, gelukkig wonen we maar 20 min vederop, en ik ben ook niet bang om het op te lopen in de kliniek, maar meer tijdens mijn herstel als je lijf in de kreukels ligt, en je borsten opgezwollen zijn en misschien tegen je longen drukken......of als er een complicatie is (ik klop het af) en je moet naar het ZH. Pfff ik blijf gewoon zen en laat het maar over me heenkomen 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.