Julie88

Silver Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Julie88

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aah zo ja! Ja een automaat dat scheelt ook weer ja. Ja precies beetje rustig rijden en nadenken met sturen scheelt vast ook al een hoop. Bedankt voor je info!
 2. Wat fijn dat het zo goed gaat, en alweer gewerkt. Moest je ook auto rijden? Zo ja ging dat een beetje? Ben benieuwd of ik strand na 2 weken weer kan auto rijden. Fijn dat je geen echte pijn meer hebt!
 3. Nee klopt ik kijk ook niet teveel naar foto’s alleen naar de grote wat ik ongeveer zou willen maar t aantal cc is bij iedereen verschillend omdat iedereen een andere voor situatie heeft. Maar wat een mooi resultaat zeg! Echt heel mooi natuurlijk! Ik krijg ze ws wel dual plane gezet. Jij heb ze voor de spier zoals ik gelezen had. Vandaag nog 5 wkn en dan is het zover👙
 4. Wow mooi al zo in lingerie wat een verschil zeg! Ik herken echt veel in je verhaal. Zo ben ik ook echt wel tevreden met mijn borsten in een bh in een triangel bikini iets minder. Mis de volume boven in verder kwa maat is het best oke een 75 (slappe) c cup. Zit zoo te twijfelen over de maat maar als ik jou zo zie met 255cc dan denk ik Oke wat moet ik dan doen hahaha. Ik heb nog even om na te denken gelukkig. Zou ik misschien mogen meekijken in je album? En wat super dat t herstel zo voorspoedig verloopt!
 5. Hoi Elize, mag ik ook mee kijken in je album? zelf word ik 25 maart geopereerd. Tegen die tijd zal ik ook een album aanmaken en mag je als je het leuk vind ook kijken☺️
 6. Ik ben nog niet geopereerd maar een aantal vriendinnen wel en die zeiden echt dat je met de week echt verschil merkt en ziet. En idd wat is nou 4 dagen. Helemaal niks toch? En je hebt wel een operatie met narcose gehad vergis je niet daar moet je lichaam wel even van bijkomen. Denk dat je je over een paar dagen al weer een stukje beter zal voelen:) toi toi toi! Komt goed! alle geduld voor een paar mooie boobs.
 7. Ah fijn dat t zo goed verlopen is is en te horen dat ze daar zo goed voor je hebben gezorgd. Hopelijk voel je je iedere dag iets beter! Idd ze zitten erin en dat pakken ze je niet meer af! Op naar een voorspoedig herstel!
 8. Haha ja tuurlijk maar dan moet je nog even wachten 🙊 mijn operatie staat gepland op 25 Maart