Lou!

Silver Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Lou!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je wel! Ik vind ze er ook erg mooi uitzien! Het formaat past goed bij je lichaam. Heel benieuwd naar je foto’s in het licht! Succes verder met je herstel!
 2. Hoi Charlie, Zou je mij ook willen toevoegen? Mijn borstlift staat (vooralsnog) op 15 April. Ook bij kliniek Heyendaal dus ben erg nieuwsgierig. 😊
 3. Hoi Es, Jaaaaaaa, wat spannend hè? En leuk dat we rond dezelfde tijd ongeveer worden geopereerd. Nu ik het helemaal duidelijk heb wat ik wil kan ik echt niet meer wachten! Ik ga nog wel een keer passen maar dat komt wel. En verder is het fijn om hier veel dingen te lezen. Worden we zeker niet dommer van toch?
 4. Thanks BB!!! Fijn en idd overzichtelijk!! Bedankt voor alle tips! Ik ga dus voor de 440cc! Kan niet wachten!
 5. Hoi 3timesaround, Bedankt voor je berichtje! Dr Straten heeft deze geadviseerd. Waarom weet ik eigenlijk niet zo goed. Mss vanwege mijn slappe huid en geen volume aan de bovenkant? Hoor idd ook vaker dat je bij twijfel de grootste moet kiezen. Loop zelfs al met boterhamzakjes in mijn sportbh haha! Lastig hoor! Bedankt voor de tip! Ik zal @best_boobie eens contacten want ben een echte leek!
 6. Hallo allemaal, Na jarenlang twijfelen heb ik toch besloten om voor een borstlift met prothese te gaan. Na mijn zwangerschap en 10 kilo afvallen is er niet veel meer van mijn borsten over. Ik ben gister bij kliniek Heyendaal geweest en ondanks het dure kostenplaatje staat op 15 April mijn operatie vast. Ik twijfel alleen zo om de maat! Ik ben 1.82 en 67 kilo. Ik twijfel nu alleen tussen de 405cc of de 440cc. Ik heb nu gezegd dat ik voor de 440cc ga maar zal dat niet veelste groot zijn? Ik had vroeger een D cup maar die zijn nu leeg zeg maar.... Ik vind het zo lastig!!! Ik ga binnenkort nog een keer passen maar ben bang dat ik blijf twijfelen... Iemand een goede tip voor deze twijfelmiep?