Lou!

Silver Member
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

2 Followers

About Lou!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi hoi! Ja,... dat is helemaal weg! Gekke gewaarwording hè?
 2. Heb je toegevoegd! Moet mijn album nodig even updaten! Ziet er nu al echt veel beter uit!
 3. Ik doe personal body plan. Zat net in mijn cut periode. Ik ben wel wat spiermassa verloren helaas. Jammer maar het was voor een goed doel. Ik heb me wel redelijk aan mijn voedingsschema kunnen houden dus de schade is nog beperkt. Ik heb al wel geprobeerd om met mijn benen te beginnen maar het voelde echt nog niet goed. Er kwam teveel spanning op mijn hechtingen te staan. Morgen ben ik 5 weken. Wilde morgen voorzichtig gaan beginnen. Zonder banden of gewichten en gewoon thuis in de tuin. Mijn coach heeft me wat oefeningen gegeven. Ben benieuwd.
 4. Ik lees graag met je mee. Ik ben nu 5 weken onderweg en kan ook niet wachten om weer te beginnen. Ik begin volgende week met benen en buik denk ik ja. Het bovenlijf durf ik nog echt niet aan te beginnen. Dat voelt echt nog niet goed. Er is toch iets meer gesneden als bij een gewone bv. Die drie maanden lijken me dus wel te kloppen.
 5. Hoi dames, Ik heb even een vraagje want ben ineens wat onzeker. Aankomende dinsdag is het 5 weken geleden dat ik ben geopereerd. Vanwege Corona heb ik gelijk na de operatie de borstband gekregen. Eigenlijk zou ik die pas krijgen na het eerste consult. Dan zou ik hem in totaal dus 5 weken moeten dragen. Ik heb hem gelijk omgedaan dus mijn vijf weken zitten er bijna op. Nu kom ik net de douche uit en zie dat ze weer een klein beetje gaan hangen.... de borstband doet zijn werk dus maar ik vind niet dat het nog erger moet worden. 1 borst zit nog wel wat hoger en kijkt daardoor iets kleiner. Die heeft denk ik nog iets langere weg te gaan. Wat denken jullie? Zou ik de borstband nu af moeten laten omdat ze anders te ver gaan hangen naar mijn mening? Vind het erg lastig.
 6. Tja, dat weet ik ook niet idd... zullen zeker verschillen zijn.
 7. Thanks allemaal voor jullie berichtjes. Op de foto is wel heel duidelijk te zien dat ze nog ongelijk zijn. De 1 is ook al wat meer gezakt dan de andere. In het echt vind ik het er veel mooier uitzien. Het is ook maar net in welke hoek je de foto maakt en of je er helemaal recht voor staat. Ik vond ze wel echt groot eerst maar moet zeggen dat ik de maat nu echt prima vind! Ik had nog oude bikini’s van voor mijn zwangerschap liggen. D cupjes. Ze passen best goed eigenlijk (ietsjes te klein) Dit geeft me wel het gevoel dat ik mijn oude maat weer terug heb en dus een goede keus qua CC heb gemaakt. Nog even geduld en dan kan ik echt genieten van iets wat ik al die jaren al gewild heb. @Griet22 @Bridt @Aardbeitje ik heb jullie toegevoegd.
 8. Foto toegevoegd. Op de foto is het verschil erg goed te zien. Maar mag niet klagen na 3 weken. Hopelijk komt het goed! Geduld!