Beyonce

Silver Member
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Beyonce

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aaaaaaahh wat een ontzettend lieve reacties van jullie allemaal, lieve meiden ❤️!!! Het helpt zeker om te lezen dat het herkenbaar is en geeft een beetje het gevoel dat het er ook maar bij hoort! Bedankt voor alle lieve complimentjes, sta alweer met een brede grijns in de spiegel te kijken 😁!! Echt heel lief. Nu ben ik helemaal blij dat ik de foto’s toch geplaatst heb want voel mij echt een stuk beter 🥰!! Bedankt allemaal! En jullie hebben overigens gelijk dat ik er ook nog lang niet ben met pas 7 weken PO. Over een half jaar is het al weer zo anders! Nu al ten opzichte van 2 weken PO! Nogmaals dames; BEDANKT ❤️! @Veerveertje is dit iets dat je ziet, of voelt? Ik moet zeggen dat het mij nog niet opgevallen is maar probeer bewust nog niet flink aan te spannen. Ben eigenlijk wel nieuwsgierig nu dus ga met douchen straks toch eens kijken! Heb er inderdaad wel veel over gelezen in het kader van borsten trainen met sporten en implantaten.
 2. Wat ontzettend lief @Ld1234!!! Dankjewel voor je lieve woorden 😘😘!! Enerzijds fijn en anderzijds jammer dat het herkenbaar is. Ik vind jouw borsten ook echt prachtig 😍!
 3. Halloooo allemaal, Na heeeeel lang twijfelen heb ik mijn album geüpdatet met nieuwe foto’s. Zoals ik hier en daar wel geschreven heb, ben ik niet erg blij met mijn foto’s. Allereerst wil ik zeggen dat ik wel echt dolgelukkig ben met mijn borsten! Herstel is top gegaan, littekens vind ik persoonlijk echt prachtig en ik vind mijn borsten ook heel erg mooi geworden! Ik ben er echt heel erg happy mee. Zowel in bh, sportbh als helemaal zonder bh. Ook ik heb het ‘als ze groter waren had ik het niet erg gevonden’ syndroom maaaaaar het werd dan meteen een heel stuk groter dus stiekem ben ik dolgelukkig! Al 4 weken wil ik dus foto’s plaatsen. Maar de foto’s vergroten de kleine ongelijkheid in mijn borsten echt gigantisch uit waar ik ontzettend onzeker van word. Al tig keer foto’s gemaakt maar steeds bij het zien ervan krijg ik een rot gevoel en dan wilde ik ze niet meer zien en niet meer plaatsen. Ik weet dat het ZO erg niet is. Maar je ziet zoveel foto’s van prachtig ronde gelijke en bijna perfecte borsten. Ik kan er niets aan doen dan mezelf hier toch mee vergelijken en dan teleurgesteld zijn. Ik ben ook nog jong, geen kinderen gehad en heb een goede voorsituatie. Vandaar dat ik mij ook met de desbetreffende doelgroep vergelijk. Op 9 van de 10 foto’s is het zo erg dat het lijkt alsof ik maar in 1 borst een implantaat heb. De foto’s in mijn album nu zijn echt bij uitstek de beste foto’s die ik heb kunnen maken en we zijn er echt lang mee bezig geweest om het zo op de foto te krijgen. Omdat ik na het zien van de foto’s het gevoel vaak weer even niet kan loslaten heeft het dus even geduurd voordat ik mij eroverheen heb gezet en toch de foto’s plaats. Vooropgesteld vooral omdat ik in het echt dus ontzettend gelukkig ben en zelfs mega trots ben op mijn borsten 🤩😍! Omdat iedereen hier mij ontzettend heeft bijgestaan, veel informatie heeft gegeven en ik in veel albums heb moeten kijken vind ik het ook zeker zo netjes om dit terug te doen. Ik ben inmiddels 7 weken PO en het gaat echt super goed. Ik rij zelfs weer paard en het sporten heb ik ook opgepakt. Ik heb echt 0,0 klachten dus daar ben ik heeeeeeeel erg blij mee! Hieronder nog een foto in BH, want daar ben ik wel erg trots op! Het is overigens een oude BH haha. Door het afvallen ben ik zoveel verloren dat ik nu met implantaten mijn oude BH’s weer pas haha.
 4. Hi @Whisky wat spannend! Weet je al wanneer? Ik ben wel in Belgie geopereerd maar door Dr Manon Cromheecke. Ik heb vanaf 4 weken heel rustig begonnen met wat poetsen en wandelen aan de hand. Moet toegeven dat ik de eerste weken de staldeur niet eens open kreeg haha. Mesten, longeren en rijden echt pas vanaf 6 weken. Echter lees je inderdaad ook dat sommigen 8 weken of zelfs 3 maanden moeten wachten. Ik denk ook dat het afhankelijk is van hoe je je voelt en hoe je herstel is 😊.
 5. @stiens jaaa snap ik! Ik moet zeggen dat ik besloten had vrijdag toch te beginnen met longeren. Daar is mijn paard echter niet fijn mee en dat heb ik gevoeld haha. Inmiddels 3 keer gereden. Mega spierpijn na de eerste keer maar het gaat verder echt super! Heb wel mijn po BH en een sport BH aan. Niet doorzitten en korte stukjes galop. Heb dit zoooo gemist! Hoe gaat het nu met jou?
 6. @Veerveertje dankjewel haha, ik ben idd ook de 6 weken voor bij. Vanmorgen wat gevoelige borsten omdat ik overdag o.a. een bikini en een andere sportbh aan heb gehad. Maar verder gaat het heel goed gelukkig! In de spiegel ben ik er al een heel stuk blijer mee en in een bh echt verliefd! ik zal inderdaad weer eens foto’s maken want dat is veel te lang geleden!
 7. Prachtige BH inderdaad @Veerveertje !!!! Je litteken ziet er ook super netjes uit. Ik had ook een uitstekend puntje maar die was ineens verdwenen gelukkig haha. Ik mag vanaf vandaag ook weer gewone bh’s aan maar heb nog niks gekocht en kom toch het huis niet uit 🤣 . Zolang het kan huppel ik lekker rond in een sportbh hahaha.
 8. Jeeetje wat een verschil weer! Ik snap dat je daar heel blij mee bent, terecht 🤩! Wordt echt prachtig 😍
 9. Whuuut 2 weken? Waarom pas over 2 weken? Ik ga het even navragen maar bij mij werd gezegd dat ik dat na 6 weken gewoon mocht oppakken zolang het goed voelt! Ik heb zelfs op de planning staan om morgen te gaan rijden hahahahaha.
 10. Hahaha @stiens trainen voor een dikke kont! Goedzo, heerlijk dat train ik het liefst haha. Misschien heb je daar inderdaad ook gelijk in! Moet gewoon geduld hebben! Ik heb iets gevoeligere borsten ineens maar merk dat ze van plek zijn veranderd en ze daardoor bij sommige bewegingen ‘in de weg’ zitten haha. Maar een goed teken dat er weer wat veranderd! Woensdag ben jij 6 weken p.o. toch?
 11. Jeetje @Nog even wachten dat zie je inderdaad amper. Als je niets weet dan zie je er niks van! Wat fijn zeg! Hoe gaat het nu met je verder? Is de pijn die je had verbeterd?
 12. Dankjewel voor je tips @Nog even wachten ! In de spiegel ervaar ik het gelukkig ook niet zo! Het zijn eigenlijk alleen de foto’s. Ik had al wel een iets ongelijke voorsituatie maar niet heel erg. Mijn voorsituatie staat ook in mijn album!
 13. Dankjewel voor de informatie @Nog even wachten!! Fijn om te lezen dat er een groot verschil was bij jou! @Veerveertje ik doelde helaas wel op ‘bijna altijd’ zonder bh. Zo leef ik jaren 🤣. Toegegeven toen mijn borsten nog groter waren niet maar ik nam zelfs geen bh’s mee op vakantie haha. Nu heb ik inderdaad het idee dat ik ze voldoende steun moet blijven geven 🤣. Heb jij nogsteeds dezelfde PO BH als in het begin? Ik zing deze week nog uit maar hij knelt zo erg. Was van plan deze in de nachten te blijven dragen (op dagen waarop ik ze lang heb los gelaten haha). Maar hij zit zo strak dat ik me afvraag of dat wel zinvol is 😅🤣.
 14. Sorry @stiens ik lees dit nu pas 😅! Ik ben met 4 weken po begonnen met onderlijf weer trainen. Gaat eigenlijk heel goed en wil graag meer haha. ik moet heel eerlijk zijn dat ik nog niet helemaal tevreden ben. Ze zijn wat ongelijk en heb een paar keer op het punt gestaan een foto te plaatsen en om advies te vragen maar op de foto is het beeld nog 10000x erger... als ik voor de spiegel sta ben ik best happy maar op foto’s.. dus ik ben heel bang dat dit zo blijft. ooeehh spannend binnenkort weer daten! Leuk zeg 🥰! Waaauuuwww ik heb net je foto’s bekeken!! Echt ontzettend mooi zeg! Past inderdaad perfect bij je! Ik snap dat je daar heeeeeel blij mee bent en dat je ze graag wil showen 🤩
 15. Wat fijn dat het er goed uit ziet @Nog even wachten! Dat is je inderdaad hartstikke gegund! Gerustgesteld zijn is ook veel beter voor het gehele helingsproces. En inderdaad je bent een gigantische pechvogel en zo knap hoe positief je blijft. Ga zo door 🤗! Ik heb ook even je foto’s bekeken maar inderdaad wauw wat een verschil zeg tussen week 4 en week 6! Echt heel erg mooi!