Beyonce

Silver Member
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Beyonce

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hii meiden!! Jaa die littekens zijn zo klein, kan het nog steeds niet geloven haha! Foto’s zijn geplaatst! Mijn linkerborst (voor mij) is nog wat platter en breder, rechts wat smaller er boller. Ik hoop dat dat nog wel wat meer gelijk gaat trekken maar ik moet natuurlijk geduld hebben! Ook zie je na de vergroting wat beter dat mijn plooien ongelijk zijn maar omdat dit minimaal was en de operatie een stuk ingrijpender is heb ik besloten het zo te laten. Ben al met al echt hartstikke blij!
 2. Lief dat jullie het vragen!! Ik heb ontzettend slecht geslapen, man was werken en steeds nachtmerries dat het er verschrikkelijk uitzag allemaal. Heb dus gewacht met verwijderen tot mijn man ook wakker was, samen cadeautje uitpakken haha. Vond het zoooo spannend maar het had ook wel weer wat om het samen te doen haha. Mijn hechtdraadjes bleven vastzitten aan de pleisters dus ik moest ze wel direct doorknippen. Dat heeft mijn man gedaan, vond het vooral mentaal heel naar (voelde er niks van). Maar werd wat licht in mijn hoofd haha mietje. Digitale controle is wel gek hoor. Ik mag gelukkig 14 april (tot nu toe) langskomen voor een ‘echte’ controle. Heb antwoord gekregen op al mijn vragen en kunnen laten zien hoe het er tot nu toe uitziet. Niet zo heel spannend eigenlijk maar wel fijn om wat meer antwoorden te hebben. Maar waaauuww ik ben echt zoooooo blij!! Ze zijn nog behoorlijk vierkant en wat ongelijk maar dat hoort erbij natuurlijk! Heb al iets te vaak gespiekt vandaag oepsie haha, kan het niet laten 🤣. Mijn chechtingen/littekens ben ik echt verbaasd over. Ik moest ze zoeken zo klein en zo netjes!! Dat was echt totaaaaal onverwachts voor mij! Al met al dus ontzettend gelukkig en vooral heel nieuwsgierig naar het verdere proces! Ik zal morgen even foto’s plaatsen in mijn album. Deze foto uploaden duurde al heeeeeel lang haha (traaaaag internet). De rode striemen komen door het drukverband! Die zijn met een paar dagen weg. Maar zoals jullie zien is het litteken echt heel erg netjes (vind ik).
 3. @stiens WAAAAAUUUUUWWWWWWWW Wauw wauw!!! Wauw wat een prachtige borsten heb je en wat past het ontzettend goed bij je lichaam!!! Jeeeeetje wat zijn ze al mooi zeg!! En kun je nagaan dat het vanaf hier alleen nog maar mooier gaat worden 🤩😍!!!! Oh gosh ik ben gewoon jaloers hahaha. Ben echt ontzettend blij voor je meis!! Ze zijn écht prachtig!!!!
 4. Snap ik!!! Ik heb dat nu ook al hahaha. Hoelaat mag je vandaag? Wat fijn dat je nog langs mag komen. Had ik liever ook gehad. Mijn man wil heel graag helpen haha. Dus ik ben gelukkig niet alleen. Maar vind het toch eng.
 5. Hahahaha zoooo herkenbaar dit. Ik droeg tegen het eind ook 2 bh’s om dezelfde reden haha. Ik mag donderdag! Een dagje na jou. Maar heb inderdaad al zooo veel moeite om niet te denken ach f*ck it, ik haal het er gewoon af haha. Mijn bestelde post op bh is er overigens nog niet dus ik moet toch wachten haha. Wil je ons morgen een update geven? Ik ben zoooooooo benieuwd hoe je het vindt!! Geniet ervan meis!! Super gaaf dat het moment eindelijk daar is 🤩!! Mocht jij nou nog wel naar de arts of moet je het zelf thuis doen? Ik weet nog niet of ik zelf mijn hechtdraadjes durf af te knippen haha.
 6. @stiens aaaaahh jij mag morgen uitpakken!!! Hou je ons op de hoogte? Ik zou klaarwakker liggen van de zenuwen haha, eindelijk kijken 🤩!! Enjoy🥰
 7. Thnx lieve meiden voor jullie geruststellende reacties! Ik moet nog even wachten tot donderdag @Nog even wachten, dan mag het er pas af bij mij. Kreeg het er echt benauwd van maar dankzij jullie ben ik weer gerustgesteld. Les voor mij; niet meer spieken haha. Ik ben echt aan het aftellen tot donderdag!
 8. Hi meiden, klein beetje paniek hier. Drukverband komt steeds losser dus heb er even onder gespiekt en toen zag ik dat er toch wat bloed op mijn hechtpleisters zat... nu vind ik dit toch niet heel prettig en wil daar eigenlijk onder kijken om te zien of alles nog ‘heel is’ maar dat lijkt me helemaal geen goed idee. Herkent iemand dit? (Oud) bloed op de hechtpleisters? Gewoon niks van aantrekken, onder kijken of kliniek bellen? @best_boobie heb jij misschien advies hierin? Het bloed zit aan de kant waar ik ook het meest last van heb gehad. Ik moest vanmiddag overigens de hond (15kg) grijpen die de kat aanviel. Uit reflex had ik al ingegrepen helaas. Wel met mijn goede kant en daar nu ook geen last van ofzo. Maar toch voelt het mentaal allemaal niet zo lekker en maak ik me toch wat zorgen. Door het zien van het bloed heb ik het idee dat ik nu wel mijn littekens/hechtingen voel, volgens mij zit het tussen mijn oren. Zou iemand mij willen geruststellen 😅
 9. Hi meiden. ik meld mij weer even. Kan iemand hier vertellen hoe ik het beste mijn PO BH maat kan opmeten? Ik kan helaas niet naar mijn chirurg toe en ik heb donderdag een video consult. Echt moet daarvoor het drukverband af en heb ik dan al een andere bh nodig. Zijn er hier tips hoe je het beste iniedergeval de omvang kunt meten? Want dat lijkt mij momenteel belangrijker dan de cupmaat (omdat die nog verandert en de sportbh vaak per omvang meerdere cupmaten bevat). Welke punten moet ik hiervoor meten? Ik kan helaas ook niet naar een BH winkel want opmeten gebeurt niet meer i.v.m. veiligheid. Uiteraard kan ik er wel heen om tips te vragen maar als jullie die hebben ga ik de deur liever niet uit 😊. Alvast bedankt!
 10. @Nog even wachten zoooo ik ben ook weer bijgelezen! Super fijn dat je zoveel updates plaatst, zo leuk om te lezen! Wauwie wat een verschil al zeg bij jou tussen dag 1 en 11.. Wat gaat dat ontzettend hard! En je littekens zien er ook ontzettend mooi uit, vooral de rechter (dacht ik) zie je al bijna niks meer van! Echt heel erg gaaf. Verbaas me echt over het grote verschil al, moet voor jou ook heel erg fijn zijn om te zien. Elke keer een cadeautje als je ze even uitpakt hihi. Wat een prachtige bh's trouwens! Ik kende het hele merk niet eens. Ik wil ook zoooo graag gaan shoppen maar laat ik eens gaan beginnen met een PO BH, nadat mijn drukverband af is haha.
 11. @Veerveertje Waaauuuw meid wat zien jouw borsten er ongelooflijk mooi uit!!! Wat een verschil al zeg. Fijn ook dat ze al wat minder hard aanvoelen. Ik vind het bij mezelf lastig aanvoelen hoe hard ze daadwerkelijk omdat dat verband er omheen zit. Maar ik vind het eigenlijk meevallen wat ik nu voel haha. Jeetje maar ze zijn echt ontzettend mooi 😍!! Wat balen dat je iemand hebt gezien die nu ziek is.. snap dat je daar de zenuwen van krijgt, dat zou ik ook hebben! Hopelijk valt het mee en krijg je nergens last van. Hoe vind je het verdere herstel tot nu toe?
 12. @stiens hoe gaat het nu met jou? Mag jij nog wel langskomen bij de arts voor controle of ook niet meer? Ooohh ik ben zo benieuwd hoe wij zijn als we zijn uitgepakt!! Hou je het vol tot woensdag? Ik merk bij mezelf wel dat de zwelling flink is afgenomen, ik kan bij mijn rug al helemaal onder het drukverband komen als ik jeuk heb. Gelukkig blijft alles verder wel goed zitten nog. Ik wil het namelijk echt omhouden tot donderdag. Heb gelukkig ook een stuk minder last van harde borsten. Nu eigenlijk alleen nog als het koud heb. Kan je nu wel nog naar je paard toe, of wordt hij/zij verzorgd door iemand anders?
 13. Net even gespiekt in je album. Jeetje wat een verschil zeg, wat zien ze er al mooi uit zo kort na PO! Zie je alweer veel verschil met nu/vandaag? Ben jij dat trouwens op je foto in je profiel? Zo ja, wauwwww 😍!!
 14. Hiii @CBHP, Sorry voor de late reactie! Und nein, was het maar zo'n feest. Wel afgeleid daarvan ☺️. Ik voel me echt heel erg goed, zo goed dat ik me eigenlijk al afvraag wat ik allemaal wel zou mogen/kunnen maar dat ga ik donderdag aan de arts vragen (helaas niet face to face maar het moet maar even). Ik heb een beetje een idee omdat ik inmiddels naar binnen kan spieken haha maar ben zo ontzettend nieuwsgierig als ik van het verband verlost ben. Ik denk inderdaad dat het al veel scheelt als je fit bent, ik had niet verwacht dat het zo snel al zo goed zou gaan! Dingen zoals autorijden durf ik echt niet maar ik zorg dat ik elke dag mijn 5000 stappen aantik sinds de 1e week PO en na mijn 2e week wil ik weer minimaal 10000 per dag halen. Gaat me allemaal zo goed af tot nu toe maar probeer ook verstandig te zijn. Hahaha ooh zo herkenbaar dit! Ik zit nu inderdaad maar te wachten tot mijn hechtingen/littekens ofzo gaan opspelen als het verband eraf is. Ik voel ze echt totaal niet. Betrap mezelf er soms op dat ik er gewoon aan krab (verband jeukt, heel irritant) maar voel er echt helemaal niks van. Dus ik reken er maar op dat als het bloot komt te liggen dat het dan gaat opspelen, dat moet haast wel 🤣. Maar ik ben vooral heel blij dat het so far zo goed gaat. Inderdaad een voordeeltje aan het keiharde trainen. Hahahaha die puzzel is wel een goed idee! Mijn moeder heeft er altijd 1 liggen en als ik daar aan begin kan ik niet meer stoppen. Dus dat is opzich een hele goede suggestie haha. Hoe kom jij je tijd nu door? Zit je ook thuis door corona? En pak je alweer e.e.a. op? Jij bent nu 16 dagen PO toch? Ik mis het sporten wel ontzettend.. Voel me zo opgeblazen en vol. Door deze ellende met lege schappen in de supermarkt ben ik ook al een paar keer gedwongen tot het eten van dingen die ik eigenlijk liever niet eet. Klinkt een beetje gek zo maar ik eet altijd 5 dagen heel bewust en 2 dagen ga ik los. Die 5 dagen lukken gewoon niet omdat er bijna niets te krijgen is. Daardoor baal ik dubbel. Maargoed, het was er niet in 2 weken af dus het komt er ook niet in 2 weken aan (HOOP IK). Heb jij nog tips om toch een beetje de boel weer op orde te krijgen zonder jezelf fysiek te belasten of uit te sterven (dat doe ik overigens nooit, goede balans tussen bewegen en gezond eten)? Ik gebruik ook nooit supplementen o.i.d. Nu overigens wel vitamine B, D en magnesium maar that's it. Wellicht dat ik dat stuwing nog ga krijgen als het verband af is. Ben heel erg benieuwd, tot nu toe niet gevoeld haha. Lief dat ik in je album mag kijken! Ik ga jou ook meteen toevoegen. Kun je mijn ingepakte voorgevel ook zien haha en mijn voorsituatie.