Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Vampire

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vampire

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Goedzo, niet opgeven!
 2. Vampire

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Oh dat snap ik wel! Kun je al weer meer doen of niet?
 3. Vampire

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Hahah nee het Slingeland. Ik ga zeker niet opgeven want ik ben er van overtuigd dat ik er recht op heb. Ik heb geen idee hoelang het duurt , hij zei toen 2-4 weken maar ik weet dus niet of die het nu uberhaupt al heeft aangevraagd. Heb je toevallig een fotoalbum waarin ik mag spieken?
 4. Vampire

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Jeetje wat balen zeg. Wat ga je nu doen?
 5. Vampire

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Ik ben bij een ziekenhuis geweest. Ik had laatst al keer gebeld maar dan krijg je een assistente die dus maar weer een afspraak voor je inpland.
 6. Vampire

  Even voorstellen, bezig met verzekering

  Ik heb beide kanten 3mm maar hij had naar zijn collega geschreven sterke hypoplasie. Ik weet niet wat die naar de verzekering heeft gestuurd. Heb 20 september weer een afspraak gepland staan. Ik heb een hele kleine verhoging, maar dat is met de echo vastgesteld als vetweefsel net als mannen ook vaak hebben.
 7. Vampire

  Angst lelijke borstvergroting

  Dankjewel. De pc gaf aan dat ik het beste voor rond kan gaan omdat ik vanaf niks kom. Maar over helemaal vullen of niet heeft die het niet gehad. Ik heb 20 september weer een afspraak dus ik ben benieuwd
 8. Hoi Michelle, Ik ben ook in het Slingeland geweest voor een oriënterend gesprek. Alleen ben ik bij Osinga geweest. Zou je mij wat meer kunnen vertellen over hoe je het daar ervaren hebt en of je tevreden bent? Zelf dacht ik aan dual plane, maar klopt het dat ze dat hier niet doen? Dat het alleen of voor of achter de borstspier wordt geplaatst? En zou ik een kijkje mogen nemen in je fotoalbum?
 9. Hallo, Ik zit op dit moment in een verzekeringstraject en ben aan het wachten op de uitslag. Ik heb van mezelf eigenlijk niks dus ben al blij als ik iets heb. Maar toch slaat de twijfel toe uit angst dat het heel lelijk gaat worden. Ik zie hier zulke prachtige resultaten maar ik zie soms ook online iets wat ik persoonlijk gewoon echt niet mooi vind. Sorry als ik hiermee iemand voor de kop sla. Ik heb een foto bijgevoegd waarvan ik persoonlijk vind dat je veel te goed kunt zien dat het nep is, omdat het lijkt alsof er gewoon twee ronde bollen op zijn geplaatst. Nu is mijn vraag wordt dit inderdaad soms zo geplaatst of is dit een geval van voor de borstspier terwijl er niet genoeg weefsel/huid aanwezig was? Het gaat hierbij om de foto waarop het aantal maanden bij staat. Ik heb ook een foto toegevoegd zoals het na mijn mening veel mooier en ook natuurlijk is. Help mij uit mijn onzekerheid
 10. Vampire

  Vergoeding in 2017?

  Hallo dames, mijn echouitslag was beide borsten onder de 5mm. De pc heeft echter op de aanvraag genoemd sterke hypoplasie. Kan ik het nu vergeten omdat er geen aplasie staat?
 11. Hallo dames, ik ben nieuw hier op dit forum. Ik heb me hier aangemeld omdat ik graag wilde lezen over de ervaringen van anderen. Bovendien probeer ik op deze manier de wachttijd door te komen. Ik ben namelijk bezig met de verzekering om het hopelijk vergoed te krijgen. Ik heb zelf 70AA. De echo's zijn al gemaakt en mijn klierweefsel is dik onder de cm. De pc doet de aanvraag en het is voor mij nu wachten op een antwoord. Ik zit bij zorgverzekering de Menzis dus ik heb er een hard hoofd in. Ik heb gehoord dat de Menzis heel moeilijk is, maar we gaan het zien!
 12. Vampire

  Ik stel me voor + voor/na foto's gezocht

  Je komt in aanmerking als je klierweefsel minder dan 1cm is en je geen borstplooi hebt. Het klierweefsel moet worden vastgesteld met een echo.
 13. Vampire

  Ik stel me voor + voor/na foto's gezocht

  Heey, Ik ben op dit moment met de verzekering bezig. Zou ik in je album mogen kijken?
 14. Vampire

  Ik stel me voor + voor/na foto's gezocht

  Hoi, Ik heb zelf 70AA en ben ook bezig met de verzekering. Ik ben nu het traject ingegaan en echo foto's zijn gemaakt. Dit was ruim onder de cm. Het is nu wachten op de verzekering. Ik zit bij Menzis dus die schijnt lastig te zijn. Zou ik ook wat foto's van je mogen zien?
 15. Vampire

  Vergoeding in 2017?

  Mag ik misschien een foto zien van hoe je er uit zag toen je de aanvraag deed? Aangezien jij ook bij Menzis hebt aangevraagd
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×