Ga naar inhoud

Robijntje02

Leden
  • Aantal items

    858
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    13

Berichten die geplaatst zijn door Robijntje02

  1. @Nog even wachten ik herkende  je borsten vandaag op de Instagram van Wouter van der Pot!

    Zien er super uit he!!! 🤩😍

    Gaat alles goed met je, en met je borsten?

    Heb je nog steeds een beetje last van striae, door het oprekken van je huid, of is dit na verloop van tijd toch weer iets afgenomen?

    Veel liefs! 😘

  2. Ik heb ook de Carefix Bonnie (meer een vestje), maar ik vind de Triumph Triaction Lite (meer een bh; minder stof) fijner; de stof is dikker (tepels niet zichtbaar daardoor) en ik heb het gevoel dat ie beter ondersteunt dan de Bonnie, het 'voelt' iig steviger aan, en heeft een achtersluiting, ipv een voorsluiting met tig haakjes.

    Tis maar net wat je zelf prettig vindt..

    • Like 1
  3. Hoi @me82  nog beter dan een voedingskussen is een zwangerschapskussen, vond ik dan. Deze is veel langer; daar lig je echt lekker in, niet alleen met je hoofd, maar ook met je lichaam. Kun je online aanschaffen.

    Ik had er een sjaal omheen geknoopt, zodat de zijkanten niet verder naar buiten kunnen gaan. En dan 1 of 2 hoofdkussens erin voor je hoofd.

    Sterkte met slapen; de eerste dagen zijn het ergst; daarna wen je er langzaam aan..

     

     

  4. 12 uur geleden, randa zei:

    @Robijntje02 super lief, dank je wel♥️🥰

     ja ik dacht echt dat het nooit meer goed zou komen! Ik heb echt een tijd lang moeten afzien. Maar ik ben nu al echt tevreden! Na hoelang zag je verschil in jouw littekens? En heb je ze echt dagelijks ingesmeerd? 

     

    Hey Randa, ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn littekens maar heel even, een week of 2 ofzo, met littekencreme gesmeerd heb...  Toen was ik het al beu....

    20 jaar geleden, toen ik een bvk had ondergaan, heb ik helemaal niks gesmeerd, nog geen dag, en die littekens zijn ook mooi genezen en vervaagd, vandaar dat ik er heel nonchalant mee om ben gegaan.

    In het begin keek ik bijna dagelijks naar de littekens met een spiegeltje, daarna wekelijks, maar op een gegeven moment ook niet meer.

    Laatst dacht ik, laat ik maar weer eens kijken, en toen viel het me op dat mn littekens al net zo mooi en licht zijn als mn oude littekens. Ik was er zelfs een beetje verbaasd over, dat ze al zo snel zo licht zijn geworden, want soms kan het wel een jaar of anderhalf duren voor littekens echt mooi vervaagd zijn..

    Moet wel zeggen dat ik tegenwoordig 's ochtends in de badkamer na het tandenpoetsen niet alleen creme  op mijn gezicht smeer, maar ook dagelijks mijn borsten (in zn geheel dus) en ook borst/decolleté en armen en benen insmeer met bodylotion, puur omdat ik het lekker vind aanvoelen en vind ruiken, maar ook om mijn huid te hydrateren, om mijn borsten even te masseren om te voelen of ik geen rare dingen of knobbeltjes voel, en om even goed mijn borsten te bewonderen in de spiegel voordat ik mijn bh weer aantrek. Even een 'genietmomentje' voor mezelf dus :P.

     

  5. Bedankt voor het toevoegen @Mvd123!

    Ik zie mooie volle borsten. De rimpeltjes zullen er wel zijn zoals jij zegt, maar op de foto's zie ik ze zelf niet.

    Hopelijk verdwijnen de rimpeltjes na verloop van tijd, als de implantaten goed zijn ingedaald. Zou dus idd nog even geduld hebben, zoals Hupkens zei.

  6. Goedemorgen @Mvd123,

    Wat vreemd en vervelend dat je nog steeds last hebt van rimpelvorming...

    Zou je niet verwachten nu er een groter volume is geplaatst..

    Door wie ben je geopereerd en heb je nog een controle afspraak binnenkort?

    Dan kun je t laten zien aan de arts..

    Ik heb zelf jouw oude maat, 70F,  en jouw postuur,  en heb 255 cc Motiva Full Round, voor de spier. Voorheen had ik ook last van rimpeltjes (op m'n natuurlijke borsten, mn de linkerborst die wat leger/ kleiner was dan mn rechter), dat kwam door huidoverschot. Maar door de mn implantaten ben ik hier nu vanaf.

    Zie je de rimpels ook op de foto?

    Zo ja, zou ik dan ook mee mogen kijken in jouw album?

     

  7. Hey @randa, je borsten zijn heel mooi geworden hoor! 

    Fijn dat je er zo blij bent, want kan me nog herinneren dat je heel erg veel pijn en stress ervan had in t begin.

    Je littekens zullen nog meer gaan vervagen; heb nog een paar maanden geduld meis, dat komt helemaal goed!  Ik ben nu bijna 8 maanden PO en mijn 'nieuwe' littekens zijn nu al net zo licht als mn 'oude'  littekens (van mn eerdere bvk). 

    Welke bh-maat draag je nu?

    Veel liefs! 

  8. Ik zit al een tijdje op het forum, en sindsdien heb ik maar 2 verhalen gelezen van 2 dames die  last kregen van rare, vage klachten, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van hun borstvergroting... Zij hebben hun implantaten laten verwijderen en sindsdien zijn hun gezondheidsklachten ook verdwenen. Het gaat om @Rosanna123 en nog een dame, maar weet haar naam niet meer..

    Alle overige dames die hier hebben gepost kregen geen gezondheidsklachten na hun bv.

    Maar als ik nu iets zeg wat niet klopt, dan hoor ik het graag van andere forumleden!!

     

    Het valt mij wel op, dat het risico op complicaties vlak na, of enkele weken na een bv, wel aanwezig is; en dat er relatief best wel wat dames zijn hier op het forum die hier mee te maken hebben gehad.

    In bijna alle gevallen komt het echter gelukkig wel weer goed, bv. door een hersteloperatie.

  9. Hoi @Anns ik ben 45 en heb begin dit jaar 255 cc Motiva Round Full voor de spier gekregen. Had een lege 70D, nu een 70F, maar oogt als een kleine D-cup.

    Om te voorkomen dat ze zakken, draag ik altijd een (sport)bh, ook 's avonds en 's nachts in bed.

    Andere artsen adviseerden mij dual plane in combinatie met een borstlift

    (ivm double bubble), maar dr Nio die mij geopereerd heeft, zei dat voor de spier goed kon, met 255 cc. Wilde ik meer dan 255 cc, dan moest het dual plane, maar ik heb voor voor de spier gekozen.

    Ben nu 8 maanden PO en merk nog niets van hang (gelukkig). 

    Succes met je keuze!

  10. Linda mochten mensen aan mij vragen of ik een bv heb gehad (wat nog niet is gebeurd, en ook niet gaat gebeuren verwacht ik, aangezien mijn borsten ondanks de vergroting nog steeds een normaal formaat hebben, nl. een maat 70F, maar het ziet eruit als een grote C / kleine D-cup), dan zou ik dat gewoon  bevestigen...

    Ook idd omdat t niet fijn voelt om te moeten liegen hierover.. 

    En als reden geven dat je t gedaan hebt omdat je erg ontevreden was over je borsten, omdat ze extreem zijn gaan hangen na je zwangerschap. 

    Dus je kunt bijv. zeggen: "Ik zal t maar eerlijk toegeven..., ik heb begin dit jaar een borstoperatie gehad.... Ik had van nature ook al wat grotere borsten, maar nadat ik kinderen heb gekregen zijn ze echt extreem gaan hangen.... Ik voelde me net een oma van 80, echt heel erg lelijk..... En dit had zo'n enorme negatieve invloed op mijn eigenwaarde, ik was zo ongelukkig en onzeker hierdoor en daarom heb ik na jaren twijfelen er toch voor gekozen om er iets aan te laten doen... En nu denk ik, had ik dit maar jaren eerder gedaan!"...

    Dan zullen mensen hier wel begrip voor hebben, en zoniet dan zijn zelf raar en/ of bekrompen en/of jaloers...

     

    Uit mezelf zou ik het niet zeggen...

    Maar da's persoonlijk he...

    Ik bewonder ook de dames die dit wel durven te doen, hoor, wou ook dat ik die zelfverzekerdheid had. 

     

    Maar wat ik wil zeggen: schaam je niet  voor je borsten, wees er trots op!

     

    • Like 1
  11. Sorry Linda, ik heb je bericht verkeerd begrepen. Het gaat niet om je borsten an sich, maar dat je t moeilijk vindt om te vertellen dat je een bv hebt gehad. Dat je je schaamt hierover en denkt dat mensen dan negatief over je gaan denken..

    Ik zou zeggen, 'ik had vroeger hele grote maar extreem hangende en lege borsten van mezelf, de borsten van een 80- jarige oma, met extreem veel huidoverschot en daar zat ik mentaal zo erg mee, en voelde me er zo onzeker onder, en daarom heb ik besloten om ze op te laten vullen.'

    Zoiets?..

  12. Oh lieve Linda, 

    Ik heb net als jij ook besloten om niets te zeggen tegen andere mensen, ook omdat de mensen uit mijn omgeving vaak een negatief oordeel hebben over een bv.  Heb ook geen zin om me te moeten verantwoorden. 

    Ik vind wat grotere borsten heel mooi en heel sexy, maar niet voor mezelf. Daar heb ik gewoonweg niet de zelfverzekerdheid voor. Ik zou me denk ik ook niet zo fijn voelen als ik het idee zou hebben dat het té zichtbaar zou zijn, dus ik begrijp heel erg goed je gevoel Lindan.. Ik vind t ook heel erg knap van je dat je dit uit durft te spreken .

    Ik moet zeggen dat ik persoonlijk jouw borsten heel mooi vindt, juist door de natuurlijke hang, en door de druppelvorm van de Ergonomics. 

    Mag ik vragen wat jouw partner van je borsten vindt? 

    Ik weet nog dat ik na mn ooglidcorrectie heeeeel erg moest wennen aan mn nieuwe oogopslag. Had opeens een totaal andere oogopslag gekregen. Had er hele erge spijt van. Iedereen vond het supermooi, maar ik niet en mn vriend moest ook er ook heel erg aan wennen en dat voelde voor mij als een soort afwijzing, waardoor mijn onzekerheid nog meer toenam... Heb me echt ongelukkig en onzeker gevoeld hierdoor.... Keek continu in de spiegel en merkte ook dat ik mn make-up erop aanpaste, om mn ogen wat minder rond te laten lijken..

    Het heeft maar liefst 1,5 jaar (!) geduurd voordat ik helemaal gewend was aan mn nieuwe ogen... Ben er nu gelukkig wel blij mee, maar ook dankzij een permanente eyeliner en wimperextensions hoor...

    Misschien heb jij ook zoveel tijd nodig om aan je nieuwe borsten te wennen?

    Mocht over een bepaalde periode, bv over een jaar ofzo, of wat jij zelf in gedachten hebt, je onzekerheid nog steeds niet zijn afgenomen dan kun je evt misschien toch er voor kiezen om voor een wissel te gaan, en dan iets kleinere implantaten te nemen. En mss is een borstlift niet eens nodig, kunnen de implantaten zonder lift en voor de spier geplaatst worden, zoals Nio ook bij mij heeft gedaan, terwijl alle andere doktoren zeiden (en ik heb heel wat consulten gehad, dat weet je ws nog wel...)(op een enkele dr na)  dat ik wél een borstlift nodig had + dual plane plaatsing.

    Ook zou je kunnen overwegen om met een professional te gaan praten om aan je onzekerheid te gaan werken.

    Maar hopelijk heb je gewoon heel erg veel tijd nodig te wennen, net als ik met mn ogen.

    Mss kun je een bepaalde datum met jezelf afspreken, en als je dan nog steeds onzeker bent over de maat, toch overwegen om kleiner te gaan. 

    Neem Rosanna123 als voorbeeld, het lukte haar niet om te wennen aan haar vergrote borsten, en ze heeft uiteindelijk besloten om haar siliconen te laten explanteren en nu ze is er hartstikke blij mee..

    Iedereen kan zeggen dat je borsten mooi zijn, en ik vind ze persoonlijk ook heel erg mooi, juist door de natuurlijke hang, maar JIJ bent degene die er blij mee moet zijn. Want het is niet de bedoeling dat je je geremd of onzeker voelt door je borsten.. Toch?

    Maar zou t zeker eerst nog even de tijd geven, nog even geduld hebben meis, denk maar aan mij, bij mij duurde het ook anderhalf jaar .... 

    Heel veel liefs, xx

     

     

  13. Lieve @Rosanna123,

     

    Wat goed dat je zo blij bent met het eindresultaat!

    Van lipofilling heb ik vaker gehoord dat het ingespoten vet vaak te weinig resultaat geeft, maar soms wel, dat merk je pas achteraf, het was iig het proberen waard. 

    Heb destijds ook nagedacht over alleen een lift met lipo, maar dit werd afgeraden door een arts die zei dat ik te weinig vet had, en dat het zonde zou zijn van het geld. Daarom hier niet voor gekozen, maar wat jij zegt, vergrote borsten zullen nooit 100% de look en het gevoel van natuurlijke borsten kunnen evenaren.

    Fijn dat je de moeite neemt om een update te plaatsen en wat een grote opluchting dat je gezondheidsklachten zijn verdwenen! 

    • Like 1
  14. @Veerveertje ik weet niet of jij push-up bh's mag dragen van je pc?

    Ik had in mn enthousiasme 3 mooie push-up bh's gekocht toen ik iets van 6 weken PO was bij de Hunckemöller, maat 75D (ietsjes te klein) en 75E (ik heb 70F,  jij volgens mij ook?, echter in die maat hebben ze geen push-ups...).

    Maar met kleding erover aan, vind ik m'n boobs met die push-up bh's op een of andere manier toch te groot / te massief ogen, dus ik draag ze daarom eigenlijk nooit onder kleding..... 

    Maar misschien is een push-up wel iets voor jou als je je boobs een maatje groter wil laten ogen? 

    Mits t van je pc mag natuurlijk; dus wel eerst even goed navragen,

    @Veerveertje 😘

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.