Triesje

Silver Member
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

2 Followers

About Triesje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gekeken! Ik vind ze ook echt nog heel mooi en dat na al die jaren... maar ik snap je wel! Ik ben er helaas niet tevreden mee. Vind ze veelst te klein. Bij de passessie oogde ze veel groter. Word nu door Dr Nio geopereerd. In sept nog terug voor een passessie. Het word dan of de 925 cc of de 1050 cc...
 2. @LettyBoob zou ik ook mogen kijken? Mijn wissel staat gepland op 6 oktober.
 3. Ga je volgen! Ook ik ben heel erg benieuwd. Mijn operatie staat vast op 6 oktober ook bij Nio. Hier wordt het of 925 cc of 1050 cc.
 4. @Special-Me 750 cc! Dat is ook aardig wat! Heb jij miss een album waar ik een kijkje in mag nemen?
 5. @Parle maar ze staan je wel geweldig! Echt heel mooi! Nio zei dat ik de cc's kon hebben kwa lichaamsbouw en heb daar dus vertrouwen in. 2 sept nog een passessie en dan definitief de keuze.
 6. @Parle Dank jewel! Heb gelijk even gekeken... En wow! Die zijn aanwezig! Heel mooi... Al ga ik nu twijfelen of het voor bij mezelf niet te groot is. Al leek het met de passessie niet zo... Klopt motiva.
 7. @Parle Zou ik ook een kijkje mogen nemen? Ik sta voor 6 oktober bij Nio gepland voor een wissel. Het aantal cc's weet ik nog niet... Heb in september nog een passessie... Het wordt of de 825,925 of 1050 cc.
 8. Goedemorgen! Wens je heel veel succes. Ik ga je volgen! Ik ben gisteren op consult geweest voor ook een wissel. Heb in 2018 380 cc laten zetten. Heb ze helaas vanaf het begin al te klein gevonden. Nu kwamen we gisteren uit op 850,950 en 1050 cc rond van motiva. Ben 175 lang en rond de 79 kilo. Kwa lichaamsbouw kon ik het hebben. Ze nemen morgen contact op voor verdere bespreking en vraag dan nog een passessie aan. Heb jij een album? Zou ik daar dan in mee mogen kijken? Groetjes Patricia
 9. @Parle spannend! Heel veel succes! Ik vandaag ook bij Nio geweest. Kwamen uit op 850,950 en 1050 cc! Woensdag belt de kliniek en dan even verder bespreken.
 10. Hier fan van Passionata zitten heerlijk en mooi pasvorm.
 11. @SN_90.....wens je alvast heel veel succes! Ben 19 febr geopereerd door Dr Parys...en is me goed bevallen.
 12. Breek even in @Noelle2612... heb je album bekeken...en wat zijn jouw borsten mooi geworden!
 13. Hoi...en welkom @Kweettnimeer Ik ben geholpen door dr Parys in Genk! Heb 380 cc gekregen en ben van een a cupje naar een 80d/75e gegaan. Ben heel blij met het resultaat en vindt mn borsten heel mooi geworden. Ook de kosten vielen mee! ...net nog geen 3000€.
 14. Ik had hiervoor een klein a cupje. Heb geen album. Ik ga anders even kijken om een album aan te maken en zal je dan toevoegen goed
 15. Is aftellen nu voor je! Ik kon ook aan niks anders meer denken naarmate ik meer de datum naderde. Ik heb ook 380 cc xp achter de spier gekregen. Ook bij de Wellness kliniek. Ben alleen geholpen door dr. Parys