Ga naar inhoud
Borsten Forum

Triesje

Premium Member
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

11 Good

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Triesje

  Help! Welk merk bh ?!

  Hier fan van Passionata zitten heerlijk en mooi pasvorm.
 2. @SN_90.....wens je alvast heel veel succes! Ben 19 febr geopereerd door Dr Parys...en is me goed bevallen.
 3. Breek even in @Noelle2612... heb je album bekeken...en wat zijn jouw borsten mooi geworden!
 4. Triesje

  Even voorstellen

  Hoi...en welkom @Kweettnimeer Ik ben geholpen door dr Parys in Genk! Heb 380 cc gekregen en ben van een a cupje naar een 80d/75e gegaan. Ben heel blij met het resultaat en vindt mn borsten heel mooi geworden. Ook de kosten vielen mee! ...net nog geen 3000€.
 5. Ik had hiervoor een klein a cupje. Heb geen album. Ik ga anders even kijken om een album aan te maken en zal je dan toevoegen goed
 6. Is aftellen nu voor je! Ik kon ook aan niks anders meer denken naarmate ik meer de datum naderde. Ik heb ook 380 cc xp achter de spier gekregen. Ook bij de Wellness kliniek. Ben alleen geholpen door dr. Parys
 7. Wel vanuit gaan...wil je anders wel prive een foto laten zien.
 8. Haha snap wat je bedoelt. Ik had daar ook moeite mee. Weet die arts wel wat hij doet?...heeft hij me wensen wel goed begrepen?.. Van alles vraag je je dan af.
 9. Bij mij zijn ze volledig achter de spier geplaatst. Ik had weinig keus in het aantal cc's. Meer cc's zou bij mij propwerk gaan worden en zou er niet mooier op worden. Ik heb nu 85 c....had hiervoor een klein a cupje.
 10. @ @JoyceKN hier is alles goed gegaan. Ik vond dr Parys zelf heel fijn. Was duidelijk en eerlijk in zijn advies. En ben tevreden met de borsten die hij gegeven heb. Zie ze steeds mooier worden. Hoe krijg jij de 380 cc geplaatst?
 11. @Sannnn tnx Heb even gekeken en bij jou zie je ze ook elke keer veranderen. Ook zo verschil met dag 10 en dag 19! Heel mooi!
 12. Monstrea... Je bent pas 9 dagen po. Ze veranderen nog zoveel. Als je wilt kan ik je prive een foto sturen waar ik 9 dagen po bent en nu vandaag 19 dagen po. Zit zoveel verschil tussen. X
 13. Triesje

  Carefix Ava

  Verkocht!
 14. Hey, Ik heb 380 cc (monobloc) gekregen en kwam van een a cupje. Ben nu 13 dagen po en zit nu op 85 c. Dus zou dan lekker voor de 380 gaan als je de keuze heb ;-)
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×