Triesje

Gold Member
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

2 Followers

About Triesje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nog even geduld dus voor jou...maar wel heel spannend! Je bent daar in goede handen😉
 2. Voor de dames die het leuk vinden om te lezen...voor de meiden die nog geholpen moeten worden...hierbij kort mijn verslag. Maandag 5 oktober om 08.00 uur mocht ik mij melden bij Parkkliniek. Was voor het weekend gebeld of ik een dag eerder geopereerd wilde worden en zei daar natuurlijk geen nee tegen🤭 Na aanmelding mocht ik bij melden op de 1e verdieping waar ik werd opgewacht door hele lieve meiden. Ik kreeg een kamer toegewezen en we namen nog wat laatste dingen door. Ik mocht mij rond 08.45 uur langzaam omkleden en dan zou ze mij ophalen voor de operatie die rond 09.30 uur gepland stond. Rond 08.30 uur klopte ze al op de deur of ik mij al wilde omkleden zodat we al naar de recovery konden. Snel iedereen op de app gedag gezegd en daar gingen we... Op de recovery kamer ook weer allemaal hele lieve meiden. Alles werd aangesloten en de anesthesist kwam even een praatje maken. Toen kwam Nio langs en begon druk met aftekenen...en toen mocht ik al mee naar de ok.. Lag dus al om 09.10 uur op de ok.. Ik werd om 10.30 uur weer wakker op de recovery waarna ik snel naar mn eigen kamer werd terug gebracht. Dit keer duurde het heel lang voor het dronken gevoel weg was dus uiteindelijk om 14.00 uur de kliniek verlaten. De pijn valt opzich mee. Kan het gelukkig alleen af met paracetamol. Nu bijna een week verder en ben al onwijs blij met het resultaat. Ben benieuwd over een paar weken...naar hoe ze nog gaan veranderen en hoe mooier ze gaan worden....althans daar ga ik wel vanuit🤭
 3. Dank jewel 🤗 Ja vind ze zelf voor zo kort po ook al heel mooi hoor. En ga er vanuit dat ze alleen maar mooier worden. Hier gaat het wel goed. Wel nog flink last van de borstspier die aardig strak staat. Is niet zo fijn gevoel. Maar elke dag voel ik me beter. @me82 hoe gaat het met jou? Heb jij een album en zou ik mee mogen kijken? Als je bij mij mee wilt kijken geef maar een seintje.
 4. @Diellenz @Anouk78 ik heb 2 foto's in een album geplaatst en jullie toegevoegd😉
 5. Had gelijk even gekeken naar die van Triumph... Ziet er ook fijn uit! Alleen werkt echt op cupmaten....en ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee welk cupmaat ik nu moet bestellen😬
 6. Ik wil volgende week beginnen met een album aan te maken en zal je dan toevoegen. Ik heb motiva gekregen en ben 1.74 lang.
 7. @Nog even wachten....dank voor het reageren. Ik ga even kijken naar de carefix bonnie.
 8. Hallo dames, Ik ben afgelopen maandag geholpen aan een prothesewissel. Ik draag nu zo compressievest van de kliniek. Deze zit totaal niet lekker en drukt zo op mn ribben dat ik mij soms geen houding weet te geven. Zojuist app contact gehad met de chirurg en hij gaf aan dat ik de compressievest mocht ruilen voor een sportbh. Zit nu op internet te kijken en zie zoveel voorbij komen. Ik weet niet wat of welke ik moet kiezen... Dames hebben jullie tips voor een goede stevige sportbh? Liefs Triesje..
 9. Dank jewel!😊 Ik kan het nu nog niet echt oordelen. Zitten helemaal verpakt en platgedrukt. Ik mag vanaf woensdag beginnen met douchen en wil dan elke week een foto maken om het herstel bij te houden. Ik zal als ik dan zover bent je mee laten kijken. Bij het consult met Nio stelde hij ook de 1050 cc voor maar ben toch voor de 925 gegaan. Voor de rest gaat eigenlijk alles wel goed. De pijn is een heel stuk minder dan bij mijn 1e vergroting. Hoop dus dat het zo blijft en alles vlotjes mag verlopen.
 10. Wat jammer van je consult bij Gabriel Jansen! Dan op naar Nio! Hopen dat je binnenkort daar op korte termijn terecht kan😉 Ik ben vandaag geopereerd bij Nio. Ben voor de 925 cc gegaan.
 11. Hoi Bloops, Ik heb 6 oktober mijn wissen bij Dr Nio en krijg dan motiva implantaten.
 12. Tnx! 😉 Net jou topic gelezen en voor jou is het bijna zover... Leuk...spannend!
 13. Hoi Aardbeitje... Heb jij een album? En zou ik dan mee mogen kijken? Ben heel benieuwd naar jou voorsituatie (900+cc) en naar je wissel nu!