Ga naar inhoud

Jorinde97

Leden
  • Aantal items

    121
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jorinde97

  1. 2 minuten geleden, Boobmom zei:

    Oh wat lief al die berichtjes.....

     

    ik mag me om 9.45u melden @M&M&m ....hele mooie tijd. 

    @Doe ik het of niet? .... heel apart. Maar ben nog steeds heel erg rustig. Ben benieuwd of daar vanavond nog verandering in gaat komen. Maar ga er wel vanuit dat morgen de zenuwen toeslaan hoor. 

     

    We gaan zo nog lekker even uiteten. Wat later gepland zodat ik morgen minder last heb van t nuchter zijn. 

     

    Ik probeer morgen al verslag uit te brengen. 

    Nogmaals thanx voor jullie steun. Doet me goed 

    @Boobmom heeeel veel succes morgen! 

    Ik was eigenlijk continue nog rustig dus dat was heel erg prettig, hoop dat het bij jou ook zo is. Al zijn zenuwen ook wat goed voor de gezonde spanning!

     

    Zal aan je denken! Liefs! xx

    • Like 2
  2. Op 29-12-2018 om 16:42, Boobmom zei:

    Het vliegt nu echt voorbij ja. Heb al twee dagen minder geslpaen….weet niet of t gewoon door mijn werkdrukte komt...of toch al spanningen voor de operatie.... Niet dat ik al zenuwachtig ben ofzo...maar t houdt me wel weer bezig nu!

     

    Ik hoop ook echt niet dat het hier te groot wordt hoor...en toch heb ik vertrouwen in dat dat niet zo gaat zijn!

     

    Zo fijn ook dat he....dat samen aftellen!!!

    @Boobmom ik probeer nu ook echt al beetje op mn rug te slapen, hopelijk dat het straks dan minder 'lastig' wordt. Al beland ik vaak nog op mn zij haha. 

     

    Jaa spannend hoor zo uit je handen geven, eerste operatie ook en narcose. 

     

    Jaa echt heel fijn zo samen aftellen, support in goeie en slechter (nee beter niet slecht hahah) tijden ? 

  3. Op 24-12-2018 om 14:39, Boobmom zei:

    @Jorinde97…..oh echt ja....en ik heb op een of andere manier ook steeds naar vandaag geleefd, omdat het dan laatste hele drukke werkdag voor kerst is....en dan precies drie weken voor mijn operatie....plus die weken vliegen voorbij tot 2 januari vanwege al die feestdagen. En dan is het aftellen nog een eitje!!!

     

    Ik heb nu ook zoiets van kom maar op inderdaad. Laat die feestdagen maar voorbij vliegen...even snel wat erken daarna nog ook en dan ga ik op die operatietafel liggen!

     

    Begin ook veel er over te denken, was direct na het consult ook....maar omdat het aftellen zolang duurde, had ik alle gedachtes daarover even beetje geparkeerd. Nu denk ik steeds...hoe zal t dadelijk voelen voor me....ga ik snel wennen aan de new me! Vind ik ze straks niet toch te groot. Of spijt dat ik te voorzichtig ben geweest! Gaan andere het duidelijk zien?  Heel veel gedachtes dus....

     

    Maar nog 21 dagen te gaan hier en voor jou nog 18......jeeeujjjjjj

    @Boobmom Het is bizar hoe snel het gaat ja. Na dit weekend voor mij nog 1 weekend en dan is het al zo ver. 

    Ik ben zo benieuwd hoe alles zou zijn, maar echt zenuwen heb ik nu nog niet. Soms wel van oef zou het niet te groot worden maar we gaan het meemaken!

     

    Nog 13 dagen en 16 voor jou spannenddd

  4. Op 18-12-2018 om 19:25, Boobmom zei:

    @Jorinde97…..nog ruim 3 weken te gaan voor jou ….en voor mij 3 dagen extra....

     

    En dan mogen wij ons bij de nieuwe boobs-club voegen. Ik heb er zo onwijs veel zin in....kan nie wachten!

    @Boobmom nog 20 dagen voor mij en 23 voor jou :43:

    Heb jij ook van die momenten, dat ene moment super onwerkelijk is en andere moment hebt van YAS kommaar nu door en shoppen die setjes hahaha?

  5. 2 uur geleden, Boobmom zei:

    Inmiddels ruim een week geleden mijn tweede passessie gehad. Bij Monique de Wit trouwens @An1977, ik vergiste me laatst in de naam.

     

    En het wordt idd 300cc. Passessie was wederom wat gokken omdat zij alleen maar 275 en 330 in dr kast heeft liggen aan pasprotheses...maar ik dacht...ik ga gewoon voor de grootste...en merkte ook dat het nu al allemaal minder groot leek als de eerste keer.

     

    Nog 36 dagen te gaan....even een drukke kerstperiode in de kapsalon nog en dan is t nog en kleine 3 weken voor me...begint nu echt op te schieten...de dagen vliegen voorbij en ik kijk er enorm naar uit.

    @Boobmom Aftellen kan beginnen! Ik ben vandaag bij boerhaave geweest en de datum geprikt, 11 januari dus net weekend voor jou ! Januari boobies it is :wub:

  6. Op 27-11-2018 om 23:19, cgg zei:

    Bedankt voor je reactie! Vervelend dat niet iedereen achter je staat, maar erg goed hoe jij er mee om gaat! Mijn operatie staat inmiddels 20 feb gepland, ik moet het wel nog gaan vertellen.. Ik heb ook besloten om het alleen aan de mensen dichtbij mij te vertellen, maar zo weinig mogelijk. Ik vind het ook best wel privé.. Zou je mij willen toevoegen aan je album? Ik ben heel benieuwd. Succes nog XXX

    @cgg ja tis best lastig. Ik ga het ook alleen mensen die dichtste bij staan vertellen en rest zie ik wel wat het wordt. Ik heb aanstaande zondag consult voor 2e keer en ga dan m’n datum prikken, hoop 2e/3e week van januari! 

    Het voelt nog zo ver weg maar tis zo dichtbij. Vind het ook wel spannend hoor. 

  7. 22 uur geleden, rtx zei:

    Ah spannend! Denk dat half januari wel moet lukken als je 9dec je consult hebt. 9 december duurt nog even maar daarna is het voor je het weet tijd voor je operatie. Leuk hoor, ik hou je operatietopic in de gaten!

    @rtx Jaa had kliniek stiekem al gemaild hoe het in de agenda ervoor stond, ze zeiden dat ze nog best wat plekjes hadden dus hopen dat dat straks ook nog zo is!

    Jaa voor je het weet is het ook al 9 dec en dan half januari :wub: 

  8. 18 uur geleden, cgg zei:

    Ik ben super benieuwd, zou je mij willen toevoegen?

    Ik struggle momenteel met precies het zelfde probleem, mijn omgeving is ook erg tegen cosmetische ingrepen.. Ik twijfel dus of ik het geheim moet houden, maar ik ben dan ook bang dat mensen er later achter komen of dat ik continu bezorgd ben of het moet verbergen... Pff, lastig.

    Hee @cgg ! 

    Bij mij reageren mensen er heel wisselend op. Ik heb net nieuw werk (allemaal meiden en echt top team) daar heb ik het een paar verteld en mn leidinggevende die reageerde echt TOP. 

     

    Maar mn moeder/ouders en paar vriendinnen reageren heel negatief dus dat is natuurlijk heel vervelend. Mn moeder kon er zo lekker negatief op door gaan, dus heb gezegd: prima dat jou keuze niet zou zijn, maar zou het wel fijn vinden als je neutraal reageerd of achter me staat. Als je alleen negatieve dingen te zeggen hebt zeg dan niks. (wel aardig natuurlijk gezegd haha ;-)) 

     

    Ik ga het ook echt niet aan grote klok hangen, maar mensen die vlakt bij me staan vertel ik het wel, ook nog wel hopen dat ze positief reageren maar als dit echt is wat je wil moet je je daar zeker niet door laten tegen houden!

  9. 19 uur geleden, rtx zei:

    @Jorinde97 ja denk ook combinatie van extra gewicht en de sport bh (krijg altijd last van m'n rug bij sport bhs), minder bewegen en het anders bewegen die samen niet zo top is voor onze rug. Thanks voor de tips iig!

     

    En ja ik geef het ook gewoon tijd om te wennen. Vind ze in ieder geval wel mooi, alleen dus nog wat groot. Maar komt vast helemaal goed. Bedankt voor je berichtje :33: is toch ook wel fijn om even van iemand anders te horen dat ik gewoon geduld moet hebben.

     

    Weet jij al wanneer jij aan de beurt bent?

     

    @Mrs Doubt ik heb je toegevoegd! Zal een dezer dagen ook weer even nieuwe foto's toevoegen 

    @rtx Jaa het is op alle fronten wennen naturlijk! Gaat helemaal goed komen denk ik hoor met jou!

     

    Ik ga 9 dec op consult en hoop dat ik half januari dan aan de beurt ben :wub:

    Kan echt niet wachten, tot 9 dec lijkt eeuwig te duren haha.

  10. @rtx Wat fijn om te lezen dat je herstel eigenlijk zo goed gaat! Vermoeidheid is vervelend, pak goed je rust tijdens de nacht maar denk dat overdag rustig je ritme oppakken ook wel goed is!

     

    Ik lees best veel meiden met rugpijn, denk dat het ook komt omdat er toch wel wat gewicht op je voorgevel gekomen is. Is voor je rug ook wennen. Tip van mijn fysio! : bij last van je bovenrug; ga fv liggen, bij last van je onderrug is het juist goed om te bewegen. (met mate natuurlijk)

     

    Je zegt het zelf al, het is wennen! Geef het de tijd voor je het weet is het helemaal eigen en weet je niet meer anders :-)

     

    Liefs! 

     

     

  11. 8 uur geleden, rtx zei:

    Even een korte update. Vannacht redelijk goed geslapen. Elke 2 uur wakker geworden maar uiteindelijk van 11 tot 8 geslapen. Tijdens de nacht werd de pijn wel steeds erger, ook ondanks het meditatieschema van @best_boobie. Vandaag gaat het redelijk, pijn is wel echt erger dan gisteren maar goed.. Vanochtend al even lekker gedoucht, schrok wel van hoe ze er nu uit zien. Vind ze best wel groot en ze pijn nog puntig en hoog. Maarja we houden geduld, wordt vast nog beter. 

     

    ik heb zojuist een privé album aangemaakt, mocht iemand willen kijken, let me know!

    @rtx goed rusten en geduld is schone zaak inderdaad!

     

    zou graag in je album mee kijken, ben heel benieuwd :-)

  12. 10 uur geleden, DoubleD zei:

    En @Jorinde97

    laat nooit iemand je keuze beïnvloeden als een beslissing zoals deze bijdraagt aan hoe jij in je vel zit!

    mensen hebben makkelijk praten als ze niet t zelfde voelen als jij wanneer je in de spiegel kijkt! 

    @DoubleD Jaa lief dankjewel je berichtje!

    Dat is precies ook wat ik ze probeer uit te leggen. Kijk voor de buitenwereld kan je die push up bhs aan doen (al valt er niet veel omhoog te pushen maar goed extra vulling that matters). En ik ben ook echt met de rest van mn lichaam niet ontevreden alleen het plaatje samen klopt gewoon niet.

    Naja en dan hoor je mn moeder roepen of ik niet met iemand moet gaan praten over mn zelfbeeld en blabla, nou je kan misschien wel voorstellen hoe vervelend het is als je het eigenlijk het liefst hele dag vrolijk over hebt.

     

    Dan vraag je je soms wel eens af is het echt nodig of kan ik er zo toch mee leven, maar denk ik ook nee kop op laat je niet gek maken. Als dit een bevlieging was geweest was dit al maand na eerste bezoek overgeweest en we zijn nu bijna jaar verder. 

     

    Daarom ook echt vet fijn en lief hoe iedereen hier elkaar steunt! Heb je soms toch net fv dat zetje in je rug!<3

  13. @rtx Jaa precies dat dus! 

     

    Ik ben in mei bij van der weij geweest, wist wel dat het er toen nog niet in zat maar was gewoon zo nieuwsgierig. Dus volgende maand gaan we voor het echie :D

     

    Hmm.. moeten ze gewoon wachten in de wachtruimte waar je zelf ook wacht tot dat je bij de PC ofzo mag komen? Dan kan ie beter inderdaad tentje opzoeken ofzo. Dankjewel voor je antwoord! 

  14. 8 minuten geleden, rtx zei:

    @Jorinde97 dankjewel! Wat vervelend dat jouw ouders en wat vriendinnen er zo negatief over doen. Ik was daar zelf heel bang voor, maar uiteindelijk toch aan een stuk of tien vriendinnen vertelt en eigenlijk reageerden ze allemaal juist heel fijn en hebben ze echt zoiets van als dat voor jou belangrijk is dan moet je dat lekker doen en vinden ze het goed dat ik voor mezelf heb gekozen. 

     

    Voor jou zou ik zeggen, laat ze lekker denken en kies inderdaad gewoon voor jezelf. Gelukkig staat je vriend achter je, dat is voor mij wel een van de belangrijkste personen.

     

    Succes op je consult! Waar ga je? En heb je al een idee wanneer je geopereerd wilt worden?

     

    @rtx Jaa dat is wel balen, maar heb wel bij ze aangegeven dat ik geen behoefte heb aan die negativiteit, support me of wees neutraal en anders lekker niks zeggen :D Het was niet negatief bedoeld maar 'kritisch'. Maar goed.

    Jaa Ik woon samen met mijn vriend en hij is echt mn steun en toeverlaat dus dat is wel heel erg fijn! 

     

    Ik ga bij Boerhaave, bij Van der Weij, ik ga volgende maand op consult en hoop ik dat ik in februari mijn operatie kan plannen! 

     

    Vraagje, hoe doet iedereen het het met haar chauffeurs (in jou geval je moeder, in mijn geval mijn vriend) wachten die gewoon daar in een ruimte? 

  15. @rtx Wat leuk om je verhaal te lezen, zo als leeftijd genootjes.

    Gefeliciteerd met je nieuwe boobies alseerste! Rust goed en geniet ervan!

     

    Ik zit wel een beetje in een zelfde situatie, al heel lang ontevreden over mn borsten, vind het niet in verhouding met de rest van mijn lichaam. Mijn vriend (woon ik mee samen) support me volle 100% wat ontzettend fijn is, met een paar  vriendinnen ernaast. Maar mn moeder/ouders, en een paar andere vriendinnen die het weten vinden het allemaal maar niks en doen er behoorlijk negatief over. Ontzettend vervelend, maar niet dat het mijn keuze natuurlijk beïnvloed. 

    Ik ga volgende maand weer op consult en dan is het hopelijk binnnenkort mijn beurt!

     

    Nogmaals geniet ervan en liefs!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.