Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


M&M&m

Gold Member
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

1 Volger

Over M&M&m

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Yeahhhh, tnx Boobiebabe. Schiet al aardig op voor je, voor je het weet is het zover
 2. Tnx Sjuul. Ja dat merk ik wel, iedereen pept elkaar hier op. Er zit geen haat en nijd, en dat met zoveel vrouwen onder elkaar Ben blij dat ik iig een jaartje mee kan lezen. Ik las ergens anders dat het bij jou ook nog steeds goed gaat. Fijn hoor!!!!
 3. Inderdaad @Boobmom, wat is nou €20,- vergeleken met de kosten van een bv. En ik ben ook niet eens voor de prijs gegaan, maar echt puur alleen welke kliniek wil ik. En helaas heb ik een dure smaak.... Het kan eens stuk goedkoper ergens anders, maar ik kies voor dokter Koopmann. Ik heb het nog steeds aan niemand verder verteld. Ik weet ook nog steeds niet of ik dat ervoor ga doen. Ik vind het lastig, ik verwacht ( lees hoop) positieve reacties, maar heb ook geen zin om me te verdedigen als de reacties toch meer naar onbegrip neigen. En uiteindelijk zien ze het vanzelf wel. Wie weet kan ik tzt ook zeggen: " Mijn ogen zitten hier." Wat betreft je klanten in een kapsalon, je heb helemaal gelijk. Het gaat ze niks aan. Het zijn je klanten, niet je vrienden. Ook al kan je best een leuke band hebben met klanten. Ik begrijp je helemaal. Ook dat je wel iets moet zeggen. Je sluit de zaak niet zomaar 3 weken. Stukje schaamte voel ik wel hoor. Terwijl ik weet dat het niet moet. Zal het onzeker wel in mij zijn. Maar mijn hoofd weet dat het niet hoeft. En dat ik mag kiezen voor mezelf
 4. @Yvie Precies, ben ook blij met zijn advies. Ben lekker aan het 'bijlezen'. En wat betreft de nachtjes, de dagen vliegen voorbij dus voor ik het weet is het zover.
 5. Hoi @Boobmom Ik ben ook 43 jaar en heb de knoop doorgehakt. Ik heb mijn datum staan op 12 febr. Dus een maandje later dan jij. Ik heb een 80A met alleen wat volume onderin, en we zijn op consult uitgekomen of op 295cc of 325cc. Ook hier de twijfel welke ga je kiezen. Arts zei wel ik bestel ze alletwee en als ik denk dat 325 teveel is gebruik ik 295cc. Ik ga 17 jan. nog een keertje passen met mijn zus erbij. Die kijkt toch ook weer anders dan ik en zeker anders dan mijn man. Ook ik ben bang dat 325 te groot wordt, maar ben ook bang dat als ik 295 kies ik spijt krijg dat ik niet de grootste heb gekozen, haha. Ik ga je volgen, altijd fijn om een beetje dezelfde twijfels en spanningen te lezen en dat je weet niet de enige te zijn.
 6. Ik ben er weer. Manlief vond dat ik gewoon moest abboneren. "Want het is toch fijn om van anderen te kezen hoe zij het ervaren..." Dus maar gelijk gedaan. Ik ga weer fijn van alles lezen. Hier nog 65 nachtjes. Hoe bedoel je ik ben aan het aftellen
 7. Meiden, dit wordt mijn laatste post. Ik ga niet betalen voor het forum, dus zal bijna niks meer kunnen lezen en helemaal niks meer kunnen posten vanaf morgen. Bedankt voor jullie reacties en @Sjuul Je heb mij weer even goed naar dingen laten kijken met je duidelijke statements. Tnx.
 8. Doe ik zeker. Hoewel de voorpret wel erg lang is voor de zenuwen Gaat het bij jou nog allemaal goed?
 9. Alle formulieren zijn opgestuurd. Doodeng en ik kan niet wachten
 10. Hoi Chouchou. Fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat. Ik zie ook wel een beetje op, op de weken na de operatie. Ben niet kleinzerig, maar sommige verhalen hier op het forum maakt je wel nerveus. Het is niet niks natuurlijk. Waarom vond jij het heftig? De pijn of het mentale?
 11. Positieve reacties, Dat zal hier ook wel zijn, denk ik, maar toch he.... ik denk toch ook wel reacties van, waarom en niet nodig, blablabla. Gewoon moeilijk in te schatten. Aan de andere kant, als ze er niet achter staan, zijn het dan wel leuke vrienden of gewoon jaloers, haha. Mijn aangetrouwde familie hebben allemaal grote borsten, dus misschien snappen zij het juist niet. Geen idee. We gaan het tzt meemaken Waarschijnlijk denk ik gewoon te veel. Mijn man weet zeker dat ik teveel denk, lol. Ik vond met de passessie het echt mooi en groot genoeg, met kleding aan vond ik het ook kleiner lijken. Wat kleding al niet doet. Ik ga nog een keer passen, en dan doe ik iets wits aan. Dan schijn je het beter te zien. Dat wist ik niet en had een zwart hemdje aan toen.
 12. Lief je tekst hierboven! Ik geniet zeker van de voorpret, maar vind het ook doodeng, maar ik kan niet wachten, hahaha. Ik weet dat ik erboven moet staan. Alleen verstand en gevoel is wel is een ander dingetje Gaat helemaal goed komen. Nog 11 weken en twee dagen. Ben begonnen met aftellen, haha. Ik kijk er naar uit.
 13. @Iwb Ik heb je foto's gevonden in de galerij. Heel mooi geworden, ik hoop ook op zo'n resultaat.
 14. Ik heb de smileys gevonden. Tnx. Dan komen sommige zinnen soms net even wat beter over dan alleen een droge tekst. Jij kan het zo lekker duidelijk over brengen op papier. Ik heb ook alleen de juiste mensen tot nu toe verteld. Mijn vriendin en haar gezin en die reageerden echt fijn. Maar merk ook een soort schaamte, dat is ook reden is dat ik het niet wil vertellen, plus wat ik al eerder schreef. Ik wil niet met een rotgevoel lopen waarover ik zelf 100% achter sta... Dus houd ik voorlopig nog even mijn mond Lijkt me zelf ook wel grappig als mensen het niet weten en mij inene zien met borsten. Dat ik ooit kan zeggen hier zitten mijn ogen, hihi.
 15. Hoi Iwb.door wie ben jij geholpen bij Nergman? Fijn om te horen dat je tevreden bent:-) Hoe kan ik in je album kijken? Die weg ken ik nog niet zo goed hier op het forum. Ik snap je keuze. Heerlijk gevoel lijkt me om geen gapende gaten meer te hebben in je bh. Wanneer ben jij geopereerd? Knap hoor 10 kilo afvallen. Je heb je zelf erna mooi beloond.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×