Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


DoubleD

Gold Member
 • Aantal items

  909
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

DoubleD won de laatste dag op 22 november

DoubleD had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

86 Excellent

Over DoubleD

 • Verjaardag 20-06-1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Aan Zee
 • Interests
  My Family, pets, health and make up

Recente bezoekers van dit profiel

9219 profielweergaven
 1. Hoe is het meid? Nog ontwikkelingen? Ben je happy met je boobies nu?
 2. Zooo fijn lieverd! Is het toch allemaal goed gekomen hè! Nog even de laatste cordjes, uh loodjes en dan ligt dat ook achter je! Xxx
 3. Hè Meis! Rot om te lezen dat je nog niet 100% happy bent... zie het verschil niet op elke foto en ook niet zo goed als je dat zelf ziet als je ergens niet helemaal happy bent maar je kan je er maar aan storen.. ik denk dat je dit ook al ben je al 8 wk po nog steeds tijd moet geven.. bij veranderden ze het hele eerste jaar... hoop dat je snel gelukkig bent met je boobies! Dikke kus dd
 4. Ah meid het zit erop! En wat klink je enthousiast. Goed teken, wordt er blij van!! Goed herstel gewenst Meis! Xx
 5. Geniaal zo een pakket die had ik nog nie voorbij zien komen haha
 6. O dat zou nog wel eens heel goed van die bh kunnen komen, voelde me net zo, en lees het vaker! Vraag het maar eens morgen! Staat ie ook in je huid, heb foto meegestuurd, t stond er bij mij helemaal in. succes morgen op je controle en vandaag met werken!
 7. Spannend @Corry het begint op te schieten nu! @Yvie morgen zijn we al weer twee weken po! Hoe is het met je? Vandaag Mn bh weer versteld, ook de band zat ineens helemaal in Mn huid. zouden ze nog voller worden? Is toch alleen achter de spier zo? Kun je ook weer wat dingetjes doen thuis?
 8. Interessant thx! Wat fijn dat je je zo goed voelt! Heerlijk van je rust genieten, dan doet je lichaam de rest!
 9. Leuk je verslagjes te lezen Meis, was helemaal nieuw voor mij dat vooraf inspuiten van pijnstilling. he maar wat zijn ze al mooi! Je klinkt erg enthousiast, ben zo blij voor je wens je een goed herstel, laat je maar lekker verzorgen!
 10. Ja vraag maar even hoor, just to b sure! maar goed weer op de fiets, lekker sportief! Nu lekker thuis keutelen, wens je een goed weekend Meis!
 11. Dat van t zijslapen lees ik hier vaker die verschillende adviezen, snap dat niet goed waarom de een wel en de ander niet maar armen boven je hoofd doen mag volgens mij bij de meeste dames egt nog niet al na 1 week po omdat ze dan omhoog kunnen schieten en er druk op de pocket kom.. zou bijna zeggen van vraag t nog eens na just to b sure, bb is hier ook altijd best wel zeker van van dit advies maar goed snap dat je ook gwn wilt uitgaan van het advies van je pc hoor maar vind het zelf persoonlijk te snel!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×