Doe ik het of niet?

Platinum Member
 • Content Count

  2,015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Doe ik het of niet? last won the day on January 26

Doe ik het of niet? had the most liked content!

Community Reputation

2,102 Excellent

About Doe ik het of niet?

 • Birthday May 3

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België
 • Interests
  Gewoon gelukkig zijn

Recent Profile Visitors

4,420 profile views
 1. Wat erg dat je zo ziek bent, maar wat goed dat je dit voor jezelf doet. Lees je goed in en stel al je vragen maar. Er zijn hier wel een aantal verhalen te vinden. Ik kwam zelf van een 85F en begrijp dat je van een 90G hinder kan ondervinden. Succes met je bvk- traject. 🍀
 2. Je bent goed bezig. En idd ik heb ook al eens iets gehoord over voldoende eiwitten innemen voor de wondheling. Fijn dat je van thuis uit kan werken. En doen hoor - die rustpauzes. Dat heb ik ook nog lang gedaan. Lekker uurtje slapen. Hou vol, meid. Komt vast goed.
 3. Hey @LadyC1981 ik heb het nog even opgezocht en bij mij heet het ook 6 weken geduurd. Zorg goed voor jezelf en je wonde en heb geduld. Zal ik je toegang geven tot mijn mini-album (of had ik dat al gedaan?) dan kan je kijken hoe het bij mij toen geëvolueerd is. Ik dacht ook: dit komt niet goed, maar dat deed het dus wel. (Dankzij BB, de HA en de PC).
 4. Wat erg, @Jobo. Vraag even advies aan @best_boobie in een PB. Zij heeft mij toen ook goed geholpen. Veel sterkte, geduld en succes bij je herstel. 😘
 5. Hey @LadyC1981 Ik heb jouw verhaal gemist maar ik ga het één van de dagen lezen. Nu even geen tijd want ik vertrek morgen op vakantie. Succes met je herstel.
 6. Fijn om te horen @Recidiva dat alles zo voorspoedig verloopt en dat de BH van pas komt. Wat eng dat Dr. C. je nog heeft zitten prikken met een naald om die bloeduitstorting weg te halen. Heb je er nog veel pijn van? En is de verkleuring al weggetrokken? Ja; dat vertrouwen hebben in je PC is wel een dingetje. Maar komt vast helemaal goed. Het ziet er in ieder geval al super uit.
 7. Hoi Goed om te horen dat het in ieder geval al beter gaat. En doe maar heel voorzichtig. Bij mij alles goed maar mijn BVK ligt al heel wat langer achter mij. Maar ik herinnerde me hoe eng ik het vond toen mijn drielandenpunt terug open ging en daarom wou ik even navragen hoe het met je ging. Veel succes met je verdere herstel en hopelijk blijft alles dicht.
 8. Ik zou ook zeggen eerst langs de huisarts;
 9. Gefeliciteerd @fie123! En welkom bij de club. Goed dat we nu weer wat nieuwe info hebben over een PC die een BVK heeft gedaan. Wij BVK-tjes zijn nog steeds in de minderheid hier. Ben je nog van plan een operatieverslag te schrijven om toekomstige BVK'ers een hart onder de riem te steken? Dat zou leuk zijn. Ik wou toen ook alles van naadje tot draadje (letterlijk en figuurijk)weten. Fijn dat je de stap hebt durven zetten en veel succes met je herstel.
 10. Hey @Recidiva Leuk weer wat van je te lezen. En wat je schrijft dat zou ik ook geschreven kunnen hebben. 😂 Toen ik het na mijn BVK aan sommige mensen vertelde kreeg ik vaak de reactie "Oh, had jij grote borsten dan?". Je kleedt je er natuurlijk naar. Dr. C. zei toen ook tegen mij dat ik het goed verborg met oversized kleding. Wacht maar tot je in de lente wat strakkere dingen gaat dragen - dan zullen ze je vragen "hey, ben jij afgevallen?". En dan kan je glimlachen want jij weet natuurlijk wel wat er nu nog onder je dikke wintertrui verborgen zit, he. Ik was ook heel blij mijn taille terug te zien. En wat die harde schijf betreft - dat had ik ook (nog tot een jaar na de BVK) - niet om je bang te maken maar dat heeft tijd nodig om te verdwijnen. En ik had niet eens een liposuctie erbij. Veel succes nog met je verdere herstel en genieten van die kleinere boobies.
 11. Hey @Recidiva Ik hoop echt dat je herstel verder vlot gaat verlopen. Ja, de wonden zijn wel even schrikken om aan te kijken. Dat vond ik in eerste instantie ook. Ik ben blij dat jij toch ook al blij bent. Misschien laat ik er ooit nog wat aan doen; maar ik denk dat ik ze dan één voor één zou laten doen. Mocht het resultaat dan tegen vallen dan is het maar aan één kant. Prettige zondagavond nog en hopelijk gaat de bloeduitstorting en de pijn snel weg.
 12. De kleintjes ... Wat een schattige benaming. Fijn dat het toch vooral goed gaat. Wat sneu van die bloeduitstorting. Hopelijk trekt het snel weg. Je hebt natuurlijk ook wat extra's laten doen met die liposuctie. Ik duim dat je lichaam aan de slag gaat. En hoe gaat het met je pijn? Hoe gaat de pijn van je liposuctie? En het slapen, hoe gaat dat? Doe nog maar lekker rustig aan. En ben je nog steeds blij van je 2de BVK? Prettig weekend.
 13. Veel succes en sterkte met je traject @Rosanna123. Je hebt er goed over nagedacht, denk ik, en je gaat je nog verder informeren. Het is een moedige beslissing en ook fijn dat je het hier deelt. Ik hoop dat je van je klachten afkomt en dat je het resultaat krijgt dat je wil. 🍀💪