Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Manta

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

2 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

173 profielweergaven
 1. De dokter had mij een C beloofd en mijn omvang was al 75. Die zat inderdaad ook goed maar je kan ook bij de HEMA 2 of 3 maten kopen en die niet goed zitten om (laten) ruilen. Fijn dat mijn verslag je een beetje verder heeft kunnen helpen!
 2. Gefeliciteerd met je boobs! Ze slinken zeker nog, en gaan wat meer hangen nog dan staan ze dus niet meer zo rechtop
 3. Ik ben vandaag weer bij de dokter geweest, wederom mijn 'eigen' PS niet gezien... Wel een andere, geen assistente dit keer. Hij heeft er even naar gekeken, wat vragen gesteld en ik ook en toen kreeg ik siliconen gel mee. Zag er allemaal goed uit vond hij, ondanks die plekjes waar die hechtingen nog te lang hebben gezeten. Blij dus! Hij vertelde me dat de littekens tot 3 a 6 maanden na de operatie het 'lelijkst' zijn.
 4. Vandaag de hele dag in de dierentuin gelopen en.... GEEN RUGPIJN!
 5. Ik kan ook prima mijn armen boven mijn hoofd, auto rijden etc. Maar ik doe wel voorzichtig voor het geval dat. Je merkt pas dat je te ver gaat als je het al stuk hebt gemaakt denk ik hahaha... Schoonmaken ging ook prima
 6. Gefeliciteerd! Wat een opluchting he :-)
 7. Brrr eng gevoel, trekkende littekens Ik ben normaal gek op lui op de bank liggen maar ik ga morgen toch echt weer de badkamer poetsen... Word gek van mezelf! Hyperrrrr! Super leuk inderdaad als ik weer een reactie voorbij zie schuiven, ook van nieuwe mensen!
 8. Klopt Roosmarijn, ik doe voorzichtig hoor
 9. Wat fijn! Dsn was het het dus zeker waard! Met mij gaat het ook heel goed, het valt mij ook mee!
 10. Wat grappig dat jullie kinderen even oud zijn, en die data zo dicht bij elkaar! Hoe is het met je @GWND?
 11. Welkom op dit gezellige forum! Gefeliciteerd met je nieuwe boobies
 12. Manta

  Borstverkleining

  Hoi, ik heb het ook gedaan! Je kan mijn verslag lezen, misschien heb je er wat aan. Ik ga je volgen!
 13. Ze waren wel oplosbaar maar ze willen toch graag onder het knoopje knippen. Het is nu al dicht en niet meer geirriteerd, dat is heel fijn dus! Ik lig hele dagen op de bank en ik verveel me een beetje zelfs, hihi... Ik vind het leuk dat je zo actief reageert op mijn topic, @Doe ik het of niet?, erg gezellig!!! Net heb ik mijn oude bikini's gepast (die ik nog nooit aan heb gehad. Ooit gekocht, te klein, boos en verdrietig achter in de kast gegooid) en ze passen!!! Jippieeee!
 14. Hoi Roosmarijn, fijn dat jij ook blij bent met je resultaat zeg! Ik ben vandaag weer langs geweest, ze haalde er nog 3 uit. Ze vonden dat het mooi geneest, nog wel een beetje rood/onrustig maar dat vind ik niet zo gek want ik ben vrij actief al dus dat zal wel een beetje schuren of zo. Ik hoefde me verder niet druk te maken en die ene hechting zorgde er voor dat het is gaan irriteren maar het was nog niet ontstoken gelukkig!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×