Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Manta

Leden
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

29 Excellent

2 Volgers

Over Manta

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

344 profielweergaven
 1. Lijkt nog een beetje dik en opgezet terwijl de andere littekens gewoon lijntjes op mijn huid zijn geworden. Zal nog wel bijtrekken!
 2. Goed! Ik vind 1 er niet zo mooi uitzien, dat lijkt echt zo'n snijwond. De anderen heel mooi en die verticaal lopen zien er heel goed uit! Hoe is het met je?
 3. Ik had geen buikpijn maar vond het wel eng om naar het toilet te gaan en kracht te zetten.
 4. Heel fijn dat het zo goed is gegaan, en wat goed dat je al op je zij kan slapen. Geniet er maar van en een spoedig herstel.
 5. Ben ik weer, 3 maanden en 8 dagen PO. Het gaat super goed met mij, heb nergens last van en draag nog steeds dezelfde BH's (zonder beugel want dat kan nu eindelijk). As we speak zit ik lekker zonder BH op de bank... Zo fijn! Mochten er dames zijn die twijfelen, niet doen. Ik was onwijs bang voor het resultaat en de pijn maar het is me 300% meegevallen en ik zou het zo weer doen.
 6. Fijn dat je operatie goed is gegaan, een spoedig herstel gewenst! @Pixie10, bouw jezelf in met kussens en zorg dat je benen hoger liggen, dan heb je minder de neiging om te draaien!
 7. De dokter had mij een C beloofd en mijn omvang was al 75. Die zat inderdaad ook goed maar je kan ook bij de HEMA 2 of 3 maten kopen en die niet goed zitten om (laten) ruilen. Fijn dat mijn verslag je een beetje verder heeft kunnen helpen!
 8. Gefeliciteerd met je boobs! Ze slinken zeker nog, en gaan wat meer hangen nog dan staan ze dus niet meer zo rechtop
 9. Ik ben vandaag weer bij de dokter geweest, wederom mijn 'eigen' PS niet gezien... Wel een andere, geen assistente dit keer. Hij heeft er even naar gekeken, wat vragen gesteld en ik ook en toen kreeg ik siliconen gel mee. Zag er allemaal goed uit vond hij, ondanks die plekjes waar die hechtingen nog te lang hebben gezeten. Blij dus! Hij vertelde me dat de littekens tot 3 a 6 maanden na de operatie het 'lelijkst' zijn.
 10. Vandaag de hele dag in de dierentuin gelopen en.... GEEN RUGPIJN!
 11. Ik kan ook prima mijn armen boven mijn hoofd, auto rijden etc. Maar ik doe wel voorzichtig voor het geval dat. Je merkt pas dat je te ver gaat als je het al stuk hebt gemaakt denk ik hahaha... Schoonmaken ging ook prima
 12. Gefeliciteerd! Wat een opluchting he :-)
 13. Brrr eng gevoel, trekkende littekens Ik ben normaal gek op lui op de bank liggen maar ik ga morgen toch echt weer de badkamer poetsen... Word gek van mezelf! Hyperrrrr! Super leuk inderdaad als ik weer een reactie voorbij zie schuiven, ook van nieuwe mensen!
 14. Klopt Roosmarijn, ik doe voorzichtig hoor
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×