M123

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About M123

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dankjewel @Robijntje02 voor je uitgebreide antwoord. Goed om te lezen dat het gevoel in je tepels behouden is gebleven na de operatie. Dit is iets waar ik ook wel bang voor ben, dat het gevoel weg gaat. Ik weet eigenlijk niet of dat vaal voorkomt. Fijn om te lezen dat je er nog steeds zo blij mee bent, ondanks dat je volume nu is afgenomen. Ik kan me voorstellen dat je dan misschien een lift overweegt, vooral omdat je blij bent met het resultaat na de bvk. Jij ook succes met het nemen van een beslissing daarin!
  2. @Robijntje02 nog een vraag, je schrijft over striae op je borsten. Ik heb dat ook, de huid is opgerekt, laks geworden noemde Dr. Van Engeland het. Is dat bij jou nu ook weer terug nu je borsten weer minder stevig zijn dan ze waren na je operatie?
  3. Dankjulliewel allebei voor jullie reacties, heel erg fijn en ik word er erg positief door! Gooi gerust nog meer vragen erin @Doe ik het of niet?, daar kan ik ook alleen maar informatie door krijgen. @Robijntje02 en @Doe ik het of niet? Hoe zit het met het gevoel in jullie tepels, hebben jullie dat behouden na de operatie?
  4. Dankjewel voor je reactie! Fijn om te lezen dat je nog steeds blij bent dat je de stap genomen hebt, ondanks dat je een complicatie hebt gehad. Ja, ook het zonder bh kunnen lopen lijkt me heel fijn. Bedankt!
  5. Hallo allemaal, Ik ben M123 (wil liever niet mijn naam publiekelijk bekend maken), 33 jaar en heb me een tijd geleden al aangemeld op deze website, maar nooit verder gekomen dan aanmelden en wat lezen. Al jaren loop ik met het idee om een bvk te laten doen, omdat ik altijd vrij grote borsten heb gehad (volle F-G) en ze niet echt stevig zijn. Ik ben alleen altijd bang geweest dat ik me nog meer zou storen aan de littekens dan aan mijn borsten. Twee jaar geleden ben ik 12 kilo afgevallen, waardoor ik nu op een E70 cup zit en mijn borsten nog slapper aanvoelen en meer hangen. De huid bovenop is opgerekt en het verschil in grootte tussen mijn linker- en rechterborst is beter zichtbaar. Ik ben toen een keer op consult geweest bij dr. Van Engeland bij Bergman Clinics. Zij raadde me een borstlift aan waarbij van de ene borst een deel verkleind zou worden. Sindsdien ben ik alleen maar weer verder gaan twijfelen en dat gaat dan puur om de littekens. Ik erger me heel vaak aan mijn borsten, met name als ik lig (dan zakken ze helemaal naar de buitenkant) of voorover buk (lege zakken). Ik zou graag ervaringen willen horen van mensen die een borstlift/bvk hebben ondergaan en dan met name omtrent de littekens. Ik hoop ook wat foto’s te kunnen zien en ervaringen uit te wisselen als ik zelf uiteindelijk besluit de operatie te ondergaan. Alvast bedankt voor eventuele reacties. Groetjes, M.