Jump to content

Sheila : 13 december 2012 : Dr. Fresow : Quole


Recommended Posts

Hallo ik ben"'Sheila' (nickname)

Ik ben trotse moeder van 3 kleine meisjes. De jongste is nu net 1 jaar.

na de zwangerschappen maar vooral door de borstvoeding is er niet veel meer over van mijn borsten (ik bedoel hier niet mee te zeggen dat ik er spijt van heb dta ik borstvoeding heb gegeven, absoluut niet!ben blij dat ik dat drie keer heb gedaan).

Voor de zwangerschappen had ik een kleine 75b..

Nu is het 75aa geworden..en dan nog; met een maatje 75aa is er aan de bovenkant van de beha nog ruimte over..PLus dat er maar weinig mooie beha;s in deze maat te vinden zijn. Ook draag ik alleen goede push ups met veel vulling. Zo heb ik een aantal maximizers,maar dan nog vind ik het niet heel mooi zitten, nog altijd zijn de bh's een beetje te ruim..PLus dat ik echt niet meer naar een lingeriewinkel wil gaan, daar wordt ik echt verdrietig van, al die bh''s die gewoon te groot zijn, niet mooi zitten etc..

Ik heb er een tijdje over nagedacht,maar wil toch graag een borstvergroting gaan doen. Gewoon voor mezelf, lijkt me heerlijk om gewoon bh's te kunnen kopen die wel mooi zitten en niet te groot zijn! Dat ik eens een keer blij een lingeriewinkel uit kan lopen! PLus dat het met kleding veel mooier is,nu moet ik steeds opletten of het wel mooi staat ivm kleine borsten..(ook al heb ik veel vulling in). Ook zou ik heel erg graag strapless kleding willen dragen,tot nu toe niet mogelijk ivm kleine borsten. Mijn man vindt het eigenlijk helemaal niet nodig en had eerst zoiets van: liever niet dat je dit doet...Maar omdat hij nu wel ziet hoe graag ik dit wil en dat het echt voor mezelf is, vindt hij het wel goed en heeft er geen problemen mee.

Wat fijn dit forum,om er zo over te kunnen kletsen met anderen.

Zeer waarschijnlijk wil ik naar Waalre toe, medische centrum.

Groetjes!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Hoi Sheila!

Welkom! Dit forum is echt geweldig! Alles wat je wilt weten kun je hier wel vinden!

Na mijn 2 zwangerschappen ook maar een cupje AA overgehouden (geen borstvoeding) en had om te beginnen ook al maar een a cup hoor.

Ik ben over 9 dagen aan de beurt, spannend!! En ik ga toevallig naar Waalre dus als je iets wilt weten.....?!

X

Link to comment
Share on other sites

Hoi Stones!Dankjewel!!

Jij woont ook in de buurt van Waalre of verderweg?

Ik wil as donderdag voor een info gesprek gaan in Waalre. Wilde eerst naar de borstvergroting info avond gaan as donderdag maar er zijn te weinig aanmeldingen helaas..dus dan ga ik gewoon de middag.

Ben wel benieuwd wat ze gaan zeggen enzo..Ik zie dat jij 400 cc krijgt, daar zat ik zelf ook aan te denken maar het hangt denk ik ook van je postuur af??

Ik zl eens kijken waar jouw topic is, dan kunnen we daar verder kletsen?

Groetjes

\

Link to comment
Share on other sites

Ik woon redelijk in de buurt van waalre en mijn schoonouders wonen er zowat om de hoek!

Daar blijf ik de eerste 2 dagen ook zodat die mij kunnen verzorgen zeg maar, en mijn kindjes (mijn man moet gewoon werken).

De volgende ochtend na de operatie brengt mijn man me weer naar mijn schoonouders want dan moeten de drains er ook uitgehaald worden dus brengt mijn schoonmoeder me even naar de kliniek. Savonds haalt mijn man me weer op om naar huis te gaan.

Woon jij in de buurt van waalre? Jammer dat die info avond niet doorgaat! Hoe laat ga je die middag? Dr. Fresow is echt een hele aardige man. En de assistente (die me al vaak aan de telefoon heeft gehad *schaam*) is heel lief! Heb er echt een goed gevoel bij. Heb ook iemand gesproken die er dit jaar is geweest en is zeer tevreden!

Ik hoop 400cc ja! Heb aangegeven wat ik wilde tijdens het gesprek en toen gaf hij aan dat er minimaal 350cc geplaatst zou worden en tijdens de operatie kijkt hij wat er gaat passen maximaal.

Hangt idd echt helemaal van je postuur af wat er allemaal kan en hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

Xxx

Link to comment
Share on other sites

Hoi sheila!

:viannen_01:

Dit forum is echt super! er is altijd wel iemand die je door de lastige dingen heen sleept door of de juiste vragen te stellen waardoor je weer zekerder van je zaak wordt of door geruststellende woorden.

Je gaat donderdag voor je eerste consult?

Ga je bij 1 kliniek of ga je er bij meer langs?

Veel forum plezier!

Link to comment
Share on other sites

Dankjewel!!

Donderdag is idd mijn eerste consult, spannend!s middags om 16.15.

Ik zal eens gaan kijken hier op het forum of er nog tips op staan waar ik op moet letten, spannend wel, zo'n eerste consult!!

Ik weet nog niet of ik naar meer klinieken ga, had over Waalre al meer goede dingen gehoord. Maar in Veldhoven zit er ook 1 zag ik, maar kan ik maar weinig over vinden, zal eens proberen te googlen op de artsen die er werkzaam zijn.

Ben benieuwd wat mijn gevoel is in Waalre

Ik had mijn leeftijd volgens mij nog niet vermeld, niet dat dat uitmaakt maar toch :-)

Ik ben 29 jaar

Link to comment
Share on other sites

Guest Lucky71

Hey Sheila,

welkom hier!!

Spannend, morgen je eerste consult...Ik ben benieuwd!

Ikzelf heb na mijn zwangerschappen ook mijn boobies weer laten vullen ...met een beetje extra dan :38: Ze waren helemaal slap geworden.

Als je nog vragen hebt kun je ze altijd in je topic zetten, altijd wel meiden met advies en raad.

alvast succes!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Ik ben vandaag op consult geweest in EWaalre, bij Dr Fresow.

Erg goed gesprek, heb een heel goed gevoel bij hem en de kliniek.

Liefst zou ik meteen morgen al grotere borsten willen hebben!!

Maar er zijn nog een aantal dingetjes;

namelijk hoeveel cc...Ik zou de Mentor plus profile ronde protheses krijgen, dat zou het mooiste staan.

Had een voorbeeld meegenomen. Ik zou dan tussen de 350cc en 450cc kunnen krijgen voor dat resultaat..dus wel flink meer dan ik nu heb..Nu heb ik nl een 75aa (erg slap en geen bolling bovenkant doordat ik 3 kids borstvoeding heb gegeven)

Wil minstens een goede C (dus geen kleine c)

Ik weet niet zo heel goed wat ik nu moet doen, hoeveel cc dus. De dr zei al dat je snel went aan het formaat, dus dat je , als je te klein zou pakken, je kunt gaan denken: jammer, ik vind ze toch te klein..

Maar wil ze ook niet te te te groot..snap je?

Ik ben 165m en weeg rond de 53 kg (max 55 maar eigenlijk zit ik altijd onder de 55 kg).

Vind het nu al spannend worden terwijl ik nog niet eens een datum heb die vaststaat, helaas...

Zit nog met de jongste die net een jaar is en nog niet zelf kan lopen..wil absoluut niet te snel gaan tillen/doen want wil het optimaal laten genezen..

Nu was err 13 december nog wel plek genoeg (oa)...dat zou wle handig zijn want dan kan mijn man gewoon wat langer vrij vragen,meteen de feestdagen erbij..Hij heeft geloof ik nog heel wat dagen staan...maar of hij van 13 december t'm 1 januari vrij mag..(zo lang)..(1 januari is op een donderdag)

We zitten dus vooral met de kids, de jongste dan vooral waar ik dan hulp bij nodig heb..Ik zou mijn moeder bijvoorbeeld kunnen vragen,zij woont ongeveer half uurtje van mij vandaan en weet niet of zij elke dag op en neer wil rijden (bijv een weekje ofzo)

Lastig hoor..Het liefst bel ik morgen meteen om 13 december vast te leggen,met de hoop dat onze jongste dan zelf loopt...

Zit ook nog met de financiering..moet waarschijnlijk dit bedrag gaan lenen, nouja, een gedeelte, het kost 3850 euro, incl alles is dit, komen geen kosten meer bij.

Hebben zelf waarschijnlijk wel 3000 euro, haal dat liever niet van die spraarrekening maarja, stuk goedkoper dan lenen (gaan dan dus wel elke maand een bedrag terugstorten naar die rekening)

en het overige bedrag moet ik dus ook nog bekijken...

Was het maar minder duur haha ,maar moet gaan lukken...wil de bv eigenlijki gewoon dit jaar nog het liefste!

Oh, vind het echt nu al spannend, erg he...laat staan hoe ik me voel als de datum is gepland!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sheila!

Ik had in je topic net al gevraagd hoe je consult was gegaan maar zie nu dat je een nieuw topic bent begonnen.

Fijn dat je zo'n goed gevoel had bij de kliniek! Dat is het allerbelangrijkste natuurlijk.

Tsja...het aantal cc's....dat is altijd zoooo moeilijk! Je moet dan volledig op de pc vertrouwen en dat is soms best lastig omdat je je er gewoon nog geen voorstelling van kan maken. Heb het ook heel erg hoor! Ik ben voornamelijk bang dat het te klein wordt. Heb nu ook 75aa en krijg ongeveer 400cc, kijken tijdens de operatie wat gaat passen. (ik ben trouwens 1.73 ongeveer en 60 kilo)

En met de kinderen daar zat ik ook heel erg mee...alsik geen hulp zou hebben zou de operatie gewoon niet doorgaan.

Nu is het uiteindelijk weer helemaal veranderd en komen mijn schoonouders 2 à 3 weken bij ons in huis.

Mijn man is namelijk erg veel weg voor z'n werk en mijn schoonmoeder zag het niet zitten dat ik alleen thuis was met mijn oudste van 4 jaar....(de jongste 16 mnd zou daar gaan logeren)

Misschien is zoiets ook een idee voor je? Ik ken mezelf namelijk, en zo is iedere moeder natuurlijk, je gaat je dan toch heel snel forceren om toch maar je kinderen te helpen of tillen ofzo.

Maar als je man idd zo lang vrij kan krijgen zou dat ideaal zijn natuurlijk!

De financiën kan ik natuurlijk niet over oordelen. De een spaart er jaaaaren voor, de ander kan het zo betalen en weer een ander leent het. Je moet doen waar je jezelf (en man natuurlijk) goed bij voelt.

Ik ken het! Als je eenmaal op gesprek bent geweest ben je helemaal niet meer te houden! Spannend!!

X

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Bedankt voor je reactie!!

Voor jou komt het nu wel erg dichtbij!!Super leuk en spannend!!

Ik denk dat we maar een klein gedeelte gaan lenen, iets van 800 euro ofzo..liefst bij mijn moeder als dat kan,zodat we het zonder rente kunnen terug betalen.

Rest toch maar zelf.

Ik zie het eigenlijk niet zo zitten het aan mijn schoonfam te vertellen maarja, ze zullen het toch wel opmerken...

Nu is 13 december ene kant dus een goede datum, aan de andere kant zit ik met de feestdagen, geen idee hoe ik er dan bij zou lopen??Of zou ik dan met de kerstdagen redelijk normaal rond lopen?Iemand een idee daarover?

Wil eigenlijk proberen om zeker 4 weken niet te tillen, geen zware dingen in ieder geval.

Zou net lukken als mijn man vrij zou hebben t'm 1 januari...(is op een donderdag)

Maar 4 weken vrij achter elkaar..weet niet of dat gaat lukken...Hij heeft wel veel dagen staan dit jaar.

Weet ook niet echt of mijn man zoveel vrij wil nemen, hij is er nog een beetje onduidelijk over,maar dat heb ik vaker bij mijn man, beetje onduidelijk wat hij wil..of niet wil.

Mijn moeder weet er nog niks van..moet het denk ik toch gaan vertellen..toch best raar omj te zeggen al zal ze het wel begrijpen denk ik...

Ik denk aan bijna niks anders meer...ik droom er zelfs over...maar dan gaat de droom wel over hoeveel cc ik wil...dus over hetzelfde wat ik nu dus heb, twijfel over aantal cc...maar dat hebben er meer begreep ik, en jij dus ook.

Mijn moeder kan denk ik wel een paar dagen komen om te helpen,maar ze werkt 2 dagen en moet veel werk voorbereiden thuis, en ook doet ze 1 middag per week vrijwilligerswerk..druk druk druk dus, plus dat ze graag altijd wil koken en er voor mijn jongere zus van 19 wil zijn als die thuis komt van school.

Schoonmoeder werkt ook en heeft het vaak ook druk,kan misschien 1 keer per 2 weken een keer helpen, dus dat zou dan 2 keer zijn ongeveer.

Het tillen van de jongste vind ik het belangrijkste, het naar bed brengen en uit bed halen.en tussendoor en als ze verdrietig is enzo. Tussendoor knuffelen kan ik zelf ook doen als ik gewoon erbij op de grond ga zitten.

Nouja, wel veel knuffelen hoor haha..wel voorzichtig dan..

Mijn zusjes zou ik ook nog kunnen vragen een keer te helpen..

Tja, het huishouden is ook zoiets..ben altijd erg opgeruimd en netjes, wil altijd alles schoon en netjes hebben, sowieso beneden alles..stofzuigen doe ik een paar keer per dag, dweilen ook regelmatig (ook ivm de kids, spelen veel op de grond, er komt nooit echt veel veel vanaf maar toch)

Vind het altijd lastig als ik zelf niet kan poetsen enzo en het een ander moeten laten doen,maar het zal wel moeten, wil de eerste 4 weken echt niet te veel doen, eigenlijk dus niks tillen enzo..

Maar ben er volop mee bezig dus hoop snel een afspraak te kunnen maken,liefst vandaag eigenlijk nog!

ben echt zo benieuwd bij jou, nog maar eventjes en dan heb je ze!!!

xxx

Link to comment
Share on other sites

Hoi!

Ik had nog een ander topic aangemaakt. sorry, wist niet precies hoe dit werkte...(dacht dit alleen voor het voorstellen was)

Maar leuk jullie reacties allemaal!!Voel me helemaal welkom!!

Het consult was heel goed gegaan, ben wel erg te spreken over de kliniek en de PC. Heel netjes allemaal en de mensen zijn allemaal erg aardig en vriendelijk.

De arts, Dr Fresow, heeft goed de tijd genomen, allemaal op het gemakje en gaf veel uitleg, ook kon ik zelf vragen stellen, hij antwoordde deze geduldig.

Wel even raar voor mezelf om met de borsten bloot te gaan (gelukkig niet met de billen bloot!!!

Maar ik wil het echt gaan doen..hier bij deze arts.

Het is erg dichtbij voor me, ik woon er zo'n kwartiertje vanaf denk ik, afhankelijk van de drukte.

Ideaal!!

Ik weet alleen nog niet hoeveel cc ik uiteindelijk ga kiezen..tussen de 350 en 450cc...het wordt best behoorlijk wat...Had een voorbeeld meegenomen. Hij zei dus al: je wilt dus echt grote borsten?Nou, geen pornoborsten dus maar wel best flink ja, zeker een flinke c.

Ik heb ook filmpjes gezien van vergrotingen naar een b maar dat vind ik dan, en dan gaat het vooral om de met kleding aan, te klein...

Ik heb bijv zo'n maximizer (die is eigenlijk ook te ruim aan de bovenkant, zijn vrijwel alle bh's bij mij helaas, maar met kleding zie je het gelukkig niet) en die zou dus 2 cupmaten vergroten. Klopt idd dat ik er dan beter uit zie met kleding maar mag van mij nog wel iets groter.

Het stoort mij ook ontzettend dat al die bh's zo ruim zitten boven, altijd draag ik bh's met flinke vulling of een maximizer (heb een hele hoop van die kipfiletjes, heb die toen bij de action gehaald, prima filetjes die ik dan in het hoesje schuif van de bh (dat is dan een bh van de h&m, een push up, die helaas zonder zo'n kipfilet geen enkel effect heeft bij mij)

Nouja, mijn borsten zien er gewoon altijd klein uit.

het lijkt me zo heerlijk als je gewoon altijd borsten hebt, met en zonder bh, dat ik niet altijd die vervelende vullingen in dat hoesje hoef te frotten (je ziet overigens niet dat ik die kipfiletjes erin heb zitten gelukkig!!) , dat ik bikini;s kan kopen (joepieee!!) want ook daar wordt ik nooit vrolijk van als ik die moet kopen, ben daar trouwens ook mee gestopt want het is gewoon ellende met die mini mini borsten van mij wat niks meer voorstelt.

Lingeriewinkels ga ik dus ook nooit meer naar toe, wat kun je daar naar van worden zeg, het is nog net niet dat ik daar jankend in zo'n hokje sta, alhoewel, de laatste keer wel met tranen...dat al die kleine aa'tjes mij gewoon niet stonden, het te ruim was, het er niet uitzag..plus jezelf weer zo naakt zien in de spiegel..:-(

Net mijn lieve vriendin aan de tel gehad, haar haar laatst wel verteld dat ik het graag zou willen..nu dus verteld dat ik het zeker ga doen en op consult was geweest, zij zo blij voor me, en vond het super goed van me dat ik dit durfde te doen enzo, zo lief van haar! Ze zei al dat ik er zo wel mooi uit zag maar dat ze me wel begreep (ze is zelf ook niet zo tevreden over die van haar, wij zijn daar altijd heel open is en laten dat gewoon aan elkaar zien).

Alleen 13 december kan ze niet mee omdat ze dan geen vrij kan krijgen ivm collega die al vakantie heeft, dus moet even bekijken hoe en wat, er waren meerdere datums maar het is wel handig in december ivm het vrijkrijgen van mijn man.(13 december t'm 1 januari zou 4 weekjes zijn)

Oja, over degenen met ervaring: hoe lang loop je moeilijk??Ik weet dta je dus 4 weken niks mag tillen enzo maar het gaat erom hoe ik dan met de kerstdagen loop...vooral omdat ik dan ook 1 of 2 keer naar schoonouders ga (die zijn gescheiden )en het vooral erom gaat dat ik daar niks hoef te laten merken, of iets anders kan bedenken..nouja..denk dat ze er toch wel achter komen, maar wil vooral niet dat zwager het meteen weet en zijn vriendin, hebben hele slechte band mety hun, geen behoefte aan om het hun te vertellen zeg maar...Met schoonmoeder zelf maakt het me niet uit om te vertellen eigenlijk.

Ik ga stoppen want wordt een te lang verhaal..Ik weet dus nog niet de uiteindelijke cc's (moet ik over nadenken en dat dus nog bespreken met PC)

Het gaat trouwens om Mentor, Plus Profile round en dan dus tussen de 350 en 450cc ergens...Dat is aan de hand van het voorbeeld wat ik had meegenomen.

Ik ben 165m en weeg ongeveer 53 kg, ben dus wel smal van mezelf.

Ik ga nu gauw stoppen!

Link to comment
Share on other sites

Guest Lucky71

Hey sheila,

zo te lezen heb je een fijn consult gehad en heb je er zin in... :141:

Maar je hebt wel al een voorlopige datum...leuk!!!

Nou meid, als je de 13e december je operatie zou hebben, dan merken met Kerst mensen niets aan jou als jij dat niet wilt. Dan ben je bijna 2 weekjes po en dan heb je nog je ongemakken/pijntjes, maar je kunt dan wel weer normaal lopen. Ikzelf moest mij 6 weken rustig houden van mijn pc dwz niet tillen, ellenbogen niet hoger als je schouders. ik weet nog dat ik na 9 dagen een (zit) feestje had en dat ging goed. En ik heb gemakkelijk herstel gehad.

Nou, spannend...en mss gaat je vriendinnetje ook nog een keer als ze ziet hoe mooi die van jou geworden zijn straks.. :35:

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor je reactie Lucky!

Ja , ik hoop dat ik aankomende week de afspraak definitief kan worden...als ik eraan denk gaat mijn hart echt heel hard: bonk bonk bonk!!!

Ik heb er vannacht weer over gedroomd...en weer over dat ik ze nog niet heb maar over dat het spannend is wanneer het gaat gebeuren...ben er teveel mee bezig?Nouja, ook wel logisch, het is niet niks en ik heb er zoveel zin in!!

Vandaag even snel naar het winkelcentrum geweest voor mijn oudste dochtertje (ff snel wat halen, was alleen) en als ik dan langs die mooie lingerie etalages kijk....wow...wat zou ik daar toch graag eens binnenlopen om iets moois te kopen...als ik borsten heb dan! (want nu kom ik er echt niet, geen denken aan)..ook al beetje voor sportbeha's gekeken..bij de hema en bij de zeeman zag ik ze zelfs...zeeman waren ze maar 4 euro ofzo..

Ik ga weer stoppen want krijg weer bezoek!

Link to comment
Share on other sites

Hey meis zag dat je je consult hebt gehad spannend allemaal hoor.

Ik heb je een pbtje gestuurd..

btw zie nu dat je uit omgeving van het Lampengat komt..

Woont de gij daar heul dichtbij? Ik kom ook Lampengat maar woon nu in Zuid Holland..

Liefs Jersey

Link to comment
Share on other sites

haha jersey,lachen hoe je dat zo op zijn brabant zegt, ik kan dat niet zo goed hoor, brabants schrijven haha. Ik heb je een pb teruggestuurd. Anderen mogen ook best weten waar ik woon maar zet het liever niet openbaar neer :-)

Al heb ik wel een soort van schuilnaam..het is wel echt een naam van me, het is mijn 2e naam,maar vrijwel niemand weet dat :-)

Link to comment
Share on other sites

Oja, welke sportbeha;s kan ik het beste kopen? Welke merken? Ik weet dat ik meerdere maten moet kopen,met kaartjes eraan zodat ik dan kan kijken welke goed zitten.

De verpleegkundige raadde voorsluiting af, dit zou niet prettig zitten omdat de sluiting dan daar zit?of dat het teveel ertegenaan drukt?weet het niet meer precies waarom..

maar ze raadde er 1 aan met zo'n stukje tussen de borsten en dus 2 aparte cups..

Nu zag ik dat ze deze ook bij de Zeeman hadden voor 4 euro..verschillende kleuren, wit,huid en zwart..Ging dan wel met s,m,l,xl etc maten ipc cupmaten.

Bij de Hema hebben ze ook..wat denken jullie: zouden die van de Zeeman kunnen??Ik kan ze natuurlijk altid halen (als ik een afspraak heb gemaakt!!definitief) en terugbrengen als het echt niks is..

ben benieuwd welke merken anderen hebben gehaald?

En wat nog meer te regelen voor de bv?

Ik heb als meenemen:

makkelijk zittende kleding (huisbroek, wijder zittende blouse of shirt, vest (die niet te strak zit) sportbeha's (meerdere maten), ondergoed, flesje water, brandnetelthee (drink ik al vaak, de brandnetelthee met cranberry en citroen).

En verder denken aan (van tevoren dus niet meenemen)

Vantevoren vitamine c 1000 mg innemen?Dit moeten dan bruistabletten zijn?En waar is dit goed voor (om voor de bv te gebruiken bedoel ik)

arnica pilletjes (geen druppeltjes ivm de alcohol?)

Littekencreme of olie?(bio oil?)

Andere dingen waar ik aan moet denken?Tips? (het is nog niet helemaal zover maar in principe ga ik er vanuit dat 13 december gaat lukken!*krijgt meteen weer buikpijn van de zenuwen bij die gedachte*

x

Link to comment
Share on other sites

Guest Lucky71

Hey sheila,

ik heb een sportbeha van schock-absorber gekocht. Level 4. die zat echt heel fijn. die heb ik na mijn bv nog lang gedragen, omdat hij zoveel steun geeft!

Maar zo te lezen ben je er al helemaal klaar voor :35:

Nou meid, als je de 13e december je operatie zou hebben, dan merken met Kerst mensen niets aan jou als jij dat niet wilt. Dan ben je bijna 2 weekjes po en dan heb je nog je ongemakken/pijntjes, maar je kunt dan wel weer normaal lopen. Ikzelf moest mij 6 weken rustig houden van mijn pc dwz niet tillen, ellenbogen niet hoger als je schouders. ik weet nog dat ik na 9 dagen een (zit) feestje had en dat ging goed. En ik heb gemakkelijk herstel gehad.

Liefs

ik bedoelde dus GEEN makkelijk herstel....

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Ik heb bij Livera m'n sportbh gekocht van Tri Action geloof ik. Die mevrouw in de winkel vertelde dat deze regelmatig na een bv werd gebruikt.

Maar of die fijn is kan ik pas na donderdag vertellen! ;-)

Oh lucky, GEEN makkelijk herstel dus! Ik dacht al...damn...dat gaat dus nog zwaarder worden dan ik dacht...hihi.

X

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sheila!

Jouw situatie herken ik volkomen: 2 kids, 1 en 2,5. Ben nu 5 dagen geleden geopereerd maar het gaat echt al goed. Op dit moment heb ik zelf overdag geen hulp meer nodig. Ik kan zelf in/uit bed, boterham smeren, drinken pakken, wandelingetje maken, naar de wc. Wat ik niet kan is een zwaar pak melk pakken of iets wat hoog staat. Maar heb alles wat ik nodig heb gewoon laag neer laten zetten. En douchen kan ik niet, haren wassen. Maar dat doet mijn vriend dan 's avonds of 's morgens.

Lees ik het goed dat de kids altijd thuis zijn doordeweeks? Of heb je ook kinderopvang bijv? Ik werk normaal altijd 4 dagen en deze dagen hebben we opvang (kinderopvang en opa/oma's). Dus ik hoefde alleen voor 1 dag extra opvang te regelen. En de weekenden en 's avonds is mijn vriend er. Die haalt de kids op en brengt ze weg. Ik kan hem wel helpen met bij eten geven. Een bordje leeg lepelen lukt mij wel. En de oudste (2,5) kan ik ook naar bed brengen of uit bed 'halen'. Ze kan zelf op de wc klimmen, tanden poetsen kan ik doen, kleding uit kan ze ook bijna allemaal zelf. En in en uit bed ook.

De kleinste van 1, daarvoor kan ik bijna niets doen inderdaad. Dat heb jij dus ook lees ik zo. Die loopt net maar in/uit stoel, bed, ed kan ik allemaal niet. Dus daarvoor zul je wel opvang moeten regelen inderdaad.

Als jij 13-12 geopereerd wordt is kerst dus 12 dagen laten. Als het zo goed als bij mij gaat kun je overal bij zijn. Maar dat weet je natuurlijk niet van te voren. Wat ga je normaal gesproken doen met kerst? Als het alleen lekker zitten, hangen en eten is moet dat denk ik wel gaan..

Ik heb het wel verteld aan mijn schoonouders. Vond het ook moeiljk maar merk dat het nu wel heel fijn is. Meer begrip en ze helpen net wat meer.

Het poetsen herken ik ook ja. Ik heb wel 1x week een schoonmaker (die loopt nu ook door het huis heen!!) dus dat scheelt veel. Maar de was enzo en keer extra stofzuigen dat lukt echt niet. En moet je ook echt niet doen. Ik ben ook echt van het schoonmaken en wil altijd alles helemaal netjes hebben. En het is ook echt nog wel netjes nu en soms moet ik leren om me er even niet aan te storen. Ook wel eens goed ;-).

Ik realiseer me ook dat onze situaties echt niet hetzelfde zijn maar wellicht kun je hier wat tips uit halen. Of is het gewoon fijn om te lezen hoe anderen het doen.

Succes met de keuzes! En als je vragen hebt...ik ben inmiddels ervaringsdeskundige!

Link to comment
Share on other sites

Dankje Lucky, oei, geen makkelijk herstel dus..maar 9 dagen erna het zitfeestje ging gelukkig dus wel goed. Bedankt ook voor je antwoord ivm de kerstdagen..ik mag dus alleen nog niet tillen dus dat moet manlief dan doen, (de jongste als die opgetild wilt worden)

Stones: ook bedankt! Ik zal eens rondkijken, ook voor de prijzen enzo..

Komt dichtbij voor jou nu he, 3 daagjes, joehoeeee!

Ik heb nu zo goed als zeker DE DATUM...13 december heb ik laten vastleggen, jippiee!!!

(ik geloof dat ze nog net mijn hart niet hoorde bonken aan de andere kant van de lijn..pfff)

vanavond gaat mijn man het er met schoonmoeder even over hebben, over die 800 euro, is eigenlijk 99,99 procent zeker dat dat wel lukt..anders kon ik deze week nog wel afbellen maar daar wil ik natuurlijk niet van uit gaan!!

Buikpijntjes van de zenuwen al haha..erg!!(ik met mn spastische darmen)

8 november nog even een 2e consult om aantal cc's te bespreken en misschien nog wat overige vraagjes.

Dat wordt lang aftellen voor mij..maar moet goed komen!!Het nieuwe jaar in met nieuwe boobies!

Ook even foto's maken van de zielige situatie nu..het ziet er zo lelijk uit..maarja, ga toch maar een foto maken hoor.

Ik heb er zin in!!!!

xxx

Link to comment
Share on other sites

so 13 december it is!!! super joh.

Ik heb van de hema level 4 gekocht. die heeft sluiting aan de achterkant. vind ik wel wat vervelend zitten aan de onderkant. komt snel tegen mn littekens aan.

Maar ik denk dat ik die shock absorber ook ga kopen. die ziet er alleen al comfie uit.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.