meiske

Members
 • Content Count

  798
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About meiske

 • Birthday 05/31/1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  nederland
 • Interests
  dance evenementen
  festivals
  mijn doggies
  boobies <3

Recent Profile Visitors

5,924 profile views
 1. ja natuurlijk dacht ik meteen aan mijn boobie partners in crime
 2. Mijn schoonmoeder is schoonheidsspecialiste. Ze heeft een model nodig op zeer korte termijn. Ik dacht dat ik dat als beste hier ook even kan posten. Ze is al ggd goed gekeurd. OPROEP! voor dames die een borstreconstructie hebben ondergaan, maar nog geen areola ofwel tepelhof inkleuring hebben! schoonheidssalon HELENA zoekt op zeer korte termijn (30 juli) een model voor de opleiding "medical micro pigmentation" met medical micro pigmentation kunnen tepels in kleur aangebracht worden op de gereconstrueerde borsten als finishing touch van het werk van de chirurg. wie wil?? of kent iemand in zijn omgeving die daar voor in aanmerking komt? er zijn geen kosten aan verbonden. mail voor meer informatie: jannakemmer@gmail.com
 3. ik vond mijn boobs ook wat puntig de eerste weken. maar dat is helemaal goed gekomen. Als het zacht gaat worden worden ze steeds mooier.
 4. De zon is niet goed voor je littekens. Dus daar moet je echt wel voor zorgen dat je er een sunblock op smeert. Als je dat regelmatig doet zou het gewoon moeten kunnen. ik vind het verschil niet zo groot. dat zal na je bv wel wat uitvergroot worden. Of ze dit verschilletje kunnen veranderen met verschillende cc's zou je aan je chirurg moeten vragen denk ik. Ik zou het iig niet weten. Het gaat sowieso vast heel mooi worden!
 5. ik lees alleen maar weer goed nieuws!!!!! wat GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF!!!!! Gefeliciteerd met je nieuwe datum, je te leuke ticker, de goede genezing van de wondjes en de nieuwe bh aanwinsten. Al meteen mooie bh's <3 ps. hier nog een candycrush verslaafde..... :S
 6. leuk verslag! en ik heb even gespiekt bij je foto's. dat is echt geen b hoor. het zijn wel weer beauties! <3 Gefeliciteerd!
 7. Gefeliciteerd! Zenuwslopend zeg, dat je weet dat er complicaties zijn met de gene voor je. Nu even een paar dagen doorbijten en dan... alleen maar blijer worden met de nieuwe boobies!
 8. Wauw! Zo snel en wat fijn dat het zo goed voelde. Nog heel even en dan kan het aftellen (weer) beginnen