Jump to content

Me81 : 12 januari 2013 : Dr. Vanstraelen : Privekliniek : Overpelt


Recommended Posts

Dag dames!

Ik lees nu al een tijdje mee en heb al zoveel aan dit forum gehad dat ik me nu eens zal voorstellen hé :)

Ik ben een mama van 4 geweldige kinderen (uiteraard ;) ) en geef momenteel nog borstvoeding aan mijn jongste van 13 maanden. Als ik eenmaal stop met borstvoeding zou ik heel erg graag een vergroting willen.

Ik vind het alleen al zo spannend om te bellen naar de pc voor een afspraak! :) Ik zou eerst en vooral eens willen vragen hoelang ik gestopt moet zijn met voeden voor ik een bv kan krijgen. Dat is voorlopig wel eens van de belangrijkste vragen voor mij, want dan weet ik hoelang ik nog moet wachten :)

Nu heb ik een kleine slappe B voor mijn 1,80 en 61 kg en zou graag een grote C of eventueel een kleine D willen, wat het mooiste past bij mijn lichaam. Van zodra ik ga stoppen met voeden zal van die B trouwens ook niet veel meer overblijven denk ik.

Ik heb veel goeds gehoord over dr Vanstraelen. Dus naar hem ga ik als eerste bellen. Zijn er nog mensen die ervaringen met hem hebben? Hij heeft een prive kliniek in Wilrijk, maar ook 1 in Overpelt geloof ik? Dat is dichter bij de deur :)

Ik ben zo benieuwd! Morgen zal ik eens bellen voor meer info, stom heb dat ik daar al zenuwen voor heb :)

Zo dat was het voorlopig een beetje :)

Groetjes!

Me

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Hoi Me

Welkom op het forum!! :viannen_01:

Leuk dat je nu ook je eigen topic hebt.

Heel veel succes met zoeken en lezen. Rechtboven is een zoekvenster, had je dat al gevonden? Daar kun je zoeken op pc, kliniek en trefwoorden. Misschien dat dit al wat antwoorden zal geven op je vraag over de pc en kliniek.

Wanneer je voor een bv mag gaan na borstvoeding, weet ik niet, maar er zijn vast wel anderen die dit zullen weten. Misschien dat je ook hierop resultaten zult vinden in het zoekvenster?

Heel veel lees- en forumplezier en succes met het plannen van consulten!

Bij vragen: shoot, stel ze gerust in je topic :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hoi BB wat een lieve verwelkoming :)

Dokter Vanstraelen heb ik al opgezocht hier op het forum, en ook van buitenaf heb ik al positieve reacties gehoord :)

Over die borstvoeding heb ik nog niet veel gevonden maar ik had hier nog niet gezocht. Dat ga ik nu meteen eens doen :35:

Link to comment
Share on other sites

hi Me81,

als je nog borstvoeding geeft zul je nog wel moeten wachten met een bv. Zo'n 3 tot 6 mnd wordt als richtsnoer gehanteerd. Ku je die tijd mooi gebruiken om je rustig te oriënteren en te genieten van dat hele speciale gevoel met zo'n kleintje...

veel succes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Elmato,

Hij is ondertussen 13 maanden dus zo piepklein is hij niet meer :) Maar het is idd wel genieten van zo'n uk. Ik heb vandaag eens gebeld naar de afsprakencentrale van vanstraelen maar zij konden me natuurlijk niet verder helpen. Ze raadden me aan om zelf naar de pc te bellen op zijn gsm-nummer maar dat lijkt me toch wel eng. Dadelijk ga ik maar eens naar zijn secretaiaat bellen, misschien dat zij mij wel kunnen verder helpen.

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Ja idd ik dacht ook 6 maanden ongeveer. Zeker omdat ik nu nog maar 2 keer per dag geef denk ik dat mijn borsten als k volledig stop snel 'normaal' zullen zijn .

Ik was een 9 mnd gestopt met voeden.. en NA mijn vergroting (met borslift!!) kwam er nog melk uit :45:

En niet zenuwachtig zijn om te bellen, het zijn maar mensen en er bellen zoveeeeeel dames die dag ;) Hun nemen de telefoon aan, plannen je afspraak en klaar :35:

Niet over nadenken ;)

"Hallo, ik wil een afspraak maken voor een consult bij dr Verstraelen" En klaaaaaar :43:

Kom op.. je kan het ;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Hoi Piepke

Je hebt gelijk het zijn ook maar mensen aan de andere kant van de lijn :) Maandag bel ik gewoon! Als ik het consult dan eind dit jaar of begin volgend jaar en tegen dan ben ik wel gestopt met borstvoeding :) Naar het schijnt komt er idd nog melk uit je borsten na de bv ja :) Nu heb ik geen last van lekken, hopelijk dan ook niet hé :)

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij moet je idd 6 mnd gestopt zijn.mij werd ook nadrukkelijk gevraagd of ik al een tijd gestopt was.

Ik heb gelukkig ook nooit gelekt dat was super alleen me kleine sliep al met 10 weken door en als ik dan s'ochtends wakker werd dan had ik knetter harde porno ballen,auwwwww!

Dit heb ik gewoon tot de 7 mnd gehad en dat was wel minder! Op zulke momenten had ik liever lek borsten :P

Je geeft wel lang borstvoeding zeg ,goed hoor!

Ik moest toppen omdat ik zwaar onder me gewicht ging en was moe,en duizelig ervan...emotioneel vond ik dat geen toffe reden om te stoppen :(

Ben benieuwd wat ze je zullen zeggen!

En idd gewoon bellen heb je iets leuks om naar uit te kijken :)

Link to comment
Share on other sites

Tjikkie, 7 maanden is ook erg goed hoor! Als je dan moet stoppen omdat je er zelf onderuit gaat vind ik dat wel een heel goede reden, je mag er zelf niet onder gaan lijden hé.

Maandag ga ik bellen :) Ik heb door jullie de moed en vooral de zin gekregen om te bellen! :) Ik heb echt zin om naar de consultatie te gaan zodat ik weet waar ik aan toe ben :)

Bedankt allemaal voor jullie reacties!

Link to comment
Share on other sites

Nog een paar vraagjes:

Hoe lang neem je het best vrij van je werk? Ik doe administratief werk, zo'n 6 uurtjes per dag. Zou ik na een week terug kunnen werken? En autorijden? Moet je daar echt 2 weken mee wachten? Ik vind het zo spannend allemaal! Ik zou hier eigenlijk niet meer mogen lezen want ik kijk er zo naar uit, naar die eerste passessie :)

Alvast bedankt :)

Link to comment
Share on other sites

Hoi Me

Er zijn meiden die met een kantoorbaan na 1 week weer gingen werken, maar meestal worden 2 weken aangehouden. Je kunt na een narcose namelijk ook nog wel lang moe zijn en als je moet autorijden om op je werk te komen is het verstandig, even twee weken vrij te nemen.

Autorijden, sommigen doen het al na een week als ze een prothese achter de spier krijgen, maar officieel is het zo, dat als je je niet volledig en goed kunt bewegen, dat je dan verzekeringstechnisch NIET mag rijden! Stel je moet accuut reageren en je kunt dat niet, dan heb je een dik probleem :( Zo heb ik het mij tenminste laten vertellen.

Als je de prothese voor de spier krijgt, dan kun je vaker al wat sneller rijden, omdat je spieren niet getriggerd zijn :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hey Me81,

ik werk ook op kantoor, ook 6 uurtjes per dag.

Ikzelf ben na 2 weekjes gaan werken, maar ben na een paar uurtjes weer naar huis gegaan. Ik had zo'n pijn. Het is ook wel een verschil of je ze voor de spier of net zoals ik dual plane krijgt. Na TE veel bewegen kon ik echt geen kant meer op van de pijn.

Ik ben daarna nog een weekje thuisgeweest en daarna gewoon rustig aan gedaan en als ik pijn kreeg mocht ik naar huis.

Autorijden heb ik de 1e 6 weken niet gedaan, op advies van mijn pc en dat ging ook moeizaam in het begin. Vooral het schakelen was een ramp :102:

Maar wacht maar eens eerst je eerste consult af, dan weet je ook zelf iets meer...

PS..niet gelijk in de stress raken, volgens mij ben ik hier het grootste watje op het forum, dus het kan alleen maar meevallen... :45:

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi BB, dat was snel :)

De pc waar ik wil gaan opereert onder sedatie, dus daar heb je denk ik wat minder last van hé? Ik heb nl heel erg veel schrik om niet meer uit de narcose te komen... Iets wat veel meiden hebben denk ik hé. Maar ik heb 4 kinderen en daar denk je dan toch aan.

Verder, autorijden, mmm ja dat gaat moeilijk zijn... Dat zal ik nog wel zien :) Ik zal blij zijn als ik mijn consult heb! Hoewel ik al heel veel aan dit forum gehad heb zal ik toch blij zijn als ik een gesprek met de pc gehad heb :)

Ik ga het zowiezo niet vermelden op mijn werk.Ik werk in het ziekenhuis en daar roddelen ze nogal wat af! En die bv is mijn keuze :) Ik zeg heb enkel tegen mijn close familie en een vriendin, en jullie natuurlijk! ;)

xx

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lucky, ook al zo'n snelle reactie van jou :) Wat leuk! :)

O jee, 6 weken geen autorijden.... Hoe kwam jij dan op je werk? Ik moet een kleintje wegbrengen en om 7 uur beginnen, dus dat gaat een beetje moeilijk worden :)

Och, nog niet aan denken! Dat zijn zorgen voor later :)

Al vind ik het wel leuk dat jullie zo eerlijk reageren :)

Thanks! xx

Link to comment
Share on other sites

O ja, btw bb, hoe komt het dat jij zoveel over die operaties weet? Ik heb hier al zoveel gelezen en volgens mij ben jij een wandelende encyclopedie :35:

:45: :45: :45:

Ik ben verpleegkundige, dat verklaart misschien al een en ander :) Verder heb ik me enorm verdiept in het onderwerp: borstvergroting, omdat ik zoveel mogelijk wilde weten voordat ik de stap nam. Helaas was ook ik niet zo goed voorbereid als ik dacht, want ik heb na mijn eerste bv, binnen drie maanden een hersteloperatie gehad bij een ander pc :) Gelukkig nu alles prima in orde :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

O jee, 6 weken geen autorijden.... Hoe kwam jij dan op je werk? Ik moet een kleintje wegbrengen en om 7 uur beginnen, dus dat gaat een beetje moeilijk worden :)

Ik kon met collega's meer rijden, of met hubby. Er valt ook veel te regelen en vooral als bijna niemand heet weet..(zoals ook bij mij...)

Maar overal is wel een oplossing voor..

Liefs

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Oké, hier komt ie dan :) Ik wist eerst niet of ik hem wel zou stellen, maar hey jullie kennen me toch niet ;)

Ik wil ook heel graag en bv, en zoals jullie zelf dan ook wel ondervonden hebben, let je dan erg op de borsten van een ander :)

Nu liep er deze middag een meisje voorbij met een mooie boezem en die borsten hupten op en neer. Is dat na een bv ook nog zo of blijven ze dan op de plaats staan?

En maakt het wat uit of je ze voor of achter de spier hebt?

En een niet zo'n rare vraag nog: ik lees hier momenteel zoveel over complicaties... Komt dat echt zoveel voor? Zoals kapselvorming, borsten die niet dalen...

Groetjes x

Me

Link to comment
Share on other sites

Hoi Me,

Bij mij hebben ze de eerste maaaanden rechtop gestaan, geen enkele beweging erin te bekennen.

En nu begint er een jaar later toch wel een meer natuurlijke 'voelbaarheid' te komen.

Ze zijn echt stukken zachter, en wiebelen ook op en neer als ik een sprongetje maak ;)

Enne die complicaties :(

Sja... je kan zeggen "ach... daar moet je niet vanuit gaan"

maar het forum geeft je wel een reeël beeld, en helaas komen complicaties best vaak voor.

Nou moet ik wel bekennen, dat het scheelt als mensen hier op het forum schrijven.

Menig vrouw is niet op de hoogte van "niet dalende, of scheve boobs" enz enz als ze hier niet schrijven.

Mijn vriendin heeft echt een onwijs verschil in borsten, en zij weet niet beter, heeft zich daar verder ook niet in verdiept.

Als ze hier geschreven had, weet ik zeker dat ze terug was gegaan naar haar behandelend chirurg.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.