Jump to content

Clarisa : 11 juni 2012 : Dr Pirayesh : Amsterdam Plastic Surgery


Recommended Posts

Hi dames,

Ik kwam heel toevallig op dit forum terecht via google (met de zoekopdracht: 'bikini na borstvergroting').

Heel leuk om persoonlijke ervaringen te kunnen lezen en delen. Nou laat ik me maar even voorstellen dan, ik ben 20 jaar, woon in Amsterdam en krijg op 11 juni 2012 borsten!

Ik ben 1.67 lang en weeg 55 kg, heb op dit moment 75A en wil graag naar een kleine 75D of volle C.

Zoals de meeste van jullie wil ik dit, ookal ben ik zo jong, al een tijdje. In groep 8/1ste klas begonnen de meeste meisjes toch wel borsten te krijgen, maar ik ben altijd achtergebleven.

Vrijdag 18 mei 2012 had ik het financiële gedeelte rond en heb ik meteen een afspraak gemaakt bij 'Amsterdam Plastic Surgery' en 'Bergman Kliniek'. Bij Amsterdam Plastic Surgery kon ik 23 mei 2012

al terecht, omdat ze mijn moeder al kenden werd ik in het rooster gepropt. Het consult voelde zo goed en de pc nam ruim de tijd om al m'n vragen te beantwoorden en om te passen en meten. Ik was al een paar keer eerder met me moeder in de kliniek geweest, dus het voelde al vertrouwd.

Ik wou de operatie graag zo snel mogelijk, omdat ik in juli geen vrij kon krijgen. De arts en zijn assistente hebben heel veel moeite gedaan om alles te regelen en ik werd 23 mei om 19:00 uur gebeld met de mededeling dat ik 11 juni 2012 al geholpen kon worden. Ik was (ben) zoooo blij!!

Op dinsdag 29 mei moest ik terugkomen voor het laatste consult en voor de laatste keer passen en meten. Hier was behalve de pc ook de verpleegster bij, ook een hele leuke vrouw die heel goed wist waar ze het over had en precies snapte wat ik wou. Ik wil geen pornotieten, maar groot vind ik wil heel sexy. Ik krijg implantaten van Mentor: High profile en ong. 350cc dual plane, omdat ik zo smal ben gaan ze tijdens de operatie kijken hoeveel cc ze erin stoppen. Ik vertrouw ze volledig hierop, ze weten precies wat ik wil en wat ik niet wil.

Sindsdien slik ik ook al Arnica en sinds ik het slik ben ik eigenlijk een beetje duizelig en misselijk, heeft iemand anders dit ook? Ik ben heel gevoelig voor pillen, word misselijk van alles maar dit zijn homeopathische pilletjes, kan me bijna niet voorstellen dat het daardoor komt?

Het verbaasde me ook hoe zwaar vrouwen hier het hadden met het herstel. Mijn moeder heeft het zo'n 10 jaar geleden ook gedaan en die is de volgende dag al gaan stappen! Die zei dus ook dat het helemaal niks is. Dat alleen de drains erg veel pijn deden. Misschien een slecht voorbeeld dus? Gelukkig ben ik op dit forum terecht gekomen anders zou het wel een domper zijn als ik me zo slecht zou voelen na de operatie.

Ook ga ik 24 juni 4 dagen naar Spanje om mijn verjaardag groots te vieren, dat stond al vast dus kan dat niet verplaatsten. Heel rustig aan doen dus, de pc zegt dat het opzich geen probleem is zolang ik maar heel rustig doe en niet met m'n armen ga zwaaien.. Ik heb ook gevraagd of ik die 4 dagen overdag op het strand een bikini mag dragen en hij zei dat het alleen mocht als het een hele stevige sportbikini is, maar op dit forum werd het zwaar afgeraden.

Nou ik ben normaal niet zo'n forum schrijfster, maar ben blij dat ik hier met mensen kan praten die hetzelfde meemaken.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Hey Clarisa,

Ik herken me in jouw verhaal, had zelf een 70AAA en ben 10 maanden geleden naar een 70D gegaan (lijkt meer op een C).

Super dat je al zo gauw terecht kunt!

Wat betreft het herstel, ga maar van het ergste uit, dan kan het alleen maar meevallen.

Heeft je moeder haar protheses voor de spier? Het herstel hiervan is namelijk een stuk lichter dan wanneer je protheses (gedeeltelijk) achter de spier zijn geplaatst.

Ik wil je echt aanraden om rustig aan te doen, na twee weken voelde ik mij pas weer echt normaal, daarvoor heb je spierpijn, pijn in je borsten en voel je je nog wat suf door de narcose. Je mag je armen ook niet boven je schouders doen of tillen in de eerste zes weken.

Met 350 cc krijg je zeker wel een 75D!

Het is natuurlijk alleen nog even de vraag of het past. Ik ben zelf erg smal (68 omvang) en slank dus bij mij paste er maar 230 cc in, maar heb hiermee toch een mooie C bereikt.

Ik heb trouwens ook Arnica geslikt maar heb er helemaal geen last van gehad! Het heeft wel geholpen denk ik.

Veel aftelplezier!

Link to comment
Share on other sites

Hi Parkiet,

Dankjewel voor je reactie! Wat leuk ik heb net je forum gelezen en zie dat we idd veel gelijkenissen hebben.

Je verhaal stelt me erg gerust en vooral dat je maat zo mooi is geworden. Ik ben zelf ook 19, word 2 weken na de operatie pas 20 dus een fijn verjaardagskado voor mezelf.

Ik ga nu idd ook van het ergste uit, vooral omdat het dual plane is. Mijn moeder had idd haar protheses voor de spier en is ook wel een sterke vrouw die nooit ziek in bed ligt.

Gelukkig kan ik zo snel terecht ja, want ik kan nu al niet slapen/eten zonder aan m'n nieuwe borsten te denken!!

Hoe was jou ervaring met de drains trouwens of heb je die niet gehad?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Clarisa,

Ik heb 3 drains gehad (doordat ik een inwendige bloeding gehad heb na de operatie), 2 drains mochten er al uit als ik naar huis ging (pas na 4 dagen ziekenhuis door de 2e operatie vd bloeding), en 1 heb ik een week lang gehad.

Het enige echte vervelende is, dat je overal rekening moet houden dat die fles aan je hangt, maar voor ze te laten verwijderen, houdt echt niks in! Voor mij althans toch niet, want na wat ik allemaal gelezen had, was dit zeer pijnlijk, dus was op het ergste voorbereidt! Maar echt, dat is zo gebeurd!!!

Veel succ6 op 11 juni!

Gr. Pitou

Link to comment
Share on other sites

Hoi welkom en gefeliciteerd! :)

Wat fijn voor je dat je het kan laten doen al. Kon ik op mn 19e alleen maar van dromen

Cc's vallen bij iedereen anders he, je bent best slank ook als ik je maten zie. Leg vooral goed uit wat je wil en wat je absoluut niet wil aan je pc

of je drains krijgt, dat hangt er heel veel van af welke pc je hebt, wat voor prothesen en zelfs kliniek geloof ik

Ben zelf van 70aa met "maar" 240 cc naar 70D gegaan hoewel het nog een beetje kan slinken omdat het nog heel kort geleden is

Ik had ook drains maar doe mochten er na 2 uurtjes al weer uit

Link to comment
Share on other sites

Hi Parkiet,

Dankjewel voor je reactie! Wat leuk ik heb net je forum gelezen en zie dat we idd veel gelijkenissen hebben.

Je verhaal stelt me erg gerust en vooral dat je maat zo mooi is geworden. Ik ben zelf ook 19, word 2 weken na de operatie pas 20 dus een fijn verjaardagskado voor mezelf.

Ik ga nu idd ook van het ergste uit, vooral omdat het dual plane is. Mijn moeder had idd haar protheses voor de spier en is ook wel een sterke vrouw die nooit ziek in bed ligt.

Gelukkig kan ik zo snel terecht ja, want ik kan nu al niet slapen/eten zonder aan m'n nieuwe borsten te denken!!

Hoe was jou ervaring met de drains trouwens of heb je die niet gehad?

Hey Clarisa,

Dat is zeker een leuk verjaardagscadeau! :P

Dat je continu aan je nieuwe borsten denkt komt me heel bekend voor haha, blijf vooral druk met andere dingen zodat de tijd een beetje snel gaat.

Ik heb geen drains gehad gelukkig, had ook nauwelijks vocht.

Maar ik heb wel verhalen gelezen en gehoord waardoor ik blij ben dat ik ze niet heb gekregen. Maarja het is voor een goed doel!

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Dank voor de reacties!

@pitou pfff wat vervelend een inwendige bloeding zeg. Ja in princiepe gaan de drains er bij mij ook snel uit, dus hoop dat het zoals bij jou meevalt. Bij iedereen is het natuurlijk een andere ervaring.

@mirres ja, ik waardeer ook heel erg dat ik het op deze leeftijd al mag doen. Weet dat er veel meiden zijn die jaren met deze onzekerheid lopen. De cc's vallen bij iedereen idd anders, maar bij het passen stond 350 toch echt het mooist. Groter mag het niet worden, wel iets kleiner als het niet past. Ik ben behoorlijk slank ja, maar de heupen en billen wel mee, dus staat een volle c/kleine d ook heel mooi. Doordat ik al zoveel vulling gebruikte leek het al een cup C ongeveer. Mooi hoor een 70D!

En wat zeggen jullie over werk? Ik werk in de horeca en heb alvast 3 weken vrijgenomen, maar toch maar 6 weken vrijnemen ook ivm dual plane? Vergeten te vragen aan de arts.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Clarisa,

Ik ga volgende week terug aan het werk na 3 weken (bij mij zijn ze volledig achter de spier geplaatst, op dezelfde plaats als de 1ste x). Ik denk wel dat het gaat lukken, alleen ga ik nog 2 vrije dagen nemen, zodat het geen volledige week is.

De week erop ga ik terug full time!

Moet er wel bij zeggen dat ik administratief werk doe, dus geen belastend werk.

Ik heb de 3 weken niet zozeer nodig gehad van de BV, maar van het bloed die ik allemaal verloren had (vermoeidheid), en het nieuwe dat ik bijgekregen heb (dat gevoel heb ik toch).

Gr. Pitou

Link to comment
Share on other sites

Voor de een gaan de pijnen sneller weg dan de ander, maar persoonlijk vind ik voor de horeca 3 weken wel kort. Ik heb zelf vroeger horeca werk gedaan en dat is best aanpoten, en op "halve kracht" in de horeca, is een relatief begrip ( vaak wel tenminste )

Dual plane is gewoon heftig. Ik ben zelf nu bijna 3 weken po en begin weer langzaam dingen op te pakken maar zeker niet zonder pijn en als ik dingen in huis doe shiet het er met een verkeerde beweging nog wel eens in en dan moet ik echt even bijkomen

Wat doe je precies?

Link to comment
Share on other sites

Hi clarissa

Welkom! Ik heb mijn bv ook de 11e, komt al dichtbij hè..

Ik heb nu een 70b en krijg 350cc, ik hoop op een d uit te komen.

Ik heb twee weken vrij gevraagd, maar ik doe ook administratief werk en hoop dat het genoeg is. Ik moet namelijk autorijden om op mijn werk te komen en dat zal het zwaarste zijn.

Ik lees vaak dat meiden na een weekje steeds meer dagelijkse dingen wel op kunnen pakken, maar vooral heel snel nog moe/uitgeput zijn.

Leuk dat we op dezelfde datum moeten, best boobie gaat dan ook. Kunnen we lekker met zijn drie-en tegerlijk bank-duty houden.. ;)

Ik hou je ervaringen in de gaten!!

Heb je al de wat voorbereidingen getroffen?

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Clarisa,

Ik ga volgende week terug aan het werk na 3 weken (bij mij zijn ze volledig achter de spier geplaatst, op dezelfde plaats als de 1ste x). Ik denk wel dat het gaat lukken, alleen ga ik nog 2 vrije dagen nemen, zodat het geen volledige week is.

De week erop ga ik terug full time!

Moet er wel bij zeggen dat ik administratief werk doe, dus geen belastend werk.

Ik heb de 3 weken niet zozeer nodig gehad van de BV, maar van het bloed die ik allemaal verloren had (vermoeidheid), en het nieuwe dat ik bijgekregen heb (dat gevoel heb ik toch).

Gr. Pitou

Hi Pitou,

Die bloeding maakt alles idd veel zwaarder, maar administratief werk is toch anders dan horeca..

Wel fijn om weer fulltime te kunnen werken na zo lang weinig tot niks te kunnen doen!

Groetjes

@mirres ik denk dat ik toch 5 - 6 weken vrij ga nemen dan ja. Als jij na 3 weken nog moeite hebt met dingen oppakken,

kan ik beter het zekere voor het onzekere nemen. Ik doe echt alles, van de bar tot (zware) borden tillen enz.

En het wordt erg moeilijk om niks te sjouwen, dat gaat gewoon niet in de horeca.

Ik hoop om eerlijk te zijn wel dat ik door mijn jonge leeftijd ietsje sneller herstel, dat zeggen ze toch..

Link to comment
Share on other sites

Hi Bonfire,

Wat leuk allemaal dezelfde datum! En ook nog ongeveer hetzelfde aantal cc. en dezelfde lengte!

Weet je ook hoe de silicone geplaatst wordt? (voor spier/dual plane?)

Ik ben sinds dinsdag begonnen met arnica, moet ongeveer 2 weken van te voren. Vitamine C is geen goed idee, dat verdunt je bloed.

Kan wel na afloop dacht ik. Zou wel beginnen met arnica hoor!

Spannend he, nog 9 daagjes!! Ik kan echt niet wachten.

Zal die van jou ook in de gaten houden ja, leuk!

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hi Bonfire,

Wat leuk allemaal dezelfde datum! En ook nog ongeveer hetzelfde aantal cc. en dezelfde lengte!

Weet je ook hoe de silicone geplaatst wordt? (voor spier/dual plane?)

Ik ben sinds dinsdag begonnen met arnica, moet ongeveer 2 weken van te voren. Vitamine C is geen goed idee, dat verdunt je bloed.

Kan wel na afloop dacht ik. Zou wel beginnen met arnica hoor!

Spannend he, nog 9 daagjes!! Ik kan echt niet wachten.

Zal die van jou ook in de gaten houden ja, leuk!

Groetjes

Ik zal zo wel eens Arnica druppels gaan halen...

Bij mij plaatsen ze achter de borstspier en bij jou?

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Dames, geen druppels gebruiken, hier zit alcohol in en dit verdunt je bloed! Gebruik de arnica tabletjes!!

Vitamine C is trouwens niet bloedverdunnend hoor, wordt juist aangeraden om te slikken, gewoon lekker voor een goede weerstand.

@Clarisa, stadsgenootje:)

Ik ben ook 1.67, 55 kilo en begon met 75A(A). Ik ben op 14 mei geopereerd. Ik heb Natrelle rond, high profile, 325 cc dual plane gekregen. Ik zit nu 19 dagen po op 75D. De drains verwijderen vond ik een eitje:)

Moet zeggen dat ik het zelf niet gered zou hebben om na 13 dagen te gaan feesten:) Ik was daar gewoon fysiek nog toe in staat. Niet zo zeer vanwege de pijn, want de meeste pijn was wel weg. Maar ik was gewoon nog heel snel moe, kreeg snel pijnscheuten in de borsten en hele gespannen borsten. Dansen zou er zeker niet ingezeten hebben voor mij. Maar goed, iedereen is anders, en ik hoop voor jou dat je wel lekker kan genieten.

Vergeet alleen niet da die 6 weken rustig aandoen heel erg belangrijk zijnvoor het genezingsproces, je kan je wel goed voelen, maar de proteses hebben echt 6 weken nodig om goed door het licham geaccepteerd te worden en goed te 'nestelen'. Doe je te snel te veel en te wild, dan zou het kunnen dat je kapselvorming krijgt en dat wil je niet!

Ik ben zelf na 2 weken weer aan het werk gegaan, voornamelijk administratie gedaan, heb de week volbracht, maar was aan het einde wel ff toe aan 2 daagjes niets doen. Horeca werk pfoe das pittig en zwaar tillen mag sowieso niet.

Nou aftellen maar he.Voor je het weet heb je ze!!!!

Groetjes Grande

Link to comment
Share on other sites

@grande leuk zeg, ik heb ongeveer wat jij had voor de operatie (misschien nog wel iets kleiner), krijg door de foto's te zien nog meer zin in de operatie!

Ik hoop ook om op een 75D uit te komen na de operatie, maar het belangrijkste is om gewoon (mooie) borsten te krijgen.

Ik ga in Spanje inderdaad denk ik niet feesten, maar vooral rusten en genieten van het lekkere weer. En ik neem toch wel 6 weken vrij, vooral met de drukte in de zomer geen goed idee om te werken.

Nog 8 dagen pffffff, ookal is het al zo dichtbij lijkt de tijd zo langzaam te gaan!!

@rolling Fijn om te weten! Pfff wat een nachtmerrie die complicaties zeg..

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Voor mij ook... Spannend hè..

Nog een weekje..

vandaag in de bijenkorf alvast gezwijmeld bij de bh's en bikini's zonder vulling die nu wel mooi gaan staan!!

En proberen m'n dagen te vullen tot maandag anders duurt het nog zo lang!!!

Link to comment
Share on other sites

vandaag in de bijenkorf alvast gezwijmeld bij de bh's en bikini's zonder vulling die nu wel mooi gaan staan!!

En proberen m'n dagen te vullen tot maandag anders duurt het nog zo lang!!!

Leuk he!! Alles zit dadelijk mooi!! Met of zonder bh.. *droom*

Word af en toe wel gek van mezelf.. pff hele dagen ermee bezig!

Ben benieuwd hoe onze Boobies eruit komen zien. Ik zal je volgen!!

Link to comment
Share on other sites

@essie80 heeeeel spannend!!

Hi meiden,

Gisteren erachter gekomen dat ik nooit 350 heb gepast, maar dat ik tussen de 400/450cc zit!!

Hier schrok ik wel van, want op dit forum zie ik dat de meeste meiden die tussen de 350/400 hebben al op een d zitten.

Wil echt niet groter dan een D!! Maar het stond tijdens het passen wel heel mooi en niet te groot, is dit te vergelijken met het resultaat?

Weet dat de cc's bij iedereen verschilt, maar wil echt geen DD/E cup.. Ben daar nog te jong en dun voor!!

Misschien onzekerheid omdat de operatie al zo dichtbij komt hoor..

Gisteren m'n nagels eraf gehaald en even kijken hoe ik mijn zondag vol ga plannen zodat ik niet zo nerveus aan het wachten ben!!

Maandag om 8:15 melden in de kliniek, spannend....

groetjes

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi

Ik denk dat je beter kan kijken naar hoe het staat, dan je heel erg druk maken over de cup benaming of cc's, maar dat is mijn gedachte

Iedere tabel geeft een andere cup als resultaat en het lijkt er op dat " neppertjes" er altijd kleiner uitzien dan de cupmaat..

succes meid met je keuze, moeilijk he

liefs, Mirres

Link to comment
Share on other sites

@essie80 heeeeel spannend!!

Hi meiden,

Gisteren erachter gekomen dat ik nooit 350 heb gepast, maar dat ik tussen de 400/450cc zit!!

Hier schrok ik wel van, want op dit forum zie ik dat de meeste meiden die tussen de 350/400 hebben al op een d zitten.

Wil echt niet groter dan een D!! Maar het stond tijdens het passen wel heel mooi en niet te groot, is dit te vergelijken met het resultaat?

Weet dat de cc's bij iedereen verschilt, maar wil echt geen DD/E cup.. Ben daar nog te jong en dun voor!!

Misschien onzekerheid omdat de operatie al zo dichtbij komt hoor..

Gisteren m'n nagels eraf gehaald en even kijken hoe ik mijn zondag vol ga plannen zodat ik niet zo nerveus aan het wachten ben!!

Maandag om 8:15 melden in de kliniek, spannend....

groetjes

Ik denk dat je met 350cc op een d uitkomt, maar wellicht met een 400cc ook.. Iets voller wellicht.

Ik denk dat 450cc te groot word.

Ik zelf ben ook smal en wil dat ze in proporties blijven, mijn arts wilde niet verder gaan dan 350cc omdat anders de prothese te breed word.

Mijn borsten zijn wel erg smal.. En misschien de jouwe niet..

Maar spreek je onzekerheden uit wanneer je de arts ziet voor je operatie. De meeste artsen komen gewoon nog Van te voren langs.. En dan moet je op je arts vertrouwen dat hij de juiste keuze maakt. Maar alles uitspreken wat je denkt en voelt bij de verschillende cc's, zodat hij een goed beeld krijgt wat je wel en niet wil.

Je kan ook nog altijd even naar de kliniek bellen.

gelukkig ben ik niet meer zo onzeker over mijn maat, ik hoop dat ze niet te klein worden, k wil graag een grote d..

We zullen op onze artsen moeten vertrouwen.

Ik ga zondag lekker maar de sauna, nog even lekker ontspannen samen met mijn zus.

Nu kan het nog.. Daarna zal ik maanden moeten wachten tot ik naar de sauna kan..

Liefss

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.