• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

rolingstone

Full Member
 • Aantal bijdragen

  722
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Brasil
 • Interests
  alles

Recente profielbezoeken

5374 profielweergaven
 1. hellohello,

   

  Gisteren dan eindelijk onder het mes geweest voor prothese wissel ivm lekke prothese.

  Ik werd geholpen door Dr Verschuur, die schijnbaar in Zwolle, UMCG, Leeuwarden en in Heerenveen werkt. Ik heb hem dan ook nog niet gesproken aangezien hij na de OK gelijk door moest naar Zwolle.

  Vandaag even in de spiegel gekeken en de littekens zijn helemaal naar binnen getrokken en lijken mijn borsten lijken vierkant. Nu heb ik met de kliniek gebeld en de assistente zal de verpleegkundige informeren en ze zullen mij terug bellen. Ik wil niet gelijk in paniek schieten maar ik voel mij misvormd :(

  1. best_boobie

   best_boobie

   Nou ja zeg, en mij niks vertellen! Muts haha

    

   Maaruhm wat betreft die littekens, dikke kans dat ie je borstplooi heeft moeten vastzetten met extra hechtingen. Van die hechtingen waarbij je borstplooi vast gezet wordt aan het weefsel op je ribben, voor extra stevigheid.

   Stuur me anders ff een foto, kijk ik ook wel ff met je mee.

   Denk dat het vierkante vocht is in combinatie met prothesen die nog hoog zitten, en het ingetrokken litteken dus wat ik hierboven schreef...

   Wat heb je gekregen en welk merk?

    

   Xxx BB

  2. rolingstone

   rolingstone

   zal ik wel even doen. Ik heb dezelfde gekregen maar dan softtone

  3. best_boobie

   best_boobie

   ah oke!
   Als het niet lukt met uploaden van een foto, dan moet je hem ff verkleinen op www.fotoverkleinen.nl. Er kunnen namelijk niet al te grote bestanden geupload worden hier.. Uiteraard mag het ook via het andere kanaal ;) 

   Gaat het goed of qut met je? :P 

 2. Bergman Heerenveen ervaring gevraagd

  haha oke dan
 3. Hallo Dames, Heeft iemand hier ervaring met Bergman clinics in Heerenveen? Ook mbt de artsen? Groeten Roling
 4. nu 5 jaar later.. Vandaag bij de Chirurg geweest. Mijn protheses moeten vervangen worden in verband met een kapotte implantaat . Nu ben ik niet zo happig op dat het MCL en de Bergman kliniek alleen met allergan werkt. Ik heb inmiddels in 2 maanden tijd 5 artsen gesproken...en de arts die ik vandaag had doet deze operaties niet :(, dus daar schiet ik ook niks mee op. Ik laat het in mij omgaan, misschien dat ik bij Bergman clinics in Heerenveen nog een afspraak maak zodat ik wel alle kundige mensebn heb die mij kunnen helpen
 5. Vandaag heb ik een afspraak met een chirurg ivm het vervangen van een kapotte prothese. Ze moeten er allebei uit. Ik heb nu Allergan 335g links en rechts.

  Bij mijn weten gebruiken ze dit merk alleen in het MCL.

   

   

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. Donny

   Donny

   Hoe merkte je dat hij kapot was?

   wel balen zeg, las in je verleden dat je al een paar keer terug moest ivm problemen.

  3. rolingstone

   rolingstone

   Hallo Donny,

    

   Ik voelde onder aan miojn borst iets, toen ik er aan voelde bleef het in die vorm staan, een beetje als klei...

  4. best_boobie

   best_boobie

   Hoe is het gegaan vanmiddag??
   Ben wel benieuwd!

   xx

 6. Hey dames, Ik zal binnenkort weer ff foto's plaatsen. Het I'd nu ongeveer 6 mind geleden dat ik mn laatste ok heb gehad en ik Ben nog steeds tevreden
 7. Dag dames, Ik ben weer terug. Het verhuizen is achter de rug, we zijn weer gesetteld. M'n boobs zijn nu eindelijk mooi. Ik heb dr Pizza deze week mijn foto's gestuurd en him was er blij mee. Ik ook. Ontdanks dat mn linker borst wel ietsie is gezakt. Maar nergens geen last meer van gelukkig!
 8. Een jongetje stoort zijn ouders tijdens het vrijen. "Pap, Mam, wat zijn jullie aan het doen"? Roept het ventje geschrokken. "Geen paniek jongen, jij wou toch graag een klein broertje"? Antwoordt de vader geruststellend. "Ik maak nu in mamma's buik een nieuw broertje voor je, over negen maanden is hij groot genoeg en komt hij naar buiten om met je te spelen"! Gerustgesteld gaat het jongetje weer naar bed. De volgende dag als vader thuiskomt van het werk, treft hij het jongetje huilend aan op de schommel in de tuin. "Wat scheelt eraan jongen" "Pap weet je nog van gisteren, dat je een broertje in mamma's buik hebt gestopt ? Nou pap de postbode heeft 'm vanmorgen opgegeten"!
 9. In de trein zit een man tegenover een brunette met een zeer kort rokje. Tot overmaat van ramp heeft ze ook nog geen slipje aan. Ondanks alle pogingen van de man om zich met andere zaken bezig te houden worden zijn ogen steeds naar de donkere driehoek tussen haar benen getrokken. Hetgeen de brunette niet ontgaat. "Zit je naar mijn poesje te kijken"? Vraagt ze hem op plagende toon . "Uhh, ja ehh, sorry", stamelt de man met dieprood hoofd. "Het spijt me ontzettend". "Geeft niet hoor", sust de brunette hem. "Het is ook een heel bijzonder poesje, het kan kusjes geven, kijk maar"! Tot grote verbazing van de man tuiten de lipjes zich en vormen een kusmondje. "Maar dat is nog niet alles hoor, kom maar eens naast me zitten", zegt de brunette uitnodigend. "Zo ja, en stop er nu maar eens twee vingers in ". "Nee ! Zeg dat het niet waar is", roept de man verbijsterd. "Je gaat me toch niet vertellen dat jouw poesje nog kan fluiten ook "?