Bila90

Bila90 : 15 januari 2020 : Dr. van der Pot : Blooming

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Hierbij mijn eerste post 😊 Heb al zeer veel verkennend gelezen op dit forum en vond het wel tijd om zelf eens iets te plaatsen.

Ik ben 29 jaar en heb 2 kindjes die ik lange tijd borstvoeding heb gegeven. Bijgevolg.... slappe en lege borsten. Ik kom van een 75 E.

Ik ben bij Dr. Clement Coenen geweest in Antwerpen, hele vriendelijke man en een duidelijke uitleg maar hij adviseerde me enkel een lift te doen zonder implantaten.

Zelf vind ik enkel een lift niet voldoende en wil ik de bovenpool toch wat meer opgevuld hebben.

Na veel research bij Dr. Van Der Pot in Blooming terecht gekomen en op 4 oktober 2019 had ik een eerste afspraak bij hem.

Heel vriendelijke man, duidelijke uitleg en hij begreep precies wat ik voor ogen had.

Hij adviseerde een lift met een implantaat van 380 à 400cc Motiva Ergonomix gezien ik een borstbreedte heb van 14cm. 

Ik vond dat wel groot klinken en wil eigenlijk echt geen grotere cupmaat, hiervoor zou hij bijkomend wat van mijn eigen weefsel verwijderen zodat het eindresultaat niet groter werd.

Nadien zat ik nog met wat vragen die ik binnen de dag beantwoord had per mail, heel fijne service!

Op 12 oktober heb ik me dan op de wachtlijst gezet en ondertussen heb ik dus mijn operatiedatum gekregen: 15 januari in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

 

Heel spannend allemaal. Ik vertrouw 100% op de chirurg en ben eigenlijk vooral zenuwachtig voor de narcose, gezien het de eerste keer zal zijn dat ik onder algehele narcose ga! 🥴

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fijne man he is dr vd Pot. Ik mag 17 januari voor een laatste passessie en dan hopelijk begin maart (na mijm wintersport) word ik geopeeerd aan mijn tubureuze borsten met 550 of 625cc motiva Ergonomix.

Benieuwd naar jouw ervaringen. Ik hoop stiekem ook op het rkz iov het spaarne omdat dat nog dichter bij huis is.

 

Succes met nog even geduldig afwachten 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi!

 

Ik zag al dat jij ook bij hem was geweest inderdaad! Sta je al op de wachtlijst of hangt het nog af van je passessie? Krijg je enkel vergroting of ook een lift?

Ik ga het vervolg hier zeker plaatsen! 
Voor mij is het dik 2 uur rijden maar dat heb ik er echt voor over! 😁

Share this post


Link to post
Share on other sites

IK sta al op de wachtlijst ja. Wilde eerst graag met mijn hele familie op wintersport, want dat was al gepland. Dus vandaar pas in maart. 

Ik krijg een vergroting, maar dan wel met verlaging van borstplooi en herverdelen van klierweefsel ivm tubulaire borsten.

In principe gaan ze er vanuit dat er 625cc in zal gaan, maar ik twijfel of dat toch niet te groot is (verwachting is dan een g cup maar ben ook wel breed en stevig gebouwd). Dus nog even passen dan en bespreken of wellicht de demi een optie is. 

 

Ja en wat is 2 uur rijden op een mooi eindresultaat, snap dat je het er voor over hebt. 

En de dr gaat weer starten komende week na zijn eigen operatie, dus dat is wel erg fijn. Heel benieuwd naar je ervaringen. Ik ga je volgen

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nog even wachten Hij zou echt heel goed zijn met tubulaire borsten dus je bent in goede handen denk ik :) Ik vond de 400cc ook erg groot klinken maar veel hangt van de breedte van je borstbasis en de projectie natuurlijk! 
Precies, die 2uur maakt me niets uit, mijn man heeft een hotelletje vlakbij geboekt zodat hij niet over en weer moet om me de dag nadien mee naar huis te nemen! 
 

Hebben jullie trouwens nog tips voor spullen die ik best meeneem naar het ziekenhuis, dingen waar ik aan moet denken, herstel-tips, ... 

 

Ik heb al een borstvoedingskussen op mijn lijstje staan, een kussen voor in de auto tussen mijn borsten en de gordel te steken, een nekkussentje, pijama met knoopjes... 

Ik ga preventief en tijdens het herstel matcha-capsules nemen (ik hou niet van de matcha-smaak), ze zouden heel goed zijn voor herstel! Bij de nacontrole krijg je ook de staudt-littekencreme. Ik lees ook veel over siliconen-plakkers om de littekens mooi te laten genezen en eventueel laser... iemand daar ervaring mee? 
 

Ik heb nog veel vragen blijkbaar 🙈

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denk dat 400cc echt niet (te) groot is hoor, zeker met een borstbreedte van 14cm.

In maart word ik geopereerd, krijg 800cc met een borstbreedte van 15cm. Daarnaast ben ik een kleine C. 

Denk dat er bij jou dan ook nog wel wat extra op te vullen valt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Parle ik krijg een 400cc mini, ik wil namelijk echt geen grotere borsten, enkel meer “upper pole fullness” ☺️ Vandaar dat ik schrik had dat ze met 400cc groter zouden worden maar dat is dus niet persé zo. Groter moet het voor mij dus echt niet zijn, hij gaat zelfs wat van mijn eigen weefsel wegnemen om het volume van het implantaat te compenseren... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spannend! Nog 1 week en 2 nachtjes! Van der pot heeft echt hele mooie resultaten! Matcha is idd echt super voor herstel. Ik heb de thee gedronken iedere dag 3 kopjes..smaak is idd niet lekker. Ben benieuwd naar je verslag!

 

Liefs,

LD

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ld1234 Inderdaad, niet meer lang! Zal blij zijn als het zover is want slaap er niet meer goed van 🙈

Leuk om te horen dat jij een positieve ervaring hebt met de matcha! 
 

Keep you posted ! 👊

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Bila90 kan ik me voorstellen dat je nu minder goed slaapt! Komt helemaal goed..je bent in goede handen. Ik vond het infuus het ergste.😂

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

zo grappig zag net een instagram post van dr vd Pot met een rijtje Motiva protheses en moest toen gelijk aan iemand van het forum denken. Dus even opgezocht. Succes en een spoedig hersteld gewenst!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha daar zitten de mijne tussen inderdaad! 😄 Ik ben onderweg, om 11.15 aanmelden en om 12.50 sta ik op de ok-planning 🤞

 

keep you posted! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi allemaal!

 

Ik heb het overleefd! Was heel emotioneel op voorhand waarvoor ik tabletje heb gekregen maar dat hielp me niet veel.. ze zijn half uurtje later dan gepland begonnen aan de operatie en iedereen was echt ontzettend lief, alleen maar positief daarover! 
Ik was heel snel in slaap en ik werd wakker uit een zalige middagdut (zo leek het)

Ik vond dat de pijn reuze meeviel in eerste instantie maar dan werd het stilaan erger... misschien ook omdat ik me er meer op focuste! Heb dan een shot morfine gekregen waarop ik meteen een allergische reactie kreeg en dan hebben ze me onmiddellijk iets anders gegeven waardoor de pijn na een halfuurtje goed minderde! Heb toen gevraagd of ik naar mijn man op de kamer mocht want wou hem heel graag zien 😌

Ze hebben me toen de postoperatieve bh aangedaan en dat voelde zalig, de compressie doet echt goed... toen voor het eerst gemerkt dat ik al een mooie bolling zag bovenaan 🤩 YES! Voor de rest kan ik nog niet veel zien..

we liggen met 4 borstoperaties van van der pot op de kamer wat best leuk is om ervaringen uit te wisselen. Van der Pot is ook al langsgeweest en alles was dus prima verlopen en hij zei dat het er al prachtig uitzag op de operatietafel! Nu ben ik wel suuuuuuper benieuwd natuurlijk. Morgenochtend komen ze het verband eraf halen en controleren of alles goed is en dan mag ik al naar huis!
 

Sorry voor de niet samenhangende tekst maar ben nog een beetje wazig 😅

 

Als ik wat meer foto’s heb maak ik een album aan..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites