Bila90

Silver Member
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

4 Followers

About Bila90

Recent Profile Visitors

342 profile views
 1. Ondertussen geland en je verslag kunnen lezen! Wat fijn dat alles zo goed is gelopen en vooral dat je op een kamer alleen ligt! ? heel benieuwd naar je foto verslag! Gaat er sowieso prachtig uitzien ?
 2. @Anca23 Ik denk dat je heel duidelijk aan Van der Pot moet uitleggen en laten zien wat jij belangrijk en mooi vindt! Ik schrok echt toen hij zei dat hij 400cc ideaal vond. Ik had echt schrik dat het allemaal veel te groot zou worden... Maar dit is zijn specialisatie en hij is er echt een krak in want het is éxact geworden wat ik had gevraagd! Dus ga terug, bespreek je zorgen en kies samen met hem wat het zal worden! Komt helemaal goed ? @Nog even wachten Oh zo spannend voor jou! Heb je er zin in? Ik volg je verhaal hoor, ik zit volgende week in de zon dus tijd genoeg om je verslag te lezen als het zover is ? (en morgen zijn mijn 6 weken om dus ik kan eindelijk overdag iets anders aan én topjes dragen zonder bh ?)
 3. Nu pas je verslag kunnen lezen! Wat een leuke ervaring... Hopelijk duurt het nu niet té lang dat wachten want nu je weet hoe het gaat worden en is elke dag te lang ? Ik wou ze echt ter plekke krijgen als ik wist wat het ging worden ? Bij mij was het ook zo dat ik genoeg weefsel had van mijzelf om wat weg te nemen en dan voor de spier te plaatsen! Ik heb dan ook géén last gehad van mijn borsten zelf na de operatie.... Sta je al op de wachtlijst of moet je de formulieren nog invullen en mailen? Heb je al een album aangemaakt? ?
 4. De controle was goed, alles zag er perfect uit! Het was niet dr. Van der Pot zelf, maar dr Van de Weijn. Ik zag aan zijn gezicht dat hij het écht een mooi resultaat vond. de plakkertjes zijn eraf en dat vond ik heel raar om te zien. Precies of mijn tepels zijn er ‘opgeplakt’ ? De littekens zijn helemaal rustig en op een paar kleine puntjes na is alles dicht, beginnen smeren dus! Vind het een heel bizar gevoel, alsof alles kan open scheuren bij een verkeerde beweging ?.
 5. Het gaat een beetje beter moet ik zeggen. Van mijn borsten nagenoeg geen last, maar van mijn rib en de hechting erin.... ? neem nog steeds paracetamol en naproxen om die pijn wat te bufferen. En ben dus nog ff thuis om te rusten. Probeer wel af en toe buiten te komen en een beetje te wandelen en dat doet deugd! Slapen op mijn rug begin ik wel beu te geraken ? ‘s morgens als ik wakker word dan leg ik me even op mijn linker zij en dat is gewoon zalig om mijn rug even te ontlasten.. Woensdag heb ik check-up bij blooming bij dr. Van de Weijn, ben heel benieuwd!
 6. Klopt, chirurg zei dat ik me niet mocht vergissen... vanbuiten zie je buiten de littekens niets maar binnenin is het een gigantische wonde ? Ik voeg vandaag nog eens nieuwe foto’s toe! Al heel wat minder zwelling maar ze is er nog wel!
 7. Inderdaad, daarstraks tijd uit oog verloren om medicatie in te nemen en dat waren echt dolksteken in mijn rib ? ik ga morgen mijn wekker zetten denk ik! Ik probeer me koest te houden... dat zal het beste zijn ?
 8. Oh echt.. en wat deed je tegen die pijn? Ik houd me ook voor ogen dat dat een beter resultaat geeft en voor langer stevig blijft waarschijnlijk... Ik heb paracetamol en naproxen enkel... ?
 9. Ik heb Van der Pot nog gecontacteerd en hij liet me weten dat er idd kneuzing kan zijn en er werd ook gehecht in de rib om de plooi vast te zetten... die 2 samen houden me vastgeketend aan de zetel dus ? Ben al blij dat het niets abnormaal is en ze de boel niet opnieuw moeten openmaken! Dankje voor de steun! Ze worden elke dag mooier dus da geeft zeker perspectief ?
 10. @Marlies84 Dankjewel! Sinds ze dat zei, ben ik er nu vrij zeker van dat het een gekneusde rib is... ik ben wat research gaan doen op het forum hier en heel wat vrouwen hebben er last van.. uitzitten dus...
 11. Huisarts heeft het bekeken en me onderzocht en het is geen ontsteking. Ze vermoed wat gekneusd van de operatie Waarvoor ik de pijnstelling moet blijven nemen, rusten en ijs moet leggen en als het niet weggaat moet ik terug contact opnemen ☺️ ik merk na een rustige dag vandaag dat het wel beter gaat!
 12. Nee heb niet meer gebeld.. Heb een warme douche genomen gisteren en ik voelde me een stuk beter... deze morgend terug dezelfde pijn, vanmiddag naar de HA!
 13. @Marlies84 Blooming zelf niet denk ik, dan moet je met de spoeddienst contact opnemen en die gaan dat ook willen zien vermoed ik... (is 2u rijden) Ik dacht al om via Van der Pot zijn instagram te sturen maar dat is ook in zijn weekend natuurlijk, dat vind ie mss vervelend!!
 14. Dames, Iemand die me kan helpen of tips heeft? Ik heb sinds dag 1, een pijnlijk plekje aan mijn rechter borst wat elke dag pijnlijker en pijnlijker wordt... het ziet eruit als een bloeduitstorting maar het doet zó’n pijn... Ik denk als dat er niet was ik zo goed als van mijn pijnstilling af zou zijn,.. ? Als ik er een icepack opleg is het wat verdoofd door de koude zeg maar en is er wat druk op wa deugd doet.