Parle

Gold Member
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Parle last won the day on March 12

Parle had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

4 Followers

About Parle

 • Birthday 05/21/1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Overijssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @denishaawh Ik zou persoonlijk absoluut niet naar Diana Gabriels gaan (en luisteren) voor een borstvergroting. Mocht je daar wel heen willen, zou ik een consult met de arts willen, die weet wat werkelijk kan en past en niet met Diana zelf, want zij is geen chirurg. Weet niet of je al na hebt gedacht om bij Dr. Nio op consult te gaan? Ik ben door hem geopereerd, wel hele andere situatie dan jou... maar hij gaat vaak ook wat groter dan de gemiddelde arts. Mocht je dus wel graag groot willen. Zou je adviseren om vooral ook foto's te verzamelen. Dit geeft de arts ook een duidelijker beeld. Succes!
 2. Is heel normaal. Is bij de meesten zo. Geef het een paar weken. Dan zie je ze echt mooi indalen. Gaat helemaal goed komen.
 3. @Robijntje02 Het is meer een hesje. Die je borsten dichter bij elkaar houdt en wat omhoog duwt. Meer dan een normal bh. Want hij zit ook goed strak haha. Omdat ik bang was dat mijn borsten te ver zouden zakken heeft Nio dit aangeraden. Ook wel bekend als de "Aliexpress bh". En inderdaad, maten inschatten gaat niet helemaal goed bij Nio😂 Volgens mij zegt hij iedereen met een grotere aantal cc's, dat ze een cup F krijgen haha. Al moet ik wel zeggen dat het er eerder als een F cup uit ziet, alleen het volume is er, waardoor ik een grote cup heb.
 4. @Special-Me ja geduld is een schone zaak haha. Ik moest met 1 week PO (na mij eerste controle) al meteen een beugel bh gaan dragen. En nu nog steeds verplicht om een bh dag en nacht te dragen samen met een extra ondersteuning bh. Goed ingepakt dus haha. Apart dat de adviezen soms zo uit elkaar liggen. Maar ieder lichaam is anders. Nio weet wat hij doet en zegt.
 5. @Triesje, mag ik vragen hoelang je bent en gewicht (mag ook in Pb). Want ik ben ook best breed gebouwd. Opzich staat het bij mij ook niet verkeerd, krijg vaak complimenten. Maar vergeleken met natuurlijke borsten/vrouwen, zijn wel best groot haha @Special-Me Jij hebt 750cc toch? Bh's shoppen valt wel mee. Alleen bestel ik ze eigenlijk allemaal online. En bestel nog altijd verschillende maten, tot ik een beetje weet hoe het merk uit valt. Want heb bijvoorbeeld van Triumpf een G, de rest zo goed als allemaal H...en van Hunkemöller is H eigenlijk te klein.. Opmeten kun je misschien laten doen. Maar als ik de tabel gebruik, kom ik bij mezelf op een E cup... nou dat gaat dus nooit niet passen haha
 6. @Triesje bij de passessie lijken ze inderdaad kleiner haha, tenminste dat had ik. Nio dacht ook dat ik op een cup F zou uit komen, draag nu gemiddeld een H (of soms iets groter)
 7. @Triesje ik heb je toegevoegd. Zo te zien aan de maten ga jij dus voor Motiva?
 8. @loppies ik heb je toegevoegd. Ben ook wel benieuwd naar jou situatie. Zou je me toe kunnen voegen?
 9. @Lindan ja dat is dan wel weer een beetje zo.. Hopen dat het uiteindelijk als nog gewoon weer komt, of deels. Echt jeuk heb ik geen last van, had dat meer in het begin; jeuk zonder gevoel erin te hebben.
 10. @Lindan nee, dat dan (nog) niet...😄 Onderkant heb ik totaal geen gevoel in, tepel heel iets volgens mij. Maar stoor me daar ook zo goed als niet aan. Hopelijk trekt het nog iets bij. Maar ben gewoon zo blij met de grootte en vorm dat ik veel kleinigheden met de koop toe neem.
 11. @Fje1981 in het begin was het wel ff wennen. Toen hield ik ze ook nog echt vast haha. Maar nu, nee... Vind ze niet zwaar of iets. Voelt helemaal eigen.
 12. @Robijntje02 Dankje! Nee eigenlijk waren mijn borsten zo goed als gelijk (kon zelf geen verschil zien). Het is wel vreemd, want in het begin zakte de linkerkant juist een stuk sneller dan rechts. En nu is rechts toch iets verder door gezakt. Maar hij is alweer een beetje gelift en hoop dat hij uiteindelijk goed op de plek blijft zitten. Durf nog niet eens een strapless bh aan te trekken, bang dat het niet genoeg steun geeft haha. En inderdaad vanaf de zijkant lijken ze best groot. Maar als ik zelf in de spiegel kijk, vind ik het wel mee vallen 😅 @Fje1981 Ik zal je even toevoegen.
 13. Hoe is het gegaan, hopelijk is alles voorspoedig verlopen!
 14. Jeetje je hebt wel wat tegenslagen he. Maar knap dat je nog altijd de moed erin houdt. Nio is een top arts. Dus wil wedden dat je ook uiteindelijk pracht boobies hebt waar je van kunt genieten. Heb je het nummer van Dr. Nio? Anders zou je rechtstreeks via daar contact met hem kunnen houden en af en toe een foto sturen. Weet dat het nu niet veel zin heeft, maar mogelijk na je herstel operatie.