Parle

Gold Member
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Parle last won the day on March 12

Parle had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

3 Followers

About Parle

 • Birthday 05/21/1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Overijssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heel veel succes vandaag en de aankomende dagen/weken met het herstel. Je zult echt blij zijn! Ik heb van Nio 800cc gekregen. Maar zou me niet te veel vast pinnen aan de 75F wat hij heeft gezegd. Ik zou ook een cup F krijgen volgens hem, zit nu op een cup H haha
 2. Ik ben door Dr. Nio geopeerd. En zou hem 100% aanraden! Incl. Parkkliniek. Hij luistert exact naar je wensen. Er worden ook genoeg dames door hem geopereerd die niet zo groot willen. Zoals @Robijntje02, zie haar topic. Gewoon je wensen aangeven en foto's laten zien. Hij heeft mij exact gegeven wat ik wou en ben super tevreden. Daarnaast ook een top kliniek, super aardige mensen. Met Dr. Hupkens heb ik geen ervaring. Veel goede verhalen over hem gelezen. Heb wel ervaring met de kliniek van Diana Gabriels. En geen positieve. Net zoals @Lindan zegt; als alles goed gaat prima, maar ohwee als er complicaties ontstaan. Dan is de communicatie super slecht en worden afspraken niet na gekomen. Ik heb letterlijk 1000 euro weg gegooid door hun.
 3. Je zoekt wel echt oude topics op ... denk dat deze dames inmiddels al een keuze hebben gemaakt.
 4. Jeetje @Nog even wachten schrik hier van! Dacht dat alles redelijk goed ging met je en dan dit. Heb er eigenlijk geen woorden voor... 1 dag voor mij ben je geopereerd. Zou er niet aan moeten denken dat me dit zou overkomen. Echt heel rot. Maar gezondheid staat inderdaad op 1. En hoop voor je dat dit herstel vlot en goed verloopt. Dat je ook snel weer kunt genieten van 2 mooie borsten! Even geduld, maar je komt er wel! ?
 5. Zoals je weet heb ik ook een borstplooi verlaging gehad. Maar ik denk niet dat het bij mij aan het ribweefsel is vast gezet. Daarnaast ook totaal geen pijn of last meer van iets sinds 3 weken PO sowieso niet meer.
 6. Nou vergis je niet hoor... Je zit zo aan een cup D of groter. Het oogt allemaal "klein" maar ze zijn toch eigenlijk best groot. En die voorbeeld foto is idd mooi, maar wel in een sportbh/top. Wie weet als die borsten los hangen, dat ze ook wel uit elkaar staan. Tegen de tijd dat het bij jou allemaal geheeld is, is de kans groot dat het er ook zo uit ziet in een strakke top of bh hoor. Ik ben nu 3,5 week PO. Zoals bijna iedereen staan mijn borsten ook niet geheel aan elkaar. Maar in een bh worden ze wel wat naar elkaar gedrukt. En het is een gewone beugel bh, geen push up ofzo.
 7. De voorsituatie heeft veel invloed op hoe het erna wordt. Als je borsten voor de operatie al (ver) uit elkaar stonden, zullen ze normaal gezien niet bij elkaar komen. Mogelijk als je borsten wat zachter worden en meer ingedaald dat je ze bij elkaar kunt houden door een strakke top of een bh.
 8. De tweede regel klopt ook niet. @Vogeltje is geopereerd door Nio en zij moet nu een push up bh dragen, dat werd haar geadviseerd door Nio zelf. Zij heeft haar implantaten anders (hoger en dichterbij elkaar) laten plaatsen en Nio heeft dus gezegd dat ze het beste een push up kan dragen. Dit heeft ze op de controle bij 1 week PO te horen gekregen. Zelf ben ik dezelfde dag geopereerd door Nio en kreeg 1 week PO te horen dat ik een beugel bh moest dragen, zoals de meesten hier. Maar is niet zo dat Nio het absoluut nooit aanraadt. @Lindan blijf die van jou echt mooi vinden he. Ook zo in de sportbh. En lijkt me heerlijk zitten. Maar ik moet het bij beugelbh's houden voorlopig.
 9. @bent001 nee totaal niet. Zit wel fijn nu. Was eerst even weer wennen. Maar zit nu wel goed. M'n littekens zitten gewoon in de bh, dus niet onder de beugel. Heb daar dus geen last van.
 10. @bent001 klopt. Moet een beugel bh voor de implantaten die onder de borstplooi zijn geplaatst. En dan sowieso niet verder gaan zakken dan nodig.
 11. @Loesepoes Ja alles gaat goed. Alleen laatste paar nachten wel last van stijfheid en pijn. Maar loop sinds maandag weer met m'n hondjes. Eerst een klein stukje, nu al wat grotere rondjes. Rondje supermarkt is ook net te doen. Beugel bh zit wel aardig. Wel apart, want zit nu extra stevig. Maar viel me mee hoe goed ze al in de cup passen, want ze zijn nog zooo hard en hebben totaal nog geen goede vorm haha. @bent001 nee, heb er 2 besteld (in 3 maten). Eentje voor aan, eentje voor in de was. En later kijk ik wel naar nieuwe en misschien betere bh's, zodra er wat meer vorm in gaat komen. Nu is het eigenlijk puur voor ondersteuning aan de onderkant.
 12. Ja al langere tijd. Hij werkt nu enkel in het Park Medisch Centrum.
 13. @bent001 Dankje! Denk dat ik dan de G aan ga houden van beiden. En de F retour stuur. Misschien heb ik het geluk dat ze niet groter gaan uitvallen? @Bridgett ik zal je toevoegen
 14. Nou de bh's zijn binnen. 1 maat valt sowieso af; de 85F. De omtrek is daarvan te ruim. Maar verder vind ik het echt lastig. Zowel F als G zitten goed. Wat moet ik?
 15. @Nog even wachten ik denk dat ze mijn prachtige panter pakje van de Kruidvat bedoelt haha. Het zou best kunnen dat ik groter ben hoor. Vind het zo moeilijk in te schatten. Gezien Nio voor de operatie een cup F gokte, ben ik daar een beetje vanuit gegaan, want zou het zelf echt niet weten. Cup F/G klinkt al zo enorm... maar als je na gaat dat ik voor heen een C had, dan zijn ze nu inderdaad een stukje groter. Vanmiddag krijg ik de bh's binnen als het goed is en ga dan even kijken en passen of er eentje (of 2) goed zitten. @Happy100 dankje! Ben er zelf ook wel tevreden mee, maar er gaat nog zoveel veranderen, dus ben zeer benieuwd.