Parle

Gold Member
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About Parle

 • Birthday 05/21/1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Overijssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Nog even wachten ik heb zelf al foto's gemaakt van mijn voor situatie, Dr. Nio heeft geen foto's gemaakt tijdens het consult. Alleen voor mij zelf tijdens de passessie. Misschien op de dag van de operatie nog even...? @bent001 en @Nog even wachten ja daarom zit ik daar ook over te twijfelen. Want vind het zelf ook fijn om (oudere) albums te zien met een beetje dezelfde grootte. Dus wie weet gaat het album gewoon op openbaar.
 2. @MMelody dus je bent niet opgemeten bij je consult? Vind ik een beetje apart. Normaal wordt je volgens min altijd opgemeten om de juiste maat en projectie te bepalen voor je.
 3. @bent001 Ja denk dat het er alleen maar mooier op kan worden. En zeker als je het daarvoor niet zo mooi vond, dan is het natuurlijk altijd beter. Maar snap je punt. Wil nog wel een album maken, maar twijfel een beetje of ik het openbaar of privé zou doen. Gezien ik zelf wel eens tussen de openbare albums kijk. Zit zelf niet in een privé album van iemand. (puur omdat de meesten niet zo groot gaan als ik haha)
 4. @MMelody Sowieso zou ik een tweede consult aanvragen of evt. bij een andere arts langs gaan. Misschien een idee om foto's te zoeken van wat je graag wilt? Ik heb er ook heel veel verzameld en kon deze uit eindelijk mijn pc laten zien en dat vond hij erg fijn (en denk zo ook wel meerdere artsen). Want elke voorsituatie is vaak net even wat anders. En het is echt niet zo dat ronde implantaten meteen een hele neppe look geven. Ligt echt aan je borst zelf en hoeveel er in gaat en kan.
 5. @bent001 Hoop dat het allemaal voorspoedig verloopt. Bij de één duurt het gewoon wat langer dan bij de ander. En ja over die spijt heb ik dus ook vaker gelezen. Vond 700cc opzich al mooi. Maar het gaat toch altijd wat kleiner ogen. Dus doe mij dan toch maar meteen wat groter, zodat ik (hopelijk) geen spijt heb achteraf. Oh en ja ze worden inderdaad dual plane gezet. Heb opzich best veel borstweefsel van mijzelf, maar met zo'n formaat is het beter om ze niet voor de borstspier te plaatsen. Vooral omdat ik ze dus wat ronder en "nepper" wil hebben. @Lindan Haha ja het klinkt heel groot, maar denk dat het echt wel mee zou vallen in vergelijking tot mijn lichaam. Ben een stukje groter en zwaarder (170cm en 74kg) dan jou, dus dan zou het ook al veel anders lijken. Maar als jij tevreden bent over je maat, dan alles prima toch.😊
 6. @ProjectX ja klopt heb eerst veel gelezen voor dat ik überhaupt op consult ben gegaan. En hij stond gewoon bovenaan mijn lijstje. Goed consult gehad en meteen een operatiedatum gepland. Ben dus verder niet op verdere consulten geweest om te zien wat andere artsen zouden zeggen... @bent001 Oh geeft niet hoe, vragen mag! Zelf had ik allereerst geen 800cc voor ogen. Dacht dat ik het met een 500cc wel zou redden. Toen ik bij Dr. Nio op consult was had ik hem foto's laten zien van wat ik mooi vond en hij gaf mij dus protheses om te passen. En zei daarna dat dit 700cc was. Schrok toen zelf al wel, maar vond het wel mooi. Ik ben zelf best breed gebouwd, heb een brede borst en wil ook best groot... dus vandaar kwamen we op 700 á 800cc uit. Hij heeft zelf 800cc ingevuld en gaf aan dat ik altijd nog voor 700cc kon gaan op de operatiedag zelf. Ook gaf hij aan dat hij er wel 500cc in kon stoppen maar te weinig effect zou geven en dat ik niet zou krijgen wat ik zou willen. Hoe gaat het verder met jou? Ook tevreden over alles? Tot nu toe ben ik wel erg te spreken over de kliniek.
 7. Helaas kan ik de beginpost niet aanpassen, maar wou dit topic toch even een update geven en jullie meenemen in mijn traject naar mijn BV. Ik word 3 maart (dus nog maar anderhalve week😲) geopereerd door Dr. Nio in Park Medisch Centrum. Hij zal Eurosilicone 800cc gaan plaatsen. Door dat ik dus een korte onderplooi heb, plaatst hij ze iets onder de borstplooi. (zo gezegd) Dit vind ik nog best spannend, hoe dat het resultaat zou uitpakken en of alles mooi één geheel wordt. Maar dat is afwachten. Ben al druk bezig met het slikken van vitamines en mineralen en heb inmiddels ook al wat dingetjes voor de nazorg in huis gehaald. Er staat alleen nog een lekker huispak op m'n lijstje, maar nog niks geschikt tegen gekomen. Zou over een paar weken een album aanmaken met ook mijn voor situatie en natuurlijk na.
 8. Heel mooi! Past perfect bij je figuur. Hoop dat Dr. Nio die van mij ook zo mooi maakt.
 9. Spannend hoor! Denk dat je er inmiddels uit bent..? Hoop dat alles is goed gegaan.
 10. Oeh spannend hoor! Toevallig ben ik 23 december ook bij dr. Nio geweest. Hoop voor je dat alles mee valt! En dat je er zeer tevreden mee zult zijn. Vooral na zo'n rot periode...
 11. Dankje voor je antwoord! Stelt me al wat meer gerust. Had ook nog een email naar de kliniek gestuurd, maar nog geen antwoord gehad. Mijn operatie staat (voorlopig) voor 3 maart gepland. Hoop stiekem nog dat ik wat eerder kan, want 3 maart komt niet helemaal goed uit met mijn werk. Maar als het niet anders kan, laat ik het gewoon 3 maart door gaan. Wil niet nog langer wachten haha
 12. Ik heb de operatie nog niet gehad. Deze staat begin maart gepland.
 13. Ik ga dit topic even volgen betreft de double bubble, gezien Nio dit ook voor mij gepland heeft. Misschien kun je het beste aan hem vragen waarom je enkel de borstband moet dragen? Als je borsten niet te hoog zitten, zou het misschien met de double bubble te maken hebben (?) En zover ik weer kun je niet veel aan de vorm veranderen. Wat je van te voren hebt, zou ook zo zijn/blijven na die tijd, tenzij je een correctie of lift hebt gehad. Maar iets veranderen zullen ze naar mate uiteraard.
 14. @Nog even wachten nee zover ik weet heb ik geen tubulaire borsten. Daar is verder ook niet over gesproken. Maar zou jij mij alsnog een PB kunnen sturen? Want misschien vergis ik mij zelf er wel in.