Sign in to follow this  
Vogeltje

Vogeltje: 15 november 2018 : Dr. Nio : Parkkliniek

Recommended Posts

Hallo dames,

 

Mijn leeftijd is 21 jaar, thuiswonend en ik overweeg om een borstvergroting te doen. Ik denk hier al een lange tijd (aantal jaren) serieus over na, puur omdat ik niet tevreden ben met vorm en volume van mijn borsten, waardoor ik mijzelf niet vrouw voel. Ik vertelde mijzelf ''als ik mijzelf op mijn volwassene jaren nog zo onzeker voel als nu, dan ga ik het doen''. Ik wil mij vrouw kunnen voelen. Verder vind het heel spannend, maar ook leuk om deze keus te overwegen. De kosten heb ik dan ook al bij elkaar gespaard, dus dit zou het ultieme moment kunnen zijn.

 

Ik heb van nature een kleine B-cup en wil graag rond de natuurlijke kleine D cup, welke niet te hard en rond zijn. mijn intentie is niet om neppe porno borsten te krijgen. Na wat rechearch overweeg om een consult aan te gaan bij dr. Nio in het SLAZ ziekenhuis, maar ik ben ook opzoek naar meerdere artsen om een goed beeld te krijgen na het consult. 

 

Mijn vraag aan jullie luidt; Door welke arts ben jij geholpen en welke protheses in welke CC zijn geplaatst. 

 

Groetjes,

 

Een verdrietig vogeltje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi vogeltje,

 

welkom hier! Spannend allemaal he als je er dan serieus over na gaat denken! :)

ik ben geholpen door Frans straaten, net als veel andere dames hier. Ik ven erg tevreden. Ik heb 345cc en denk een D cup ongeveer. Kwam van een lege b af. Ik heb een openbaar album waar je zo in kunt kijken!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank je wel! Ik heb geen rond maar anatomisch. Ze zijn van mentor. Als je dus nog een arts zoekt kan ik je frans zeker aanraden! Iedereen hier is tevreden over hem! Ja heel fijn dat het tegenwoordig allemaal kan he!! Een uitkomst!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Cupcakje

Hoi Vogeltje,

 

Wat een spannende periode ga je tegemoet. Ik denk dat je op het forum veel dingen tegen zal komen waar je wat aan hebt.

 

Ik heb afgelopen dinsdag mijn Nio’s gekregen. Onze situatie is niet echt vergelijkbaar, ik had al een volle C kleine D van mezelf maar niet meer naar tevredenheid na zwangerschappen en borstvoeding. Maar dr. Nio kan ik je zeker aanbevelen. Echt een hele aardige man die weet waar hij het over heeft!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik had nog niet van hem gehoord inderdaad, ik ga er meteen naar kijken! Zo leer je nog eens wat hihi. Ik had gehoord van Eurosilicone en deze werden mij ook aangeraden door kennissen. Is Mentor hetzelfde, of is er ergens een topic waar de merken etc goed omschreven staan? Heb er nu al zin in! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een spannende periode is het zeker, maar ook een hele leuke! De operatie zou ik pas over 3 maanden kunnen doen vanwege werk, maar het consult ga in zeker al plannen in november! Heel fijn forum dit. 

 

Wat een toeval dat je bij Nio bent geweest. Hoe ging de operatie je af en hoe gaat het nu met je na een aantal dagen? Nu goed en rustig herstellen neem ik aan. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Cupcakje

Ik ben ook bij bergman en Velthuis kliniek geweest maar Nio was de enige waar ik een goed gevoel bij had dus zeker een hele fijne arts.

 

Operatie ging prima en ben heel tevreden met het resultaat. Ik heb 600 CC ronde eurosilicone gekregen. Als je wilt kan ik je toevoegen in mijn album dat je de foto’s kunt bekijken. De eerste 2 dagen waren ‘zwaar’ maar eigenlijk ben ik sinds gisteren wel weer redelijk actief zonder veel pijn. De pijn is mij sowieso meegevallen (zelfs al heb ik dual plane). Ik gebruik alleen paracetamol en voor het slapen gaan een naproxen erbij. 

 

Ik ben in de parkkliniek geholpen en ook een hele fijne kliniek. Allemaal super aardig en alles verliep eigenlijk op rolletjes. Dinsdag heb ik mijn 1e controle dus ik ben benieuwd wat Nio er zelf van zal vinden! 

 

Heb je zelf al een beetje een idee wat je wilt qua cc en vorm of ga je er helemaal blanco in? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij wie ben jij op gesprek geweest bij bergma en velthuis? Ik ben heel erg benieuwd naar dr Nio! Hoeveel koste jou de operatie in het parkkliniek als ik vragen mag? Ik kreeg de tip juist om naar het SLAZ te gaan in Amsterdam, bij Nio, omdat dit honderden euro's kon schelen, hihi. Kosten maken me niet heel veel uit, maar als het minder kan is dat mooi meegenomen.

 

Wat fijn dat je er blij mee bent, dat is ook de bedoeling! Lijkt me fijn om toegevoegd te worden, ik was al een beetje opzoek naar resultaten van Nio als ik eerlijk mag zijn hihi. De operatie lijk mij ook niet niks, het is toch een operatie en herstel is zeer belangrijk. Dual Plane is half onder de spier, toch? 

 

Ik wilde ze het liefste natuurijk, dus niet van die ballen. Mijn natuurlijke cupmaat is vaak 75b, en wilde graag een D bereiken, dus ik zat te denken tussen de 300 / 400 cc? Hier verdiep ik me nog eventjes in voordat ik op consult ga. Ik laat de dokter dan ook zeker voorbeelden zien. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Cupcakje

Ik ben bij Bergman bij dr. Koopman geweest, vond ik echt een hele nare man. En bij Velthuis bij dr. Mooier-Zaal, zij was wel heel aardig maar kreeg er niet het gevoel bij dat zij zou kunnen maken wat ik graag zou willen. (Zo natuurlijk mogelijk)

 

Ik kom zelf uit de buurt van Rotterdam dus vandaar gekozen voor de parkkliniek. Ik was in totaal €4700 euro kwijt (incl. Toeslag van €600 boven 500 cc) 

Dual plane is inderdaad half onder de spier en het schijnt dat dit veel meer pijn doet dan boven de spier maar ik vind het goed te doen. Alleen slapen op mijn rug vind ik de hel... maar dat is meer omdat ik écht geen rugslaper ben. 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Cupcakje

@Vogeltje Ik heb je toegevoegd aan het album dus als het goed is zou je het nu kunnen zien! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh dat is inderdaad niet fijn zon ervaring bij Bergman, ik vind dat je je eerst goed moet oriënteren voordat je zoiets zal don. Iets wat best veel reality-sterren nog mogen leren haha. Gelukkig voelde je je op je gemak bij dr Nio.

 

Binnen een aantal weken kan je genieten van je mooie borsten door middel van mooie lingerie en kleding :) Dat slapen lijkt mij ook een hell hoor.. Slaap altijd op mijn zei (ik neem aan jij ook) en dan is het vreselijk als zij-slaper om op je rug te moeten slapen. Gelukkig is dit maar tijdelijk.

 

Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden, right? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Cupcakje

Bedankt! Ben er nu al heel erg blij mee. Het zijn gewoon echt mijn eigen borsten maar gewoon een beetje opgeleukt haha.

 

ik wilde ook echt niet van die ‘opplak’ ballen. Gewoon zo natuurlijk mogelijk dat ze ook nog een beetje hangen. 

 

En ik ben inderdaad normaal een zij/buikslaper dus nu op Mn rug is echt verschrikkelijk haha. Maar inderdaad, wie mooi wilt zijn...:1bouncingboobs:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi dames,

 

Begin december heb ik mijn eerste consult staan in het Park Medisch Centrum! Spannendddd....

 

Ik heb nu een lege B cup en droom van een middelmatige D cup met volle decolleté. Ik ben benieuwd of iemand goede ervaringen heet met dr. Nio. Ik heb zoveel goede verhalen over hem gehoord. Ik ben ongeveer 175 lang en weeg rond de 60 kilo. Uit onderzoek denk ik dat mij een high profiel ronde prothese het mooist zou staan maar dit moet ook haalbaar zijn met mijn lijf. Ik dacht aan tussen de 350/450cc.

 

Daarnaast heb ik nog een vraag aan de kleinere dames met dezelfde eigenschappen als mij. Voor welk soort prothese (twijfel gaat uit tussen eurosilicone / mentor) heb je gekozen en waarom, hoeveel CC en wat is je uiteindelijke cupmaat geworden? Verder wil ik zeker niet van die grote ballen, maar juist echt een goede vulling en een mooi decolleté! Ik ben bang dat het te snel te nep word en ik vind niet veel definitieve resultaten op websites van wat ik graag zou willen hebben.

 

Misschien nog wat tipjes? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this