Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Theezakje34

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  294
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Theezakje34 last won the day on September 6

Theezakje34 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

39 Excellent

Recente profielbezoeken

1455 profielweergaven
 1. Theezakje34

  Borstimplantaten naast elkaar

  Denk dat dat dan wel zo zal blijven hoor!
 2. Heerlijk toch!! Lekker hoor! Had jij voor de spier dan? Heb je een album eigenlijk?
 3. Het zal echt oer persoon anders zijn. Ik ben natuurlijk ook bij heyendael geweest maar moest direct na de operatie al de borstband om voor 6 weken, was van te voren zelfs al verteld. geen idee eigenlijk waarom ik dan meteen en denca dus na 1 week..
 4. Fijn dat het zo lekker gaat qua herstel!! die pleisters, kosten die 38,- per stuk??
 5. Wauw dat is duidelijke taal! Ik heb bij het laatste consult ook verteld dat ik weer rookte. Hij gaf toen wel aan dat ik moest stoppen omdat er natuurlijk geen complicaties wilden.. gaat het je wel lukken denk je?
 6. Ik ben 2 welen geleden geopereerd daar en heb voor 1 jaar gekozen!
 7. Ja ik ken ze idd! Maar vraag me af of dat iets is voor mij... toch net niet echt he
 8. Ja echt een rotverslaving idd! Was er 5 jaar vanaf maar een jaar terug weer beginnen helaas.. ik heb 345cc anatomisch! Ik had een lege 75b en nu denk ik een D! Bedankt
 9. Lastig he meid, ik ben ook 3 weken voor de operatie gestopt... ben nu 15 dagen po en weet dat het slecht is maar totaal toch al wel zo’n 15 sigaretten gerookt..toch 1 per dag... wil er nu echt weer helemaal mee stoppen! Tis zo slecht voor je he, kost ook nog bakken met geld, waarom doen we het eigenlijk iedere keer weer haha! Succes met passen!! Ik moest kiezen tussen 345-390... vond het ook zoooo lastig..
 10. Inderdaad, ik had ook geen speciaal iets in mijn hoofd maar wat ik mooi vond staan was rond de D cup dus:) @Jolene nou van mijn buik voel ik een pijn dus wordt daar helemaal niet door tegen gehouden borsten deden meer zeer maar ook dat haat nu goed! Alles met beleid doen en dan gaat het best
 11. Theezakje34

  Ik ben neske88 en heb super veel vragen

  Borstvergroting kan prima rond de 3000,-/3500,- zoals jij zegt. Bij mij koste het ook rond dat bedrag en dat is een erg goed aangeschreven arts. Frans straten, is alleen te ver voor jou denk ik wanneer je weer kunt werken ligt af van je herstel en soort werk. Doe je werk dat lichamelijk niet zwaar is kun je met 2-3 weken weer aan het werk! Succes!
 12. Theezakje34

  Menstruatie tijdens operatie..

  Ik heb mijn pil doorgeslikt, zag het zelf niet zo zitten tijdens en na
 13. Snap het helemaal meid. Ik wilde ook niet te klein maar zeker niet te groot.. het blijft toch een beetje een gok vind ik. Ik hoopte op een goede D en volgens mij heb ik dat. Hoop dat ze natuurlijk nog zachter worden maar niet kleiner spannend hoor volgende week, mag je lekker passen! Doe een shirtje aan waar je goed de vorm door kunt zien!
 14. @Kelly_E ja dat is zeker spannend!! Ook leuk te weten straks wat ze beide adviseren! wanneer wil je geopereerd worden en heb je al wat in je hoofd over een maat enz? ja valt me best mee nog geen 2 weken po. Nu hopen dat alles heel erg mooi gaat worden nog
 15. Hey meiden, hier gaat het goed. De ergste pijn was de eerste 4-5 dagen. Kon niet zelf zitten, douchen, hoesten lachen enz.. maar ineens ging het een stuk beter! Kan nu bijna alles weer! kids zijn inmiddels weer gewoon bij mij en vanaf morgen ga ik ze weer zelf naar school brengen en halen. Weekend uit eten geweest en zaterdag zelf soort van op stap geweest. Gaat prima, waardoor je wel wat te veel doet soms denk ik.. borsten zijn nog wel gezwollen volgens mij. Vooral rechts is zeker einde dag echt stug en hard. Ze zijn al wel heel iets minder hoog maar echt zakken moet nog gebeuren. nou dat was mijn update weer!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×