Theezakje34

Members
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Theezakje34 last won the day on August 24 2019

Theezakje34 had the most liked content!

Community Reputation

56 Excellent

About Theezakje34

Recent Profile Visitors

3,629 profile views
 1. Dank je wel! Ja dat geduld is echt lastig, ben daar zo slecht in haha. Ik ga je toevoegen, heb 2 albums!
 2. Ahh thnks meid, das lief! tja bevestiging zo voelt het niet. Hij deed er ook heel makkelijk over van nou dat het zo idd niet mooi is dus daar halen we wat weg. Lokale verdoving en dan met een canule wordt daar wat weggehaald. Marja eenmaal thuis ga je lezen op internet en lijkt het me toch wel spannend. Bedoel wordt t dan wel mooi, hoe lang krijg ik dan weer zwelling pfff, probeer iig meteen begin april des te vroeger hersteld.En nou ja, ik ben blijkbaar toch wel te ongeduldig haha. Het is nu nog te snel na de vorige ingreep, daar heb ik nog zwelling van dus denk dat ze dat zo snel niet meteen kunnen doen.
 3. Denk zal eens een uodwte plaatsen hier. vanmorgen mijn 3 maanden controle gehad. Was best zenuwachtig omdat ik zo baal van mijn buik die bog steeds dik is. eerste even de borsten gekeken, hij vond ze erg netjes en natuurlijk. Ik gaf aan dat ze best iets groter hadden genoegen;) was hij niet met me eens haha. Zei dat ze iets ongelijk waren maar dat dat ervoor ook al was waarschijnlijk. toen naar de buik gekeken, voelen, ja hij denkt dat er behalve zwelling ook wat weefsel zit, vet dus. En doordat de rest zo plat is dat dit dus uitsteekt. Ik gaf aan dat ik het ook nog best slap vind, zeker met bukken maar zo mocht ik biet kijken, ging om het recht staan. gevraagd over het litteken onder de navel wat wat naar binnen trekt, dit kan bijpad beoordelen na 1 jaar. Maakte me daar met een paar weken al zorgen om en merkte wel dat hij me waarschijnlijk heel ongeduldig vind haha. En dat weet ik ook wel maar vind het zo lastig.. je vraagt je bij alles af trekt dit bij enz.. voel me nu achteraf ook echt zo’n domme ongeduldige doos ik moet in maart weer terug zodat hij kan kijken en dan waarschijnlijk in april liposuctie van de onderbuik. Was niet zo ingrijpend zei hij en dan wordt dat vet weggehaald. Heb niet eens gevraagd naar de kosten, maar neem aan dat deze niet voor mij zijn maar weet het niet. Hij gaf aan een weekendje herstel en je kunt je ding weer doen. Ben natuurlijk even gaan googelen en dan lees je meteen weer rust, 6 weken niet tillen enz dus dan schrik ik wel. Kan echt niet weer zo lang thuis zitten.. al met al dus wel balen dat het waarschijnlijk niet goed is gegaan in 1x, zie mezelf deze zomer dus nog niet in bikini vrees ik..:(
 4. Haha we volgen allemaal maar weten nog niks ik ben 9 weken po dus jullie kunnen mijn verloop tot nu toe wel zien als je wil. Ik vond ze na twee weken nog wel groter worden leek het maar nu dus juist kleiner grrr
 5. Hoi meiden, vraagje, ik ben nu 9 weken po. Waar ik ze eerst steeds voller vond worden vind ik ze nu toch ineens slinken ofzo, kan dat?? Sinds deze week vind ik ze echt kleiner. Minder vol... ik hoorde dat het ploppen, ploffen, fluffen of hoe het ook heet vaak tussen de 8-12 weken gebeurt. Wie van jullie heeft dit echt gemerkt en zo ja wanneer? ik hooo dat ze echt bog weer ietsje voller worden. Heb met 6 weken 1 bh gekocht omdat je vaak hoort dat ze daarna nog groter worden en niet meer passen maar ik denk eerder dat ik straks een kleinere maat moet gaan haln
 6. Wat leuk! Ik Ben daar ook geopereerd 8 weken terug. Ik heb een 75b gehad alleen heb maar 345cc , ietsje minder dus. Zo’n klein verschil ga je waarschijnlijk niet erns echt zien hoor! Maat kiezen blijft lastig, heb je foto’s gemaakt, kunnje die altijd nog even terug kijken!
 7. Heel herkenbaar! Hier ook sinds paar dagen dat ik toch weet meer snaai.. dan is die positieve draai ff weg? Weet ook niet. Dan denk ik ach, zo erg zal dit niet zijn, ach straks ga ik weer sporten komt t dan wel goed enz... kan je dus niet echt goede tips geven haha probeer het gewoon weer op te pakken, ff streng zijn en er weer tegenaan, jij hebt immers echt een doel en daarbij een datum, probeer je daarvoor te focussen!!
 8. Haha herkenbaar hoor! Ik heb ook weinig geduld. Maar vanaf een week of 6 vond ik ze steeds zachter worden eb neer eigen. Daarvoor voelde het als opgeplakte ballen, strak, kreeg er geen beweging in haha. Nu kan ik ze heen en weer bewegen, naar elkaar toe doen, en ook de huid afzonderlijk van de borst bewegen zeg maar. Ook worden ze steeds zachter. Ze zijn nog wel wat te hard voor een eigen borst maar wordt steeds beter tja de arts zei dus dat dit een tijd duurt.. maar de buik maak ik me zowiezo wel zorgen over door het vocht en de littekens, vraag me echt of of het wel mooi gaat worden.. zenuwslopend zeg maar
 9. Bij mij was het onder ook gevoelloos en ook me tepels. Het puntje was hard en deed echt zeer maar als ik er een coldpack opdeed, hah ja dat heb ik zelfs geprobeerd reageerden ze niet. Ben nu 8 weken po en het gevoel onder is bijna helemaal terug en de tepels reageren ook al meer. Dit kan gewoon even duren! ik heb ook een buikwandcorrectie gedaan. Mijn hele onderbuik voelt dood, dat is pas raar kan ik je vertellen maar dat kimt omdat alle zenuwen zijn door gesneden en dus is t gevoel weg, ben zelf wel benieuwd of dit terug komt
 10. 22 september?? Haha spannend ook! Ik keek ook altijd naar andere vrouwen hun borsten en was dan wel jaloers haha! Ben ook net gescheiden en voor die tijd nog wat twijfels maar mede door de scheiding wist ik het zeker. Klinkt raar maar goed, wilde me zeker nu toch wel wat zekerder voelen over mijn lichaam! Leuk dat je de stap hebt gezet!
 11. Lastig he. Je kan altijd nog een keer ergens anders gaan om te kijken wat zij adviseren? Uiteindelijk moet je wel iets doen wat je zelf wil ongeacht wat je vriend vind haha. Waar zou je volgens hem op uitkomen dan?
 12. Ik had ook twijfels, denk de meeste wel hier! Ik wilde zeker niet te groot maar ook niet te klein haha tja het blijft dan een gok. Ik dacht toen oke ik heb ze liever iets te klein als dat ik ze te groot vind en me er niet fijn bij voel dus heb de kleinste van de twee opties gekozen. En nu tja had ik best de grotere kunnen kiezen denk ik. Het went snel hoor!
 13. Jeeeeee meid wat super fijn voor je zeg!!!! Ben heel blij voor jou!!
 14. THnks voor je lieve uitgebreide reactie @Denca!! het is inderdaad allemaal maar afwachten, maar vooral dat je niet weet of het dan wel mooi wordt maakt het best lastig vind ik. over buikwandcorrecties wordt amper gesproken hier op het forum of elders... heb hier begin van t jaar iemand leren kennen die ook beide had gedaan, ook bij Frans. Daar app ik ook mee enzo dus zij is eigenlijk de enige waar ik kan vragen.. ook zij moest veel geduld hebben.. het vocht is zeker niet mindet als ik het begin, eerder meer geworden. Zal binnenkort eens even foto’s naast elkaar zetten idd, misscjoen wel handig. ja de kliniek zei dat het weer mocht qua trainen, heb jij het ook gevraagd? Ik begin over twee weken weer maar start wel met de onderkant, die billen zijn ook zo plat als een strijkplank haha dus werk genoeg ja apart he, vind ze bloot dus helemaal niet zo groot. Maar in kleren prima, zal wel door de bh komen denk ik dan?! nognaals die bh van jou staat je echt prachtig!!! Echt heel erg mooi!!!
 15. Hey meiden, hier ruim 7 weken po dus zal eens een update plaatsen. heb t even gekopieerd uit de mail naar best boobie anders blijf ik typen haha Heb vandaag de assistente gesproken die belde.. tja geduld geduld.. vocht wordt vaak met een maand of 3 zeker minder.. littekens hebben een jaar nodig. Navel kan nog een hoop veranderen.. allemaal antwoorden waar je eigenlijk niet veel mee kan dus.. het naar binnen trekken wordt meestal wel vlak, dus ik zeg meestal? Kan dus ook zo blijven? Ja het is afwachten maar mocht het met een jaar nog zo zijn dan kun je er samen met de arts naar kijken.. tja schiet er weinig mee op dus... sporten mocht vanaf nu weer, ook de borst, als ik maar langzaam opbouw.. dacht dat borst pas met 3 mnd was? Gevraagd baar lymfedrainage, kon ik doen maar heel positief ofzo klonk ze er ook niet over. Net als littekenspleisters, ja je kunt het proberen maar dewerking is niet bewezen.. Vind het erg lastig al dat geduld. Je kijkt er zo lang naar uit en dan nu 7 weken later schaam ik me echt nog ervoor. Ben ook gewoon benieuwd hoe het nu wordt?! Wordt het echt helemaal plat en zo ja is het dan ook strak? Maar de navel en het litteken eronder storen me momenteel t meeste.. iemand hier ervaring met die litteken pleisters? borsten gaan prima, zijn nog iets ongelijk maar wellicht verandert dat nog. Grappige is, ik dacht dat ik ze bloot groot zou vinden en in kleren klein maar het is andersom, vond ze bloot wat klein maar in kleren prima:)