Bianca89

Bianca89 : 22 oktober 2018 : Dr. Schiettecatte : Kliniek Veldhoven

Recommended Posts

Hoi,

 

Ik ben Bianca 29 jaar en heb op 22 okt mijn operatie gepland staan voor een borstvergroting bij kliniek Veldhoven. Ik ben een sportieve vrouw en werk in een moeder en kind huis. Ik wil al vanaf mijn 16e grotere borsten en nu durf ik eindelijk de stap te nemen. Wel vind ik het erg spannend wat het uiteindelijk resultaat gaat worden en twijfel ik nog steeds in het aantal cc’s. Ik heb nu zelf een kleine B en heb bij de passessie, 275 en 300 gepast. De chirurg vond zelf de 275 het meeste bij mijn postuur passen, maar opblijf twijfelen. Ik ben namelijk bang dat ik de 275 snel te klein ga vinden. Maar de 300cc vond ik weer wat groot. Terwijl het maar 25 cc schilt. Maar voor mijn gevoel al een groot verschil geeft . Ik zal de foto’s nog even toevoegen aan mijn album. Ik hoor graag jullie ervaringen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit zijn de foto’s van de passessie. En de laatste is nu mijn huidige maat. De doelstelling van mijn borstvergroting is dat het natuurlijk blijft

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Bianca. Ik vind t allebei prachtig en natuurlijk qua maat. Ik heb zelf 22e mijn eerste consult bij Velthuis Eindhoven. Twijfel nog of ik bii kliniek Veldhoven ook een consult neem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Bianca89

hoi :) 

Ik word zelf 24 oktober geholpen en krijg normaal 300cc. Ik kom van een kleine A en zou op een C uitkomen. Meer hoefde voor mij niet omdat ik klein en vrij smal ben. 

Ik zit al enkele maanden op het forum en heb uit de verhalen geleerd dat als je twijfelt tussen 2 maten, je voor de grootste moet kiezen.

Succes en laat zeker weten wat het zal worden!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, heb je alleen 300 cc gepast of ook nog anders maten. Een c cup is inderdaad een mooie maat. Vind het zelf inderdaad altijd wel belangrijk dat het niet te nep wordt. Zat er desnoods aan te denken om wel mijn voorkeur voor 300cc aan te geven ende chirurg tijdens de operatie te laten bepalen wat het beste staat. Want hij zou wel beide maten bestellen en tijdens de operatie bekijken wat het mooiste staat. Omdat het dan er altijd weet anders uit ziet dan tijdens het passen. Maar jij gaat 24 okt! Spannend!! Welk kliniek?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, dankje voor je reactie. Spannend dat je de 22ste je consult heb. Ik vond het passen echt een feestje... haha. Vond het gewoon jammer toen ik de pas protheses weer eruit moest halen. Voelde best lekker aan !! Weet je al wat je ongeveer wil qua cupmaat? Ik voelde me bij Veldhoven echt gehoord en ze namen rustig de tijd voor me. Ik heb gekozen voor Veldhoven omdat hij voor mij gewoon goed aanvoelde en het klikte met de chirurg die mij gaat behandelen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik had voor mijn zwangerschappen een C cup, wil nu graag naar een volle C of een kleine D.... Niet veel groter dan dat ik gewend was. Vind het wel heel erg lastig inplannen wanneer ik de operatie laat doen. Ben kapster en dat is een zwaar beroep....heeft lang herstel nodig. Vandaar dat ik voor Velthuis kies....zij hebben een speciaal herstel programma...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Bianca89 lastig kiezen he! Op de 1e foto kijk je blijer, weet niet of dat met de maat had te maken of gewoon omdat je het passen zo'n feest vond haha! Vind het beide mooi bij je staan!

 

Ik heb zelf een hele kleine A en kon kiezen voor 255cc en 295cc. ik had zelf al een beetje in mn hoofd dat 255 wel prima was voor mij, maar na een 2e passessie waarbij ik ook mijn vriend had meegenomen vonden zowel de arts als mijn vriend dat ik 295 prima kan hebben. Ik heb ook aangegeven dat het er wel natuurlijk uit moet blijven zien en dat ik geen "Pamela" wil worden. Dat past ook helemaal niet bij me, aangezien ik maar een tenger en lang lijf heb. De pc gaf aan dat het verschil in volume naar voren maar 2mm zou zijn, maar voor jezelf lijkt het een enorm verschil tussen 2 maten! Misschien omdat je zelf meer vanaf bovenaf kijkt? Ik ga nu voor 295, maar de twijfel bij mezelf blijft. Vraag me ook af of die nog voor de operatie verdwijnt haha!

 

Het lastige is ook dat het er bij iedereen weer anders uit komt te zien. Succes met je beslissing! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik heb iets onder 300 gepast en iets net erboven (exact hoeveel weet ik niet meer). 300 was het eerste en daar waren zowel de verpleegster, ik als mn vriend onmiddellijk enthousiast over. 

Ik woon, in tegenstelling tot de meesten hier, in België en heb gekozen voor de Atlaskliniek in Meise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er wordt zoals ik hier lees vaak voor grootste aantal Cc gekozen. Je hoort vaak dat je achteraf toch liever een maatje groter had gehad. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi welkom op het forum.

Lastig he om de maat te kiezen? 

Ik ben vorige week geopereerd en heb tot het laatste moment zitten dubben over de maat. Ik kan je alleen vertellen wat ik meenam in de overweging. Op de eerste foto lijken je borsten idd groter maar ik vind het ook vaak een vertekend beeld geven omdat je het truitje strak trekt. Ik weet niet wat je doorgaans aantrekt maar de meeste truitjes lopen toch iets door vanaf de onderpool richting buik. Daar komt bij dat je een grote borst met een bh kleiner kan laten lijken en visa versa. Je zou natuurlijk altijd nog een passessie kunnen aanvragen en passen met een van jouw kledingstukken. 

Ik vind de eerste foto zoiezo niet nep ogen en denk dat dit ook bij je verhouding past. Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Yvie ja lastig hè idd. Denk dat de twijfel bij mij ook tot het eind zal blijven hahaha. Wil idd ook geen Pamela borsten, dan ga ik ze straks alleen maar zitten verstoppen haha. Dat zou ook weer zonde zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Atiz ja het is ook fijn als meteen iedereen het overeens is over de zelfde maat. Ik weet dat mij man juist met het passen over de 275 enthousiast was en bij de 300 vond hij het to much hahaha. Waardoor ik dus extra twijfel over de 300. Maar nu gaat die weer zeggen het verschil is niet zo groot dus beide is mooi. Snap jij hem nog haha 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat klopt zeker. Een vriendin van mij heeft in juli al een bv gedaan. Had een a cup begeeft 300 cc gedaan. Geeft nu ook aan dat ze achteraf wel een maat groter had gewild. Want de grote van je borsten schijnt snel te wennen.

Share this post


Link to post
Share on other sites