Ellen1997

Ellen1997 : 14 augustus 2018 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hallo allemaal ik ben hier net nieuw, maar ben laatste weken veel aan het op zoeken over borstvergrotingen en het aantal cc. Nu ben ik eindelijk 14 augustus aan de beurt, ben al flink aan het aftellen dus woehoe !!!

Nu zit ik al langere tijd met een twijfel mijn chirurg is Frans straaten van het heyendeal kliniek waar ik super tevreden over ben. Samen met hem heb ik gekozen voor 400cc en toen hij alles ging op meten zei hij dat dit ook mogelijk is, maar  na veel lezen kwamen de twijfels. Ik zit nu zelf op een kleine 75A cup met weinig volume aan de bovenkant en binnenkant waardoor ik weinig decolleté heb. Heb dus gekozen voor 400cc maar ben bang dat dit te klein ga vinden ze zeiden dat ik met 400cc op een d/e uit zou komen maar nou gaat mijn eigen gevoel eerder naar 425 cc of zelfs 450 cc maar de vraag is dus of dit gaat passen heeft iemand hier ervaringen mee? Ik krijg trouwens mentor prothese rond cohesive gel 1 high profile. Om een beter idee te krijgen van hoe het nu is heb ik 2 foto’s toegevoegd.

alvast bedankt allemaal !!!

ps. Klein beetje moeilijk en onzeker maar hihi

14FAF756-B54A-4670-8A4C-29F642DA49C8.jpeg

DC63CE53-DA33-4EE7-B157-64F9A4D8559E.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Ellen1997,

 

ik had exact hetzelfde als jij. Zie mijn operatieverslag! 

 

Ik ben 173, 75 kilo, brede schouders en borstkas. Zat op een leeg b’tje. Geen volume meer aan bovenkant na langdurig borstvoeden en afvallen. 

 

Ik wilde uitkomen op een volle C, kleine D. Past mooi bij mn lengte en ik wilde zeker niet te groot en te opvallend. 

 

Mijn chirurg heeft mij 425CC rond high profile coh. 1 van Mentor geplaatst. Deze zijn dual olane geplaatst. Hiermee zou ik volgens hem op een Volle C uitkomen...

 

ik ben nu 19 dagen po... als je wilt kijken, mag dat. Laat me maar weten, dan voeg ik je toe ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee @[email protected]

 

super bedankt voor je reactie !! Als dat zou mogen heel graag :36::lol:

ben zelf ook 173cm en 64kg ik hoop met 425 wel op een volle D/E uit te komen. Heb ze liever wat groter als dat ik denk had ik toch maar voor wat groter gekozen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ik snap je twijfel! En dan hoor je van iedereen: ga voor de grootste! 

 

En ook hoor je dat die 25 cc niet heel veel verschil maakt... nog meer twijfel haha...

 

voor mij was het belangrijk dat het bij mijn lijf zou passen en niet te veel zou opvallen. Niemand in mn omgeving weet het en dat wil ik ook graag zo houden. Ik draag altijd de dikste maximizers en nu met kleding aan (en nog wel de strakke post operatieBH) staat de boel nog best strak. Het is maar een enkele persoon oogevallen! 

 

ik heb je toegevoegd en ben benieuwd wat je van de groote vindt... en als je nog vragen hebt, hoor ik het graag!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Het mag wel gezien worden bij mij, aangezien ik nu bijna plat ben om het zo maar te zeggen. Draag zelf nu ook altijd super veel vulling en push op waardoor het lijkt alsof er nog wat achter mijn shirt zit haha. Het is alleen af wachten op dag van operatie welk aantal cc erin past ik hoop stiekem heel erg op de 450 maar het moet natuurlijk wel mooi blijven maar ik wil ze wel groot net niet te groot. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou de grootste nemen zoveel verschil maakt t niet. Ik heb ook brede schouders zoals jij alleen bredere heupen, ik kom van 80a en heb 380cc gekregen zit nu op een 80D soms 80E door brede schouders valt t wel mee hoe groot dat oogt, niemand ziet het verschil (die ik het niet heb verteld)... daar ben ik blij mee want, want ik wilde het zo natuurlijk mogelijk. Ik heb mentor anatomisch. Succes met je keuze, gezien wat je wilt en omschrijft zou ik voor grootste gaan! Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Precies dat wat @Stroopwafel zegt! Voor de grootst mogelijke toch natuurlijke, dan weet je chirurg je het beste te adviseren! 

 

Ik denk dat ik gezien mij volle C wens, straks na het zakken, zoals sommige noemen drop&fluf, ook wel op een volle C zit... ben heel beniewd naar het eindresultaat in ieder geval... geduld hebben is heel moeilijk :wacko:

 

@Stroopwafel, mag ik spieken bij je? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@[email protected] @Stroopwafel

 

dankjewel voor jullie reactie. 

Ik ga ook zeker voor de grootste welke erin past. Zoveel kwa breedte van de prothese zal er tussen die 3 niet zitten neem ik aan toch? 

Ja bij iets wat je graag wilt is eigenlijk iedere dag die nog moet wachten te lang haha. 

Dat is bij mij dus het punt dat deze ingreep laat doen je mag wel veel verschil zien.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi 

Vanaf de foto gezien schat ik dat wij een beetje hetzelfde postuur (ben iets kleiner) en ook redelijk dezelfde borsten hebben. Ik heb bij de eerste keer passen ook 400 gepast. Een vriendin van me had een C met 400 en vond ik ik te klein dus nog een keer passen. En nu krijg ik morgen 510cc! Al twijfel ik nu dus dat het te groot wordt en teveel uit elkaar gaat staan.. twijfel blijft tot de operatie dat  zeggen de meiden hier ook dus is normaal. Gewoon nog een keer gaan passen!! Veel succes met je keuze nog!! 

 

Xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@KBoobs

 

ik denk dat 500cc bij mij niet gaat passen. Wat voor cup had je vriendin voor de 400cc als ik vragen mag? 

Ik vind een C cup ook zeker te klein ik wil het liefste echt oo een E cup uit komen een F word bij mijn lichaam denk ik net too Much :blink:

heel veel succes morgen !! Ben benieuwd hoe ze worden 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo, zelf heb ik een 70b, heb gekozen voor motiva plus 315cc en zou uitkomen op een groteC, kleineD. Als ik groter zou gaan zou het niet meer natuurlijk zijn. Het is natuurlijk wat jezelf mooi vind. Zie je liever groter en mss niet natuurlijk meer? Kon ook groter gaan maar zou niet mooi meer zijn. Mijn linkerborst is iets kleiner en daarom de beperking. Heb je al aan je pc gevraagd dat groter kan? Grtjs x

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hee hallo

heb aangegeven dat de 400cc achteraf toch te klein vind maar heb alleen de 400cc gepast en met de PC besproken dus weet niet wat mogelijk is kwa groter aantal cc. Ze hebben aangeboden dat nog een keer kon komen passen maar dit was niet met de chirurg erbij. En ik wil eigenlijk wel de zekerheid als ga passen en vind het mooi dat ook zeker weet dat het past. Van mij mogen ze groot en hoeft niet heel natuurlijk maar wil ook geen Barbie worden. Het mag wel opgemerkt worden dat ze een stuk groter zijn. Zit in beetje in een dilemma of nu wel of niet ga passen nog. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel! Mooi geworden hoor!

ziet er heel natuurlijk uit! Dat is dus wat ik zelf belangrijk vond. Je hebt anatomisch en dat scheelt natuurlijj ook veel. 

 

Aangezien ik geen volume meer had bovenop, heb ik rond gekozen. Nu nog een kwestie van zakken. Zitten no heel hoog 20 dagen po... En dualplane... en ik hoop dat ze straks ook wat natuurlijker zullen ogen. 

 

Maar wat lekker, jij bent al een tijdje po en met de zomer nu, kan je lekker genieten van leuke bikini’s al! Ik moet mog ff geduld hebben helaas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Ellen1997,

 

Ik ben 1.70, 62 kg en afgelopen december door dr. Straten geopereerd. Mijn ene borst was meer een A en de ander een B cup volgens hem, dus ik heb 450 en 400 cc, high profile, dual plane, ronde protheses gekregen. Meer kon er volgens dr. Straten niet in en zou ook niet meer mooi bij mijn lichaam passen. 

 

Ik was ontzettend bang dat het te groot ging worden, maar achteraf heb ik me druk gemaakt om niks :P Ik draag nu een 75F maar het oogt als ongeveer een D. Als je benieuwd bent kan ik je toevoegen aan mijn album. 

 

Als je zo twijfelt zou ik toch nog eens contact met heyendael opnemen. Misschien weet dr. Straten gebaseerd op je eerst consult nog wel wat je max is? En je kunt natuurlijk altijd nog een keer gaan passen! Succes met je keuze!

Share this post


Link to post
Share on other sites