Ga naar inhoud
Borsten Forum

Gin@

Premium Member
 • Aantal items

  128
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

12 Good

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

478 profielweergaven
 1. Hi Oxygen, ik ben niet meer zo actief de laatste tijd, zie je reactie dan ook nu pas... ik heb je toegevoegd voor de dames die eerder wel toegang hadden en nu niet meer... oude album verwijderd. Heb een nieuwe. Wie toegang wil, let me know
 2. Gin@

  Niet ingekapseld

  Ik volg jullie reacties even, ben hier ook benieuwd naar...
 3. Dat is uiteindelijk wel de bedoeling... maar Ik vind ze bij mij nog niet natuurlijk, ze staan nog te hoog en moeten nog een stuk zakken en in vorm komen. Ik zal vandaag of morgen even een nieuwe foto delen in mn album, ik zie het verschil met zakken nog niet zo omdat ik ze elke dag zie. Ik vind het ook wel leuk om elke week weer een foto te plaatsen om later weer terug te kunnen kijken en het zakken van de protheses mooi te kunnen volgen.
 4. Het is op het forum al vaak gezegd, en ik denk ook dat je bij twijfel voor de grootste moet gaan. Het went echt heel snel namelijk. Ik ben blij met de grootte die ik samen met mn pc heb gekozen. Ik wilde heel graag een volle C en dat heb ik bereikt. Ik ga volgende wk bij 6 weken po laten opmeten dus weet nog niet precies, maar voor het oog lijkt het zeker wel een volle C. Misschien kan je Best Boobie via een prive berichtje om advies vragen? Zij is de echte expert en heeft mij zo enorm geholpen met mijn twijfels en vragen!!
 5. Goeiemorgen Yvonne, ik heb je toegevoegd kwa lengte en gewicht schelen we niet zo heel veel... heb je ook brede schouders? welke maat heb je nu? En op welke wil je uitkomen?
 6. Hahah ja drop&fluf toch?? Zakken en zacht worden?? jaaa nu kan ik kijken, ze zijn mooooi!! en al een stuk gezakt tov eerste dagen of niet? laat je me weten hoe het gaat met zo’n band? En waar heb je die band vandaan? Ik denk er serieus na om toch nog te dragen al weet ik niet of dat nog wel zin heeft na 4 weken po. @best_boobie?? Weet jij dit?
 7. We zijn evengroot, alleen ben ik zo’n 10 kilo zwaarder dan jij heb je ook ronde hp prothesen van mentor?? En zijn ze bij jou ook dual plane geplaatst? je loopt ietsje voor op mij, ik ben vrijdag 4 weken po, maar ik vind ze nog heel hoog zitten en zakken heeeuuuul traag. Daarom ben ik benieuwd hoe het bij de rest vd meiden zit en hoe het er nu een aantal weken later uitziet ik ben gewooon superongeduldig mag ik bij je kijken? Als je foto’s in je album hebt dan he??
 8. Ik zie nog geen albumpje als ik naar je profiel ga meis jij had trouwens toch ook mentor rond high profile?? Draag jij wel een borstband? Mijn pc heeft daar niks over gezegd. Gaat het zakken met een band sneller? Of is dat ergens anders voor bedoeld? hoe zit het met jou drop&fluf? Hahah al die termen ook drop &fluf double bubble Xxx
 9. Dankjewel! In mn achterhoofd hou ik altijd rekening net wat het eerst was en ja.... al zitten ze nog heel hoog... ik ben er gelukkig mee hoor! Super! Wat is een double bubble?? Ik ben heel benieuwd! Zw worden al wel wat zachter gelukkig. Dat strakke huid gevoel is daardoor aan het minder worden. Naar gevoel is dat he? Alsof je huid gaat scheuren of zo mag ik ook bij jou kijken? En ik ben heel benieuwd wat double bubble is
 10. Hoi dames, sorry was een beetje druk de laatste dagen. Ik heb jullie toegevoegd @Jolene @Daniena @Aloysa @Semmie Die van mij zakken maar niet ben nu 25 dagen po, en heb weinig geduld hahah Mag ik ook bij jullie spieken?? Allemaal rond de 400 cc mentor hp dual plane?
 11. Dankjewel! Mooi geworden hoor! ziet er heel natuurlijk uit! Dat is dus wat ik zelf belangrijk vond. Je hebt anatomisch en dat scheelt natuurlijj ook veel. Aangezien ik geen volume meer had bovenop, heb ik rond gekozen. Nu nog een kwestie van zakken. Zitten no heel hoog 20 dagen po... En dualplane... en ik hoop dat ze straks ook wat natuurlijker zullen ogen. Maar wat lekker, jij bent al een tijdje po en met de zomer nu, kan je lekker genieten van leuke bikini’s al! Ik moet mog ff geduld hebben helaas
 12. Precies dat wat @Stroopwafel zegt! Voor de grootst mogelijke toch natuurlijke, dan weet je chirurg je het beste te adviseren! Ik denk dat ik gezien mij volle C wens, straks na het zakken, zoals sommige noemen drop&fluf, ook wel op een volle C zit... ben heel beniewd naar het eindresultaat in ieder geval... geduld hebben is heel moeilijk @Stroopwafel, mag ik spieken bij je?
 13. Ja ik snap je twijfel! En dan hoor je van iedereen: ga voor de grootste! En ook hoor je dat die 25 cc niet heel veel verschil maakt... nog meer twijfel haha... voor mij was het belangrijk dat het bij mijn lijf zou passen en niet te veel zou opvallen. Niemand in mn omgeving weet het en dat wil ik ook graag zo houden. Ik draag altijd de dikste maximizers en nu met kleding aan (en nog wel de strakke post operatieBH) staat de boel nog best strak. Het is maar een enkele persoon oogevallen! ik heb je toegevoegd en ben benieuwd wat je van de groote vindt... en als je nog vragen hebt, hoor ik het graag!
 14. Hoi @Ellen1997, ik had exact hetzelfde als jij. Zie mijn operatieverslag! Ik ben 173, 75 kilo, brede schouders en borstkas. Zat op een leeg b’tje. Geen volume meer aan bovenkant na langdurig borstvoeden en afvallen. Ik wilde uitkomen op een volle C, kleine D. Past mooi bij mn lengte en ik wilde zeker niet te groot en te opvallend. Mijn chirurg heeft mij 425CC rond high profile coh. 1 van Mentor geplaatst. Deze zijn dual olane geplaatst. Hiermee zou ik volgens hem op een Volle C uitkomen... ik ben nu 19 dagen po... als je wilt kijken, mag dat. Laat me maar weten, dan voeg ik je toe
 15. Ik hoop dat mijn borstspier zich ook een keer gaat ontspannen! Ff wat anders miss weet jij dat, aangezien je al een paar maand po bent.... heb jij tijdens of voorafgaand je menstruatie nu meer pijn aan je borsten dan voorheen??
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×