Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Gin@

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  82
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Good

5 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gin@

  Twijfelend tussen 3 aantal cc’s help!!!

  Dankjewel! Mooi geworden hoor! ziet er heel natuurlijk uit! Dat is dus wat ik zelf belangrijk vond. Je hebt anatomisch en dat scheelt natuurlijj ook veel. Aangezien ik geen volume meer had bovenop, heb ik rond gekozen. Nu nog een kwestie van zakken. Zitten no heel hoog 20 dagen po... En dualplane... en ik hoop dat ze straks ook wat natuurlijker zullen ogen. Maar wat lekker, jij bent al een tijdje po en met de zomer nu, kan je lekker genieten van leuke bikini’s al! Ik moet mog ff geduld hebben helaas
 2. Gin@

  Twijfelend tussen 3 aantal cc’s help!!!

  Precies dat wat @Stroopwafel zegt! Voor de grootst mogelijke toch natuurlijke, dan weet je chirurg je het beste te adviseren! Ik denk dat ik gezien mij volle C wens, straks na het zakken, zoals sommige noemen drop&fluf, ook wel op een volle C zit... ben heel beniewd naar het eindresultaat in ieder geval... geduld hebben is heel moeilijk @Stroopwafel, mag ik spieken bij je?
 3. Gin@

  Twijfelend tussen 3 aantal cc’s help!!!

  Ja ik snap je twijfel! En dan hoor je van iedereen: ga voor de grootste! En ook hoor je dat die 25 cc niet heel veel verschil maakt... nog meer twijfel haha... voor mij was het belangrijk dat het bij mijn lijf zou passen en niet te veel zou opvallen. Niemand in mn omgeving weet het en dat wil ik ook graag zo houden. Ik draag altijd de dikste maximizers en nu met kleding aan (en nog wel de strakke post operatieBH) staat de boel nog best strak. Het is maar een enkele persoon oogevallen! ik heb je toegevoegd en ben benieuwd wat je van de groote vindt... en als je nog vragen hebt, hoor ik het graag!
 4. Gin@

  Twijfelend tussen 3 aantal cc’s help!!!

  Hoi @Ellen1997, ik had exact hetzelfde als jij. Zie mijn operatieverslag! Ik ben 173, 75 kilo, brede schouders en borstkas. Zat op een leeg b’tje. Geen volume meer aan bovenkant na langdurig borstvoeden en afvallen. Ik wilde uitkomen op een volle C, kleine D. Past mooi bij mn lengte en ik wilde zeker niet te groot en te opvallend. Mijn chirurg heeft mij 425CC rond high profile coh. 1 van Mentor geplaatst. Deze zijn dual olane geplaatst. Hiermee zou ik volgens hem op een Volle C uitkomen... ik ben nu 19 dagen po... als je wilt kijken, mag dat. Laat me maar weten, dan voeg ik je toe
 5. Ik hoop dat mijn borstspier zich ook een keer gaat ontspannen! Ff wat anders miss weet jij dat, aangezien je al een paar maand po bent.... heb jij tijdens of voorafgaand je menstruatie nu meer pijn aan je borsten dan voorheen??
 6. Ik vind ze prachtig geworden!! Het lijkt wel of ze ook een stuk groter zijn geworden na het zakken of ligt dat aan mij? Heel herkenbaar die vormen tijdens de eerste weken! Dat heb ik ook jog heel erg nu.
 7. Ja super, dankjewel! Ik ga ze zo in mn pauze bekijken, ben heel benieuwd!!
 8. Hoi hoi superinterressant je verhaal! Ik lees boeiend mee, je schrijft echt leuk en alles is zoow herkenbaar! Ik ben zelf 15 dagen po en mn boobs hebben hun weg naar het zuiden nog niet gevonden. Ik ben heel benieuwd naar je zakproces... mag ik in je album kijken??
 9. Hi ladies, ik ben even benieuwd naar jullie ervaringen met de carefix AVA. Ik heb hem vandaag gekregen, en zat gelijk lekker stevig, maar nu paar uur later, miss toch iets te stevig. Waardoor ik twijfel of ik beter ga omruilen voor een cupmaat groter. Hoe ‘stevig’ zat het bij jullie?
 10. Gin@

  Onzekerheid na 11 dagen po

  Echt hè! Dankjewel @best_boobie ik ben het helemaal met @Jolene eens! You’re the best, dikke smakkert
 11. Gin@

  Onzekerheid na 11 dagen po

  Ik ga stuk om hoe je dit omschrijft dit ben ik hahahhahah my back and front are killing me maar door jou lach ik me dood op dit moment... super
 12. Wauw wat een superleuk nieuws!! Ik ben heel blij voor je meis!!! Dat wordt een superleuk uitzicht in de zomervakantie :) aftellen kan inderdaad beginnen! Spannend spannend spannend he?
 13. Nu wordt het alleen nog maar beter en mooier (zit ik zf ook op te wachten, ben 10 dagen po) thanks, ik ga ff spieken
 14. Hi hello, hoe gaat t nu met je? De ergste dagen achter de rug als t goed is? Mag ik ook spieken in je album?
 15. @Annemarte hoi, ik herken heel veel in wat je schrijft en ben heel beniewd hoe het allemaal verandert door de weken heen... ik ben nu 9 dagen po en de vormen zijn raar, vooral van boven. Ook zijn ze nog keihard en mn borstbeen is een beetje gelig. Zijkanten bonten blauw ter hoogte van de hevhtingen... kortom nog geen mooi plaatje. Mag ik misschien in je album kijken?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×