Ga naar inhoud
Borsten Forum

Daniena

Premium Member
 • Aantal items

  74
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oww ik heb toen ik bijkwam ook vage appjes gestuurd naar mn familie en vriendinnen, niet te lezen. En heb ook een foto verstuurd, kan het me niet herinneren maar schaamde me dood Haha. Sterkte met je herstel!!
 2. Hoi, ook ik ben door Felicia geopereerd, eind juli. Super blij met het resultaat, nu 10 weken PO. zodra de zwelling minder wordt, worden ze steeds mooier. Ik heb mentor 330 cc. sterkte met je herstel!
 3. Daniena

  Dr Felicia Smits Velthuis Kliniek

  Wellicht een wat late reactie maar ik ben bij haar geweest en super tevreden, zowel over het consult als over het eindresultaat!
 4. Ben er ook super blij mee hoe het verloopt en hoop dat het zo blijft. Zit nu op 4 ipv 8 PCM per dag, heerlijk! Zo spannend maandag! Goed daf je bij je ouders gaat slapen, heb ik ook de eerste 3 nachten gedaan! Was ook vooral blij met het bed dat verstelbaar was, eerste 2 nachten echt omhoog geslapen! Maar het klinkt alsof je al een hele goede voorbereiding hebt, heel goed!! Nu nog even je weekend doorkomen en dan gaat het gebeuren!!
 5. Herstel gaat me zeker goed af! Is me nu, 10 dagen later, zo meegevallen! En hopelijk blijft dat zo! Nu ook aan t afbouwen met de paracetamol, dus gaat helemaal de goede kant op! Hoe gaat het met jou?
 6. Vandaag 10 dagen PO en mn eerste controle gehad! Verpleegkundige gaf aan dat het er goed en rustig uitziet en dat ze goed voelen. Van de fysio te horen gekregen dat ik weer boven mn hoofd mag met mn armen, dus heerlijk mn haren zelf wassen en weer wat van de bovenste plank kunnen pakken! Yeahh!
 7. Hahahah daar lijken ze indd op, ze zitten zo ontzettend vast! Nou ja maar goed ook. Oww das een fijn vooruitzicht, kan je dat spookbeeld uit je hoofd halen, nu ik nog ;-)
 8. Nou ik zou lekker vast houden aan je eigen kliniek, zij weten wat ze doen! Dus no worries, het gaat allemaal goed mer je! Die pleisters eraf trekken lijkt me ook niks, hoop dat dar morgen of volgende week door hun wordt gedaan...ben veel te bang dat ik aan mn hechting blijf hangen en dan doortrek ofzo...(zal vast niet kunnen hoor, maar toch...)
 9. Toch apart hè dat verschil. Ben heel benieuwd wat ik morgen te horen krijg maar merk daf ik het ook wel prettig vind dat er even naar ze gekeken wordt door een ander dan mijzelf ;-)! hahhahaha ben benieuwd of het je lukt met de pleisters en of je de incisies kan zien, te grappig!!
 10. Thankx voor het delen, heb het net gelezen! Hoop maar dat het helemaal goed gaat bij ons! Morgen heb ik contol, hoop dat ik dan de bevestiging krijg dat het allemaal goed gaat!
 11. Ik heb dus geen krukje Hahah wel handig om die in huis te hebben! Whahha hilarisch je verhaal in de supermarkt, dat zou ook echt mn eer te na zijn om dat te vragen hoor in een supermarkt, ze zien me aankomen.
 12. Maar elke dag worden we minder afhankelijk, heerlijk. Nu alleen nog als ik iets op de bovenste plank van de kast heb gelegd, dan heb ik even hulp nodig ;-) mooi hoor zo subtiel mogelijk, zo ben ik ook en volgens mij heb ik ze ook zo. Kwam van de week de buurvrouw tegen en die zei er niks over; dus ga er maar vanuit dat het niet opvalt. Scheelt ook dat ik al jaren 3 dubbel maximizer droeg ;-) ahh leuk 2 meisjes, ben benieuwd naar hun reactie Haha
 13. Hahaha ja zo moet je je boodschappen ook wel doen hè. Erg hè, normaal regel en doe ik alles zelf en nu was ik afhankelijk, niks voor mij. Hahhahahahha te mooi! Ik heb dat ook, als ik een shirtje draag denk ik; Oww dat valt mee...maar zodra die sportbh uitgaat dan denk ik exact hetzelfde als jij Hahahha! Komt vooral omdat ik eerst niks had en nu dit Haha! Maar ben er blij mee dat het niet opvalt hoor! Ik hoop ook dat het wegtrekt, denk dat we geduld moeten hebben, maar dat heb ik niet Haha, wil nu het eindresultaat weten en zien! Leuk dat je kids weer terugkomen, hoe oud zojn ze? Ben heel benieuwd naar hun reactie...en of het anderen opvalt. Bij mij tot nu toe niet...en dat wilde ik ook dus gaat helemaal goed ;-)!
 14. Dat heb je slim gedaan qua werk. Maar heb je de eerste dagen wel hulp gehad? Ik kon amper mn bed uitkomen..maar wel fijn dat thuiswerken hè! Helemaal in dit soort situaties! Bij mij zal het denk ik ook niet opvallen, heb het alleen aan mn 2 directe collega’s verteld en de overige gezegd dat ik lekker vrij wilde zijn. Hahaha te mooi met je vader, grappig! Was hem dus helemaal niet opgevallen? Naar welke maar ben je nu ongeveer gegaan? goed van je die borstband, ik wacht vrijdag even af of ik er ook een om moet of wat boor andere tips ik nog krijg. Merk wel dat sins gister de huid van mn linkerborst gevoeliger is..verder is er echt een groot verschil met een week geleden, hoe fijn hè!
 15. Hi! Jij bent fanatiek met werken, wat goed. Ik heb indd ook mn mail wel gecheckt maar echt zin om wat te doen had ik niet. Ik heb kantoorwerk, ben Personeelsadviseur, dus hoef alleen mn laptop te installeren en te gaan, maar ben vanaf volgende week alleen door mn collega’s die op vakantie zijn, dus pak nu nog maar mn rust. Rijden heb ij nog niet gedaan, wil ik morgen doen. Maar zoals jij t omschrijft, zo zit ik vast morgen ook in de auto ;-)!! Ow geen controles, helemaal niet? Ik moet as vrijdag, volgende week vrijdag en dan pas weer in februari. Vind het zo gek dat alles overal anders is, de een heeft een sportbh, de ander verband, de een mag 2 weken niet rijden, de ander na 4-5 dagen, alles is zo verschillend. Hou me maar aan mn eigen voorschriften maar is lastig als je zoveel verschillende dingen leest hè! Heb je eigenlik al een antwoord op je vraag over kapselvorming? Zat het toevallig net te lezen op een site toen jij die vraag stelde..Moest je een borstband dragen, of doe je dat omdat je het hier hebt gelezen??
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×