Manni

Manni : 18 juli 2018 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hoi hoi, ik wilde me even voorstellen. Ik ben 35 jaar en na 2 kinderen zijn mijn borsten nog minder geworden dan het al was. Ik ben 1.68 en weeg 50 kg en heb nu cup A. Ik hou van zo natuurlijk mogelijk en zit te denken aan een cup C. Ik heb net een intake gepland bij Bergman maar wil me nog oriënteren bij andere klinieken. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Manni

 

hoi hoi

 

Ik zag dat jij ook een operatiedatum hebt, daarom heb ik de titel aangepast en topic verplaatst, hier in dit topic kun je dadelijk je verslag en alle verdere updates neer gaan zetten, en heb je alles netjes op 1 plek bij elkaar staan.

 

Nu lekker aftellen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi! Spannend! 

Ik word ook door Straten geopereerd, maar pas in september.

Ben benieuwd naar je updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Operatieverslag 18 juli

 

Gisteren was het eindelijk zover. Mijn boobday! De nacht ervoor heb ik goed kunnen slapen omdat bij mij zenuwen vaak pas op het moment Supreme komen. Wel maar kort geslapen omdat ik om 7:30 al aanwezig moest zijn. We waren wat vroeg dus ik en m'n vriend mochten nog even wachten op de groene banken. Al snel kwam een verpleegkundige me halen en mocht ik mijn operatiepakje aandoen. Nog even een knuffel met m'n vriend en ik mocht mee naar een andere ruimte waar mijn bloeddruk werd gemeten, mijn infuus werd aangelegd en stickers op m'n lijf werden geplakt om m'n hart in de gaten te houden. Daarna kwam dr Straten om me af te tekenen. Hij vroeg of 't 260 of 300cc ging worden. Ik zei ik neig naar 300cc als jij ook denkt dat dat het beste is. 300cc schreef hij op m'n borst. Hij vroeg of ik zenuwachtig was. Ik zei nee valt eigenlijk wel mee. Ik hoef niks te doen zei ik. Dr Straten zei: ja ik zou dus zenuwachtig moeten zijn. Ja inderdaad zei ik hihi. 

Ik werd naar de operatiekamer gereden waar het erg koud was. Ik moest op een ander bed overstappen die lekker voorverwarmd was. De anesthesist kwam om de narcose in te brengen. Voel je al iets in je arm vroeg hij. Wat moet ik voelen zei ik. Moment zei hij, komt zo wel. En ja toen voelde ik wel een irritant gevoel door m'n arm stromen. Er werd nog gevraagd of ik nog op vakantie ging, en welterusten gewenst en weg was ik. Na 1 uur was het gebeurd. Ik werd wakker gemaakt uit de narcose. Ik mocht mijn vriend bellen zodat hij kon komen kijken naar het resultaat. Wat zijn ze prachtig! Zo mooi had ik niet kunnen dromen. Ik voelde me nog een tijdje wankelig na de narcose dus ik heb mijn tijd genomen om bij te komen, te eten en te drinken. Na een kippenbouillon voelde ik me snel beter. Ik kon ook snel naar de wc. 

We moesten wel 1,5 uur wachten op dr Straten want hij was nog met een operatie bezig. Ik vond het totaal niet erg maar m'n vriend was wel klaar om weg te gaan. Hij heeft het niet op ziekenhuizen of iets wat erop lijkt. Dr Straten kwam rond 13 uur langs om te vertellen dat alles goed gegaan is. Daarna mochten we naar huis. De autorit terug naar huis ging goed. Nu lekker bijkomen en uitrusten en genieten van mijn vormen. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest SN_90

Wat ben je rustig gebleven! Bij mij zal het anders zijn denk ik. Goed herstel gewenst!:71:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gefeliciteerd @Manni:43:

Leuk verslag maar oei, een zenuwachtige PC wil niemand, denk ik. :152:

Succes met je herstel en genieten van die nieuwe vormen.

:71:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was nu wel benieuwd of jij naast me hebt gelegen en denk het wel haha. Waarschijnlijk was Straten met mij bezig toen jullie zo moesten wachten. Ik moest om 07.45 uur melden en werd pas rond 08.30 gehaald dus in die tijd was jij denk ik geopereerd...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa dat moest haast wel. Ik werd om 8 uur geopereerd. Toevallig zeg :lol:. Hoe gaat het met je? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klinkt helemaal goed @Manni Fijn dat alles goed is gegaan en dat je zo rustig bent gebleven.

Hoe is het nu met je? The day after? 

Moet je bij dr. Straten een borstband om na de operatie of gewoon alleen een stevige sportbh?

Ik wens je een goed herstel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@essie85 het gaat op zich wel goed hoor. 't voelt allemaal flink strak en gespannen. En de nachten zijn erg vervelend omdat ik dan last van m'n rug heb. Ik heb naast m'n sportbh ook een borstband gekregen. En dank je wel ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Manni Haha echt toevallig! Ik vond je behoorlijk fit naar de wc lopen trouwens. Ik strompelde echt als een oud vrouwtje -_- Vandaag gaat op zich beter. Ik kan zelf mijn bed uit maar poe voel me zo stijf van het zitten en weinig bewegen. Probeer wel elke keer beetje te lopen maar voel me soms wat slapjes. Ik kan ook niet goed (diep) ademhalen dus denk dat t ook daarmee te maken heeft. Was vandaag even naar beneden om te eten aan de eettafel maar voelde me toch niet lekker worden. Daarna ook erg moe dus meteen gaan slapen. Voel je je ook extra moe?

 

Wanneer heb jij de controle afspraak? Ik volgende week donderdag. Krijg dan waarschijnlijk ook een borstband (nu nog niet vanwege de lift). Volgens mij zit dat helemaal niet fijn?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ja, dat op je rug slapen lijkt me ook echt wel vervelend. Ik ben echt een buikslaper. Maar je moet er wat voor over hebben. 

Heb je een foto van je nieuwe meiden? Mag ik die zien?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha nou dat was de eerste x ook een stuk minder toen ik naar de wc ging. Dat niet diep kunnen ademen had ik ook door die steken. Ik moest daar gewoon doorheen ademen en nu gaat dat goed en diep genoeg. Ik ben ook behoorlijk stijfjes. En inderdaad moe maar dat komt ook omdat ik snachts niet kan slapen door mijn rug. Ik heb ook donderdag de controle afspraak om half 11. En die band zit op zich wel oké alleen soms erg strak. 

Share this post


Link to post
Share on other sites