Annnne

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Annnne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Manni wat fijn dat het goed is gegaan! Ik ben aan het oriënteren welke pc ik wil en twijfel tussen dr straten en dr verdonck. Zou ik misschien mogen spieken in jou album?
 2. @Kaat. @Doriend bedankt voor de reacties!! Prijzen vallen me heel erg mee als ik eerlijk ben! doriend heel veel succes vrijdag!
 3. Fijn dat ze je via de telefoon gerust hebben gesteld! Ik weet ook wel bijna zeker dat ik het wil, maar moet er van mezelf nog wel even over nadenken. Meelezen op dit forum helpt mij wel merk ik om zekerder van mijn zaak te zijn! Weet jij toevallig waar je allemaal op consult kan bij de BBC? Op de site staat verschillende plekken in nl en be, en ik kom uit zeeland (btje ver naar Diest, maar voor een goede arts is dat het wel waard denk ik) mag ik vragen wat je ervoor hebt moeten betalen?
 4. @Kaat. Wat fijn dat de operatie goed gegaan is en je herstel ook vrij goed gaat! Jammer van je linkerborst, hopelijk trekt de pijn daar ook snel van weg ik ben zelf nog in de oriëntatiefase, nog aan het bedenken welke arts en of ik de stap durf te zetten überhaupt Verdonck word hier over het algemeen goed beoordeeld geloof ik succes met je herstel verder!!
 5. @Kaat. Hoe is je operatie verlopen?? Gaat alles goed en ben je tevreden met het resultaat?
 6. @Vonnepon hoi! ik ben mama van 2 kids en heb daar een lege 80 A aan overgehouden en ben me aan het oriënteren om een bv te laten doen. Weet alleen echt nog niet waar en ben wel heel benieuwd naar het resultaat van jou bv! Klinkt alsof het er heel natuurlijk ook ziet! zou ik misschien eens mogen spieken in jou album?
 7. Hallo, ik ben Anne, 30 jaar. Twee kleine kindjes waarbij ik ook beide keren borstvoeding heb gegeven (8 en 9 maanden). ik had voor de borstvoeding een kleine B cup maar nu is helaas 80 A al wat te groot. Nu ben ik aan het nadenken over evt een borstvergroting en lees me zoveel mogelijk in. Zie er wel tegenop dat je daarna 6 weken niet mag tillen enz. Zowel thuis met de kids als met werk als fysiotherapeut lijkt dit me lastig.. zijn er meiden hier die ervaring hebben om als fysio na borstvergroting weer aan de slag te gaan? Hoelang duurde dit??