Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Summer18

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wauw heel mooi geworden @Mrs.!! Dankjewel voor het toevoegen. Onze voorsituatie is inderdaad heel verschillend maar vind het fijn om te zien dat hij mooi borsten maakt en de littekens zien er ook heel netjes bij je uit! Xx
 2. @Mrs. zou ik misschien in je album mogen kijken, ik heb over 2 weken een consult bij van Straten dus ben erg benieuwd!
 3. Summer18

  borstvergroting door dr. van der Weij

  Owjeej daar schrik ik toch wel een beetje van, zeker omdat ik al een optie heb staan voor een borstlift. Nu is de reden gelukkig vooral administratief en maakt hij (als het goed is) wel alsnog mooie borsten maar dit zet me wel aan het denken.. dankje voor het delen!
 4. Summer18

  borstvergroting door dr. van der Weij

  Hoi Nanaz, Mag ik vragen waar je van der Weij op een zwarte lijst heb zien staan? Ik ben laatst bij hem op consult geweest en had er wel een goed gevoel bij en zie over het algemeen goede verhalen over hem maar dit klinkt dan toch niet zo goed.. vind het ook erg lastig om de juiste chirurg te zoeken dus kan je helaas ook nog niet verder helpen
 5. Hoi Miki, Fijn om iets te lezen over een borstlift zonder implantaten. Zelf ben ik hiervoor ook aan het oriënteren maar ik merk dat hier weinig over te vinden is.. zijn je hechtingen inmiddels verwijderd? En hoe voelt het nu?
 6. Summer18

  Voorstellen

  Hoi allemaal, Na 2 zwangerschappen en in totaal bijna 3 jaar borstvoeding heb ik een hele lege d/e cup overgehouden. Nu heb ik de stap genomen om een borstlift uit te gaan voeren. Ik ben al op consult geweest bij Boerhaave en had hier een fijn gevoel bij maar mogelijk wil ik ook nog bij Nio op consult. Graag lees ik ervaringen van anderen die ook een borstlift hebben laten doen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×