Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Summer18

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mijn pc gaf aan dat voor de spier wel een natuurlijke 'hang' krijgt omdat ze ook meebewegen, wat ik persoonlijk juist fijn vind! Hij plaatst wel alleen kleine protheses (tot 250 cc volgens mij) voor de spier omdat het anders inderdaad te zwaar is waardoor de kans op hangen groter is. En er is altijd een kans dat ze weer gaan hangen als je huid verslapt maar als je al een lift hebt gedaan is die kans natuurlijk kleiner. En belangrijk om gewoon altijd een bh te dragen. Zelf wil ik geen enorme borsten (heb ook al een d/e cup) dus ik wilde geen grote protheses er in. Veel mooie resultaten gezien bij dr Straten van een lift+protheses dus heb in hem alle vertrouwen! Nu inderdaad hopen dat het zonder complicaties verloopt
 2. @Isabeau-12 zou ik je foto's misschien ook mogen zien? Ik heb nu 75 d/e en krijg in december een borstlift met 225 cc dus ben benieuwd hoe het eerste deel bij jou er al uit ziet!
 3. Hi Jeka, Hoe gaat het nu zonder pijnstilling? Is het een beetje te doen? Ben ook benieuwd of je littekens mee vallen of dat je daar ook van schrok? Hopelijk gaat je tepel inderdaad weer wat omhoog als de prothese zakt!
 4. Summer18

  Bang voor complicaties. Wie overtuigd me?

  Hoi @Mamavan2kids, Heel herkenbaar om je verhaal te lezen. Mijn operatie is pas in december en kijk er vooral heel erg naar uit maar ik heb ook veel dagen dat ik ga twijfelen en bang ben voor complicaties en vage klachten.. zelf heb ik ook 2 kleine kinderen en zou me dan heel schuldig voelen Zelf heb ik erg veel allergieën (noten, veel soorten fruit, pollen, huisstofmijt etc) en gelezen dat je dan meer kans hebt op het Asia syndroom. Zijn er meer meiden met veel allergieën die dit kunnen bevestigen/ontkrachten? Hopelijk zijn er genoeg meiden die je weer vertrouwen geven in de operatie zodat je er weer naar uit kunt kijken! Liefs!
 5. Hoe is je controle afspraak gegaan? Hopelijk ziet het er allemaal goes uit en mag je lekker naar buiten! Wat spannend, dat komt al in zicht! Ga je ook naar Frans Straten?
 6. Wat fijn! En super dat de pijn na een week dus al meevalt dit warme weer zal het slappe gevoel ook nog wat erger maken.. hopelijk voel je je gauw weer goed! Sowieso lekker gaan genieten van je nieuwe boobs! Ga je een album aanmaken?
 7. Wat goed om te horen! Ben je blij met het resultaat tot nu toe? En hoe gaat het met de pijn? Heb jij alleen een lift laten doen of ook met protheses erbij?
 8. Na hier heel veel informatie te hebben gelezen ben ik bij Frans Straten geweest en er staat nu een borstlift gepland met 225 cc rond voor de spier. Dit zal zijn op 19 december doordat mijn vriend dan bijna 3 weken thuis is om te helpen met 2 kleine kindjes. Ik kijk er onwijs naar uit maar vind het ook heel spannend
 9. @Manni zou ik misschien ook mogen kijken? Ik krijg in december 225 cc icm een borstlift bij Straten dus ben erg benieuwd!
 10. Summer18

  Frans straten boobs verzamelen !!

  Wat leuk om al die positieve reacties te zijn over Frans Straten! Voor mij staat er in december een borstlift gepland met ronde mentor protheses van 225 cc voor de spier. Ik kijk er onwijs naar uit maar vind het ook mega spannend! Is er nog iemand die de protheses voor de spier heeft laten plaatsen bij Straten?
 11. @Cassidy en @Lyn zou ik misschien foto's van jullie mogen zien? Ik ben deze week bij Straten geweest voor een borstlift + prothese. Hij adviseert tussen de 200 en 250 cc rond moderate plus voor de spier. Ik heb nu een lege 75D/E, ben 1.72 lang en 66 kilo dus redelijk dezelfde voorsituatie als jullie. Ben dus heeel erg benieuwd naar jullie resultaat! Liefs!
 12. Ooh super mooi daar zal je vast heel blij mee zijn!
 13. @mooda heel mooi geworden, vind ze heel mooi natuurlijk lijken! En ik vind het verschil ook wel mee vallen hor. Mag je heel trots op zijn! @Gaby helaas kan ik jou foto's nog niet zien? Liefs!
 14. @Gaby en @mooda zou ik ook in jullie album mogen kijken? Ik heb aankomende week een afspraak bij Straten voor een lift/protheses dus ben erg benieuwd!
 15. Wauw heel mooi geworden @Mrs.!! Dankjewel voor het toevoegen. Onze voorsituatie is inderdaad heel verschillend maar vind het fijn om te zien dat hij mooi borsten maakt en de littekens zien er ook heel netjes bij je uit! Xx
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×