Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Summer18

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat twijfelen is heel logisch @Robijntje02! En alleen maar goed om echt een bewuste keus te maken en er goed over na te denken! En snap ook heel goed als je alleen een vergroting zou doen, scheelt inderdaad littekens en ook geld uiteraard. Helaas is dat bij mij geen optie doordat ik dan flinke protheses nodig hebt en juist geen hele grote borsten wil. Bij mij worden de protheses voor de spier geplaatst doordat ik genoeg weefsel heb en het een kleine protheses zijn. Doordat deze niet zo zwaar zijn is de kans dat ze opnieuw gaan hangen niet zo groot gelukkig. Volgens mij is DD nu gewoon E geworden maar dat weet ik niet zeker eigenlijk Ik zal mn voorfoto even via pb naar je sturen! Liefs
 2. Hey @Robijntje02, Spannend dat je ook aan het oriënteren bent! Wat is de reden dat je bij een lift toch hangborsten zou overhouden? Het is daarbij toch de bedoeling dat ze weer omhoog komen.. Ik kon eventueel wel ook alleen een lift maar hierdoor zou de bovenkant alsnog wat leger blijven en juist dat vind ik vervelend.. dus na lang twijfelen toch besloten om ook een prothese te laten plaatsen. Ik wil ook geen grotere borsten maar wel weer gevuld bovenin. Maar ik twijfel ook nog steeds hor en ben ook nog steeds ergens wel een beetje bang voor dat asia syndroom. De lift en prothese worden in 1 keer gedaan, er is eigenlijk ook helemaal niet besproken om dat in 2 keer te doen. Ik heb gelukkig van dr Straten ook nog geen complicaties voorbij zien komen dus heb alle vertrouwen in hem! Mocht je dus nog niet 100% goed voelen bij een pc zou ik hem zeker aanraden. Ik wil wel alvast mijn voorfoto in een pb naar je sturen? Liefs!
 3. Summer18

  even voorstellen... interesse in lift

  Hoi @Ldl, Wat spannend dat je je aan het oriënteren bent voor een lift+mogelijk een prothese. Bij mij staat deze operatie in december gepland! Ook hier zijn ze door zwangerschappen + borstvoeding helaas leeg geworden en wat gaan hangen. Vroeger waren mijn borsten een soort van 'het mooiste van mijn lichaam' en nu maakt het me juist onzeker. Ik ben van een volle E voor de zwangerschappen naar een lege D/E gegaan. Ook weeg ik 10 kilo minder waardoor ze natuurlijk ook leger zijn. Eerst was ik ervan overtuigd dat ik alleen een lift wilde maar na het bekijken van veel foto's toch tot de conclusie gekomen dat ik kleine protheses laat plaatsen van 225 cc om boven in ook weer wat volume te krijgen. Ik laat het doen bij dr Straten in kliniek Heyendael doordat ik hier heel veel mooie resultaten heb gezien van lift+prothese. Het kost rond de 5000 euro maar ik heb mentor cohesive 2 doordat ze voor de spier geplaatst worden. Deze kosten 200 euro extra doordat ze minder rimpelen. Hopelijk heb je wat aan de informatie Liefs!
 4. Hahah ik kan inderdaad ook niet zo goed onthouden wie wie is Ik heb de 200 cc en 250 cc gepast en moet zeggen dat ik er weinig verschil in zag. De pc zei ook dat allebei kon dus we hadden 225 als middenweg gekozen.. het zal allemaal ook niet zoveel verschillen. De kliniek zit op 2 uur afstand dus om nog even een keer te passen is ook niet ideaal. Maar het komt vast goed! Ben erg benieuwd op welke maat je uiteindelijk uitkomt. Maar eerst rustig herstellen!
 5. Dankjewel voor het toevoegen! Door je foto's herkende ik dat we al eerder via pb bericht hebben maar wauw super mooi geworden hor!! En wat fijn dat het allemaal is meegevallen. Ik had mijn voorfoto ook naar jou via pb gestuurd en ben 1.73 en weeg 67 kg. Nu heb ik een 75 D/E dus ben erg benieuwd wat het straks wordt. Ik wil ook geen grotere borsten maar wel weer gevuld aan de bovenkant.. ik krijg de moderate plus profile. Twijfel nog steeds wel tussen de 200, 225 en 250 cc maar volgens mij twijfelt iedereen tot het laatst over de maat haha. Jij hebt de prothese ook voor de spier toch?
 6. Hoi @Isabeau-12, Wat leuk om iemand te vinden die een redelijk gelijke operatie ondergaat als ik! Wat was jou voorsituatie kwa cupmaat, lengte en gewicht? En zou ik misschien in je album mogen kijken? Ik krijg in december een borstlift + 225 protheses van mentor bij dr Straten dus ben erg benieuwd hoe het er uit ziet! Nu zag ik wel dat jij het in 2 keer hebt laten doen dus het is niet helemaal vergelijkbaar maar is het je achteraf allemaal mee of tegen gevallen? Liefs summer18
 7. Wauw wat een super mooi resultaat, ziet er prachtig uit! Jaa ik vind het onwijs spannend maar kijk er ook wel naar uit
 8. @Koptelefoon leuk om alles te lezen en fijn dat het goed gaat! Zou ik misschien je foto's mogen zien? Mijn lift + protheses staat in december gepland dus ben erg benieuwd naar je resultaat!
 9. De operatie staat pas in december gepland dus ik moet nog even wachten.. die van jou komt nu wel vlakbij, spannend!
 10. Hey Liss27, Spannend vandaag je consult! Komt vast helemaal goed, ze zijn daar heel erg vriendelijk, rustig en behulpzaam. Mijn lift+protheses staat ook bij dr Straten ingepland en kijk er erg naar uit ben heel benieuwd hoe je consult is, veel plezier! Liefs Summer2018
 11. Mijn pc gaf aan dat voor de spier wel een natuurlijke 'hang' krijgt omdat ze ook meebewegen, wat ik persoonlijk juist fijn vind! Hij plaatst wel alleen kleine protheses (tot 250 cc volgens mij) voor de spier omdat het anders inderdaad te zwaar is waardoor de kans op hangen groter is. En er is altijd een kans dat ze weer gaan hangen als je huid verslapt maar als je al een lift hebt gedaan is die kans natuurlijk kleiner. En belangrijk om gewoon altijd een bh te dragen. Zelf wil ik geen enorme borsten (heb ook al een d/e cup) dus ik wilde geen grote protheses er in. Veel mooie resultaten gezien bij dr Straten van een lift+protheses dus heb in hem alle vertrouwen! Nu inderdaad hopen dat het zonder complicaties verloopt
 12. @Isabeau-12 zou ik je foto's misschien ook mogen zien? Ik heb nu 75 d/e en krijg in december een borstlift met 225 cc dus ben benieuwd hoe het eerste deel bij jou er al uit ziet!
 13. Hi Jeka, Hoe gaat het nu zonder pijnstilling? Is het een beetje te doen? Ben ook benieuwd of je littekens mee vallen of dat je daar ook van schrok? Hopelijk gaat je tepel inderdaad weer wat omhoog als de prothese zakt!
 14. Summer18

  Bang voor complicaties. Wie overtuigd me?

  Hoi @Mamavan2kids, Heel herkenbaar om je verhaal te lezen. Mijn operatie is pas in december en kijk er vooral heel erg naar uit maar ik heb ook veel dagen dat ik ga twijfelen en bang ben voor complicaties en vage klachten.. zelf heb ik ook 2 kleine kinderen en zou me dan heel schuldig voelen Zelf heb ik erg veel allergieën (noten, veel soorten fruit, pollen, huisstofmijt etc) en gelezen dat je dan meer kans hebt op het Asia syndroom. Zijn er meer meiden met veel allergieën die dit kunnen bevestigen/ontkrachten? Hopelijk zijn er genoeg meiden die je weer vertrouwen geven in de operatie zodat je er weer naar uit kunt kijken! Liefs!
 15. Hoe is je controle afspraak gegaan? Hopelijk ziet het er allemaal goes uit en mag je lekker naar buiten! Wat spannend, dat komt al in zicht! Ga je ook naar Frans Straten?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×