Spring naar bijdragen
Borsten Forum

essie85

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  66
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

4 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam

Recente profielbezoeken

441 profielweergaven
 1. Leuk dat je ook enthousiast bent over Van der Weij. Ik vind de borsten die hij geopereerd heeft (zonder lift) ook echt heel mooi. Maar ik ga eerst zorgen dat ik over de rest van mijn lijf ook tevreden wordt. Dus nog even wat afvallen. Dan kan ik net als @Jorinde97 de beste versie van mezelf neerzetten. Het wordt afgemaakt met mooie boobs. Dat is de beloning! Maar ik ben er in mij hoofd echt elke dag mee bezig. Liefst zou ik nu al willen.... het houdt me gewoon zo bezig.
 2. Hoi Kleintje25 Wat fijn dat het allemaal goed is gegaan en dat je weinig last hebt van pijn. Klinkt echt heel positief. Ik lees hier inderdaad heel veel dat de borsten nog volop zullen veranderen. Hoop wel dat het gaat worden zoals jij had gehoopt. Ook qua grootte. Waarschijnlijk is het een kwestie van geduld. Is dr. Van der Weij na de operatie nog wel naar je toe gekomen om te vertellen hoe het is gegaan? Ik ben ook heel benieuwd naar foto’s van de boobs. Hoop dat het je snel lukt om er op te zetten. Succes nog met het herstel! Rustig aan!
 3. Ik raad dr. Van der Weij ook echt aan. Ik ben 29 juni op consult geweest bij hem. Alles werd super goed opgemeten en hij neemt er echt de tijd voor. Zo fijn! Wel moet ik nog volop sparen voor de borstvergroting. Het wordt bij mij volgend jaar. Wanneer durf ik niet te zeggen. In termijnen betalen is bij Boerhaave niet meer mogelijk. Hebben ze veranderd. Had gelezen dat het vorig jaar nog wel kon. Maar ik raad je echt aan om bij hem langs te gaan. Mij werd 380cc, anatomisch, voor de spier geadviseerd. Ook ik sport regelmatig en vindt voor de spier dan fijner. Ook heb ik er genoeg weefsel voor en herstel is sneller. Wel voordelig dus. Succes met je zoektocht naar een goede arts.
 4. Super! Dankjewel! Ze zien we prachtig uit zeg!! Heel mooi!
 5. Ja, dat op je rug slapen lijkt me ook echt wel vervelend. Ik ben echt een buikslaper. Maar je moet er wat voor over hebben. Heb je een foto van je nieuwe meiden? Mag ik die zien?
 6. Klinkt helemaal goed @Manni Fijn dat alles goed is gegaan en dat je zo rustig bent gebleven. Hoe is het nu met je? The day after? Moet je bij dr. Straten een borstband om na de operatie of gewoon alleen een stevige sportbh? Ik wens je een goed herstel!
 7. Ik lees mee en zou ook graag foto’s van borstvergrotingen, anatomisch, voor de spier geplaatst willen zien. Ook aan de andere dames, please mag ik foto’s zien?
 8. Bedankt voor je reactie! Ik heb in juni twee consulten gehad bij verschillende klinieken. Heb begrepen dat anatomische protheses alleen kunnen draaien als ze de pocket te groot maken. Een goede arts doet dus precies maatwerk en dan kunnen ze niet draaien. Sowieso wil ik een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ik ga wel voor anatomisch en dan voor de spier. Dan bewegen ze het meest natuurlijk mee. Maar ga eerst nog volop sparen!
 9. Wat zijn de redenen dat je toch voor rond hebt gekozen? Mag ik foto’s zien van boobs die dr. Straten heeft geopereerd?
 10. essie85

  borstvergroting door dr. van der Weij

  @Vonnepon Wordt wel weer heel blij van jouw bericht. Mij viel het ook al op dat het steeds met borstliften niet goed gaat bij hem. Alleen vergrotingen gaat prima, maar zodra er een lift bij komt lijkt het niet goed uit te pakken. Ik ga sowieso nog een keer bij hem op consult. Maar dat duurt nog wel even. Ga eerst volgas zorgen dat ik tevreden wordt met de rest van mijn lijf. Dus nog wat afvallen.
 11. essie85

  borstvergroting door dr. van der Weij

  Oh wat erg zeg!! Schrik hier van. Sterkte! Ging het om een borstlift? Of alleen vergroting?
 12. essie85

  borstvergroting door dr. van der Weij

  Iedereen zal wel met elke arts goede en slechte ervaringen hebben. Zo heeft ook iedereen goede en slechte eigenschappen. Het is ieders eigen keuze. Ik lees gelukkig bijna alleen maar goede verhalen over hem. En hoe hij mijn consult heeft gedaan was echt top. Hij nam er alle tijd voor. En hij maakt gewoon echt mooie borsten. Heb wel alleen borsten van hem gezien zonder lift. En die zijn echt wauw! Ik wil ook door hem geopereerd worden. Maar eerst sparen.
 13. @Andrea88 Ja, wel jammer he?! Als hij gewoon ruim de tijd neemt komt het al anders over. Maar dit kwam op mij niet goed over. Voelde me een nummer en toen ik aangaf dat ik 75C had keek hij me raar aan van ‘Wat doe je dan hier’. Totdat ik m’n shirt en bh uitdeed. Toen snapte hij het wel. Mijn gevoel bij hem is gewoon niet zo goed als bij dr. Van der Weij.
 14. @Andrea88 Mijn consult bij hem vond ik wat tegenvallen. Voelde me wel een nummer bij hem. Alsof het hem niet echt interesseerde. Hij kwam ook over alsof hij het consult even snel tussendoor wilde doen. Zijn standaard presentatie daar ging die snel doorheen. Bij dr. Van der Weij is het een heel ander verhaal. Man wat een verschil met Velthuis Kliniek. Ik heb mijn keus op dr. Van der Weij laten vallen in het Boerhaave Kliniek in Amsterdam.
 15. Goed dat je nog een keer gaat passen. Het is natuurlijk niet niks zo’n ingreep. Ik had een operatiedatum staan. 17 december, maar deze moet ik verzetten naar volgend jaar. Ga het niet redden voor december met sparen. Dus wordt denk ik maart 2019. Voor die tijd ga ik ook zeker nog een keer passen en nu nog even proberen wat af te vallen. Ook wel fijn dat ik daar dan nu wat langer de tijd voor heb. Wanneer zou jij geopereerd willen worden?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×