Ga naar inhoud
Borsten Forum

Zomerwens

Donateur
 • Aantal items

  99
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Zomerwens won de laatste dag op 19 juli

Zomerwens had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

26 Excellent

5 Volgers

Over Zomerwens

 • Verjaardag 01-07-1982

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

1134 profielweergaven
 1. Heel heftig zeg! Ik wens je heel veel sterkte en een goed herstel.... hopelijk zijn de 3 maanden snel voorbij.
 2. Hoi, welke kliniek ben je geweest? ik mocht ook de volgende dag al douchen, had de eerste week waterdichte pleisters. Na een week pleisters eraf en vanaf dan ook gewoon elke dag gedouched.
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs!! Zorg voor voldoende rust, beweeg ook regelmatig even (voor je rug en bloedsomloop), neem op vaste tijden je pijnstillers en dan voel je je elke dag een beetje beter. Na een week heb je echt het ergste achter de rug en kan je steeds meer genieten. Goed herstel gewenst!!
 4. Jaaaa @Ellen1997 je hebt ze!! Blij dat het goed is gegaan en je nu al kan genieten van het resultaat. Heel goed herstel gewenst!
 5. Mijn voorsituatie was een kleine A, of misschien wel AA. Ik droeg A maar had echt ruimte over.
 6. Hoi Piek, ik heb je toegevoegd. Zat net je voorstel topic te lezen. Je moet je niet teveel aantrekken van de cupmaten hoor. Ik heb met 375/340 (ongelijke boobs) nu een C cup. En het oogt in kleding meer als een B cup dus het had voor mij wel groter gemogen, al ben ik hier al super blij mee. In de spiegel ogen ze toch behoorlijk. Groter paste niet dus dan zou ik voor een wissel moeten gaan maar dan doe ik de komende jaren nog maar niet. Haha. Ben ook pas 4 weken PO nu dus eerst maar eens kijken hoe mijn boobs zich gaan vormen de komende maanden.
 7. Ik heb je toegevoegd. Volgens mij alleen Mentor.
 8. Ik heb je toegevoegd! Leuk, ik ga je volgen. Veel succes bij je zoektocht naar de juiste pc en cc!
 9. Zomerwens

  Infectie ???

  Hey, zit het echt in je borst of meer onder je oksel? Bij twijfel of toenemende pijn zal ik altijd even je pc bellen. Ze hebben vast wel een weekend/spoed nummer.. sterkte!
 10. Ik heb je toegevoegd! met mij gaat het heel goed, herstel valt me alles mee. Kan niet wachten om over paar weekjes een bh aan te mogen Haha maar nog even geduld... wanneer ben jij aan de beurt?
 11. @fitgirlkim meis wat een verhaal! Fijn dat het nu zo goed met je gaat. Ik wens je een goed herstel de komende 6 weken, kom lekker bij en droom alvast van die mooie bh’s!
 12. @Chel1977 dat kon ik mij bij 5 dagen PO ook nog niet voorstellen hoor! Maar vanaf dan gaat het herstel echt met de dag beter. Ik ben nu 11 dagen PO, doe alles weer (rustig) maar autorijden heb ik nog niet gedaan hoor...
 13. Dank je! Jij mag ook al trots zijn op het resultaat!! Erg mooi! Ben jij niet blauw geworden?? Onderkant van mijn borsten zijn bijna zwart en tussen de borsten in helemaal blauw geel en groen pfff!
 14. @Manni mag ik ook in jouw album kijken? Jij kan ook in mijn album als het goed is
 15. Thanks meis! Ja ik was ook verbaasd over die 10 kg. Dat is aardig veel. Met tillen vanuit je lijf en niet met je armen/borstspier. Ook stofzuigen kan, helaas hoorde mijn man dat ook Whaha maar dat laat ik de komende weken mooi nog aan hem over hoor aurorijden nog niet gedaan maar zou het wel aandurven denk ik ja..
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×