Demiiii

Demiiii : 25 april 2018 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

ik ben 19 jaar oud en heb de keuze gemaakt om voor een borstvergroting te gaan. Ik ben altijd ontevreden geweest over de groote van mijn borsten maar had nog goede hoop dat ze nog wat zoude groeien (wat dus niet het geval bleek te zijn)

ik ben twee weken geleden op consult geweest bij diana gabriels en gister nogmaals langs geweest voor een consult met de chirurg, dr. Halbesma. Er wordt 350 cc HP dual plane geplaatst en de operatie datum is 30 april. Heb er super veel zin in maar ben ook wel erg zenuwachtig. Omdat ik mezelf nogal druk kan maken over vanalles en nog wat heb ik besloten om me aan te melden op deze forum zodat ik jullie ervaringen kan lezen en eventuele resultaten kan bekijken. 

Ik ben nu een beetje aan het uitpluizen hoe een forum werkt dus ben heel benieuwd :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat leuk ! Ik word 28 april geopereerd, ook via diana gabriels.

Er is een besloten april groepje voor alle dames die in april geopereerd worden. Mocht je het leuk vinden, kun je je hiervoor aanmelden via het tabblad clubs. Gewoon gezellig kletsen en samen aftellen :) je bent van harte uitgenodigd ! X

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh wat leuk en spannend! super ga ik even uitpluizen hoe ik daar kom maar dat zal wel lukken! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi @Demiiii
Welkom hier!!

Mag ik vragen in welke kliniek je operatie gaat plaatsvinden? Dan kunnen we dat er nog bij vermelden in je titel. Heb hem nu zover ik dat kon, aangepast :)

Verder verhuis ik je even naar de operatieverslagen, dan kun je dit topic blijven gebruiken voor al je updates en ook na je operatie voor je verslag en verdere updates :)

Ik zal je ook even de regels van de club sturen in pb :35:

 

Veel plezier met aftellen!
xxx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Demi,

 

Ik ben gister geholpen door dr. Halbesma in Oisterwijk met 325cc dual plane hp. Fijne kliniek, fijne dokter. En super aardig personeel.

 

Ik hoop dat het je ook zo zal bevallen.

En laat het lekker over je heen komen. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Hiii,

 

Oh wat fijn dat het je goed is bevallen! Hoe voel je je nu na de operatie? En via welke kliniek ben je daar geholpen ook via Diana gabriels?

 

rust lekker uit en geniet van je nieuwe boobiess! :3:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo dames,

 

ik ben nu twee keer op consult geweest bij Diana gabriels. 1 keer dus met de chirurg: dr Halbesma en de operatie staat gepland 30 april in janssen kliniek Oisterwijk. Nu is het bij mij vanaf het begin, dus het maken van een afspraak voor mijn eerste consult tot het gesprek met de arts niet helemaal soepel verlopen ondanks alles toch operatie ingepland omdat ik niet kan wachten! Nu is alles geregeld. Alleen las ik op dit forum zulke slechte verhalen over DG dat ik zo ben gaan twijfele. De personen om mij heen zijn via dg geholpen en daar is alles goed gegaan. Ik lees wel goede verhalen over Janssen kliniek en dr Halbesma.. nu had ik laatst kliniek heyendeal een mailtje gestuurd en uitgelegd wat mijn situatie is en dat als ik eind april geholpen zou kunnen worden ik graag langs zou willen komen voor een consult. Ik heb namelijk erg goede verhalen gehoord over dr van straten. Nu hebbe ze mij twee keer terug gebeld en twee keer gemaild. Ik weet nu niet goed wat ik moet doen.. dg is puur alleen voor de nazorg de chirurg opereert me en de kliniek begeleidt me hierbij.. pfff ik maak mezelf helemaaal gek iemand tips of ervaringen ?

 

groetjesss

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Meid, ik begrijp je twijfels heel goed. Wat het belangrijkste is in deze beslissing dat je gevoel helemaal goed is. Zowel bij de kliniek (nazorg etc) en de Arts. Zolang dat niet zo is zou ik je aanraden nog verder te kijken. 

 

Bij twijfel zou ik het in deze situatie niet doen! En dan heb ik t over de twijfels die je hebt wat betreft de kliniek etc. 

 

succes met je keuze.

 

Ik ga vanmiddag toevallig naar heyendeal en ben gister bij DG geweest. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Heeeyy x

 

jaa super lastig.. ik heb zelf nog geen rijbewijs dus er moet iemand mee rijden en omdat we nu al een aantal keer naar barendrecht zijn geweest best een eindje rijden vanaf mij.. zijn me ouders (mn vader) want die moet rijden niet zo blij nu haha.. maar het is en blijft een belangrijke beslissing en als ik me gevoel zou moeten volgen zou ik liever verder kijken maar dat is zn gedoe allemaal omdat ik afhankelijk ben van andere.. 

 

succes! En zou je me mischien iets willen laten weten hoe jij het consult ervaren hebt?

 

groetjess

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey meid,

 

Als je nu al twijfels hebt dan zou ik het niet doen. Met de artsen zijn opzich niet echt veel mis (zoals ik het begrijp) maar de communicatie is gewoon heel slecht. Ook de manier van reclame maken is volgens mij niet echt de bedoeling. Nu maken ze op instagram weer reclame voor een maagverkleining middels een foto van Patty Brard van een gossip blad en daar heeft zij geen toestemming voor gegeven :blink:

 

Ik ben bij dr. Straten van kliniek Heyendael op consult geweest en vond dit een heel prettig gesprek. Het consult was gratis en het maakt ze oprecht niet uit waar jij je borstvergroting laat doen als JIJ je maar happy voelt met je beslissing. En dat is denk ik echt het belangrijkste! Hij maakt overigens ook hele mooie borsten vind ik als ik dat zo hier zie op het forum.

 

Veel succes met je beslissing. Luister goed naar jezelf.

 

xx

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Demiiii Ik begrijp je dilemma. Mijn advies over het algemeen is bij twijfel niet doen. Werkt Halbesma misschien nog via een andere kliniek? 

 

Wanneer zou je anders bij Heyendael eventueel op consult kunnen en de operatie plannen? Je kunt vrijblijvend een optie nemen op een operatiedatum, heb ik destijds ook gedaan. 

 

Ik ben in ieder geval heel tevreden over dr. Straten en kliniek heyendael. Krijg erg snel reactie op mijn vragen en zorgen. Als je benieuwd bent kan ik je toevoegen aan mijn album :)

 

succes met je keuze!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heyy xx

 

jaa idd dat is ook zo het is niet niks zn operatie!  Ik heb toevallig net kliniek Heyendeal aan de telefoon gehad en zou eventueel 25 april geopereerd kunne worde dus 5 daagjes eerder super fijn natuurlijk alleen op mn werk wat minder dan kom ik net niet uit met mn verplichte vrijedagen.. 

wat fijn dat je tevreden bent en als het mag zou ik graag een kijkje wille nemen in jou album!

 

groetjes :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites