Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Demiiii

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  74
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Demiiii last won the day on April 16

Demiiii had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

13 Good

4 Volgers

 1. Ohhh wauw! Kon dat meteen de hoeveelheid cc? Wou dat dat bij mij ook kon dan hihi. Nou fijn dat je er zo happy mee bent mag ook wel ziet er echt super mooi uit geniet van boobiesss girl!
 2. Wauw ziet er super mooi uit! hoeveel cc en welk profiel ?
 3. Hoi Wilma, Ohh wat vervelend voor je dat je niet tevreden bent met het resultaat.. ben erg benieuwd naar wat de pc zegt donderdag! Zou ik mischien ook mee mogen kijken in je album?
 4. Zou ik ook een kijke mogen nemen in je album?
 5. Gelukkig! Dat is idd heeeeel belangrijk en die twijfels heb ik ook nu het dichter bij komt vindt het zooo spannend worden en denk ik whyy? Maar ik wil dit al zo lang en zo graag maar het is meer een beetje de spanning voor de operatie.. thanksss
 6. Heyyy welkom meiss! Beetje het zelfde verhaal als bij mij over het DG gedeelte hihi.. Je moet echt je gevoel volgen en je goed voelen bij de arts en de kliniek! Ik heb daar mijn operatie gecanceld ivm met de verhalen die ik heb gehoord en heb gelezen en vooral omdat het vanaf het begin tot het einde niet soepel is verlopen en me gevoel gewoon totaaal niet goed zat bij de arts en de kliniek.. Ik heb daarna ook gekozen voor kliniek Heyendeal en tot nu toe super blij dat ik dit heb gedaan. Mijn operatie staat 25 april gepland dusssss schiet al op!
 7. Ohh dat is wel even schrikken! Fijn dat je zo snel terecht en hopen dat het mee valt! Xxx
 8. Hello lady’s Ik ga dit ook even volgen voor het geval ik jullie tips wel goed kan gebruiken strakjes.. ben de 25e aan de beurt en vroeg me dit nu al af haha
 9. Ingetrokken tepels

  Jaa daar zat ik ook aan te denken! En mijn pc zei ook dat door de operatie mijn tepels wat naar buiten komen.. maar als het net als nu blijft dat ze wel gewoon vanzelf eruit komen als het waren vindt ik het prima..
 10. Weeer een stapje verder dus hihi, zag alles er verder goed uit? En idd de borstband lijkt me niet echr prettig zie hier best wel tegen op maar denk ook wel dat het wennen is hoor! Hopelijk verdwijnt die druk snel en wen je er aan! Xx
 11. Frans straten boobs verzamelen !!

  Hoi hoi, Bij mij was dat precies het zelfde tijdens het consult niet over gesproken Frans liet me wel het verschil voelen en zei dat coh 1 bij mij wel zo gaan en ik vondt het prima. Vervolgens ging ik thuis erg twijfelen over coh 1 of 2 door wat ik hier had gelezen en doordat ik zelfd dacht dat ik niet voldoende weefsel zou hebben omdat ik niet echt bepaald grote borsten heb.. Daar had ik over gemaild en kreeg een reactie terug van Frans zelf waarin hij uitlegde dat 90 % coh 1 wordt gebruikt en dat de vrouwen hier erg tevreden mee zijn ook zei hij dat er bij mij voldoende weefsel was anders had hij voor coh 2 gekozen en het is niet nodig een stugger implantaat te plaatsen als het niet nodig is dus ik was erg gerustgesteld. Ik had nu nog de keuze om coh 2 te nemen maar heb het bij coh 1 gelaten vertrouw volledig op Frans!
 12. Frans straten boobs verzamelen !!

  Heeyy xx oh wat leuk zeg! En spannend ook hihi. Het zelfde als bij mij.. alleen gaat Frans tijdens de operatie kijken of het 375 of 350 cc wordt. Ik zit soms ook te twijelen om nog een keertje langs te gaan omdat ik nu ik zo erg op mijn borsten let wel wat verschil zie dat links iets grooter is.. maargoed als het een te groot verschil zou zijn had Frans dat denk ik wel gezegt dus... maar je moet zeker doen waar jij je goed bij voelt
 13. Okee! Die borstband lijkt me zoooo niet fijn en van Straten zei dat ik die dan 6 weken moet dragen Zou je mij mischien willen laten weten hoe jij de borstband hebt ervaren? Succes donderdag!
 14. Ahw jaa dat zou idd kunnen.. en jepp dat zeg ik ook tegen mezelf wie mooi wilt zijn moet.... hihihi. Jaaa zomer zomer zomer ik kan niet meer wachten Oh wat fijn dat het al wat beter gaat en nu dan bijna de eerste nacontrole?
 15. Frans straten boobs verzamelen !!

  Ik had even een kijke genomen in je album en het is echt een prachtig resultaat! Is dit dp geplaatst en coh 1 of 2 ?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×