Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Cassidy

Leden
 • Aantal items

  260
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

66 Excellent

4 Volgers

Over Cassidy

Recente bezoekers van dit profiel

814 profielweergaven
 1. Update 5 weken en 2 dagen Po: De eerste mijlpaal van 6 weken is in zicht. Althans zo voelt het voor mij wel een beetje. Mn borsten genezen goed en zijn inmiddels goed ingedaald, voelen zacht en heb weinig last meer. Sinds een week heb ik wel last van jeuk en uitslag op Mn borsten, super vervelend!!! Op mn littekens (van Mn tepel naar beneden) lijkt wat meer korstvorming te zijn gekomen. In overleg met team Heyendael besloten om even niks op Mn borsten te smeren met de hoop dat ze weer rustig worden. Ik hoefde me geen zorgen te maken om Mn littekens want die zagen er volgens hen prima uit, toch enigszins gerustheid. Omdat Mn borsten zijn ingedaald hoef ik ook geen borstband meer te dragen! best gek, heb dat ding zo vervloekt op sommige momenten, en nu mis k hem bijna. Gaf toch een soort van extra steun gevoel. Zodra alles rustig is ga ik starten met siliconepleisters als tip gekregen van @Boobs2015. Bij haar is het resultaat erg mooi geworden! Als laatste, heb vandaag mezelf taen opmeten...70FBen super blij. Morgen ga ik lekker op Mn gemak bikini’s en BHs shoppen! Groetjes C
 2. Klopt ik ben inmiddels 5 weken geleden geoppereerd! Voel me goed en Mn borsten genezen mooi! Wel heb ik sinds paar dagen onwijze last van jeuk aan beide borsten wat zich uit in kleine pukkeltjes. Ik hou dat wel ff in de gaten! Is er een apart topic waarin jullie kletsen of niet?
 3. Hi hi, ik heb geen album. Mijn voorsituatie was een lege hangende D/E heb 250 CC gekregen MP mentor rond. Ik verwacht dat mijn cupmaat ongeveer hetzelfde zal blijven.
 4. Wat goed!! Ik ben 17 april door hem geoppereerd. Ook een borstlift met protheses gehad. Hij heeft prachtwerk afgeleverd! Je bent in goede handen.
 5. Ja misschien in een pBtje. Ben toch dan bang dat er dalijk printscreens van mijn borsten over heel het web gaan. Dat idee voelt gewoon niet helemaal lekker. Lief van je in elk geval. ga der nog eens over na denken! prettige avond!
 6. Dankjewel meid! Spannend, door wie wordt je behandeld? missxhien dat ik binnenkort iets plaats. Bij mij heeft t zien van andere resultaten ook geholpen ik t maken van de juiste keuze!
 7. Hoi meiden, sinds afgelopen weekend heb ik vrijwel geen pijn meer bij t bewegen. Maar daar gaa ik volgens mij ook de fout ik dat ik onbewust misschien teveel doe. (Uiteraard niet de dingen die niet mogen) Ik heb sinds zaterdag een soort van tintelent gevoel (Alsof een verdoving aan t uitwerken is) Mn borsten met name t gedeelte onder Mn tepels. Heb t gevoel ook aan beide kanten. Herkent iemand dit? Als ik op de plekken druk voelt t een beetje branderig/tintelen. heel moeilijk om dit soort kwaaltjes te omschrijven
 8. Ze zien er heel mooi uit! Begrijp dat je blij bent! Ik heb nog geen album. Ben nog beetje in dubio!
 9. Dijn dat alles goed gaat meid! En dat je zo blij bent! We hebben een gezamenlijke held als ik het zo lees haha! Mag ik eens bij je kijken?
 10. Ja ik noem t medium haha is ook moderate plus volgens mij
 11. Oh grappig we hebben beetje dezelfde voor situatie. Ik ben 1.69 en weeg ongeveer 65 Kl. (Niet recentelijk gewogen) ik had een lege 75D/70E cup. Afhankelijk of ik wat was afgevallen/aangekomen. Maar behoorlijk hang en geen volume meer boven in. Het ging mij voornamelijk om de volume boven en het hangen. Beneden nog wel genoeg weefsel en volgens de arts heb ik een redelijk brede borst. Ik heb gekozen voor rond, 250 CC, medium profile. Wilde echt niet groter dan een E uitkomen al is dat op voorhand beetje lastig te bepalen.!
 12. Fijn dat je een goed gevoel hebt gehad en dat mijn verhaal je extra vertrouwen geeft! 5 weken vliegen zo voorbij voordat je t weet heb je 2 prachtige borsten!wat is je voorsituatie?
 13. Update: 9 dagen PO hoi allemaal, vandaag 9 dagen PO en Mn eerste controle gehad. Alle pleisters en korsten zijn er af. En woow wat een prachtig resultaat, nu al! Het ziet er allemaal rustig uit. 1 prothese zit nog wat hoger, maar heb alle vertrouwen dat deze de komende weken gaat zakken. Zeker met het dragen van de borstband. Ik kan natuurlijk niet voor alle situaties spreken, maar voor de meiden die twijfels hebben over een borstlift vanwege het litteken, Frans Straten heeft het bij mij zo mooi gedaan dat het bijna niet opvalt. (Ik heb een getinte huid) Ik kan iedereen aanraden om dit te bij hem te laten doen!! Vanwege Mn privacy durf ik zo goed foto’s te plaatsen van borsten. Dus ik hoop dat jullie mij op mijn woord durven te vertrouwen. @best_boobie Kan dit beamen zij heeft ze gezien. Ik hoop dat ik over een paar maanden of steeds blij ben met mijn borsten, want ik weet dat er nog van alles kan veranderen. Maar daar ga ik wel vanuit! Wat Mn herstel betreft ben ik sinds dag 4 gestopt met medicatie en het gaat allemaal goed. Is me 1000% meegevallen. Wel merk ik dat ik nog beetje voorzichtig ben met bewegen. Ben toch wel bang voor een open wond bij het 3 landen punt. Ben nu 2 weken thuis en werk volgende week vanuit huis dus dat is een prettig vooruitzicht dat ik t nog even rustig aan kan doen. Groetjes, C.
 14. Hoi hoi, ik lees dat je twijfeld tussen 300 en 325, 25 cc stelt echt heel weinig voor. Ik zou dan gewoon voor de 325 gaan. Lees hier veel dat meiden achteraf gezien toch liever een maatje meer hadden gehad! Succes met je keuz! groetjes, C
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×